Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Θελω να δω που θα φτασει

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    ζηταει κωδικους παιδια. Και ρετζιστερ.

καποιος αλλος τροπος να το δουμε?

Διαβαστε απο αλλο φορουμ
    http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtop...9799&start=285

Διαβαστε γιατι εχουμε τοσους νεκρους καθε χρονο:
    ---------------------------------------------------------

kacey(το νικ του λακαμα)

Ένταξη: 06 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 09/09/06 8:16 Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
    Μπορει να λειπει ο ανθρωπας (την εχω πατησει ετσι).

προς τους συμπαθεις μηχανοβιους after κ βασιλης1 (απ΄οτι καταλαβα τουλαχιστον), το θεμα ειναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ:

αμα δεν νοιαζεστε εσεις για την ακεραιοτητα σας, ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ θα νοιαστουμε εμεις. Οταν δε, μηχανακηδες κανουν ΟΤΙ γουσταρουν ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ στο οτι θα τους κανουμε χωρο για να μην βρουμε τον μπελα μας, ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ οτι βαζουν σε πιθανο κινδυνο τον εαυτο τους και δεχομενοι αυτο, τοτε ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ η σωματικη ακεραιοτητα. Ο Δαρβινος το ονομασε "φυσικη επιλογη" νομιζω...
    -----------------------------------------------------
    kacey

Ένταξη: 06 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 09/09/06 8:20 Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
    Και θα βρεις καπου και ποστ μου με το εξης σκηνικο:

Πανω στην γεφυρα του Καραισκακη ρευμα προς παραλια, στην κατηφορα ο δρομος στενευει επικινδυνα. Ενω προπορευομουν, μηχανακιας που ειχα προσπερασει αρκετα πριν πατησε γκαζι για να περασει πρωτος, ενω ηταν προφανεστατο οτι θα με φτασει ακριβως εκει που στενευει ο δρομος. Ο τυπος πονταρε στο οτι θα κορναρει και για να μην τον βιδωσω στην μπαριερα θα παταγα φρενο για να περασει εκεινος με το ετσι θελω. Εγω τον εγραψα στα @@ μου οπως του αξιζε, και απο τυχη γλυτωσε το splatter στην μπαριερα. Αμα μεγαλε εσκεμμενα πας να χωθεις εκει που ΔΕΝ χωρας, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.Οι μαλακιες πληρωνονται (ειδικα στον δρομο)

-------------------------

Να λοιπον τι αντιμετωπιζουμε καθε μερα!
    Θελουν να μας φανε ρε, το πηρατε χαμπαρι?
    Δεν γουσταρουν να μας βλεπουν!

Να πετυχω μονο κανεναν τους

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Εγω γιατι συμφωνω εν μερει με τον kacey;
    Γιατι οι περισσοτεροι αναβατες που εχω συναντησει στο δρομο συμπεριφερονται καπως ετσι;
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    Εγω γιατι συμφωνω εν μερει με τον kacey;
    Γιατι οι περισσοτεροι αναβατες που εχω συναντησει στο δρομο συμπεριφερονται καπως ετσι;
    Αν δεν το καταλαβες θα σκοτωνε καποιον ετσι επειδη του εθιξε το εγωισμο του!

Μετα μην αναρωτιεστε για ολους αυτους που τους βρισκουν παρατημενους, ''απο τις 3:10 σκοτωμενους''...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Αν δεν το καταλαβες θα σκοτωνε καποιον ετσι επειδη του εθιξε το εγωισμο του!

Μετα μην αναρωτιεστε για ολους αυτους που τους βρισκουν παρατημενους, ''απο τις 3:10 σκοτωμενους''...
    Λαθος καταλαβες.
    Δεν θα τον σκοτωνε επειδη εθιξε τον εγωισμο του,
    απλα ο αναβατης στηριζοταν στο οτι ο οδηγος θα εκανε πισω, πραγμα που δεν ηταν υποχρεωμενος απο κανεναν.
    Ουτε απο τον ΚΟΚ
    ουτε απο τον νομο του ηθικα σωστου.
    Ο αναβατης μπηκε μονος του σε αυτην την επικινδυνη κατασταση και θα ηταν ο μονος υπευθυνος για οτι κι'αν συνεβαινε.
    Πως να το πω..
    Δωσε θαρρος στο χωριατη..
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα

Παλαιό μέλος
    Είναι σαν να βλέπεις κάποιον να πνίγεται και να μπορείς να τον σώσεις αλλά να μην κάνεις τπτ. Κανένας δεν μπορεί να σε κατηγορήσει νομικά ή ηθικά, αλλά ειναι θέμα προσωπικής συνείδησης. Εγώ πάντος δε θα ένιωθα άνετα να παραδεχτώ τόσο ψύχραιμα ότι συνέβαλα ώστε να κινδυνεύσει θανάσιμα κάποιος συνάνθρωπος, ακόμα και αν ξεκίνησε από απερισκεψία/λάθος/ατυχία του τελευταίου.

Κατά τα άλλα η νοοτροπία ρισκάρω και ποντάρω στην δυνατότητα/ευσπλαχνία του άλλου να με προστατεύσει στο δρόμο είναι βλακώδης και αυτοκαταστροφική αν είσαι πάνω σε 2 τροχούς. Το έχουμε ξαναπεί, η σωστή νοοτροπία και ψυχολογία είναι σαν να συμμετέχεις σε video game που πάνε όλοι να σε ρίξουν... Και λαμβάνεις ανάλογα τα μέτρα σου.

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Είναι σαν να βλέπεις κάποιον να πνίγεται και να μπορείς να τον σώσεις αλλά να μην κάνεις τπτ. Κανένας δεν μπορεί να σε κατηγορήσει νομικά ή ηθικά, αλλά ειναι θέμα προσωπικής συνείδησης. Εγώ πάντος δε θα ένιωθα άνετα να παραδεχτώ τόσο ψύχραιμα ότι συνέβαλα ώστε να κινδυνεύσει θανάσιμα κάποιος συνάνθρωπος, ακόμα και αν ξεκίνησε από απερισκεψία/λάθος/ατυχία του τελευταίου.

Κατά τα άλλα η νοοτροπία ρισκάρω και ποντάρω στην δυνατότητα/ευσπλαχνία του άλλου να με προστατεύσει στο δρόμο είναι βλακώδης και αυτοκαταστροφική αν είσαι πάνω σε 2 τροχούς. Το έχουμε ξαναπεί, η σωστή νοοτροπία και ψυχολογία είναι σαν να συμμετέχεις σε video game που πάνε όλοι να σε ρίξουν... Και λαμβάνεις ανάλογα τα μέτρα σου.
    Φίλε μου καλά τα λές....αλλά σε video game που έχεις μόνο μία ζωή ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ,εγώ δέν το ζορίζω... (και δέν έχει και Load from checkpoint γμτ)
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Καλημερα.

Καλα και ενταξει εκανε λαθος ο μηχανοβιος ο αλλος επρεπε να του δειξει το λαθος του σκοτωνοντας τον?

Ημαρτον ρε παιδια. Οτι και αν εγινε οτι και να του εθιξε ή δεν του εθιξε.

Επρεπε να τον σκοτωσει? Ή εστω να προσπαθησει? Γιατι αυτο καταλαβα εγω.

Τεσπα κυκλοφορει πολυ μαλακια στους δρομους.

Εγω ακομα δεν μπορω να δω το ποστ. Αν μπορειτε ποσταρετε ολο το κειμενο να καταλαβουμε καλυτερα.

Χτες κατεβαινοντας την Κηφισιας το πρωι μετρησα δεκα supercars σταθμευμενα στο μποτιλιαρισμα του Μαρουσιου.
    Ferrari, Porsche, XKR, Mazerατι, SL, μπεμπες, τζιπαρες, κλπ ολα να περιμενουν υπομονετικα το πρασινο για να προχωρησουν ενα μετρο προς την Αθηνα...
    Μιλαμε για πολλη ματαιοδοξια αδερφακια μου!
    Βεβαια μαζι με αυτα ηταν και καμμια δεκαρια χιλιαδες αλλα, μικροτερα αυτοκινητα που κανανε το ιδιο.
    Και φυσικα οι περισσοτεροι/ες μονοι μεσα στα κουτια τους.
    Χρονος διαδρομης Κηφισια - Αθηνα με αυτοκινητο 1 ωρα 30 λεπτα. Χρονος διαδρομης με μοτο 20 λεπτα.

Οταν βλεπουμε στην τηλεοραση διαφημισεις αυτοκινητων οι δρομοι της πολης ειναι αδειοι, οι οδηγοι χαρουμενοι, και ο ουρανος γαλαζιος με πουλακια, μελισσες, πρασινα παρκα, δρομεις, ποδηλατα, ολα καλα ολα ωραια...

Ποιους κοροιδευετε μωρε!

Οταν για να κανει κανεις στην δουλεια του χανει 3 ωρες την ημερα στο παρκιγκ των δρομων μας, πως να παει μπροστα ο τοπος;

Αν οι μισοι απο αυτους τους παρκαδορους καβαλαγανε μοτοσυκλετα για την διαδρομη σπιτι - δουλεια - σπιτι η ζωη τους θα ηταν πολυ καλυτερη.
    Το αγχος λιγοτερο.
    Η εργασια αποδοτικοτερη.
    Ο αερας καθαροτερος.
    Ο ελευθερος χρονος μεγαλυτερος.
    Αυτο λεγεται ποιοτητα ζωης.
    Και οχι 1.30 ωρα κλεισμενος μεσα στην 911 κλπ. ακουγοντας για την κινηση στους δρομους της Αθηνας.
    Τοπα και ηρεμησα.

Aναδημοσίευση από το φορουμ των 4Τροχων, με την αδεια του δημιουργου Οδυσσεα Τσαγκαρη

Διαβασε κ αυτο (ειναι η πληρης ιστορια αναδημοσιευμενη στο kawa-bikers):
    http://www.kawasaki-bikers.gr/module...ewtopic&t=1616
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα

Και να υποθεσω μετα απο αυτο το κειμενο που μπηκε στο φορουμ του 4τροχοι εγινε χαμος και ολοι τον εβριζαν?

Γαμωτο εκανα ενα χαζοregister στους 4 τροχους αλλα δεν με βαζει μεσα.

Τεσπα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2012, 11:25
  2. να δω πως θα ανακυκλωσετε αυτο...
    από mustaine1990 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2007, 12:15
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2007, 22:38
  4. Θελω τους φιλους μου να δω