Δες την περιπτωση του V-Strom ABS...
ειδικα για Σαλονικα με τους δρομους γυαλι-μαρμαρο - παω μονο με 50- πιστευω θα ηταν ιδανικη περιπτωση!!!![]()
Δες την περιπτωση του V-Strom ABS...
ειδικα για Σαλονικα με τους δρομους γυαλι-μαρμαρο - παω μονο με 50- πιστευω θα ηταν ιδανικη περιπτωση!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_zr
ΟΜΩΣ.... Οταν ενα ομορφο καλοκαιρινο βραδακι θα παρεις μηχανη κ εταιρο ημισι και θα πατε μια ομορφη βολτα προς παραλιακο προορισμο, τοτε θα δεις οτι ΟΛΑ τα παραπανω θα αξιζαν...
Κυνηγησε το ονειρο σου φιλε... Για ενα ονειρο ζουμε ρε γαμωτο πια....
Και το κυριοτερο: να την Σεβεσαι αλλα να μην την Φοβασαι.![]()
:a19:
:a07:
![]()
![]()
![]()
![]()
:a34:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Άψογος!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_zr
Αφου θελεις το Τransalp παρε αυτο. Εγω δεν θα σου προτεινω αλλο μηχανακι.
ΟΜΩΣ.... Οταν ενα ομορφο καλοκαιρινο βραδακι θα παρεις μηχανη κ εταιρο ημισι και θα πατε μια ομορφη βολτα προς παραλιακο προορισμο, τοτε θα δεις οτι ΟΛΑ τα παραπανω θα αξιζαν...
Κυνηγησε το ονειρο σου φιλε... Για ενα ονειρο ζουμε ρε γαμωτο πια....
Και το κυριοτερο: να την Σεβεσαι αλλα να μην την Φοβασαι.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Να το πάρεις το κορίτσιΑρχικά δημιουργήθηκε από Sebs
Ζω στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά δεν μπορώ βρε παιδιά να κοιτάξω άλλη μηχανή. Μου έχει κολλήσει τρελά.
Αφού σου έχει κολλήσει να το πάρεις.
Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες επιλογές απ'την Transalp σήμερα αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα περάσεις όμορφα και μαζί της.
Εμένα πάντως μου χάρισε αμέτρητες όμορφες στιγμές στα 2 χρόνια που συμβιώσαμε και μοιραστήκαμε πολύ διασκεδαστικά χιλιόμετρα παρέα.![]()
![]()
![]()
...και παρτην!!!!
Ειναι κουκλιτσα,προσεχε λιγο το βαρος της στις επιτοπιες στροφες μεχρι να εξοικειωθεις και θα σε παει παντου ανετα!
Οπωσδηποτε προστ.καγκελα(γυρω στα 100ευρω)και bugster(αλλα τοσα)για τις γραντζουνιες η για το tanκbag αν χρειαστεις!
2 χρονια με συντροφευσε,με ταξιδεψε,με μυησε σ’αυτη τη κατηγορια,χωρις να ζητησει τιποτε(ηταν και 2° χερι)!
![]()
...cause the place seems still alive...
Πάρε αυτό που θέλεις γιατί αν πάρεις κάτι άλλο είναι πολύ πιθανό να το μετανιώσεις μετά και να πας για αλλαγή που σημαίνει χάσιμο αρκετών ευρών.
Και μια απορία:
Το βάρος το καταλαβαίνω ναί.Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
υ.γ. το ύψος και το βάρος γενικά συνηθίζεται μετά από λίγο καιρό, απλά θα δυσκολευτείς στην αρχή ειδικά αν δεν είσαι ψηλός.
Το ύψος πως συνηθίζεται?
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Nικολα & Λατρη:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons