[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[B]ε μα φιλε μου για τους καταλληλους συμβουλους μιλαμε.....απο τοτε που εφυγε ο Ζαετς σαν τεχνικος συμβουλος , μας εχει παρει η κατω βολτα.....οκ εχει κανει τις ακριβοτερες μεταγραφες....και? διπλη η μαλακια του αφου ποτε δεν εφερε ενα ικανο προπονητικο Team ωστε να εκμεταλευτει αυτες τις μεταγραφες.....και για ονομα του θεου , ειναι δυνατον ενας προπονητης τις μισες ημερες να ειναι Ελλαδα και τις αλλες μισες Ιταλια γιατι δεν ηθελε να μετακομισει η γυναικα του??!!! ελεος!!!! δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.....θα καταντησουμε δηλαδη σαν τους γαυρους που φερνουν τον Φουφουοβιτς και νομιζουν οτι θα παρουν το ch - l ? Στα παπαρια μου οι παικτες μεγαλης (χρηματικης) αξιας και τα ηχηρα ονοματα!!!αυτα ειναι χαντρουλες για τους ιθαγενεις....ανεκαθεν ο Παναθηναϊκος δημιουργουσε ΣΥΝΟΛΟ ομαδας και οχι ενα συναφι απο πριμαντονες....τον τροπο τον ξερει καλυτερα απο ολους ...και τα τσικο εχει και μεχρι πρωτινος ειχε και ανθρωπους που μπορουσαν να βρουν τους καταλληλους παικτες χωρις να ξοδευσει ενα καρο χρηματα!! Μακαρι να βγω ψευτης , αλλα δεν μας βλεπω καθολου καλα!
.....Καλα οι γαυροι τραγουδατε.....παντα εσεις προτρεχετε και χαρακτηριζετε την ομαδα σας υπεροχη ....οταν πεφτουν τα μαμησια στην Ευρωπη δεν μπορω να καταλαβω που στο διαολο παει ολη αυτη η υπεροχη...... παρτε αλλο ενα πρωταθλημα Ελλαδος και αλλο ενα κυπελο και ενα σουπερ καπ και ενα λακυ καπ...εχετε παντα την εντυπωση οτι το αθλιο πρωταθλημα μας ειναι δεικτης της αξιας μιας ομαδας....και το υποστηριζετε κιολας παρθετωντας αριθμους ....125 πρωταθληματα εμεις , 285,74 κυπελα κ.τ.λ.-κ.τ.λ. .......να σας παραθεσω και εγω ενα νουμερο?......0 (μηδεν).... οι νικες σας στην Ευρωπη!!!! Καταλαβετε επιτελους οτι αν αξιζεις πραγματικα το αποδεικνυεις σε αλλο πεδιο και αυτο ειναι η διοργανωσεις του εξωτερικου , οπου ΠΟΤΕ δεν εχετε κανει το παραμικρο.....πραγματικα -και το δηλωνω με την μεγαλυτερη δυνατη σοβαροτητα- χεστηκα για το πρω