Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: ... πως σβήνουν τα φώτα στο 650?

Re: Re: ... πως σβήνουν τα φώτα στο 650?

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim

Θα τρελαθουμε...
    οεο
    ... καλά μη τρελένεσαι... για μια λάμπα που δεν σβήνει

Υποθετω οτι ο φιλος liberto ρωτησε απλως γιατι δεν ηξερε αν εχει διακοπτη Οχι οτι θελει να σβηνει τα φωτα.

Τωρα γιατι τοσος ντορος για μια λαμπα οπως λεει και ο kakofonixx παραπανω και εγω δεν το καταλαβαινω
    Ειλικρινα υπαρχει κατοχος καινουργιας μηχανης που θα αρχισει να τρυπαει για διακοπτες γιατι? Για να σβηνει τη μια λαμπα????

οεο ειναι τρελλοι οι VSTROMADES τελικα...:a24: :a24: :a24:

Παρεπιπτοντως μεχρι τωρα εγω τουλαχιστον δεν εχω δει στο δρομο VSTROM με καμμενη λαμπα εν αντιθεση με τα TDM που τα περισσοτερα κυκλοφορανε σαν το κυκλωπα με τη μια λαμπα καμμενη
    -Εγω σε αυτό το ΓΑΙΔΟΥΡΙ δεν ανεβαινω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από beholder
    Παρεπιπτοντως μεχρι τωρα εγω τουλαχιστον δεν εχω δει στο δρομο VSTROM με καμμενη λαμπα εν αντιθεση με τα TDM που τα περισσοτερα κυκλοφορανε σαν το κυκλωπα με τη μια λαμπα καμμενη
    Φάουλ ...
    Στα TDM εκ κατασκευής στην μεσαία σκάλα ανάβει ΜΟΝΟ η μια λάμπα όπως και στα 600Φείζερ 04-06....

Ένας από τους λόγους που είχα μετατρέψει το 600άρι Φείζερ ώστε να ανάβουν και οι 2 σκάλες είναι γιατί είχα βαρεθεί τους τύπους στον δρόμο που μου κάναν νόημα ότι...μου έχει καεί η μια λάμπα...

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Ένας από τους λόγους που είχα μετατρέψει το 600άρι Φείζερ ώστε να ανάβουν και οι 2 σκάλες είναι γιατί είχα βαρεθεί τους τύπους στον δρόμο που μου κάναν νόημα ότι...μου έχει καεί η μια λάμπα...
    Φανταζομαι κολλησες το διακοπτη του σινιαλου του προβολεα με τσιχλα για να μενει παντα στο on, ε? ε?
    :rotflmao: :rotflmao:
    wasting space via Architecture

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
    Φανταζομαι κολλησες το διακοπτη του σινιαλου του προβολεα με τσιχλα για να μενει παντα στο on, ε? ε?
    :rotflmao: :rotflmao:

Αυτό σηκώνει ..."φατούρο"....:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Φάουλ ...
    Στα TDM εκ κατασκευής στην μεσαία σκάλα ανάβει ΜΟΝΟ η μια λάμπα όπως και στα 600Φείζερ 04-06....
    lol:
    Οσο ζω μαθαινω Ομολογω οτι δεν το ηξερα αυτο. Θεωρουσα δεδομενο οτι ητανε καμμενη και δεν εκανα ποτε το κοπο να ρωτησω...
    -Εγω σε αυτό το ΓΑΙΔΟΥΡΙ δεν ανεβαινω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek
    Οσο ζω μαθαινω Ομολογω οτι δεν το ηξερα αυτο. Θεωρουσα δεδομενο οτι ητανε καμμενη και δεν εκανα ποτε το κοπο να ρωτησω...
    Το φαινόμενο "του μονόφθαλμου" αποτελεί μάλλον τον κανόνα στις μηχανές! Μία από τις λίγες εξαιρέσεις, που στη μεσσαία σκάλα ανάβουν και οι δυο λάμπες, αποτελεί το V-Strom.

Αρχικά δημιουργήθηκε από harlek
    Το φαινόμενο "του μονόφθαλμου" αποτελεί μάλλον τον κανόνα στις μηχανές! Μία από τις λίγες εξαιρέσεις, που στη μεσσαία σκάλα ανάβουν και οι δυο λάμπες, αποτελεί το V-Strom.
    όχι μονο......

I believe I can fly..! Το avatar του/της lammadin
    Αυτο με την οδηγια της Ε.Ε. για να αναβει μονο η μια λαμπα δε μπορω να το καταλαβω.Ασ μου το κανει λιανα καποιος...:a24:

Και αφου ειναι κανονισμος απο την Ε.Ε. γιατι το στρομα και δεν ξερω κι εγω και ποιο αλλο την εχουν σκαπουλαρει..;

ε; γιατι..;
    Ground Control to Major Tom
    Take your protein pills and put your helmet on...

Ground Control to Major Tom
    Commencing countdown, engines on
    Check ignition and may God's love be with you...

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Δεν είναι οδηγία για να ανάβει η μια λάμπα,
    αλλά για να ανάβει η μεσαία σκάλα!
    και η μεσαία σε αυτά είναι και στα δύο κάτοπτρα,
    μάλιστα σε αυτά τα κάτροπτα η suzuki (τουλάχιστον σε SV, και Vstrom) ενω μπροστά δεν ενώνονται εσωτερικά στην μέση κατευθύνουν απο το ένα κάτοπτρο στο άλλο φως και έχουν (λένε) κάποιο έξτρα κέρδος φωτισμού... και γωνίας.
    Το ξέρατε ότι το SV έχει τα δυνατότερα και καλύτερα φώτα στην κατηγορία του, με μόνο κοντινό το φερινκάτο Fazer?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    όχι μονο......

Ε, είπα, μια από τις λίγες εξαιρέσεις. Δεν είπα η μοναδική.

Νέο μέλος
    Paidia gia sas,

sas grafo apo to germaniko V-Strom Forum. Eimai "Moderator" kai ipefthinos gia ta themata giro apo ta Hlektrika.

To na mpei diakoptis kai ena Relais den einai diskolo - ean Xereis pou kai pos. Diatheto ena Sxediagrama (Excel) me oles tis aparetites plyrofories pano sto thema afto.
    Mporo na sas to steilo, alla prepei na Brethi kapios na to metafrasi sta ellinika.

....perimeno apantisi....

...born to drive

OΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΝΑΜΕΝΑ ΦΩΤΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΨΑΧΝΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΤΗ

Παιδιά απ'ότι ξέρω τα αναμένα φώτα κάνουν κακό στη μπαταρία.
    Η μπαταρία φορτίζει από κάποιες στροφές και πάνω (2500-3000 αν δεν κάνω λάθος) έτσι όταν είσαι στο ρελαντί (πολύ συχνά μέσα στην πόλη, διότι σταματάς στα φανάρια) έχεις μόνο κατανάλωση της μπαταρίας...
    Άσε που κ μία μιζιά ξοδεύει αρκετή μπαταρία...
    Το καλό με το Vstrom είναι ότι έχει 11άρα μπαταρία η οποία είναι αρκετά μεγάλη.

Άσχετο αλλά αυτό που είναι μεγάλη βλακεία κ άχρηστο :a28: είναι το φώτα parking. Ήδη μου έμεινε μία φορά από μπαταρία επειδή όταν κλέιδωσα το τιμόνι μπήκε καταλάθος στο parking...και δε νομίζω να είμαι ο μόνος.
    Μου τρακάρανε το Z και με αναγκάσανε να αγοράσω V-Strom

Νέο μέλος
    To thema den einai ti lene i evropaii. To thema einai ti einai praktiko! Den milame na odigis me swista ta fota. Afto einai kai thema asfalias.

Yparxoune omos stigmes, pou pithanon prepei na kaneis kati stin mixani me anoixto ton geniko diakopti. Gia pote adiazi i mpataria oute tha katalawis. Akriwos gia teties stigmes einai kala na exeis enan diakopti gia to fos.

Trasher
    ...born to drive

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως φτιαχνονται τα φιλέτα στο τεπόζιτο μιας Enfield?
    από sapila racing στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2011, 20:22
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2006, 15:48
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:44
  4. στο στόχαστρο τα φώτα της "αλληλεγγύης"
    από wild_cat/anima στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2005, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων