σε πορτοκαλι δεν βγαινει νομιζω...Αρχικά δημιουργήθηκε από tzivitzil
Απο αυτονομια πως παει?Το ειδα πριν λιγο σε πορτοκαλι...πολυ κουκλι!Το ερωτευτηκα!
μηπως ειδες αλλο?
κιτρινο μαυρο ασημι αν δεν κανω λαθος μονο...
σε πορτοκαλι δεν βγαινει νομιζω...Αρχικά δημιουργήθηκε από tzivitzil
Απο αυτονομια πως παει?Το ειδα πριν λιγο σε πορτοκαλι...πολυ κουκλι!Το ερωτευτηκα!
μηπως ειδες αλλο?
κιτρινο μαυρο ασημι αν δεν κανω λαθος μονο...
βγαινει βγαινει (2007 μοντελο) με μαυρο πλαισιο http://www.ninja650.com/phpbb/viewtopic.php?t=3005
Άουτς !Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
βγαινει βγαινει (2007 μοντελο) με μαυρο πλαισιο http://www.ninja650.com/phpbb/viewtopic.php?t=3005![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδια σκεφτομαι να το παρω τον Ιανουαριο,λογω υποχρεωσεων,μπορει να μου πει καποιος αν ειναι πιθανο να αυξηθει η τιμη του?Γιατι καθως το χαζευα σ'ενα μαγαζι κατι τετοιο ισχυριστηκε ο υπαλληλος?Ισχυει ή ηταν κολπο για να με πεισει να το παρω τωρα?
Φίλε, εγω το εχω σαν το μοναδικό μέσο μετακίνησης, (δεν εχω αυτοκίνητο..) είναι πρακτικότατο! του εχω βάλει και την βαλιτσούλα της kawasaki, τα μανιτάρια, (τα οποία μια φορά που μου εχει πέσει απο το στάντ, αποδείχτηκαν επένδυση, και οχι απλή αγορά..) τους "μυτερούς" καθρέφτες της μαμάς του, και οχι τους τετράγωνους που δίνει κανονικά, και κάποτε είχα και τζάμι, το οποίο ήταν όλα τα λεφτά, και στο μάτι, (γνώμη μου..) και στον αέρα, με πολλά χλμ στο κοντέρ. (είχα τζάμι, γιατί πεφτοντας απο το σταντ, χτύπησε σε διπλανό τοίχο και έσπασε..![]()
)
η θέση είναι χαμηλή, όπως και το κέντρο βάρους, οπότε παρά τα σχεδόν 200 κιλά γεμάτο, είναι περιέργως πανάλαφρο..!
απο κατανάλωση σε εθνική υπολόγισε γύρω στα 260-280χλμ
μέσα σε πόλη γύρω στα 180-210 (αναλόγως και την πόλη..)
απο προβλήματα τίποτα σημαντικό ή σοβαρό, ενα φτερό όμως τώρα τον χειμώνα, το χρειάζεται πίσω, γιατί πιτσιλάει νερά παντού..
η θέση του συνεπιβάτη (για όποιους νοιάζονται για τον πίσω..) είναι αρκετά άνετη, ακόμα και για ταξίδι, αρκεί ο πίσω να ξέρει να κάθεται σε μηχανή.. (μεγάλη ιστορία..)![]()
εχει πολύ ωραίο ήχο (δικύλυνδρο εξάλλου..) ο πίσω δεν πρόκειται να καεί ή να ζεσταθεί ποτέ απο την εξάτμιση (ούτε και εσύ δηλαδή..)
Απο θέματα κινητήρα και δύναμης.. φιλικότατο, και όποτε θέλεις αγριεύει ελεγχόμενα, άσε που το πλαίσιο είναι τέτοιο που συγχωρεί αρκετά σοβαρά λάθη και επικείμενες τούμπες..
Εμένα μου έχει φύγει κάποιες φορές σε βρεγμένο δρόμο, και χωρίς να προλάβω να καταλάβω τι έγινε, είχε ξανασταθεροποιηθεί μόνο του.. ούτε ίδρωσα να το μαζέψω, ούτε τίποτα.. (σε πιο σοβαρά μαζέματα, ακόμα δεν ξέρω τι κάνει, και ούτε θα ήθελα να μαθώ..)
Τέλος, σου λέω μόνο οτι πριν απο αυτό οδηγούσα ενα Yamaha Mate 50cc (!!) και ενα σκουτεράκι kymco 125cc.
σε 2 μέρες οδηγούσα, σχεδόν κανονικά, χωρίς να εχω ακουμπήσει ποτέ πριν συμπλέκτη...!!
Edit:
Υ.Γ. Συνολικά, μου έχει σβήσει 3 φορές (τις 2 με συνεπιβάτη..)
και για την τιμή, δεν εχω ιδέα.. εμένα μου πήγε μαζί με πινακίδα, 6750 πριν κάνα 5άμηνο (χωρίς τα αξεσουάρ πάντα..)
Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά για τις συμβουλές και το ενδιαφέρον..Φίλε, εγω το εχω σαν το μοναδικό μέσο μετακίνησης, (δεν εχω αυτοκίνητο..) είναι πρακτικότατο! του εχω βάλει και την βαλιτσούλα της kawasaki, τα μανιτάρια,...........Υ.Γ. Συνολικά, μου έχει σβήσει 3 φορές (τις 2 με συνεπιβάτη..) και για την τιμή, δεν εχω ιδέα.. εμένα μου πήγε μαζί με πινακίδα, 6750 πριν κάνα 5άμηνο (χωρίς τα αξεσουάρ πάντα..)
Έχω πειστεί πλέον για το μηχανάκι και περιμένω πως και πως να το αγοράσω..
Ο μοναδικός μου προβληματισμος αυτή τη στιγμή είναι το αν θα πρέπει να το αγοράσω από την αντιπροσωπεία ή από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα.
Εμμ.. μάλλον αντιπροσωπεία θα σου πρότεινα..
εκτός και αν το βρείς αλλού πολύ φθηνότερο, ή αν ξέρεις καλά αυτόν που το πουλάει, οπότε να μην φοβάσαι αν σε κλέβει στα service, ή σου λέει οτι έφτιαξα αυτό-κι-εκείνο, και να φτιάχνει τα μισά..
Καλύτερα από αντιπροσωπεία για να υπάρχει και η εγγύηση της αντιπροσωπείας.
Πήρα τη strada κι έρχομαι...