Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Θα τους δωσω στεγνα

Η μοτοσικλέτα δε συγχωρεί ούτε αγωνιζόμενους ούτε ερασιτέχνες. Ο εξοπλισμός θα πρέπει να είναι ο κατάλληλος σε κάθε περίπτωση. Όμως η πιτσιρίκα με τη πλατφόρμα και το σκούτερ και ο κάγκουρος με το Duke, την φερμούδα και aKRANOvic δε νομίζω ότι πρώτα διαβάζουν Moto και 0300 και Moto Τρίτη και μετά βγαίνουν στους δρόμους... Η νοοτροπία αυτή έχει δημιουργηθεί από αυτούς που δεν παίρνουν και τόσο σοβαρά τη μοτοσικλέτα και απλά θέλουν να πάνε πιο γρήγορα στη δουλειά τους και το καλοκαίρι να δροσίζουν τη κεφάλα τους χαράζοντας στον άνεμο πορεία!!!

Δε θα δικαιολογήσω κανένα περιοδικό, αντιθέτως πρέπει να δείχνουν συνέχεια πως πρέπει να είναι η σωστή ένδυση ενός αναβάτη. Τώρα αν τέσταρε το 50άρι το scooter και φορούσε Nike.... ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω (έτσι γράφεται? τέσπα)

Over and Out.
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

i logkiki tou "thimatos"...

pada ftene kapoioi pio isxiroi gia to xali mou...

ama den exei kapoios mialo na katalavei oti to kefali tou riskarei, den tou ftaiei kamia diafimisi/fwto/arthro/dvd...

en kataklidi...

periodiko agwrasate... oxi enxeiridio...

(fadazomai gia to JACKASS ti exeis na peis.. :hypnotize )

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Θα έπρεπε να είναι πιο προσεχτικοι - συμφωνουμε σ' αυτό... αλλά το να το γράψεις εδώ μέσα τι κερδίζεις;

Στείλε γράμμα/email διαμαρτυρίας στο 0300....

ρε ''sniper'' ασε το παιδι να γραψει οτι θελει.το τι κερδιζει ο καθενας απο΄δω μεσα θα το κρινει ο ιδιος.
    μια αναφορα εκανε σε καποιο θεμα που του τραβηξε την προσοχη.

Υ.Γ οσοι δεν πηγατε διακοπες να πατε επειγοντος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Burn rubber,not your soul Το avatar του/της Morpheus_X
    Αρχικά δημιουργήθηκε από akaposto
    μάλιστα,βρήκαμε τους κάγκουρες.
    τι βλέπω εγώ:
    σελ.64/κράνος-μπουφάν-πατούμενο all-star
    ρε τον μπαγάσα,δεν κρατάει ούτε καν το τιμόνι...φυσικά ούτε λόγος ότι δεν βρισκεται σε δρόμο-το τσιμέντο βγάζει μάτια!
    σελ71/δηλαδή άλλο πέσιμο με μπότα touring,άλλο με βερμαχ,δουλευόμαστε μεταξύ μας?
    σελ82/ναι φυσικά ο κάγκουρας οδηγεί scooter και φοράει αθλητικά,και να μην ξεχάσω ακουσον-ακουσον φοράει καλοκαιρινό μπουφάν,αντί για δερμάτινο.
    σελ93/πάλι σε parking ή μου φαίνεται?

μήπως να κοπούν και οι φωτό με τα σουζίδια?ξέρετε μικροί-μεγάλοι.

και το κερασάκι,
    μήπως όταν κάνω ποδήλατο,
    να φοράω καμιά ολόσωμη δερμάτινη με κροκόδειλο?
    Δεν νομίζω πως ο απλός αναγνώστης θα προσέξει πως η μοτό της φωτογραφίας δεν είναι στο δρόμο αλλά σε πάρκινκ, αλάνα ή οτιδήποτε άλλο.Θα μείνει σε αυτό που τραβάει το μάτι δηλαδή τη μηχανή και τον αναβάτη, και βέβαια όπως είπε ο sonic,ναι, δεν αγοράζουμε εγχειρίδιο αλλά στο 17χρονο που διαβάζει το περιοδικό και ονειρεύεται 1000άρια, έστω και υποσυνείδητα του μένει η εικόνα του ''φοράω ότι μου κάτσει και δεν κάνει διαφορά''. Όσο για το scooter πάω πάσο αν και ο αντίλογος είναι οτι τέτοια μηχανάκια έχουν πολύ λιγότερη ενεργητική (και παθητική θα έλεγα) ασφάλεια άρα η προστασία παραμένει αναγκαία.
    Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται!

Re: Θα τους δωσω στεγνα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman

Κατα τ αλλα το Moto guzzi grsio 1100 με θαμπωσε... [/B]
    Το είδα στη βιτρίνα εδώ στη Πάτρα και μου έφυγε το σκαλπ!!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750
    Παιδια καθως διαβαζα τα μηνυματα σας μου την εδωσε και ειπα να παω στο διπλανο καφενε της γειτονιας μου!
    κατσε να φορεσω τις μποτες μου
    ΩΠ να βαλω την ολοσωμη δερματινια μου γαντακι το καλοκαιρινο μπα οχι φορα το δερματινο με την προστασια που ξερεις σε 1χλμ πολλα μπορει να γινουν ΑΑΑΑααα και να μην ξεχνιεμαι φοραω και το φθηνο μου το ARAI.

βρε ουστ που βγαινετε και με το σκουτερ σας και φορατε ολοι εσεις φουλ εξοπλισμο.....

δηλαδη αυτοι με τα wrc impreza κτλοιπα επειδη στους αγωνες φοραν κρανουμπες
    μηπως πρεπει να παρουμε και κανα κρανος για το τετρατροχο:wacko: :wacko: :wacko:

ειπαμε μην τα ξεφτιλιζουμε ολα!!!!!!!
    εγινα suzukakios

sakis για ενα χλμτρο πηγαινε με τα ποδαρακια αγορι μου. Κανεις γυμναστικη, δεν καις βενζινη και το 750 καει...και ολα καλα. Μην τραβιεσαι με περιττα πραγματα τωρα..κρανη..πςςςςςςςς....μπουφαν..πςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςς
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της takis1964
    Edo diavazo sinexia gia kagourIes k kourafexala
    o tropos pou grafete dixni oti malon anakalipsate tin motosikleta meta ta ...anta,,giati epoxi 80 k bale osoi ine tora sarantarides kai odigousame apo motocross(pou itan ke modata tote stous athinaikous dromous) mexri boldoria ke gsxria tha blepate oti oloi perasame apo to stadio tis indianias pou toso poli katigorite.GIA TIN AKRIVIA TO 95% EIMASTAN OLOI INDIANOI ti simeni afto? oti prosxorisate stin motosikleta se pio megali ilikia h sovareftikate me ta xronia!!
    forao to kranos mou k prostateutiko exoplismo ala an ixate asxolithi me moto apo ta 18 sas den tha paraxenevosastan me ola osa aporite k grafete!!
    diladi exo pou ekana malakies sto exoxiko mou me ta katharoaima tora sta saranta os sovaros k euipoliptos politis tha stravono me tous neous gia tin nootropia tis odigisis tous k tha aporo apo pou tin didaxtikane? ke pali kala pou to 70-80% forane kranos...palia den foragame tipota

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Προσωπικα,πιστευω στην κριση του καθε ατομου.Ολοι δεχτηκαμε στην εφηβικη μας ηλικια αρνητικα ερεθισματα τα οποια κριναμε και αποφασισαμε την πορεια μας...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Burn rubber,not your soul Το avatar του/της Morpheus_X
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takis1964
    ti simeni afto? oti prosxorisate stin motosikleta se pio megali ilikia h sovareftikate me ta xronia!!
    Takis διαφωνώ.Απλά πιστεύω ότι σήμερα πλέον και οι νέοι το ψάχνουν.Προσωπικά είμαι 22 και δεν πάω πουθενά χωρίς κράνος τουλάχιστον!!Οι μόνες φορές που κυκλοφορώ χύμα είναι όταν επιστρέφω στα πάτρια εδάφη όπου οι αποστάσεις που κάνω είναι μικρές και η κίνηση ανύπαρκτη!Στην Αθήνα όμως!!
    Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    o tropos pou grafete dixni oti malon anakalipsate tin motosikleta meta ta ...anta,,giati epoxi 80 k bale osoi ine tora sarantarides kai odigousame apo motocross(pou itan ke modata tote stous athinaikous dromous) mexri boldoria ke gsxria tha blepate oti oloi perasame apo to stadio tis indianias pou toso poli katigorite.GIA TIN AKRIVIA TO 95% EIMASTAN OLOI INDIANOI ti simeni afto? oti prosxorisate stin motosikleta se pio megali ilikia h sovareftikate me ta xronia!!
    forao to kranos mou k prostateutiko exoplismo ala an ixate asxolithi me moto apo ta 18 sas den tha paraxenevosastan me ola osa aporite k grafete!!
    diladi exo pou ekana malakies sto exoxiko mou me ta katharoaima tora sta saranta os sovaros k euipoliptos politis tha stravono me tous neous gia tin nootropia tis odigisis tous k tha aporo apo pou tin didaxtikane? ke pali kala pou to 70-80% forane kranos...palia den foragame tipota
    Aπλά θα σου πω ότι αν κάναμε ΤΩΡΑ ότι κάναμε ΤΟΤΕ απλά δεν θα ζούσαμε για πολύ..................
    Σκέψου ποιές ήταν τότε οι κυκλοφοριακές συνθήκες και ποιές είναι σήμερα .................

Και σκέψου και κάτι άλλο...

Ακόμα και τότε που ήμουνα 18 (δεν σαραντάρησα ακόμα κούκλες ) και έκανα ένα σκασμό χιλλιόμετρα στην Αθήνα κάθε μέρα και δε φόραγα κράνος, αυτό δε σημαίνει ότι με το παραμικρό δεν έβλεπα ανοιγμένα κεφάλια στους δρόμους, επειδή "δεν ήταν της μόδας". Ας είμαστε λίγο σοβαροί, τουλάχιστον όσον αφορά την ασφάλεια των γύρω μας. Και δυστυχώς για μένα, πρωτοφόρεσα κράνος επειδή το έσπασα το κεφάλι μου, όχι επειδή μου είπε κάνας σχετικός τίποτα...

Και επειδή εδώ στην επαρχία (που στους πχ 1000, φοράμε οι 20 κράνος), δεν έχω κάνα λόγο να νομίζω ότι οι πιτσιρικάδες θα το πάνε πιο αργά από ότι το πήγαινα εγώ το μηχανάκι στην ηλικία τους, ούτε ότι άμα σκοτωθούνε -που αρκετοί παρόλο που δεν αναφέρονται στα δελτία ειδήσεων θα σκοτωθούνε-, οι γονείς τους δε θα τρέμουν άμα ακούνε την ακράπα μου (και φαντάσου ότι δεν έχω πάρει την ακράπα ακόμα).

Άσε που παίζουν και κάτι "τυχερά", εκεί που μία φορά δε θα βάλεις κράνος για ασήμαντη διαδρομή, εκέινη τη φορά να γιορτάζει ο Γιαννάκης με το κάμπριο, και να σου βγει από το στόπ με καμιά 80άρα και το τελευταίο πράγμα που θα ακούσεις στον μάταιο τούτο κόσμο να είναι το πως κλάφτηκε στο μπάτσο που ήθελε να του κάνει αλκοτέστ (που τελικά μπορεί να ήταν και γιος υπουργού και να μη του κάνανε τίποτα).

Ελπίζω να κατανοείς το αδιέξοδο της τοποθέτησής σου.

Τη καγκουριά σου σα νέος δε λέω, κάμε τη [θα μάθεις και πράματα -σε ερημιές όμως, έ;], τον εξοπλισμό όμως πάντα πάνω σου, ακόμα και σε πατίνι.

Όσο για τα περιοδικά, έχουνε fora, να τους τη λέτε...

Και άν έχετε δίκιο, θα τους τη πούμε και μεις μαζί σας (-ποιοί εμείς ρε zireous; -sorry, επαρασύρθην, κι εγώ).

Γενικά πιστεύω πως τα περιοδικά τηρούν σωστή στάση με τον εξοπλισμό ασφαλείας.

Όσο για τα τζίν και τα πατούμενα, σίγουρα δεν είναι καλή ως εικόνα αλλά συμβαίνει.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με τους καγκουρες με τα αυτοκινητα;
    από OrEsTiS82 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 09:17
  2. τι θα γινει με μας τους χωματερους??
    από taxydromos στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2007, 07:11
  3. Άμα τους γ@#$%ω Θα φταίω?????
    από Akis@SF στο forum Off topic