Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 123

Θέμα: Μπλόκα!

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ridiculus
    Μήπως να ζητάγαμε το πρόγραμμα για τα μπλόκα απο την ΓΑΔΑ για κάθε μήνα ??
    :a13: κάθε εβδομάδα... από τα Τ.Α.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    λογικό που είπαν να συνεχίσεις.... :a13: την μηχανή την είχες μαζί?

βρε τον θράνο..... αφόβητρος είναι...

Το ορθογραφικό διορθώθηκε.....

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Και για να έχουμε και λίγη τροφή για σκέψη, πόσοι έχετε καταλάβει γιατί (στη θεωρία, έστω) το κράτος κόπτεται τόσο πολύ για την ασφάλειά μας?

Επί της αρχής λοιπόν, ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ να φορούν όλοι οι υπόλοιποι κράνος, ζώνη, και φουλ εξοπλισμό αν γίνεται.

Εγώ και η τσεπούλα μου πληρώνει τα έξοδα του "κράτους πρόνοιας". Η εφορία μου και το ΙΚΑ μου πληρώνουν την περίθαλψη τόσου και τόσου κόσμου. Το ΕΚΑΒ τους μαζεύει, το ΚΑΤ και τα άλλα νοσοκομεία τους επισκευάζουν (ολικώς ή μερικώς), και μετά αρχίζουν τα δέοντα (φυσιοθεραπίες, αποζημιώσεις κλπ). Η νοσοκομειακή περίθαλψη είναι ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΠΡΑΓΜΑ.

Και είναι μαλακία να πληρώνω ΚΑΙ το κράνος μου ΚΑΙ την περίθαλψή ΣΟΥ επειδή απλώς ζεσταίνεσαι.

Μετά υπάρχει και η πτυχή που ακουμπάει τις ασφαλιστικές εταιρίες, τη νομοθεσία περί υπαιτιότητας στα ατυχήματα κ.α. εμπριμέ. Είναι μεγάλη η κουβέντα (και καλό θα ήταν να γίνει καποια στιγμή, έστω for the record).

Oπότε, αυτή η αντίδραση by-default-μονο-και-μονο-επειδή-είναι-αστυνόμοι είναι πολύ ανώριμη και εντελώς άτοπη. Και τέλος πάντων, όποιος δε γουστάρει τη νομοθεσία περί υποχρεωτικής χρήσης κράνους, ας κάνει διαδήλωση! (Στην αμερική κάνουν συχνά!)

(Εξατμίσεις, πινακίδες κλπ άααααλλο πακέτο!!)
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Και για να έχουμε και λίγη τροφή για σκέψη, πόσοι έχετε καταλάβει γιατί (στη θεωρία, έστω) το κράτος κόπτεται τόσο πολύ για την ασφάλειά μας?

Επί της αρχής λοιπόν, ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ να φορούν όλοι οι υπόλοιποι κράνος, ζώνη, και φουλ εξοπλισμό αν γίνεται.

Εγώ και η τσεπούλα μου πληρώνει τα έξοδα του "κράτους πρόνοιας". Η εφορία μου και το ΙΚΑ μου πληρώνουν την περίθαλψη τόσου και τόσου κόσμου. Το ΕΚΑΒ τους μαζεύει, το ΚΑΤ και τα άλλα νοσοκομεία τους επισκευάζουν (ολικώς ή μερικώς), και μετά αρχίζουν τα δέοντα (φυσιοθεραπίες, αποζημιώσεις κλπ). Η νοσοκομειακή περίθαλψη είναι ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΠΡΑΓΜΑ.

Και είναι μαλακία να πληρώνω ΚΑΙ το κράνος μου ΚΑΙ την περίθαλψή ΣΟΥ επειδή απλώς ζεσταίνεσαι.

Μετά υπάρχει και η πτυχή που ακουμπάει τις ασφαλιστικές εταιρίες, τη νομοθεσία περί υπαιτιότητας στα ατυχήματα κ.α. εμπριμέ. Είναι μεγάλη η κουβέντα (και καλό θα ήταν να γίνει καποια στιγμή, έστω for the record).

Oπότε, αυτή η αντίδραση by-default-μονο-και-μονο-επειδή-είναι-αστυνόμοι είναι πολύ ανώριμη και εντελώς άτοπη. Και τέλος πάντων, όποιος δε γουστάρει τη νομοθεσία περί υποχρεωτικής χρήσης κράνους, ας κάνει διαδήλωση! (Στην αμερική κάνουν συχνά!)

+1000

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Δεν αντιλέγω, μαζί σου.
    Αλλά όλα τα παραπάνω πρεί χρημάτων είναι το τελευταίο πράμα που σκέφτομαι όταν βλέπω κάποιον χωρίς κράνος.

Είσαι (και όχι μόνο εσύ, όλοι μας), τόσο ευσυνείδητος ?
    Δηλαδή όταν βγαίνεις για καφέ, για ποτό και δεν δίνει κανείς απόδειξη σε πιάνει η ίδια ανησυχία? Ασχετο περι ανυσηχιών ε?
    The man who has never lied to a woman, has no respect for her feelings

Αυτό το βρίσκω ισοπεδωτικό. Δηλαδή έχουμε την πρωτιά και στα τροχαία και στη φοροδιαφυγή. Άρα ας μη διορθώσουμε κανένα από τα δυο(!)
    ---

Φίλε μου άν είσαι τάκουνας και φοράς φόρμα μηχανής με 40 βαθμούς και καραφλος επίσης δεν σου φταίει κανένας.Η στολή είναι για τις απόκριες και για όσους έχουν street μηχανές.Δεν σου κάνει εντύπωση ότι όσοι έχουν street φοράνε τη στολή του δύτη?Εσύ που μας διδάσκεις τον νόμο πάς εθνική με 120km/h και στην πόλη με 50km/h?
    Και είμαι σίγουρος ότι θα έχεις κ εξατμίσεις...Άν μπορούσας θα έβαζες και μπλε λαμπάκια κρίμα που δεν έχεις μπαρμπρίζ!!

Και όσον αφορά την περίθαλψη έχω ιδιωτική για να μην ανησυχείς

Αρχικά δημιουργήθηκε από Harrys
    Η στολή είναι για τις απόκριες και για όσους έχουν street μηχανές
    ορίστε;

ρε τι διαβάζουμε μεσημεριάτικα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αυτό το βρίσκω ισοπεδωτικό. Δηλαδή έχουμε την πρωτιά και στα τροχαία και στη φοροδιαφυγή. Άρα ας μη διορθώσουμε κανένα από τα δυο(!)
    Μάλλον δεν διάβασες καλά το μήνυμα μου.

Συμφωνώ μαζί σου αδερφέ.... Απλά ήθελα να πω πως ο έλληνας δεν τον νοιάζει να πληρώνει από την τσέπη του υπέρογκα ποσά χάρην της φοροδιαφυγής, λαθραία καύσιμα, κλπ κλπ κλπ κλπ ....

Μιλάμε δηλαδή κυρίως για λάθεμενη νοοτροπία και μετά για κρατική μπουρδελοποίηση.

Γιατί όπως στις σοβαρές χώρες φοράνε κράνη, οδηγούν σωστά, δεν ανέχονται να μην τους δώσουν απόδειξη για κάτι, δεν ανέχονται να τους κλέβουν έτσι ωμά οι συμπολίτες τους.

Είναι θέμα σεβασμού στον εαυτό μας και στους άλλους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Φίλε μου άν είσαι τάκουνας και φοράς φόρμα μηχανής με 40 βαθμούς και καραφλος επίσης δεν σου φταίει κανένας.Η στολή είναι για τις απόκριες και για όσους έχουν street μηχανές.Δεν σου κάνει εντύπωση ότι όσοι έχουν street φοράνε τη στολή του δύτη?Εσύ που μας διδάσκεις τον νόμο πάς εθνική με 120km/h και στην πόλη με 50km/h?
    Απίστευτο....δεν μπορω να πιστεψω αυτα που διαβάζω......
    Μαλλον δεν εισαι μοτοσυκλετιστης.....

(Με φιλικο υφος)

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Και είμαι σίγουρος ότι θα έχεις κ εξατμίσεις...Άν μπορούσας θα έβαζες και μπλε λαμπάκια κρίμα που δεν έχεις μπαρμπρίζ!!
    Να πω οτι ήσουνα κανά αμούστακο παιδαρέλι πάει στο διάολο..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Σόρρυ για τα νεύρα μου αλλά όποιος είναι καθόλα νομότυπος και δεν μπαίνει ανάποδα σε μονόδρομους,τηρεί τα όρια ταχ. να μου την πεί.Μπλόκα για αλκοτέστ να γίνονται σε κάθε τετράγωνο και τα λεφτα από τα πρόστιμα για κράνη να πάνε στα νοσοκομεία όχι στους δήμους.

Φοράω πλήρη εξοπλισμό όταν κάνω ψαρεντούφεκο, και σημαδούρα , και άδεια ψαρέματος....
    Είμαι και εγώ τάκουνας ???????

Αρχικά δημιουργήθηκε από ridiculus
    Μάλλον δεν διάβασες καλά το μήνυμα μου.

Συμφωνώ μαζί σου αδερφέ.... Απλά ήθελα να πω πως ο έλληνας δεν τον νοιάζει να πληρώνει από την τσέπη του υπέρογκα ποσά χάρην της φοροδιαφυγής, λαθραία καύσιμα, κλπ κλπ κλπ κλπ ....

Μιλάμε δηλαδή κυρίως για λάθεμενη νοοτροπία και μετά για κρατική μπουρδελοποίηση.

Γιατί όπως στις σοβαρές χώρες φοράνε κράνη, οδηγούν σωστά, δεν ανέχονται να μην τους δώσουν απόδειξη για κάτι, δεν ανέχονται να τους κλέβουν έτσι ωμά οι συμπολίτες τους.

Είναι θέμα σεβασμού στον εαυτό μας και στους άλλους.
    Κι εγώ στο μπουρδελοποίηση συνοψίζω την κατάσταση, και στον σεβασμό προσπαθώ να προσανατολίζω τον εαυτό μου. Προτιμώ ένα χιλιοστό διαφοράς προς το καλύτερο, παρά πλήρη αδιαφορά. Δεν ξέρω πόσο μάταιο ή όχι είναι, αλλά έτσι λειτουργώ.

Απλά το θέμα των τροχαίων και των θανάτων έχει σαφέστατη διαφορά από όλα τα άλλα. Αλλο να πλουτίσει ο τάδε υπαλληλάκος από τα λαθραία, κι άλλο να σκοτωθεί ενα αγαπημένο σου πρόσωπο... Συννενοούμαστε νομίζω
    ---

Χμμμ μήπως θα πρέπει να μας σταματάνε και για παράνομο ψάρεμα (στολή δύτη!!!! ) τι άλλο θα ακούσουμε σήμερις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγροτικα μπλοκα
    από illuminatios στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 06:31
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2005, 22:14
  3. Αλκοτεστ, ποινές και μπλόκα