στο 1ο που θετεις εχεις δικιο, ωραια ιδεα για την επομενη πανελληνιαΑρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Χάλια !!μαύρα χάλια!!
Και να εξηγήσω τι εννοώ .Καταρχήν μια πανελλήνια συγκέντρωση γίνεται για πολύ απλούς λόγους.
1) ανταλλαγή απόψεων – προβληματισμών (συζήτηση με πρωταθλητές του χώρου κτλ)
2) Ενημέρωση –Φέρε μου ρε γαμώτο έναν να μου μιλήσει για κράνη ,για ένδυση ,για κάτι τέλος πάντων που θα με κάνει να κυκλοφορώ ασφαλέστερα.- νέα μοντέλα.
3) κλείσε έναν χώρο –με όλους τους κανόνες ασφάλειας (ασθενοφόρα κτλ) - για τους καγκουρες αφού έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να τους ελέγξεις ,να σπάνε τα μηχανάκια τους στις κόντρες τουλάχιστον χωρίς θύματα και από ότι είδαμε όλοι, ο κόσμος αυτά θέλει να βλέπει και να γουστάρει!!
4) να περάσουμε καλά !!!έτσι απλά.
Τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη για αυτό και ήταν από τις χειρότερες και με την μικρότερη προσέλευση μοτοσικλετιστών. Και αυτοί που ήρθαν οι μισοί φύγανε όπως και εγώ Σάββατο και Κυριακή.
Κάτι επίσης που μου έκανε εντύπωση ήταν η σχεδόν πλήρη απουσία από τις λέσχες της Αθήνας .!!!περίμενα πολύ κόσμο από εκεί !!μπράβο στα παιδιά από Έβρο- καβάλα κτλ γιατί ήταν πιστεύω οι περισσότεροι ,και δεν μασήσανε από χιλιόμετρα.
Αντιθέτως ήρθε η ΜΟΤΟΕ σου λέει δώσε 45 ευρω για να μπεις μέσα, για να δεις το απόλυτο τίποτα !
Ήμαρτον δεν είχε τίποτα εκτός από 5-6 άτομα που ήταν συνεχώς στους κόφτες. Βαρεμάρα!!!
Αυτά τα λίγα .Τζάμπα 1500 χιλιόμετρα, τα μισά της επιστροφής με βροχή!
Και κάτι τελευταίο. Όταν ήρθε η αστυνομία στις κόντρες ς του Σαββάτου, ο πρόεδρος ΜΟΤΟΕ φώναζε μαζί με έναν άλλο παπάρα με μουστάκι κοντό, ότι δεν είναι σωστό και ότι είναι παράνομο, κτλ κτλ. Φίλε είπαμε ότι γιαυτο βρισκόμαστε από την διαόλου την μάνα όλοι μαζί. Αν δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις σε αυτό η φύγε, η μη την ξανακάνετε την συγκέντρωση.
Υ.Γ. είμαι παρόν τις τελευταίες 15 συγκεντρώσεις. Παλιό κόκαλο
![]()
στο 2ο , ποιον να καλεσεις να σου μιλησει εμπορο?
θα παρεξηγηθει το πραγμα αν δεν ερθουν ολοι οι εμποροι
στο 3ο
υπηρχε ακριβως αυτο που λες , και εγινε οπως τα λες .
κλεισμενο γηπεδο με περιφραξη με ασθενοφωρο και με τουλαχιστον χιλια ατομα να παρακολουθουν!!!! μην τρελαθουμε δηλαδη
για το 4ο , δεν βγαζεις ακρη , και φετος που ηταν διαφορετικη η πανελληνια απο τις αλλες οι μισοι περασαν καλα και οι μισοι οχι.
ο κοσμος ηταν λιγος γιατι η πανελληνια ηταν πολυ χαμηλα, και δεν κατεβαινουν τοσοι βορειοι , ηταν η αρχη για μια αλλη πανελληνια παντως
για τις κοντρες που λες ο κοντος συναδερφος σου μοτοσυκλετιστης ηταν υπευθυνος για την πανελληνια , και προσπαθουσε να μην γινει τιποτε φετος ουτε μεσα ουτε εξω απο την πανελληνια , μιας και πηρε τηλεφωνο ο αστ. διευθυντης και μας ενημερωσε οτι αν δεν τους υσηχασουμε εμεις στις κοντρες εχει ετοιμες διμοιριες με ματ. επιλεχτηκε το πρωτο φυσικα