NAI alithia
παντως εγω δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος. την εχω μια εβδομαδα φοραω καγκελα της kappa (δωρο) κ ο πατερας την ειχει παρει για βολτα κ εκει που την παρκαρε μαλλον δεν εβαλε ταχυτητα κ επεσε. αποτελεσμα το καγκελο γρατζουνιστηκε πολυ κ μπηκε ενα ποντο πιο μεσα ,δεν ακουμπησε τα παλστικα ηθελε κανενα ποντο ακομα, ενα φλασακι σπασμενο, αντιβαρο γρατζουνισμενο κ στραβομενο κ η χουφτα επισης... τελος εσπασε κ η μανετα των ταχυτητων...συνολο 290 εουρος :P![]()
κ χ8ες μπροστα μου ενας με μια transalp του διπλωσε το stand κ επεσε! τον βοηθαω, την σηκωνουμε την κοιταμε απο εδω την κοιταμε απο εκει δεν ειχε παθει απολυτος τιποτα!
Φαντάσου να μην είχες βάλει κάγκελα..Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
παντως εγω δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος. την εχω μια εβδομαδα φοραω καγκελα της kappa (δωρο) κ ο πατερας την ειχει παρει για βολτα κ εκει που την παρκαρε μαλλον δεν εβαλε ταχυτητα κ επεσε. αποτελεσμα το καγκελο γρατζουνιστηκε πολυ κ μπηκε ενα ποντο πιο μεσα ,δεν ακουμπησε τα παλστικα ηθελε κανενα ποντο ακομα, ενα φλασακι σπασμενο, αντιβαρο γρατζουνισμενο κ στραβομενο κ η χουφτα επισης... τελος εσπασε κ η μανετα των ταχυτητων...συνολο 290 εουρος :P![]()
κ χ8ες μπροστα μου ενας με μια transalp του διπλωσε το stand κ επεσε! τον βοηθαω, την σηκωνουμε την κοιταμε απο εδω την κοιταμε απο εκει δεν ειχε παθει απολυτος τιποτα!
Τα € θα ήταν πολύ περισσότερα!![]()
Μακαρι τα πεσιματα ολα να ναι μονο τετοια παιδες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλικα παντα, Νακος
Εγω εχω τα μαμα καγκελα της suzuki!
Την μηχανη την ειχα βρει μια φορα κατω (καποιος την εριξε) Την ειχα πανω στο πεζοδρομιο και την βρηκα με τις ροδες στο πεζοδρομιο και την υπολοιπη στο δρομο!
Την σηκωσα και δεν ειχε ουτε γρατζουνια εκτος απο την χουφτα!
Την αλλη φορά την εριξα εγω προσπαθωντας να κατεβω ενα πεζοδρομιο εξαιτιας ενος φρετιου που πατησε και υποχωρησε μεσα και επεσα απο την αντιθετη πλευρα προς τα δεξια .
Την σηκωσα και η μηχανη εκτος παλι απο την χουφτα δεν ειχε το παραμικρο!
Αυτα για οσους νομιζουν οτι τα καγκελα ειναι μικρα και δεν προστατευουν!
Επισης σε καμια περιπτωση δεν συντονιζουν και δεν ταλαιπωρουν το πλαισιο!
Επειδη εχω τα μικρα καγκελα και εχω οδηγησει και μηχανες με givi σας προτεινω της suzuki!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Λοιπόοον... έβαλα bagster και πολύ το γουστάρω!! 105€. Επίσεις μου είπε ο τύπος που το αγόρασα ό,τι θα πάρει τη μορφή του ντεπόζιτου ακριβώς μετά από κανα-πεντάρι μέρες , να το δει και λίγο ο ήλιος. Αλήθεια λέει;
μολις το δει ο ηλιος και ζεσταθει θα ρθει και θα γινει ενα με το τεποζιτο!
Σχετικά με τα κλιπς. ( ή όπως αλλιώς λέγονται αυτά στα οποία κουμπώνουν οι βαλίτσες)
Θα θυμάστε λίγα μηνύματα πριν που έλεγα πως μου έσπασε ένα την ώρα που το βίδωνα στα κάγκελα.
Έφαγα όλο το τόπο εδώ στη Πάτρα και δε βρήκα πουθενά. Η λύση που σκέφτηκα λοιπόν ήταν ο τόρνος και έφτιαξα μερικά από αλουμίνιο πολύ καλύτερης ποιότητας από τα original. (μέρα με τη νύχτα)
Αν και σε κάποιον άλλο σπάσει κάποιο και δε μπορέσει να βρει, μου περισσεύουν μερικά.![]()
![]()
Αυτα δείξανε πολύ πιο όμορφα πάνω στην μηχανή σου Respect.
Κάνουν αντίθεση με τα μαύρα κάγκελα που έχεις.!! Πόσο σου κόστισε; κ αν θελήσω που πρέπει να ψαχτώ;
Πράγματι ταίριαξαν πάρα πολύ καλά! Είναι μια λεπτομέρεια που δείχνει πολύ όμορφα!Αρχικά δημιουργήθηκε από qazeroti
Αυτα δείξανε πολύ πιο όμορφα πάνω στην μηχανή σου Respect.
Κάνουν αντίθεση με τα μαύρα κάγκελα που έχεις.!! Πόσο σου κόστισε; κ αν θελήσω που πρέπει να ψαχτώ;
Μου κόστισαν 3.50€ το ένα και είναι κυριολεκτικά πανομοιότυπα!! (αν δε τα είχα φτιάξει και μου τα έδειχναν θα πίστευα πως είναι του εργοστασίου)
Ψάξε σε τορνατζίδικο που να ασχολείται με βίδες και άλλα τέτοια.
bagster σε μπορντώ χρώμα μπορεί να μου πει κανείς που θα βρω ?
http://www.snowclub.gr
Αρχικά δημιουργήθηκε από jokey
bagster σε μπορντώ χρώμα μπορεί να μου πει κανείς που θα βρω ?
http://www.motoraid.eu/shop/product_...roducts_id=717
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
1016 - Can't open file: 'whos_online.MYD'. (errno: 145)Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
http://www.motoraid.eu/shop/product_...roducts_id=717
delete from whos_online where time_last_click < '1182444945'
[TEP STOP]
![]()
![]()
http://www.snowclub.gr