:rotflmao: :rotflmao:
Καλό!!
Αλλά το ίδιο δεν ισχύει και με τα KTM, Husqvarna κτλ ??![]()
![]()
Καλό!!
Αλλά το ίδιο δεν ισχύει και με τα KTM, Husqvarna κτλ ??![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Τnx Julius!!
Καλά τα λές για τους άλλους Ευρωπαίους κατασκευαστές (...Vertemeti, VOR..) αλλά είδα ένα CCM στο δρόμο πρίν και γι'αυτό έκανα την αρχή.
Για μηχανή καθημερινής χρήσης εντός της πόλης. Γιατί όχι..?
Κινητήρας Suzuki ( μάλλον όχι απλός..), σχετικά φτηνό σε σχέση με τα Husaberg και διαφορετικό από το ρεύμα (αν μπορεί να αξιολογηθεί σαν λόγος αγοράς!)
![]()
eipame mia xara einai gia thn polh
den spane den xalane
alla mhn mperdeveis thn vourtsa me ........
ta husaberg einai agonistikes motosykletes kai oxi gia kathimerini metakinisi (an kai ta xrisimopoioune kai os tetoia merikes fores)
Με όλο το θάρρος... δε νομίζω όλοι αυτοί που κυκλοφορούν με Husaberg στους δρόμους της Αθήνας να κατεβαίνουν και στους αγώνες στις πίστες..![]()
Περισσότερο μου κάνει για τυχόν αυτοσχέδιους αγώνες στα οποιαδήποτε φανάρια!
Ή για να μην τολμήσουν καν οι υπόλοιποι να σκεφτούν να τους "μειώσουν" περνόντας μπροστα...
Δεν μπερδέυομαι πάντως :smilea: , καταλαβαίνω και με το παραπάνω ότι τέτοιους είδους μηχανές εχουν αγωνιστικές καταβολές και είναι έτοιμες για τον αγώνα.![]()
![]()
kai to symantikotero......... theloun agonistiki syntirisiΑρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Με όλο το θάρρος... δε νομίζω όλοι αυτοί που κυκλοφορούν με Husaberg στους δρόμους της Αθήνας να κατεβαίνουν και στους αγώνες στις πίστες..![]()
Περισσότερο μου κάνει για τυχόν αυτοσχέδιους αγώνες στα οποιαδήποτε φανάρια!
Ή για να μην τολμήσουν καν οι υπόλοιποι να σκεφτούν να τους "μειώσουν" περνόντας μπροστα...
Δεν μπερδέυομαι πάντως :smilea: , καταλαβαίνω και με το παραπάνω ότι τέτοιους είδους μηχανές εχουν αγωνιστικές καταβολές και είναι έτοιμες για τον αγώνα.![]()
![]()
apo ekei kai pera ama exeis xrimata h' sou aresei na plironeis ton kouko aidoni.... pas supermarket me SMR40 h' KTM replica VDB
apla sou vgenei gyro sto euro to xiliometro logo syntirisis
:rotflmao:
δε καταλαβα σε τι ακριβως θα κάνουμε διαμάχη...
μολις το βρείτε ενημερώστεμε..![]()
ma den yparxei diamaxi metaksi Europe kai Japan, eidika sta off road ta Jap einai gia to gaidaro kavalaΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Τωρα προσπαθω να καταλαβω με τι κριτιρια συγκρινεις το ccm με τα υπολοιπα μηχανακια που αναφερειςΑρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Καλημέρα και πάλι!![]()
ΟΚ για τα Ιαπωνικά (κι εγώ τέτοιο έχω..).
Τώρα από Ευρώπη μεριά, έχουμε KTM (Αυστρία), Husaberg/Husqvarna (Σουηδία) και CCM (Μ.Βρετανία).
Έχω δεί ΠΑΡΑ πολλά KTM, λιγότερα Husaberg, ίσως ακόμα λιγότερα Husqvarna και ελάχιστα CCM...
Μόδα ο συντελεστής βαρύτητας της στατιστικής αλλά νομίζω τα CCM τα μ@μ@νε όλα....?![]()
Βέβαια όταν το αγοράσεις με το καλορίζικο σου πετάνε και ρίζι για την παντρια...:rotflmao: :rotflmao:![]()
Μιλας για ενα μπασταρδεμενο μηχανακι ιαπωνο ευρωπαικης πατεντας, που τουλαχιστον στην μορφη εντουρο σχεδιαστικα αλλα και πρακτικα παρεπεμπε σε μηχανακια της δεκαετιας του 90 . Ειχε πληρες αποτυχια οπου και αν κυκλοφορησε....
![]()
ΥΓ. Αληθεια.. Τι γιαπωνεζικο ειναι το τετοιο που εχεις ???
![]()
OK, τα KTM είναι Γ Τ ΠΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
οκ μαζι σου εγω..![]()
![]()
:a53: :a53: :a53:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
Δε το εθεσες σωστα δεν εγραψες πουθενα την λεξη kawasaki h το γραμμα Ζ οπωτε μην περιμενεις 100 απαντησεις μια δυο και αυτες απο τον δουκα ολες και ολες
:rotflmao:![]()
evi rules leme!!
(evi ta lefta mou min ksexasoume)