Θα συμφωνήσω.
Θα θυμάστε βέβαια, κάτι ταξιτζήδες, που βάζανε περιμετρικά στο τουτού τους κάτι στρατζαριστά ενισχυμένα, για να μήν παθαίνει τίποτις το ταξί.
Αν όμως έπεφτες πάνω σε αυτά..............![]()
Ποιός σταμάταγε αυτά τα ταξί; κανείς!
![]()
Θα συμφωνήσω.
Θα θυμάστε βέβαια, κάτι ταξιτζήδες, που βάζανε περιμετρικά στο τουτού τους κάτι στρατζαριστά ενισχυμένα, για να μήν παθαίνει τίποτις το ταξί.
Αν όμως έπεφτες πάνω σε αυτά..............![]()
Ποιός σταμάταγε αυτά τα ταξί; κανείς!
![]()
Οταν είναι εργοστασιακά έχουν έγκριση τύπου.
Εγώ την κουβαλάω μαζί μου αναγκαστικά για να μη με γράψουνε.
Απο εκεί και ύστερα η έγκριση τύπου που δεν γίνεται στην Ελλάδα αλλά στο εξωτερικό όπου υπάρχουν και οι διαδικασίες και τα εργαστήρια, εξασφαλίζει οτι οτι το αυτοκίνητο με το bullbar περνάει όλα τα προβλεπόμενα test επιτυχώς.
Οι νίκελ αηδίες που βάζουνε οι διάφοροι είναι παράνομα σε όλες τις περιπτώσεις και επικύνδυνα όχι μόνο για τους άλλους αλλά και για το ίδιο το αυτοκίνητο και τους επιβαίνοντες μιας και αλλάζει πολύ η συμπεριφορά του και ο τρόπος που παραμορφώνεται το σασί κατά την σύγκρουση.
ειχα πετυχει πριν κατι χρονια ενα ταριφα στην ευβοια που ειχε ενα παλιο αυτοκινητο του 60 [υπεροχο οταν ηταν καινουργιο η αν ηταν καλοσυντηρημενο], ο οποιος λεγεται οτι ειχε επενδυσει το εσωτερικο των φτερων με τσιμεντο.
αντε να πεσεις εκει πανω..
το θεμα ομως ειναι, οπως ειπες, οτι δεν τους ελεγχει κανεις. Ισως αν υπηρχαν ουσιαστικοι ελεγχοι, τοτε να μην παραπονιομασταν για την αυξηση των προστιμων
Παιδιά η αλήθεια είναι πως ο κοτσαδόρος επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι δεν κρύβει την πινακίδα του αυτοκινήτου.
(Από Οδηγία της Ε.Ε.)
Αν την βρώ θα την επισυνάψω....![]()
Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...
Ο κοτσαδόρος είναι απόλυτα νόμιμος. Υπάρχει μόνο μία οδηγία ώς πρός το μήκος που εξέχει από το αυτοκίνητο...
Όσον αφορά τα Bull bar, στην Ελλάδα έχουν ψηφιστεί παράνομα είται είναι εγκεκριμένα αντιπροσωπείας είται όχι...
Με έχουν γράψει 2-3 φορές, αλλά δεν μπορώ να τον βγάλω γιατί έχω πάνω εργάτη που μου χρειάζεται για την βάρκα.
Από εκεί και πέρα, θέλει πολύ προσοχή (γιατί όντως είναι επικίνδυνο αξεσουάρ) τα μάτια δεκατέσσερα και μεγάλες αποστάσεις ασφαλείας από όλα τα οχήματα.
vrooommmmm!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από trumpet
Παιδιά η αλήθεια είναι πως ο κοτσαδόρος επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι δεν κρύβει την πινακίδα του αυτοκινήτου.
(Από Οδηγία της Ε.Ε.)
Αν την βρώ θα την επισυνάψω....![]()
Επιτρέπεται με την μπίλια; ή όταν δεν ρυμουλκείς να την έχεις βγάλει, ώστε να μήν προεξέχει απο τον προφυλακτήρα;
Για αυτό δεν είναι όλοι οι κοτσαδόροι, με αποσπώμενη μπίλια;
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα
Φίλε δεν το γνωρίζω αυτό που λες πάντως εγώ που έχω δεν μου έχουν πει ποτέ τίποτα κ κανένας. Έναν γνωστό μου σταμάτησαν για να τον γράψουν οι μπάτσοι για κοτσαδόρο και τους έκανε ρεζίλι. Τους είπε για την οδηγία από Ε.Ε. και αυτοί κρατήσαν τα στοιχεία για του για να το επιβεβαιώσουν.
Φυσικά δεν τον ενόχλησαν ποτέ αν και ο τύπος είχε τον κοτσαδόρο χωρίς να ρυμουλκεί οπότε υποθέτω πως αν είναι όπως τα λες θα μπορούσαν να του κάνουν ζημιά πράγμα που δεν συνέβη. Εκτός αν βαριόντουσαν...![]()
![]()
Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...