Άσχετο αν γύρισε απο Νεπάλ ή όχι, ο άνθρωπος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γύρισε τον κόσμο, κάτι που οι περισσότεροι ονειρευόμαστε αλλά ελάχιστοι πραγματοποιούν.
Και μόνο που πήγε στα μέρη αυτά με το 250 μπράβο του. Φυσικά SUZUKI είναι, να μήν αντέξει το άτιμο?????![]()
![]()
![]()
Άσχετο αν γύρισε απο Νεπάλ ή όχι, ο άνθρωπος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γύρισε τον κόσμο, κάτι που οι περισσότεροι ονειρευόμαστε αλλά ελάχιστοι πραγματοποιούν.
Και μόνο που πήγε στα μέρη αυτά με το 250 μπράβο του. Φυσικά SUZUKI είναι, να μήν αντέξει το άτιμο?????![]()
![]()
![]()
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
Πωπω γκαβομάρα, μόλις ανακάλυψα την αγγλική έκδοση της σελίδας
http://motoebici.altervista.org/index-en.htm
Δείτε χαρακτηριστικά ταξίδια ...
Pakistan 1999
Asia, second stage. I left Italy in order to reach India, after visited Iran, I finished the travel in the land of the pures, Pakistan, when by now 5 weeks are gone and 9000 km have passed under the wheels of my motorbike.
Africa 2002
Nearly 6 months and 27,000 km through 3 continents and 17 countries: Italy, Greece, Turkey, Syria, Jordan, Egypt, Sudan, Ethiopia, Kenya, Tanzania (Zanzibar), Malawi, Mozambique, Zimbawe, South Africa (Cape Town), Namibia, Zambia, DR Congo and still Zambia.
Πάντα όρθιοι
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
![]()
![]()
![]()
:a5:
:a17: :a19:
![]()
![]()
όπως είπα.
η χαρά του ταξιδιού είναι εν πολλοίς ανεξάρτητη των κυβικών.
Κι εγω υπέρ GS 500, ειδικά για ταξίδια. 500cc, 2κύλινδρο και better value for money. Αν τώρα έχεις κατά νου μακρινά ταξίδια ίσως θα πρεπε να κοιτάξεις κάτι ακόμα καλύτερο και με fairing.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Τρελοκοτσιδού..!!!!
πσσσς έγραψες πάλι αρχηγέ!!!!!! και φυσικά ΕΣΥ το είπες, ποιος άλλος!Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
όπως είπα.
η χαρά του ταξιδιού είναι εν πολλοίς ανεξάρτητη των κυβικών.![]()
![]()
![]()
σε πειράζει να το προσθέσω στην υπογραφή μου εδώ από κάτω?? :rotflmao:
καλώς ήρθες φίλε TRUMPET! διάλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο! αν σε φοβίζουν τα 500 κυβικά πάρε το 250...![]()
Orange blood runs in my veins...
φίλε μου πιο γκάζι το suzuki(μη περιμένεις και τίποτα τρελό-39hp δυναμόμετρο)αλλά όποτε θελήσεις να το πουλήσεις θα το μετανιώσεις που πήρες αυτο το μηχανάκι.δικά σου τα λεφτά,αποφασίζεις και παίρνεις.οτι και να διαλέξεις πάντως, πάντα κράνος και πολύ-πολύ προσοχή.καλώς ήρθες στον κόσμο των 2 τροχών.
Atsatsa
Αρχικά δημιουργήθηκε από trumpet
Κι εγώ προς τα εκεί το σκέφτομαι αλλά βλέπω τα κιλά του και φοβάμαι μήπως δεν θα μπορέσω να το κουμαντάρω...καλά γενικώς είμαι λίγο χέστης αλλά δεν ξεπερνιέται εύκολα αυτό .![]()
Λοιπόν άκου..όταν πρωτοπήρα μηχανή σε κάθε βόλτα φορούσα, και babylino γιατί ήμουν και εγώ χ..στης.με τον καιρό συνήθισα και τα κιλά της, και τον όγκο της και όλα της.Απλά θέλει λίγο εξοικείωση και μαλακά το γκάζι.Ενημερώτικα,να σου πώ πώς οδήγω τρεις μήνες και η μηχανή που έχω είναι ένα GS 650 toy 2001.σου εύχομαι καλοτάξιδη ότι και αν διαλέξεις και κάλες βόλτες![]()
Παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις συμβουλες!
Δεν είναι στο πρόγραμμα να αλλάξω μηχανη σε 3 ή 5 χρόνια (εκτός απροόπτου φυσικά).Μετά από αυτή τη μηχανη υπάρχουν άλλες σημαντικές προτεραιότητες. Σίγουρα θέλω ένα αξιόπιστο και τίμιο μοντέλο που να βασιστώ πανω του είτε για πόλη είτε για ταξίδια και να ζήσω όσο γίνεται περισσότερα χρόνια μαζί του.
Για το φίλο που είπε για τα γκάζια, φίλε μου δεν με τρελαίνει το γκάζι.
Αν είχα τα λεφτά πίστεψέ με θα έπαιρνα τσόπερ!![]()
Αν γούσταρα το γκάζι θα έπαιρνα πιστιάρα.![]()
Διαλέγω λοιπόν κάτι που αρέσει πολύ εμφανισιακά και με κάνει να χαλαρώνω και να ταξιδεύω, όχι να τσιτώνω στην σκέψη του να μην καταλάβω το θάνατό μου(μακρυά απ'όλους μας παιδιά) σε περίπτωση ατυχήματος....
Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...
Αρχικά δημιουργήθηκε από trumpet
Παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις συμβουλες!
Δεν είναι στο πρόγραμμα να αλλάξω μηχανη σε 3 ή 5 χρόνια (εκτός απροόπτου φυσικά).Μετά από αυτή τη μηχανη υπάρχουν άλλες σημαντικές προτεραιότητες. Σίγουρα θέλω ένα αξιόπιστο και τίμιο μοντέλο που να βασιστώ πανω του είτε για πόλη είτε για ταξίδια και να ζήσω όσο γίνεται περισσότερα χρόνια μαζί του.
Για το φίλο που είπε για τα γκάζια, φίλε μου δεν με τρελαίνει το γκάζι.
Αν είχα τα λεφτά πίστεψέ με θα έπαιρνα τσόπερ!![]()
Αν γούσταρα το γκάζι θα έπαιρνα πιστιάρα.![]()
Διαλέγω λοιπόν κάτι που αρέσει πολύ εμφανισιακά και με κάνει να χαλαρώνω και να ταξιδεύω, όχι να τσιτώνω στην σκέψη του να μην καταλάβω το θάνατό μου(μακρυά απ'όλους μας παιδιά) σε περίπτωση ατυχήματος....
και πως θα στριβεις με το τσοπερ ρε συ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα προφανώς δεν είναι για πόλη τα τσοπεράκια φιλε![]()
![]()
![]()
Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...