Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Aν βρεις δρομο να τ`ανοιξεις..Σφυρα μου!

Γνωστό και χιλιοειπωμένο αλλά το θέμα είναι οτί πρέπει να καταλάβουμε για τί δεν πρέπει να είμαστε υπερβολικοί. Αν αντί για 120 πηγαίνει 140-150 κατα τη γνώμη μου δεν τρέχει και τίποτα αλλά τα 200 είναι πολλά.

1ον: Εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να πηγαίνεις με 200 για πολλή ώρα (δρόμος, θόρυβος, αέρας, κατανάλωση)

2ον: Μαζί σου στο δρόμο οδηγούν ο παππους-οδηγός, η θεια, ο άπειρος, ο νυσταγμένος κτλ. Αν κάποιος κάνει κακό υπολογισμό (που είναι ούτως η άλλος δυσκολος όταν πλησιάζεις με 200) τότε το χτύπημα θα είναι σίγουρα μοιραίο.

3ον: Το κακό είναι οτι η νοοτροπία που έχουν στην τροχαία είναι να κρυφτούν και να σε γράψουν παρά να στηθούν σε 10 επικύνδυνα σημεία για να έχεις το φόβο τους και να μην τρέχεις.

Εντάξει όλοι έχουμε τη κ@υλα του γκαζιού αλλά καλό είναι να επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τα σημεία (καλός δρόμος και άδειος) που θα 200ρίζουμε.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance

Το θέμα είναι να σε γράψουν ενώ πας με 200 σε σημείο με όριο τα 120; ή να πάς με 80 σε σημείο με όριο 40;

Μια απλή τοποθέτηση - ερώτηση έκανα.

μια πρόσθετη τοποθέτηση - ερώτηση

όταν ο νομοθέτης σε τιμωρεί το ίδιο στις δύο αυτές παραβάσεις, που η πρώτη μπορεί να έχει γίνει σε ευθεία με τρεις λωρίδες και νησίδα και η δεύτερη στη σόλωνος από φανάρι σε φανάρι θεωρεί ότι εκθέτεις τους γύρω σου (και εσένα) στον ίδιο κίνδυνο;

... WILL RACE FOR FOOD Το avatar του/της valam
    - Εσυ φταις που με το 900 πας με ~200. Πανε με 250+ και ουτε η ντουντουκα δε θα σε πιανει.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Ο αναμαρτητος ας ριξει την πρωτη πετρα...............

Αν ειναι αδειος ο δρομος παω με 200+ αλλα και παλι πολυ λιγη ωρα. Δευτερολεπτα.

Αν δεν ειναι αδειος 140-160 ειναι μια χαρα.

Λεω εγω τωρα....

Παλαιό μέλος
    ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΒΡΕ............

Παλικάρια μου κάτι.....
    Άφού τό ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΡΙΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 120χιλ.

ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ......

ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.......

ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ......πού....

ΤΡΙΑΚΟΣΑΡΙΖΟΥΝ..........γιά πλάκα...???????????????
    Τά είσάγω ,σάς τά πουλάω,παίρνω φόρους ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ....
    καί μετά σάς.......ΠΗΔΑΩ.....!!!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.......????

Καί ποιός ό ..........ΝΟΜΙΜΟΣ.........???????

Τό χορτάρι φίλοι μου είναι καλό πράμμα ....
    ΑΛΛΑ..........μόνο γιά τά......ΖΩΑ......!!!!!!!!!!!!!!!..........

Έσένα μέ τό ΖΧ-12.......πώς σέ είπαμε....?????

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΒΡΕ............

Παλικάρια μου κάτι.....
    Άφού τό ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΡΙΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 120χιλ.

ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ......

ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.......

ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ......πού....

ΤΡΙΑΚΟΣΑΡΙΖΟΥΝ..........γιά πλάκα...???????????????
    Τά είσάγω ,σάς τά πουλάω,παίρνω φόρους ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ....
    καί μετά σάς.......ΠΗΔΑΩ.....!!!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.......????

Καί ποιός ό ..........ΝΟΜΙΜΟΣ.........???????

Τό χορτάρι φίλοι μου είναι καλό πράμμα ....
    ΑΛΛΑ..........μόνο γιά τά......ΖΩΑ......!!!!!!!!!!!!!!!..........

Έσένα μέ τό ΖΧ-12.......πώς σέ είπαμε....?????

Σταυρος!!!χαρηκα!!

ε να σου πω κατι δεν γινεται αλλιως.......
    αν βγω στην εθνικη και παω με τα ορια θα με πατησουν οι αλλοι απο πισω διοτι ως γνωστον οι πιο πολλοι δεν ξερουν να οδηγανε!!!!

οποτε δεν βαζεις πινακιδα πας γρηγορα εκει που μπορεις και αποφευγεις και του μαλακες κρατωντας μια αποσταση ασφαλειας!!!!

χιλιες φορες να πληρωνω 33 ευρω .......

Ε να μην τα ξαναλέμε....οδηγάμε σβέλτα, το οποίο δεν σημαίνει απαραίτητα πάω τάπα. Από εκεί και πέρα ο καθένας βάζει τα δικά του όρια, αρκεί να μην τρομάζει τους άλλους. Διότι αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο και για τον ίδιο. Και τότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες του στύλ, ρε τον μ@λ@κ@...., έστριψε χωρίς φλάς ζητάει και τα ρέστα.

Όσο για την τροχαία, το έχω πει και παλιότερα, είναι απαρχαιομένες οι τακτικές και η νοοτροπία τους. Αυτοί που λιώνουν κάθε μέρα στους δρόμους και προσπαθούν να τηρήσουν τα προσχήματα θα έπρεπε να χαίρουν το σεβασμό μας και θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα είχαν το λόγο σε θέματα οδικής ασφάλειας και να δίνουν συμβουλές στους ντεμέκ συγκοινωνιολόγους για παρεμβάσεις στο οδικό (αστικό και εθνικό-επαρχιακό) δύκτιο. Διότι ως υπηρεσία έχει τεράστια εμπειρία από τον έλληνα οδηγό και τις συνήθειές του, οπότε και υπηρεσιακά θα έπρεπε να ξέρει να απαιτεί πράγματα για την δικιά μας (ως οδηγοί) αλλά και για την δικιά τους ως επίσης οδηγοί ασφάλεια και καλύτερη οδηγική καθημερινότητα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Ε να μην τα ξαναλέμε....οδηγάμε σβέλτα, το οποίο δεν σημαίνει απαραίτητα πάω τάπα. Από εκεί και πέρα ο καθένας βάζει τα δικά του όρια, αρκεί να μην τρομάζει τους άλλους. Διότι αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο και για τον ίδιο. Και τότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες του στύλ, ρε τον μ@λ@κ@...., έστριψε χωρίς φλάς ζητάει και τα ρέστα.

Όσο για την τροχαία, το έχω πει και παλιότερα, είναι απαρχαιομένες οι τακτικές και η νοοτροπία τους. Αυτοί που λιώνουν κάθε μέρα στους δρόμους και προσπαθούν να τηρήσουν τα προσχήματα θα έπρεπε να χαίρουν το σεβασμό μας και θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα είχαν το λόγο σε θέματα οδικής ασφάλειας και να δίνουν συμβουλές στους ντεμέκ συγκοινωνιολόγους για παρεμβάσεις στο οδικό (αστικό και εθνικό-επαρχιακό) δύκτιο. Διότι ως υπηρεσία έχει τεράστια εμπειρία από τον έλληνα οδηγό και τις συνήθειές του, οπότε και υπηρεσιακά θα έπρεπε να ξέρει να απαιτεί πράγματα για την δικιά μας (ως οδηγοί) αλλά και για την δικιά τους ως επίσης οδηγοί ασφάλεια και καλύτερη οδηγική καθημερινότητα.
    +100000
    συμφωνουμε απολυτα

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Kαλημερα.

Παντως εγω θα συμφωνησω με ενα φιλο που εγραψε πιο πανω οτι πιο πολυ ευχαριστιεται το 0-150 και οχι τις τελικες.

Και εμενα πιο πολυ μου αρεσει αυτο. Η επιταχυνση μεχρι εκει. Και γενικα η επιταχυνση, παρα οι τελικες.

Ο συνωνοματος σταυρος απο πανω ειπε και αυτος κατι επισης καλο. Πας οσο νομιζεις οτι δεν τρομαζεις τους αλλους και εισαι και εσυ ασφαλης. Αν πας με 120 τη γαμισες. Με 150-160 εισαι μια χαρα.

Εννοειται με πολυ προσοχη παντα.

Αυτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki ZX-12
    το πραγμα ειναι απλο δεν βαζεις πινακιδα και ολα καλα!!!!
    +1000000 :rotflmao:

Προς Valam.Και να πεις οτι εχω πιασει τα 200,μεχρι 190 το εχω παει.Και αυτο μια φορα.Παντως αν λεμε αν πηγαινεις με 200 και σου κανουν σημα να σταματησεις,καλυτερα να συνεχισεις.Μεχρι να βαλουν μπρος,αν βαλουνε θα εχεις φτασει Γουαδελουπη!
    http://www.myspace.com/fliptopboxxx

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Στις πρόσφατες διακοπές έφαγα κλήση με το τουτού για υπερβολική ταχύτητα...

Το σκηνικό ως εξής....Ηγουμενίτσα, σε ευθεία πλησιάζοντας σε χωριό, υπάρχει 1-2 χιλιόμετρα πριν την είσοδο του χωριού !!! ταμπέλλα με όριο 50...
    Δρόμος που ΟΛΟΙ πάνε γύρω στα 100...και αρκετοί γύρω στα 120...Παρ' όλα αυτά, λόγω του ότι το παιδί έχει ζαλιστεί από ένα κλειστό στροφιλίκι πιο πριν, πηγαίνω σιγότερα από όλους....Μάλιστα είχα κάνει δεξιά και με είχανε μόλις προσπεράσει 2 αυτοκίνητα...

Ακριβώς 200 μέτρα μετά την πινακίδα (ξαναθυμίζω σε μια ευθεία με πολύ καλή ορατότητα) και ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ σε μια εσοχή με σημαδεύουν με το πιστόλι να κινούμαι με την υπερηχητική ταχύτητα των 84 χιλιομέτρων την ώρα....!!!

Μου κάνουν σήμα και τσιμπάω απορημένος την κλήση....Στις διαμαρτυρίες μου ότι πήγαινα σιγά (αν και πάνω από το γελοίο όριο) καθώς και στην ερώτησή μου αν ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ πηγαίνει εκεί με 50, η αντίδραση ήταν ένα αμήχανο χαμόγελο και η παραδοχή ότι "σήμερα πρέπει να δώσουμε κλήσεις..."

Υποκρισία και γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο...

Και κάτι που μου έκανε την χειρότερη εντύπωση απ' όλα....Από τα 2 αυτοκίνητα που μόλις με είχαν προσπεράσει μόνο το ένα σταματήσανε....
    Μήπως το ότι το άλλο (που δεν ήταν σταματημένο) είχε ντόπιες πινακίδες, επαιξε τον ρόλο του ....???

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Το σκηνικό ως εξής....Ηγουμενίτσα, σε ευθεία πλησιάζοντας σε χωριό, υπάρχει 1-2 χιλιόμετρα πριν την είσοδο του χωριού !!! ταμπέλλα με όριο 50...
    Δρόμος που ΟΛΟΙ πάνε γύρω στα 100...και αρκετοί γύρω στα 120...Παρ' όλα αυτά, λόγω του ότι το παιδί έχει ζαλιστεί από ένα κλειστό στροφιλίκι πιο πριν, πηγαίνω σιγότερα από όλους....Μάλιστα είχα κάνει δεξιά και με είχανε μόλις προσπεράσει 2 αυτοκίνητα...

Ακριβώς 200 μέτρα μετά την πινακίδα (ξαναθυμίζω σε μια ευθεία με πολύ καλή ορατότητα) και ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ σε μια εσοχή με σημαδεύουν με το πιστόλι να κινούμαι με την υπερηχητική ταχύτητα των 84 χιλιομέτρων την ώρα....!!!

Μου κάνουν σήμα και τσιμπάω απορημένος την κλήση....Στις διαμαρτυρίες μου ότι πήγαινα σιγά (αν και πάνω από το γελοίο όριο) καθώς και στην ερώτησή μου αν ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ πηγαίνει εκεί με 50, η αντίδραση ήταν ένα αμήχανο χαμόγελο και η παραδοχή ότι "σήμερα πρέπει να δώσουμε κλήσεις..."

Και κάτι που μου έκανε την χειρότερη εντύπωση απ' όλα....Από τα 2 αυτοκίνητα που μόλις με είχαν προσπεράσει μόνο το ένα σταματήσανε....
    Μήπως το ότι το άλλο (που δεν ήταν σταματημένο) είχε ντόπιες πινακίδες, επαιξε τον ρόλο του ....???

εμ; τι λέμε τώρα;

συμφωνω, τα είπα πιό πάνω, και θα ξαναμαναΣΥΜΦΩΝΗΣΩ!

¨οσο για τις πινακίδες.....μμμμμμ......σίγουρα παίζει καποιο ρόλο!

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Να πω και εγω οτι επαθα ακριβως το ιδιο και στο επομενο μπλοκο βρεθηκα με την Ρενα μου.

Φανταζεστε τη εκανα ε?

Σημερα ομως τρακαρα με 30χλμ.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2010, 19:00
  2. Για να δοκιμασω την τυχη μου εδω....................
    από cbr1100xx στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2006, 20:02
  3. Αποσύρομαι για να αναπαυθώ στις δάφνες μου...
    από McGyver στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2006, 09:59
  4. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΠΑΠΙ ΜΟΥ
    από moto_glx_53 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2005, 00:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας