Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 70

Θέμα: 23η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    Χάλια !!μαύρα χάλια!!
    Και να εξηγήσω τι εννοώ .Καταρχήν μια πανελλήνια συγκέντρωση γίνεται για πολύ απλούς λόγους.
    1) ανταλλαγή απόψεων – προβληματισμών (συζήτηση με πρωταθλητές του χώρου κτλ)
    2) Ενημέρωση –Φέρε μου ρε γαμώτο έναν να μου μιλήσει για κράνη ,για ένδυση ,για κάτι τέλος πάντων που θα με κάνει να κυκλοφορώ ασφαλέστερα.- νέα μοντέλα.
    3) κλείσε έναν χώρο –με όλους τους κανόνες ασφάλειας (ασθενοφόρα κτλ) - για τους καγκουρες αφού έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να τους ελέγξεις ,να σπάνε τα μηχανάκια τους στις κόντρες τουλάχιστον χωρίς θύματα και από ότι είδαμε όλοι, ο κόσμος αυτά θέλει να βλέπει και να γουστάρει!!
    4) να περάσουμε καλά !!!έτσι απλά.
    Τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη για αυτό και ήταν από τις χειρότερες και με την μικρότερη προσέλευση μοτοσικλετιστών. Και αυτοί που ήρθαν οι μισοί φύγανε όπως και εγώ Σάββατο και Κυριακή.
    Κάτι επίσης που μου έκανε εντύπωση ήταν η σχεδόν πλήρη απουσία από τις λέσχες της Αθήνας .!!!περίμενα πολύ κόσμο από εκεί !!μπράβο στα παιδιά από Έβρο- καβάλα κτλ γιατί ήταν πιστεύω οι περισσότεροι ,και δεν μασήσανε από χιλιόμετρα.
    Αντιθέτως ήρθε η ΜΟΤΟΕ σου λέει δώσε 45 ευρω για να μπεις μέσα, για να δεις το απόλυτο τίποτα !
    Ήμαρτον δεν είχε τίποτα εκτός από 5-6 άτομα που ήταν συνεχώς στους κόφτες. Βαρεμάρα!!!
    Αυτά τα λίγα .Τζάμπα 1500 χιλιόμετρα, τα μισά της επιστροφής με βροχή!
    Και κάτι τελευταίο. Όταν ήρθε η αστυνομία στις κόντρες ς του Σαββάτου, ο πρόεδρος ΜΟΤΟΕ φώναζε μαζί με έναν άλλο παπάρα με μουστάκι κοντό, ότι δεν είναι σωστό και ότι είναι παράνομο, κτλ κτλ. Φίλε είπαμε ότι γιαυτο βρισκόμαστε από την διαόλου την μάνα όλοι μαζί. Αν δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις σε αυτό η φύγε, η μη την ξανακάνετε την συγκέντρωση.
    Υ.Γ. είμαι παρόν τις τελευταίες 15 συγκεντρώσεις. Παλιό κόκαλο
    στο 1ο που θετεις εχεις δικιο, ωραια ιδεα για την επομενη πανελληνια
    στο 2ο , ποιον να καλεσεις να σου μιλησει εμπορο?
    θα παρεξηγηθει το πραγμα αν δεν ερθουν ολοι οι εμποροι
    στο 3ο
    υπηρχε ακριβως αυτο που λες , και εγινε οπως τα λες .
    κλεισμενο γηπεδο με περιφραξη με ασθενοφωρο και με τουλαχιστον χιλια ατομα να παρακολουθουν!!!! μην τρελαθουμε δηλαδη
    για το 4ο , δεν βγαζεις ακρη , και φετος που ηταν διαφορετικη η πανελληνια απο τις αλλες οι μισοι περασαν καλα και οι μισοι οχι.
    ο κοσμος ηταν λιγος γιατι η πανελληνια ηταν πολυ χαμηλα, και δεν κατεβαινουν τοσοι βορειοι , ηταν η αρχη για μια αλλη πανελληνια παντως
    για τις κοντρες που λες ο κοντος συναδερφος σου μοτοσυκλετιστης ηταν υπευθυνος για την πανελληνια , και προσπαθουσε να μην γινει τιποτε φετος ουτε μεσα ουτε εξω απο την πανελληνια , μιας και πηρε τηλεφωνο ο αστ. διευθυντης και μας ενημερωσε οτι αν δεν τους υσηχασουμε εμεις στις κοντρες εχει ετοιμες διμοιριες με ματ. επιλεχτηκε το πρωτο φυσικα

Re: Kranos!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KRHTIKOS
    AMAN!
    Re sy to kranos tou paidiou! Pali lathos ekane o pontios?
    Yiayto brhke o proedros 10 klhseis sto kinhto tou?
    Mou eixe pei oti brhkan ena Nolan parathmeno kai mou efere kranos twn 400 euro!
    XAXAXXAXAXXA
    Pes tou paidiou oti to stelnw pisw me courier to syntomotero kai ton eyxaristw poly! Tha to kratousa alla moy kobei to metopo.
    Tou to ekana kai pio aneto 300km poy to xreiasthka!
    Ta leme syntoma isws Giannina , isws kai sthn Pagrhtia...
    O Nontas tha katebei pantws (Leei)
    O Xrhstos?
    αστα , σου λεω πολυ γελιο...
    οταν ρωτησε ο μαραγκακης που ειναι το κρανος του , ο ποντιος τον ρωτησε δεκα φορες στην σειρα , :δικο σου ητανε ?
    ο χρηστος ο τσουκ εννοεις? μπορει και να κατεβουμε , αλλα ειστε μακρια ρε γαμωτο , σας γουσταρουμε πολυ τους κρητικους αλλα θελουμε 3 μερες στο δρομο για να ερθουμε .

δηλαδή, δηλαδή του χρόνου θα πας??????

kapeos

τουλαχιστον θα παω μια βολτα και αν ειναι ησηχα οπως και φετος θα καθησω στην πανελληνια.
    δεν με ενδιαφερη το οτι εχει 45 ευρω τοσο. αλοστε πιστευω οτι μπηκε αυτο το ποσο για να καλιφθουν καποια εξοδα, γιατι ηταν σηγουροι οι διοργανοτες οτι θα ειχαν μικροτερη προσελευση. τουλαχιστον απο αυτους που ειναι καγκουρες. την επομενη χρονια προβλεπω οτι εχωντας βαλει τα σωστα θεμελια για μια νεα αρχη θα αξηζουν τα 45 ευρω. εγω δεν πιστευα οτι θα γινη κατι και τωρα που εγινε........ νωμιζω οτι στο χερι μας θα ειναι να την κρατισουμε σε αξιοπρεπες επιπεδο. για να εχουμε κατι καλο να δειχνουμε στα παιδια μας και να μην λενε ...<< εεε καλος καγκουρας ησουν και εσυ στα νιατα σου, >> και το οτι δεν ηταν πολλες λεσχες και περισοτερο δεν ηταν απο την αθηνα ησως σημενη οτι στην αθηνα εχουμε πολλους καγκουρες που τους βλεπουμε καθε μερα και μας εχουν αηδιαση, και δεν θεπουμε να τους βλεπουμε και στην πανελληνια. αν ειναι ετσι ησηχα και του χρονου να το δητε οτι χρονο με τον χρονο θα ξαναερθουν οι λεσχες. αρκη τωρα που εγινε η αρχη και μπηκε το προτο γαλα στον κουβα να μην τον κλοτσησουμε..... γιωργος

Αρχικά δημιουργήθηκε από bxtrm
    στο 1ο που θετεις εχεις δικιο, ωραια ιδεα για την επομενη πανελληνια
    στο 2ο , ποιον να καλεσεις να σου μιλησει εμπορο?
    θα παρεξηγηθει το πραγμα αν δεν ερθουν ολοι οι εμποροι
    στο 3ο
    υπηρχε ακριβως αυτο που λες , και εγινε οπως τα λες .
    κλεισμενο γηπεδο με περιφραξη με ασθενοφωρο και με τουλαχιστον χιλια ατομα να παρακολουθουν!!!! μην τρελαθουμε δηλαδη
    για το 4ο , δεν βγαζεις ακρη , και φετος που ηταν διαφορετικη η πανελληνια απο τις αλλες οι μισοι περασαν καλα και οι μισοι οχι.
    ο κοσμος ηταν λιγος γιατι η πανελληνια ηταν πολυ χαμηλα, και δεν κατεβαινουν τοσοι βορειοι , ηταν η αρχη για μια αλλη πανελληνια παντως
    για τις κοντρες που λες ο κοντος συναδερφος σου μοτοσυκλετιστης ηταν υπευθυνος για την πανελληνια , και προσπαθουσε να μην γινει τιποτε φετος ουτε μεσα ουτε εξω απο την πανελληνια , μιας και πηρε τηλεφωνο ο αστ. διευθυντης και μας ενημερωσε οτι αν δεν τους υσηχασουμε εμεις στις κοντρες εχει ετοιμες διμοιριες με ματ. επιλεχτηκε το πρωτο φυσικα
    Έχεις δίκιο φίλε μου. Είναι καθαρά υποκειμενικό το τι ζητάς από μια συγκέντρωση.
    Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος από την 23Η ΠΣΜ δεν έχω λόγο να σου αλλάξω την άποψη. Όσο για τον συνάδελφο που είπα με το μουστάκι ήταν άκρως επιθετικός χωρίς να εξηγήσει τον λόγο σε μας που ήμασταν εκεί, σε αντίθεση με τον πρόεδρο που ήταν πολύ φιλικός και συζητήσιμος. Παντως ξαναλεω ότι δεν είναι πανελληνια συγκέντρωση ,τα μοτέρ από 10 μότο στον κόφτη και άλλοι τόσοι να καίνε λάστιχα. Χωρίς να λείπουν και αυτά βέβαια!!
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

ΕγώοΜικρόςοΑμνόςΤουΘεού Το avatar του/της jtoros

illuminatios cool!

Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
    Θα καταθέσω εντυπώσεις στην πορεία!
    Μπράβο τσίρε!Από ότι κατάλαβες δεν είχε ούτε έλεγχο στην είσοδο ,αλλά δεν είδες! Επίσης απ'οτι κατάλαβα καταλαβαίνεις ότι θέλεις!
    Αν πήγαινες θα μπορούσες να γράψεις ότι γούσταρες.
    Αφου δεν πήγες μην γράφεις μαλακίες ή ότι σου κατέβει!
    Αγαπητέ illuminatios από ό,τι διάβασες(?) έγραψα καθαρά και στην πρώτη πρότασή μου ότι δεν πήγα στην Πανελλήνια. Και ό,τι όσα είπα προέκυψαν μετά από συζήτηση με τον πατέρα μου.

Μάλλον εσύ καταλαβαίνεις ό,τι θέλεις. Δεν σου ζήτησε κανείς να κρίνεις τη δική μου απάντηση, αλλά να γράψεις την δική σου.

Άντε γεια...

Thnx for listening...
    Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.

Nothing is Impossible!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ILLU ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕ...

ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ,ΠΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.....

ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ...???
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Νταξ' ρε παιδιά sorry κιόλας!
    Η Πανελλήνια ήταν όπως λέτε εσείς, που πήγατε κιόλας. Υπέροχη!

Άντε γεια τώρα γιατί με περιμένουν για ποτάκι.

Thnx for listening...

Nothing is Impossible!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΛΩΣΑΝΕ,ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥ....

ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ.....

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ 3ΓΩ,Η ΑΛΛΟΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ Η ΝΑ ΥΠΕΡΑΜΥΝΕΤΑΙ ΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΗΧΗΣΗ...

ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ THNKS FOR LISTENING.....

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΤΑ ΛΕΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ..!!

κοιτας....

dirtymoto

Δεν απάντησα σαν παιδάκι που το μαλώσανε. Απάντησα σαν ένας νέος 22 χρονών που δεν θεωρεί ότι αξίζει να κάτσει και να συζητήσει στο forum τι είπε, γιατί το είπε και αν είναι σωστό αυτό που είπε. Ανέφερα από την αρχή την πηγή των απόψεών μου. Διατύπωσα την άποψή μου. Κάνε κι εσύ το ίδιο. Και μπορεί ο καθένας να κρίνει σιωπηρά αν τα λεγόμενά μου (σου, του κτλ) στέκουν ή όχι. Δεν θέλω να γίνεται τέτοιου είδους ντόρος στα threads. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συζητάμε στο forum αυτά που λέω εγώ. Χωρίς ίχνος ειρωνίας και σνομπισμού θα προτιμούσα να λήξει εδώ το θέμα.

Thnx for listening...

Nothing is Impossible!

ΠΣΜ

ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ:
    1. ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ (ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ).
    2. ΟΤΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΖΑΚΟΥΖΙ...
    3. ΤΑ 45 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΣΟΔΟ ΤΗΣ ΜΟΤΟΕ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ.

Υ.Γ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ...
    ΥΓ1. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΣΜ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Re: ΠΣΜ

ΥΓ1. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΣΜ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. [/B][/QUOTE]

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΖΟΥ,ΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ 5.000.000,ΣΤΡΙΜΟΚΩΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...
    ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΡΥΠΑΝΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ...
    ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ....
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ....
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΣΜ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΥΜΕΝΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΕΧΕΙ...

ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ..???
    κοιτας....

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    re pedia kseri kanis posa atoma ixe i singketrosi?
    ke poses mixanes? peripou ola afta

pantos to oti imaste mixanovioi ke mpori na mazevomaste se tetiou idous singketrosis ine poli 8etiko giati to diorganonoun foris tou xorou pou ektos ton alon prosferoun ke ergo na min anaferoume lesxes ke foris ke episis kalo 8a ine na ekselisete se mia giorti me pola simvanta na ektononoume ke ligo tin psixi mas na diaskedazoume ke lipa
    tora i apopsis panta 8a diistante
    osi 8eloun coolarista pragmata 8a krinoun asxima tis entasis pou mpori na dimiourgi8oun ite ine aftes dinata mousiki i agones edo ke kapioi pou goustaroun entasis 8a krinoun asxima tou coolatous pou goustaroun parea sizitisi ke romantza

den ginete diaforetika
    to asximo ine pantos na akoume ti ipane triti se emas pou den pigame gia to 8ema ki afto giati ola afta ta pragmata ta krinoume analoga me tin dia8esi pou exoume ekini tin stigmi tin imera poso kolimeni imaste (pou simeni an den ine opos ta kseroume apo palia den mas aresi) diladi an kapios exi xorisi me mia sovari sxesi as poume ke ine distixismenos apokliete na tou fani kati oreo ke kalo genika tou fenonte ola xalia etsi apla
    diladi i dia8esi mas ine simantikos paragontas
    sigoura iparxi periptosi na ine i katastasi tetia pou mpori na mas ftiaksi ke tin dia8esi ki afto ine ena 8ema ego pou exo pliri agnia gia tin katastasi den mporo na krino an ontos fteei i diorganosi pou den ixe provlepsi sosta ton tade tomea i ton dina

pantos kalo ine otan diorganonoume tetiou idous singkentrosis na ginete me gnomona oti 8a er8oun olon ton idon i an8ropi (apo 8ema dia8esis) ke prepi na exoume frontisi na diaskedasoume tous perisoterous apo aftous
    entaksi mpori na exoun er8i etsi ta pragmata pou ikonomika na min perisevoun lefta gia pola........
    ala mia anepitixis diorganosi ine i arxi tou 8anatou tis epomenis
    ke kalo ine na anazopironete ka8e ti pou exi sxesi me to olo 8ema
    ke epanalamvano ola afta ta leo xoris na imoun eki gia na mporo na krino

ke gia ton filarako pou tou ipe o mpampas tou na min pai. file mou an imoun o mpampas sou ke ksafnika to exo riksi sta mavra ke ime oli mera lioma mpori na min 8elo ke gia sena to idio episis an sinantiso eki kapia e8eria iparksi mpori na min 8elo na ise ke esi eki ke ola afta ine ena mpori den simeni oti ine etsi episis mpori na iparxoun ena karo ali logi
    gia afto se parakalo ase mas me to ti ipe o mpampas sou o aksiopistos
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Oι συμμετοχες φετος ηταν 2200 περιπου,
    τα ατομα 3000 αν δεν κανω λαθος.

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    Ο κοντός με το μουστάκι είναι ο Δήμος ο Μπεμπέκης από την Ξάνθη,ένας από τους βασικούς λόγους που πάω πσμ.
    Όσο για σένα τσίρε έγραψες κατα λεξη:Το camping ανοργάνωτο (αν κατάλαβα καλά δεν είχε ούτε έλεγχο στην είσοδο) .
    Δεν χωράνε παρερμηνίες σ'αυτό.Δε σε κράζω για όλλα τα υπόλοιπα αλλά γι αυτό.Γιατί μπορει να γράψει κι ο αλλος που δεν πήγε ότι ....αν κατάλαβα καλα σκοτώθηκαν τρεις.Κι ο άλλος θα γράψει,αν κατάλαβα καλά κλέψαν το κράνος του κρητικού και γίναν και άλλες κλοπές..
    Έτσι από πέντε δέκα σαν και σένα βγαίνει το ράδιο αρβύλλα.Γκε γκε προς τι το κράξιμο....?
    Και αν δεν θεωρείς ότι αξίζει να κάτσεις να εξηγήσεις τις ανακρίβειες που γράφεις ,τουλάχιστον διασταυρωνε τες ...όχι τίποτα ....για να μην φαίνεσαι μαλάκας μετά
    Άλλο η άποψη, άλλο η αρβύλλα
    Always made to mean nothing

Ωχου εχω βαρεθει με την πανελληνια και τα αποτελεσματα της και τις διαμαχες περι του θεματος.

Οσοι πηγαν καλως εκαναν διοτι ηθελαν να πανε και τελωςπαντων θα την βρηκαν την ακρη να περασουν καλα(οπως ο αποστολης και καλα εκανε το παληκαρι)

ΑΛΛΑ δεν μπορω αυτο το η αθηνα δεν ηταν εκει και τα υπολοιπα που ξανασυζητηθηκαν και εγινε καυγας τρικουβερτος.Δεν μπορει θα ηταν ολο και καποιος θα ηταν εκει.Αλλα αυτο που εννοει ο ποιητης ειναι μαλλον οργανωμενα (διορθωστε αν δεν κανω λαθος).Ρε με το ζορι να παμε τι λυσσα κακια ειναι αυτη.

Εγω ουτως η αλλως σε οργανωμενα δεν παω γιατι μου θυμιζει τροπον τεινα σπουδαστικη διαδηλωση και τελωςπαντων δεν γουσταρω τα "καπελα και τα καπελωματα" για οσους καταλαβαν καταλαβαν!!!

Καλως γινεται καλως πανε οσοι πανε αλλα μεχρι εκει μην μας ζαλιζετε τον ερωτα με την πανελληνια και γιατι δεν πηγαμε και θα πρεπε να παμε και αλλα τετοια.

"ΤΑ 45 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΣΟΔΟ ΤΗΣ ΜΟΤΟΕ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ"

Αυτο τωρα πως να το παρω οχι πειτε μου δηλαδη...σιγα μην σας πληρωσω κιολας!!!!Να και τα καπελα που λεγαμε κιολας

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πανελληνια μοτοσυγκεντρωση...
    από foti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2008, 18:40
  2. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2004, 14:59
  3. Πανελληνια
    από africanos31 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 18:36
  4. Λοιπόν..Τέρμα τα ψέματα: Χειμερινή Πανελλήνια τώρα.
    από Adventure-R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2003, 17:24
  5. Χειμερινη Πανελληνια 03"!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 22:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας