Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 67

Θέμα: ma tin panagia

Παλαιό μέλος
    stefanos

Δηλαδή... τα τσογλάνια που, κάθε νύχτα, πηγαίνουν πέρα-δώθε με τις ώρες κάνοντας απίστευτο θόρυβο, με μοναδικό σκοπό να κάνουν θόρυβο, είναι το ίδιο με τον οικοδόμο που χτίζει σπίτι;

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει για τι πράμα μιλάμε.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    ...........................
    Θα χαρακτηριστείς τουλάχιστον γραφικός.
    Προκειμένου λοιπόν να μη χαρακτηριστείς γραφικός και χαμηλώσεις το image σου (μετά;;; Αν βάλεις υποψηφιότητα για δήμαρχος;;; Θα σε ψηφίσει κάποιος που του έχεις κάνει παρατήρηση για το θόρυβο;; ), μάζεψε τα σμπαραλιασμένα σου νεύρα και τύλιξε τα σφιχτά, γύρω γύρω στο κεφάλι σου, μπας και σταματήσεις να ακούς.. ή κάνε μια βουτιά στη θάλασσα, καμμιά 30αριά μέτρα χωρίς αποσυμπίεση και ok!! Problem solved!!! Mission accomplished!!! Και δεν θα είσαι και γραφικός, που είναι και το μέγιστο ζητούμενο, βεβαίως βεβαίως...

Όχι σφεντόνα φίλε μου... δίκανο και χοντρό αλάτι θέλουν!
    Ή να μπεις στο δωμάτιό τους ενώ κοιμούνται και να βάλεις μπρος το παπί τους και να μαρσάρεις όσο πάει.. να δουν τί ωραία που είναι..
    From a Battle I've come..
    to a Battle I ride..

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Honest John

Ή να μπεις στο δωμάτιό τους ενώ κοιμούνται και να βάλεις μπρος το παπί τους και να μαρσάρεις όσο πάει.. να δουν τί ωραία που είναι..

Δεν είναι κακό!!!! μου αρέσει αυτό!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

σαρδελες με μελι.... Το avatar του/της tassosrr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
    Ρε συ, τι καρύδια και βλακείες και σφεντόνες.... ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ όπως στο μεσαίωνα....
    etsi etsi....kauto ladi....fotia...kai meta liomeni pisa me karfia!!!!!!!!!!!!:a015: :a015:

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    Δεν είναι κακό!!!! μου αρέσει αυτό!!

εγω παντως το μαλακισμενο που εμενε στο απο κατω διαμερισμα το περιποιηθηκα για τα καλα...

λοιποοοοον...

παιρνουμε ενα subwoofer για home cinema, οσο πιο δυνατο γινεται. βαζουμε μια οσο πιο φασαριοζικη ταινια. ΔΕΝ βαζουμε τα υπολοιπα ηχεια στο συστημα. Τερματιζουμε τον ηχο, γυρνωντας το sub προς το πατωμα. το αφηνουμε ολο τα βραδυ...

επειδη δεν βαζουν ολα ομως μυαλο.... υπαρχουν κ αλλες λυσεις..

Παλαιό μέλος
    Τι ευρηματικά μυαλά!! Εύγε...εύγε νέοι μου !!!:rotflmao:
    Το να τους σταμπάρεις κάπου αυτούς που περνάνε και να πας να τους πιάσεις ευγενικά, χαμογελώντας και να τους πεις "σας παρακαλώ βρε παιδιά, μην περνάτε με τα μηχανάκια μαρσάροντας κάτω απ'ο το σπίτι μου, τις ώρες κοινής ησυχίας, γιατί ενοχλείτε".. ε; Τι λέτε; Καλό;
    Εγώ πιστεύω θα πιάσει και το δικό μου το κόλπο! Ιδιαίτερα αν, αντί για κομπολόι,, κρατάς ένα 45άρι και το στριφογυρίζεις στο δείκτη του δεξιού (δεξιού, δεξέος...whatever.. καλύτερα να έλεγα του αριστερού) χεριού!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leipsippos
    Μήπως να εκανες το παλιο καλο κολπο με τον αφρο πολυουρεθάνης;
    Καπου το ειχα πετύχει εδω μεσα και το βρήκα αψογο! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    stefanos

Δηλαδή... τα τσογλάνια που, κάθε νύχτα, πηγαίνουν πέρα-δώθε με τις ώρες κάνοντας απίστευτο θόρυβο, με μοναδικό σκοπό να κάνουν θόρυβο, είναι το ίδιο με τον οικοδόμο που χτίζει σπίτι;

Δεν κατάλαβα.
    Γιατί να διαχωρίσω τα τσογλάνια απο τον επαγγελματία?
    Ο ΝΟΜΟΣ είναι για όλους ίδιος και δεν κάνει διάκριση.
    Τα ίδια όρια θορύβου ισχύουν για όλες τις δραστηριότητες.
    Για μένα τον επαγγελματία 'επρεπε να τον αντιμετωπίζανε αυστηρότερα μιας και ο επαγγελματίας το κανει για το κέρδος του παραβιάζοντας τους νόμους του ανταγωνισμού.

Παλαιό μέλος
    Δεν κατάλαβα.
    Όπως είπα.

Ο Θόρυβος που κάνουν τα μαλακισμένα ξεπερνάει σε ένταση οτιδήποτε έχω ακούσει εδώ που μένω 8 χρόνια. Άσε το χτίστη στην άκρη, άσε οτιδήποτε άλλο. Μιλάω για θόρυβο που είναι απαράδεκτος ασχέτως ώρας και κυριολεκτικά προκλητικός. Τη σφαλιάρα την έχουν για παιχνίδι τα σούργελα αυτά και αυτό ψάχνουν (τα βλέπω να κλωτσάει ο ένας τον άλλο, μπροστά μου) με τη φασαρία τους. Με έχουν προκαλέσει και προσωπικά.

Όπως είπα, δεν έχεις καταλάβει τίποτα για την κατάσταση που περιγράφω.

(πέρναγε ένα από αυτά ένα πεζοδρόμιο... κατεβαίνοντας στο δρόμο σκοντάφτει στον κοτσαδόρο παρκαρισμένου αυτοκινήτου. Έφτυσε ροχάλα στο αμάξι)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    Όπως είπα.

Ο Θόρυβος που κάνουν τα μαλακισμένα ξεπερνάει σε ένταση οτιδήποτε έχω ακούσει εδώ που μένω 8 χρόνια. Άσε το χτίστη στην άκρη, άσε οτιδήποτε άλλο. Μιλάω για θόρυβο που είναι απαράδεκτος ασχέτως ώρας και κυριολεκτικά προκλητικός. Τη σφαλιάρα την έχουν για παιχνίδι τα σούργελα αυτά και αυτό ψάχνουν (τα βλέπω να κλωτσάει ο ένας τον άλλο, μπροστά μου) με τη φασαρία τους. Με έχουν προκαλέσει και προσωπικά.

Όπως είπα, δεν έχεις καταλάβει τίποτα για την κατάσταση που περιγράφω.

(πέρναγε ένα από αυτά ένα πεζοδρόμιο... κατεβαίνοντας στο δρόμο σκοντάφτει στον κοτσαδόρο παρκαρισμένου αυτοκινήτου. Έφτυσε ροχάλα στο αμάξι)
    Είναι δύσκολο να μου πείς κάτι που να μην έχω ακούσει 100 μέτρα απο την πλατεία στην καλλιθέα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Δεν κατάλαβα.
    Γιατί να διαχωρίσω τα τσογλάνια απο τον επαγγελματία?
    Ο ΝΟΜΟΣ είναι για όλους ίδιος και δεν κάνει διάκριση.
    Τα ίδια όρια θορύβου ισχύουν για όλες τις δραστηριότητες.
    Για μένα τον επαγγελματία έπρεπε να τον αντιμετωπίζανε αυστηρότερα μιας και ο επαγγελματίας το κανει για το κέρδος του παραβιάζοντας τους νόμους του ανταγωνισμού.
    Κάτσε λίγο Στέφανε γιατί θυμίζεις πολιτικό τώρα κι ας μη προσδιορίζω ποιας πτέρυγας για να μη ρίξουμε το επίπεδο της συζήτησης.. Καλά μιλούσαμε για τα βασανιστήρια που αξίζουν σ'αυτούς που δεν υπολογίζουν τον ύπνο μας.

Εσύ απ' ότι κατάλαβα προτείνεις να σταυρώσει τα χέρια του και να μη κάνει τίποτα, σωστά; Αυτό είπες αρχικά.. Είπες, σε γενικές γραμμές, να μη κάνει τίποτα, για να μη χαρακτηριστεί γραφικός! Δεν το είπες ευθέως αλλά αυτό έβγαινε σαν νόημα από την απάντησή σου. Κι αυτό επειδή υπάρχουν πολλές πηγές ηχορύπανσης! Και ανέφερες μερικές σαν παράδειγμα, μεταξύ των οποίων και τον εργάτη της διπλανής οικοδομής.
    Σου λέει λοιπόν.. Να βάλουμε δηλαδή τον εργάτη και τον κοπρίτη στο ίδιο καζάνι;;
    Και λες ναι!!! Αν είναι να στραφείς κατά του κοπρίτη που μοναδικός του στόχος είναι να κάνει φασαρία και επομένως να σε ξυπνήσει, τότε να κυνηγήσεις και τον εργάτη που κάνει επίσης θόρυβο. καθώς ο νόμος είναι ίδιος για όλους, ανεξάρτητα από τις προθέσεις του καθενός.
    Αν είναι λοιπόν να αναγκάσουμε τον ένα να σταματήσει, εσύ λες να αναγκάσουμε και τον άλλον! Και εφόσον τον άλλο δεν γίνεται να τον σταματήσουμε..ε τότε να αφήσουμε και τον αληταρά να τριγυρίζει ελύθερα και να μην αφήνει κανένα να κοιμηθεί! Σωστά; Αυτό δε λες;
    Και για να σοβαρευτούμε λίγο... Ο εργάτης συμφωνώ..κάνει φασαρία!! Την κάνει τα μεσάνυχτα; Ή στις ώρες κοινής ησυχίας; Ή ο στόχος του είναι αθέμιτος όπως υποννόησες εκεί που λες "Για μένα τον επαγγελματία έπρεπε να τον αντιμετωπίζανε αυστηρότερα μιας και ο επαγγελματίας το κανει για το κέρδος του παραβιάζοντας τους νόμους του ανταγωνισμού."; Το ότι κάνει θόρυβο για να βγάλει τα προς το ζειν, είναι αθέμιτο ε; Ε τότε να σταματήσει αμέσως η δόμηση! Ότι χτίστηκε, χτίστηκε! Τέλος!! Αυτή είναι η λογική σου; Πες μας δηλαδή, για να καταλάβουμε τι εννοείς.. Δε λέω να τον αφήσουν εντελώς ανεξέλεγκτο..αλοίμονο. Αλλά όχι και να μας πεις ότι είναι το ίδιο, έτσι;
    Αν είναι έτσι, τότε τον serial-killer να τον αντιμετωπίζουμε, όπως θα αντιμετωπίζαμε κάποιον, που αποδεδειγμένα από κάποιο λάθος του ή από κακιά συγκοιρία σκότωσε χωρίς πρόθεση, κάποιο συνάνθρωπό του! Και οι δύο σκότωσαν! Είναι το ίδιο; Εσύ λες...εφόσον αφήνεις ελεύθερο τον άλλο που σκότωσε χωρίς πρόθεση, τότε να αφήσεις και αυτόν που το έκανε με μοναδικό σκοπό να στερήσει τη ζωή από το συνάνθρωπό του! Το ξέρω ότι είναι ακραίο το παράδειγμα και το χρησιμοποιώ για να κάνω κατανοητό τον τρόπο που εγώ το σκέφτομαι! Δε διεκδικώ το αλάθητο του πάπα..συζήτηση κάνουμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Εγώ στηρίζω... Στέφανο!!!
    Και δεν είπε ο άνθρωπος ότι ο χτίστης και το "τσογλάνι" είναι το ίδιο και αυτό.
    Είπε και πλύ σωστά μάλιστα ότι ισχύει βάση νόμου.
    Και απέναντι στο νόμο όλοι τυπικά τουλάχιστον είμαστε το ίδιο.
    Ο παπάρας που χτίζει παράνομα ή βάφει παράνομα μεσημεριάτικα και κάνει θόρυβο είναι εξίσου ενοχλητικός με το "τσογλάνι" που περνάει νυχτιάτικα και ξεσηκώνει τον τόπο.
    Αλλά για μένα το θέμα δεν είναι εκεί.
    Κοιτάξατε καθόλου κάποιοι μία ας την πούμε πρόταση που λέχθηκε εδώ;
    Είπε κάποιος το νας πας να τους πεις ευγενικά ρε παιδιά λίγη κατανόηση πως σας φαίνεται;
    Δοκιμάστε το... ποτέ δεν ξέρεις...

Θεωρούμε "τσογλάνια" αυτούς με την εξάτμιση που όντως ενοχλούν.
    Στην ίδια κατηγορία φαντάζομαι ότι μπαίνουν και οι μοτοσικλετιστές που μαρσάρουν νυχτιάτικα ή που η ακράποβιτς και η γιοσιμούρα τους ξεσηκώνουν τον τόπο.
    Καρύδια και σε αυτούς λοιπόν!
    Καρύδια και στους ΙΧήδες που έχουν δυνατά μουσική στους ιδιοκτήτες μπαρ που βάζουν σε πολλά ντεσιμπέλ τον ήχο στο καφενείο που ακούγεται το τάβλι ντάλα μεσημέρι στο φορτηγό που κορνάρει γιατί κάποιος τον έκλεισε...
    ε δεν θα μείνει και κανένας!
    Και κάτι τελευταίο:
    ΑΝ λέω ΑΝ πετάξεις καρύδια ή τεσπα κάτι με μια σφεντόνα και το παλληκαράκι πάνω στο παπάκι χάσει τον έλεγχο; Αυτό το σκεφτήκατε;
    Οι υποτιθέμενα ριζικές λύσεις φίλοι δεν είναι πάντα τόσο... λύσεις...

Ρε έχετε πάρει χαμπάρι πόσο κοστίζει ένα κιλό καρύδια????
    The man who has never lied to a woman, has no respect for her feelings

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ridiculus
    Ρε έχετε πάρει χαμπάρι πόσο κοστίζει ένα κιλό καρύδια????

εκεί κόλησες ρε αδερφέ;; παίρνεις μια χούφτα χοντρό χαλίκι από την οικοδομή!!! εναλακτικά πέτρες από όπου βρείς!!!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. supersport monoimeri tin kiriaki 21
    από monstermind στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2004, 21:59
  2. Pos striboun telika tin motosykleta..
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2004, 08:28
  3. Tin Tapeini Moy Sygnomi !!!!!
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2004, 16:12
  4. ap'tin zoi ston thanato
    από SpyrosTDM στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 16:01
  5. Megia mas to forum...oloi pame Zappeio