Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: KILLroads

rakomelo <> mixanaki
    ειδικα για το Μαλιακό μπορεί να δει κανείς ότι αν από τα καμενα βούρλα εφευγε γεφυρα για ευβοια πατώντας πάνω στο ένα νησάκι άρα σταθεροποιώντας ένα βήμα και σε δεύτερο χρόνο γύρναγε πίσω στο ΠΑΘΕ στη γλύφα ή κατι τετοιο θα γλύτωναν από πολύ παραπανίσιο κόπο.
    δε λεω τίποτα για εξοδα κτλ

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Φιλε Cpt. Haddock το 70% του οδικου μας δυκτιου ειναι ετσι οπως αναφερεις.

Τα πουλαμε ολα και παιρνουμε Gareli.

Καλορίζικο...

Το τι όχημα θα έχει ο καθένας είναι δικό του θέμα. Όταν όμως αγοράζουμε 206WRC, Impreza, Evo 6/7/8/9, hayabusha, zzr1400 ας γνωρίζουμε σε ΠΟΙΟΥΣ δρόμους θα κινηθούν αυτά τα οχήματα... Αφού το γνωρίζουμε αναλαμβάνουμε και την ευθύνη, μεγάλα παιδιά - υποτίθεται οτι - είμαστε.

Ένας δρόμος για να αλλάξει/βελτιωθεί θέλει κάποια χρόνια. Ο τρόπος οδήγησης μπορεί να αλλάξει σε λίγα δευτερόλεπτα - συνήθως τόσα μας χωρίζουν από τις (αν υπάρχουν) μπαριέρες

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Καλορίζικο...

Ένας δρόμος για να αλλάξει/βελτιωθεί θέλει κάποια χρόνια. Ο τρόπος οδήγησης μπορεί να αλλάξει σε λίγα δευτερόλεπτα - συνήθως τόσα μας χωρίζουν από τις (αν υπάρχουν) μπαριέρες

Ευχαριστω.

Για να αλλαξει οτιδηπωτε δεν χρειαζονται πολλα χρονια(βλεπε δρομους που φτιαχνουν τωρα λογω εκλογων)απλα χρειαζεται επιμονη και υπομονη και να εκφραζουμε τη σταση μας απεναντι σε καποια θεματα.
    Αν αυτη την στιγμη που μιλαμε δεν ριχναμε ολο το φταιξιμο και την ευθηνη πανω μας και σταματαγαμε της δουλειες μας και την βολη μας και κατεβαιναμε στο κεντρο τησ αθηνας 5.000.000 ατομα θα σου λεγα εγω αν ηθελε χρονια να αλλαξει οτιδηποτε.
    Αν εισαι της αντιληψης οτι για ολα φταιμε εμεις οκ.
    Αν ομως λογω ολισθηρωτητας δρομου η καμιας λακουβας δεις την περιουσια σου να σερνετε(ευχομαι ειλικρινα να μην σου τυχει ποτε)τοτε βαλτα με τον εαυτο σου.
    Ουτε για το subaru σου ουτε για το zzr σου.
    Και ξαναλεω τετοιες αντιληψεις θελουν να διαβαζουν τα λαμογια για να αφησουν την Ελλαδιτσα στην κατρακυλα της.:a47:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ευχαριστω.

Για να αλλαξει οτιδηπωτε δεν χρειαζονται πολλα χρονια(βλεπε δρομους που φτιαχνουν τωρα λογω εκλογων)απλα χρειαζεται επιμονη και υπομονη και να εκφραζουμε τη σταση μας απεναντι σε καποια θεματα.
    Αν αυτη την στιγμη που μιλαμε δεν ριχναμε ολο το φταιξιμο και την ευθηνη πανω μας και σταματαγαμε της δουλειες μας και την βολη μας και κατεβαιναμε στο κεντρο τησ αθηνας 5.000.000 ατομα θα σου λεγα εγω αν ηθελε χρονια να αλλαξει οτιδηποτε.
    Αν εισαι της αντιληψης οτι για ολα φταιμε εμεις οκ.
    Αν ομως λογω ολισθηρωτητας δρομου η καμιας λακουβας δεις την περιουσια σου να σερνετε(ευχομαι ειλικρινα να μην σου τυχει ποτε)τοτε βαλτα με τον εαυτο σου.
    Ουτε για το subaru σου ουτε για το zzr σου.
    Και ξαναλεω τετοιες αντιληψεις θελουν να διαβαζουν τα λαμογια για να αφησουν την Ελλαδιτσα στην κατρακυλα της.:a47:
    Φιλε zephyr1,
    Δεν λέμε οτι δεν πρεπει να απαιτήσουμε αριστους δρόμους και μάλιστα άμεσα.
    Συμφωνω 1000000%

Απλά επισημάνουμε πως εφόσον την συγκεκριμένη χρονική στιγμή...ετσι εχει η κατάσταση....καλο θα ήταν να προσέχουμε εμεις...και να μη ζητάμε ευθύνες απο τριτους.

Δλδ.ναι το ξερω οτι ο μαλιακός ειναι σκοτώστρα....οτι θα επρπε να τον εχουν φτιαξει...οτι 1002....αλλα αφου ξέρω την δεδομένη (σκατο-) κατάσταση....δεν πρεπει εγω ο ιδιος να προσέχω οταν περνάω απο εκει ???

Αυτο λέμε.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Φιλε zephyr1,
    Δεν λέμε οτι δεν πρεπει να απαιτήσουμε αριστους δρόμους και μάλιστα άμεσα.
    Συμφωνω 1000000%

Απλά επισημάνουμε πως εφόσον την συγκεκριμένη χρονική στιγμή...ετσι εχει η κατάσταση....καλο θα ήταν να προσέχουμε εμεις...και να μη ζητάμε ευθύνες απο τριτους.

Δλδ.ναι το ξερω οτι ο μαλιακός ειναι σκοτώστρα....οτι θα επρπε να τον εχουν φτιαξει...οτι 1002....αλλα αφου ξέρω την δεδομένη (σκατο-) κατάσταση....δεν πρεπει εγω ο ιδιος να προσέχω οταν περνάω απο εκει ???

Αυτο λέμε.

Γιωργο δεν λεω τπτ αντιθετο.
    Και ο καθενας εχει προσαρμοσει το οδηγικο του στυλ αναλογα την κατασταση δρομου κτλ.
    Ειμαι 34 χρονων εχω 2 μοτοσυκλετες (zephyr 750,R1) κανω καθημερινα 100χλμ ,εχω φαει πολλες τουμπες, εχω αποκτησει την εμπειρια για να κινουμε με ασφαλεια στους δρομους και να ειμαι ακομα εδω για να τα λεμε και να περναμε καλα.

Δεν μ'αρεσουν οι καγκουριες ,ντυνομαι σωστα και πηγαινω και σε track day για να βελτιωθω οσο μπορω.

Απλα απαιτω οι δρομοι που πληρωνω να ειναι δρομοι ,τιποτα αλλο.
    Αναλαμβανω τις ευθηνες μου οταν φταιω,αλλα δεν θα αναλαβω και της ευθηνες τον αλλων οταν φταινε.

Να στε καλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    Φανταζομαι οτι ο διακεκριμενος αυτος συγκοινωνιολογος, ειδε τον δρομο Κορινθος-Πατρα κ τον βρηκε ενταξει.
    Οπως επισης κ τον δρομο Τριπολη-Μεγαλοπολη-Καλαματα...
    +1000000000000000000000
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Απλα απαιτω οι δρομοι που πληρωνω να ειναι δρομοι ,τιποτα αλλο.
    Αναλαμβανω τις ευθηνες μου οταν φταιω,αλλα δεν θα αναλαβω και της ευθηνες τον αλλων οταν φταινε.

+1

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF