Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: Δημόσια Νοσοκομεία; Δεν θα πάρω ευχαριστώ.

Επειδη και εγω την κυριακη απο το απογευμα και μετα την εφαγα στον Ευαγγελισμο, για ενα φιλαρακι, εχω να πω οτι ουτε στα δημοσια νοσοκομεια που εφημερευουν ειναι δωρεαν, οι εξετασεις που θα χρειαστει να κανεις, ακομα και αν εισαι ασφαλισμενος, τις πληρωνεις!! Βεβαια το ποσο ειναι μικρο.....αλλα της πληρωνεις.

Επισης Θανο, πολυς κοσμος δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να παει σε ιδιωτικα κεντρα.

Οσο για το ΤΣΜΕΔΕ.....γαμα τα.
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Θάνο, μεγάλο θέμα θίγεις...

όταν μπαίνεις μέσα, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, τηλεφωνείς στον ασφαλιστή σου , για να αναλάβει τα περαιτέρω και εκεί φαίνεται πόσα "απίδια" πιάνει ο τύπος που σου πούλησε το συμβόλαιο.
    Προσωπικά είμαι ευτυχής , με τον φίλο που με "προστατεύει".

Όπως σου είπα... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ... και χρεώνουν τα κέρατα τους και καμιά ασφαλιστική δεν τους αναγνωρίζει τα έξοδα τους.

Μίλα με τον ασφαλιστή σου και μην το αμελείς. Είναι πολύ σημαντικά θέματα τα υγείας και οικονομίας. Πόσο μάλλον όταν είναι συνδιασμός και των δύο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Επισης Θανο, πολυς κοσμος δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να παει σε ιδιωτικα κεντρα.
    Φυσικά και δεν την έχει... Αλλά και να την έχει γιατί να πληρώσει επιπλέον με τόσα που δίνει σε δημόσια ασφάλιση;

Αυτός είναι και ο λόγος που τα έχω πάρει... και δεν είναι ότι τα πήρα τώρα... δυστυχώς τα έχουμε επισκεφτεί και τα δημόσια νοσοκομεία αρκετές φορές..
    Θάνος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Θάνο, μεγάλο θέμα θίγεις...

όταν μπαίνεις μέσα, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, τηλεφωνείς στον ασφαλιστή σου , για να αναλάβει τα περαιτέρω και εκεί φαίνεται πόσα "απίδια" πιάνει ο τύπος που σου πούλησε το συμβόλαιο.
    Προσωπικά είμαι ευτυχής , με τον φίλο που με "προστατεύει".

Όπως σου είπα... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ... και χρεώνουν τα κέρατα τους και καμιά ασφαλιστική δεν τους αναγνωρίζει τα έξοδα τους.

Μίλα με τον ασφαλιστή σου και μην το αμελείς. Είναι πολύ σημαντικά θέματα τα υγείας και οικονομίας. Πόσο μάλλον όταν είναι συνδιασμός και των δύο.

Gandalf
    Το ιατρικό το επισκέφτηκα δύο φορές για χειρουργείο και έπεται και τρίτη όπου να'ναι. Την πρώτη δεν ήξερα και την πάτησα. Τελικά μου επέστρεψαν λεφτά πίσω αλλά όχι όσα θα έπρεπε. Τη δεύτερη ήξερα και δεν πλήρωσα δραχμή. Την τρίτη θα δούμε.

Όμως στα νοσοκομεία αυτά δεν πας για ψύλλου πήδημα γιατί σου χρεώνουν και την καλημέρα. Όπως δεν ξυπνάς και τον ασφαλιστή σου για ψύλλου πήδημα. Αν συμβεί κάτι σοβαρό σαφώς και θα πάρω τηλέφωνο ό,τι ώρα να'ναι.

Εν ολίγοις... και για να μην πιάσουμε το τι γίνεται αφού μπεις στο νοσοκομείο που είναι και λίγο τζόγος... αυτά τα γαμημένα τα εξωτερικά ιατρεία είναι τόοοοσο δύσκολο να τα εξανθρωπίσουνε λίγο;

Βάλτε μία υποδοχή ρε βλάχοι, κάντε μία υποτυπώδη οργάνωση, καθαρίστε και λίγο τους χώρους... Πού να χρειαστείς και τραυματιοφορέα... άστα...

Τέλος πάντων... τι να λέω τώρα, χαμένα λόγια.
    Θάνος..

εξωτερικά ιατρεία σαν να λέμε Emergency rooms;

Αυτή είναι έννοια Αμερικής που πληρώνεται αδρά για να μπορεί να σου δώσει κάτι παραπάνω απο τις πρώτες βοήθειες.

Για το ΚΑΤ , ας πούμε , μπορεί να μην είναι αυτό που λέμε Α ποιότητος αλλά μπορεί να σου δώσει τις πρώτες βοήθειες μέχρι να την κάνεις για κάτι καλύτερο σαν ιατρική περίθαλψη.

Μην το ψάχνεις φίλε μου.. Πληρώνονται απο το ΙΚΑ, μας παίρνουν τα χρήματα, για να πληρώνουμε ιδιωτικές μπας και έχουμε και καμιά σωστή περίθαλψη.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156

Re: αντι άλλων σχολίων...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ανακοίνωση ανηρτημένη με μεγάλα γράμματα σε γραφείο γιατρών εφημερίας στον Αγ. Σάββα (η υπογράμμιση ΔΕΝ είναι δική μου):

ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ:
    Οι αλλοδαποί ασθενείς θα πηγαίνουν πρώτα στο γραφείο κινήσεως για έλεγχο των χαρτιών τους και μετά θα γίνεται εισαγωγή.

Προφανώς αν είσαι αλλοδαπός χωρίς χαρτιά δεν είσαι και άνθρωπος που χρήζεις νοσηλείας...

βεβαια...και καλα το εγραψαν εκει..δεν μπορω να το καταλαβω δηλαδη αν ο αλοδαπος δεν εχει ασφαλεια γιατι να τον πληρωσω εγω απο την τσεπη μου?θα δουλευει αυτος μαυρα λεφτα και οατν ερθει η ωρα για την δυσκολη ,αφου δεν το σκεφτετεαι αυτος θα το σκεφτω εγω>???
    ετσι δεν γινεται και με εμας"?αν νοσηλευτεις και δεν εχεις ασφαλεια σου ερχεται μπουγιουρτντι μετα...ο αλοδαπος ομως μπορει να την κανει μετα και αντε βρεστον!!σκεφτητε ποσους αλοδαπους εχουμε στην ελλαδα ανασφαλιστους και τι ζημεια παθαινουν τα νοσοκομεια απο αυτους..αφου δεν πληρωνονται απο πουθενα..
    παιδια καλα ειναι να ειμστε φιλοτιμοι,αλλα το εχουμε παρακανει για αυτο και παμε καταδιαολου!
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Επειδη και εγω την κυριακη απο το απογευμα και μετα την εφαγα στον Ευαγγελισμο, για ενα φιλαρακι, εχω να πω οτι ουτε στα δημοσια νοσοκομεια που εφημερευουν ειναι δωρεαν, οι εξετασεις που θα χρειαστει να κανεις, ακομα και αν εισαι ασφαλισμενος, τις πληρωνεις!! Βεβαια το ποσο ειναι μικρο.....αλλα της πληρωνεις.

Οσο για το ΤΣΜΕΔΕ.....γαμα τα.
    ,
    εσυ να παρεις κανα μηχανκι της προκοπης πρωτα και μετα ελα να τα πουμε...αντε...μικροι μεγαλοι στα καφενεια εδω περα!!!
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Re: Re: αντι άλλων σχολίων...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    αν ο αλοδαπος δεν εχει ασφαλεια γιατι να τον πληρωσω εγω απο την τσεπη μου?

σκεφτητε ποσους αλοδαπους εχουμε στην ελλαδα ανασφαλιστους και τι ζημεια παθαινουν τα νοσοκομεια απο αυτους..αφου δεν πληρωνονται απο πουθενα..

παιδια καλα ειναι να ειμστε φιλοτιμοι,αλλα το εχουμε παρακανει για αυτο και παμε καταδιαολου!
    Εαν κανω λαθος διορθωστε με,πριν μια δεκαετια και βαλε στην Μεγαλη Βρετανια υπηρχε νομοθετικο πλαισιο που υποχρενε το συστημα υγειας να αποκαθιστα κατα το δυνατον την υγεια ολων οσων βρισκονται εντος του Ηνωμενου Βασιλειου (U.K.)
    Τοτε πολυς κοσμος εκμεταλλευοταν το παραπανω...Ανθρωποι που αντιμετωπιζαν προβλημα και θα χρειαζονταν εγχειρηση (μετα απο διαγνωση στην χωρα τους ) επαιρναν το αεροπλανο,ταξιδακι στην Αγγλια.Εκει τους "επιαναν" και καλα οι πονοι,τους πηγαιναν νοσοκομειο,τους εκαναν εξετασεις και μετα αναλαμβαναν την διεκπαιρεωση της εγχειρησης.
    Με αποτελεσμα καποιος πχ απο την Ελλαδα να κανει χειρουργειο στην Αγγλια και να του κοστιζει... ενα αεροπορικο εισιτηριο
    Βεβαια μετα το πηρανε γραμμη αφου το δημοσιο χρεος ηταν μεγαλο και το αλλαξανε.
    Ετσι,ισχυει οτι και τοτε αλλα για οσους ειναι μονιμοι κατοικοι Ηνωμενου Βασιλειου.Για τους αλλους πρωτοβαθμια αποκατασταση υγειας και τα υπολοιπα στην χωρα σου...

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis

Re: Δημόσια Νοσοκομεία; Δεν θα πάρω ευχαριστώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Μόλις γύρισα από μία καταδικασμένη να αποτύχει προσπάθεια να επισκεφτώ τον ευφημερεύοντα Ερυθρό Σταυρό.

Οπότε αύριο θα επισκεφτώ ιδιωτικό γιατρό, να με δει και να μου γράψει τις εξετάσεις, να πάω και σε ένα ιδιωτικό διαγνωστικό με τη ρεσεψιόν και την κυρίλα, αξιοπρεπώς και σαν άνθρωπος... και τη μπίχλα, τη χαβούζα και τη γαμημένη ταλαιπωρία των εξωτερικών ιατρείων...

ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΣΤΟ ΜΠΑΤΟ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ Ε.Σ.Υ. ΜΑΖΙ!

Αρκεί να μην έχω πεθάνει μέχρι τότε...
    Ειδικά ο Ερυθρός Σταυρός είναι από τα πιο χάλια νοσοκομεία. Την τελευταία φορά που πήγα εγώ έκανα τον τραυματιοφορέα, εμείς να βάλουμε στον αξονικό τομογράφο τον ασθενή κλπ κλπ
    Πληρώνω-ουμε αφάλεια για να μην έχουμε, ΕΛΛΑΔΑ το μεγαλείο σου!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    δεν φταιει το ΙΚΑ ή η ασφάλιση για το μειωμενο προσωπικο στα νοσοκομεια....
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Παλαιό μέλος

Re: Re: αντι άλλων σχολίων...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    βεβαια...και καλα το εγραψαν εκει..δεν μπορω να το καταλαβω δηλαδη αν ο αλοδαπος δεν εχει ασφαλεια γιατι να τον πληρωσω εγω απο την τσεπη μου?θα δουλευει αυτος μαυρα λεφτα και οατν ερθει η ωρα για την δυσκολη ,αφου δεν το σκεφτετεαι αυτος θα το σκεφτω εγω>???
    ετσι δεν γινεται και με εμας"?αν νοσηλευτεις και δεν εχεις ασφαλεια σου ερχεται μπουγιουρτντι μετα...ο αλοδαπος ομως μπορει να την κανει μετα και αντε βρεστον!!σκεφτητε ποσους αλοδαπους εχουμε στην ελλαδα ανασφαλιστους και τι ζημεια παθαινουν τα νοσοκομεια απο αυτους..αφου δεν πληρωνονται απο πουθενα..
    Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό γι' αυτό δε νοείται σε μια πολιτισμένη χώρα να μην παρέχονται - βασικές έστω - υπηρεσίες υγείας σε όλους, ακόμα και ανασφάλιστους. Αυτό που θα πρεπε να γίνεται είναι να διώκεται η παράνομη μετανάστευση και η ανασφάλιστη εργασία.

Συνολικά συμφωνώ σε φιλελευθεροποίηση του ασφαλιστικού συστήματος (τόσο υγείας όσο και σύνταξης), ώστε ο καθένας να επιλέγει που θέλει να ασφαλιστεί σύμφωνα με τους νόμους της αγοράς, αλλά παράλληλα να παραμείνει ένας βασικός πυλώνας δημόσιας ασφάλισης κοινωνικού χαρακτήρα με χαμηλότερο κόστος, για τις κοινωνικές ομάδες που δεν έχουν πρόσβαση σε καλύτερου επιπέδου - και αντίστοιχα ακριβότερα - ασφαλιστικά προγράμματα, δηλαδή άτομα με χαμηλά εισοδήματα, μακροχρόνια άνεργους κλπ.

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    ρε παιδια ελεος, ενταξει για το ΙΚΑ και και τα συκα κλπ, αλλα λιγο ελεος με τους γιατρους.

Αμα ξερατε τι περνανε οι γιατροι σιγουρα δεν 8α τους κακολογουσατε. Και μονο να αναφερω οτι σπουδαζουνε 20χρονια (+πρακτκη κλπ) απληρωτοι εντελως, ενα πανδυσκολο επαγγελμα με απειρες υποχρεωσεις και ευθυνες, με απανθρωπα ωραρια και μισθους που κα8ε υδραυλικος 8α γελουσε αμα του τα προσφερανε, με ενα σωρο αν8ρωπους απο καθε καστα, με αυπνες νυχτες επι μερες, και αμα τα ανλογιστουμε ολα αυτα σε καθημερνη βαση επι χρονια, και τον εξαιρετικα μκρο αρθμο γιατρων που δεν επαρκουν, πραγματικα ο τελευταιος που φταιει ειναι ο γιατρος.

Οποτε μαλον αμα σας φανει καποιος γατρος την επομενη φορα εκνευρισμενος η δεν σας φανει εξυπηρετκος, ξανασκεφτειτε το πριν πετε κατι γιαυτον.

Γα τα υπολοιπα δε διαφωνω, το ΙΚΑ κα γενικα η κατασταση στην ελλαδα ειναι χαλια... αλλα δε φταινε οι γιατροι, μην κατηγορουμε αδικα
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

όταν γίνεσαι γιατρός το κάνεις κατά επιλογήν και θεωρείται μια απο τις δυσκολότερες σχολές για να περάσεις.

Όταν λοιπόν επιλέγεις να σώζεις ζωές ή να αποκαθιστάς σωματική ακεραιότητα, πρέπει να το κάνεις σωστά και μάλιστα να συμπεριφέρεσαι 110% καλύτερα απο οτι άλλοι επαγγελματίες , μιας και μιλάς σε ανθρώπους σε πολύ ευάλωττο στάδιο υγείας που ψάχνουν σε εσένα σαν γιατρό , την σωτηρία τους. Δεν μπορείς εκεί να συμπεριφέρεσαι σαν δημόσιος υπάλληλος ή σαν ψυχρό ρομπότ. Για ακριβώς τέτοια συμπεριφορά , σε άλλες χώρες τους αφαιρούν την άδεια άσκησης .. Μην βλέπεις στο Ελλάντα.

Για τα ωράρια.. ολοι τα έχουμε...
    Οι ευθύνες είναι αυξημένες και συμφωνώ αλλά ο πρώτος μισθός για τους γιατρούς δεν είναι κάτω απο 1500? μαζί με τα επιδόματα τους. Και αυτό σε δημόσιο νοσοκομείο. Γιατί αν έχουν ιατρείο ή είναι σε ιδιωτικό τότε πάμε ψηλάααααα, πολύ ψηλάαααα...

Δύσκολο και πολύ υπέυθυνο επάγγελμα , για αυτό ακριβώς όταν πάς σε εκείνους περιμένεις και ανάλογη συμπεριφορά.

Gandalf

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR

Re: Δημόσια Νοσοκομεία; Δεν θα πάρω ευχαριστώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Μόλις γύρισα από μία καταδικασμένη να αποτύχει προσπάθεια να επισκεφτώ τον ευφημερεύοντα Ερυθρό Σταυρό.

Οπότε αύριο θα επισκεφτώ ιδιωτικό γιατρό, να με δει και να μου γράψει τις εξετάσεις, να πάω και σε ένα ιδιωτικό διαγνωστικό με τη ρεσεψιόν και την κυρίλα, αξιοπρεπώς και σαν άνθρωπος... και τη μπίχλα, τη χαβούζα και τη γαμημένη ταλαιπωρία των εξωτερικών ιατρείων...

ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΣΤΟ ΜΠΑΤΟ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ Ε.Σ.Υ. ΜΑΖΙ!

Αρκεί να μην έχω πεθάνει μέχρι τότε...
    Υπομονή όπου νάναι διορίζεται η Νατάσα στο Λαϊκό και θα στρώσουν όλα !!!
    (η οποία τελείωσε την Ιατρική σε τρία χρόνια γιατί εμείς είμαστε ηλίθιοι και την τελειώσαμε σε έξη!!! Δεν τα πέρναμε τα γράμματα παιδί μου!!)
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    ρε παιδια ελεος, ενταξει για το ΙΚΑ και και τα συκα κλπ, αλλα λιγο ελεος με τους γιατρους.

Αμα ξερατε τι περνανε οι γιατροι σιγουρα δεν 8α τους κακολογουσατε. Και μονο να αναφερω οτι σπουδαζουνε 20χρονια (+πρακτκη κλπ) απληρωτοι εντελως, ενα πανδυσκολο επαγγελμα με απειρες υποχρεωσεις και ευθυνες, με απανθρωπα ωραρια και μισθους που κα8ε υδραυλικος 8α γελουσε αμα του τα προσφερανε, με ενα σωρο αν8ρωπους απο καθε καστα, με αυπνες νυχτες επι μερες, και αμα τα ανλογιστουμε ολα αυτα σε καθημερνη βαση επι χρονια, και τον εξαιρετικα μκρο αρθμο γιατρων που δεν επαρκουν, πραγματικα ο τελευταιος που φταιει ειναι ο γιατρος.

Οποτε μαλον αμα σας φανει καποιος γατρος την επομενη φορα εκνευρισμενος η δεν σας φανει εξυπηρετκος, ξανασκεφτειτε το πριν πετε κατι γιαυτον.

Γα τα υπολοιπα δε διαφωνω, το ΙΚΑ κα γενικα η κατασταση στην ελλαδα ειναι χαλια... αλλα δε φταινε οι γιατροι, μην κατηγορουμε αδικα
    Στα περισσότερα έχεις δίκηο ΑΛΛΑ ο γιατρός οφείλει όταν δουλεύει να ξεχνά τα προβλήματα του και τις ζοχάδες του στο σπίτι του και ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ όπως και ο μηχανικός της μοτό. Τώρα μην περιμένεται και χαμόγελα και ρεβεράντζες, αυτά στην εφημερία είναι σπατάλη χρόνου και ενέργειας. Πάντως όπως συμβαίνει στην κοινωνική δομή της χώρας μας, όσο κατώτερος ιεραρχικά γιατρός είσαι, τόσο και δουλεύεις περισσότερο (έως εξαντλητικά) , τόσο και αμοίβεσαι χειρότερα (έως και εξευτελιστικά) και όταν γίνει η στραβή, εσύ την πληρώνεις.
    Σας μιλά πείρα 10 χρόνων σε Νοσοκομείο
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επειδη η ζωη δεν ειναι μονο τι μηχανακι θα παρω
    από panavour στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2008, 21:47
  2. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2008, 09:21
  3. Δεν θα παρω ποτε...
    από reptile4 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2007, 22:16
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2006, 12:33
  5. μερικά πράγματα δεν θα τα ξαναδείς...
    από DIT στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2004, 16:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF