Οχι . Ενας φιλαράκος που κουβεντιάζαμε το πέταξε . Δεν το πολυέπιασα όμως ..
Οχι . Ενας φιλαράκος που κουβεντιάζαμε το πέταξε . Δεν το πολυέπιασα όμως ..
Στα δίχρονα έχει ρουλεμάν ο πείρος. Στα τετράχρονα τον ρόλο του τριβέα αναλαμβάνει το φωσφορούχο δαχτυλίδι που είναι ενσωματωμένο στο μάτι της μπιέλας.
You BETA believe...
Αλλά τώρα που το κουβεντιάζουμε και εμένα μου κάνει εντύπωση το 610. Αν δηλαδή ο κύλινδρος δεν έχει υποστεί φθορά και δεν χρειάζεται παρά ένα τριψιματάκι σημαίνει πως ένα τέτοιο νούμερο είναι απλά υπερβολή ; Πάντως και αυτό που ανέφερε ο old man αλλαγή δηλαδή μόνο ρουλεμάν ασφάλειες φλάντζες δεν ακούγεται άτοπο . Θα το ανοίξω εν πάσει περιπτώσει και θα δω τι θα βγάλω από εκεί .
Σωστός. Αν θυμάμαι καλά, τα μοναδικά τετράχρονα που είχαν ρουλεμανάκια στον πείρο, ήταν κάποια Husky, που χρησιμοποιούσαν το RAL ως σύστημα λίπανσης....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Στα δίχρονα έχει ρουλεμάν ο πείρος. Στα τετράχρονα τον ρόλο του τριβέα αναλαμβάνει το φωσφορούχο δαχτυλίδι που είναι ενσωματωμένο στο μάτι της μπιέλας.
Αλλα μια και το ΧΤ δεν είναι δίχρονο, καλά έκανες και δεν έπιασες αυτό που σου πέταξε ο φίλος...![]()
Με τίποτις.... για να καταλάβεις, το SRX φοράει το 4ο ρεκτιφιέ του ΧΤ ως standard, και είναι 604 cc......Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Αλλά τώρα που το κουβεντιάζουμε και εμένα μου κάνει εντύπωση το 610.
Πάντως 800ml σε 3000 χλμ, είναι 250ml στα 1000 (αν και το σωστό είναι να μετρήσεις στα ΠΡΩΤΑ 1000 για να βγάλεις συμπεράσματα) για μηχανάκι με μικτή χρήση δεν είναι τίποτα. Ακόμα και καινούργιο υπάρχει περίπτωση να σου καίει τόσο
Πάντως δεν δικαιολογούν ρεκτιφιέ, άσε που μπορεί να είναι τσιμουχάκια.
Γνώμη μου είναι να κάνεις τα απαραίτητα.![]()
You BETA believe...
Αν είναι τσιμουχάκια, είναι πολύ εύκολο να το καταλάβει. Ο περίφημος άσπρος καπνός βγαίνει μόλις το βάλει μπροστά (Λάδι που έχει μαζευτεί στον κύλινδρο, όσο ήταν εκτός λειτουργίας.)Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Πάντως δεν δικαιολογούν ρεκτιφιέ, άσε που μπορεί να είναι τσιμουχάκια.
Γνώμη μου είναι να κάνεις τα απαραίτητα.![]()
Απουσιάζει και ο Old να πεί κατιτίς....
Sorry, αλλά είχα κάτι προβλήματα (Νομικής υφής) με το avatar μου ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Απουσιάζει και ο Old να πεί κατιτίς....![]()
Τριβέας ολίσθησης, ίσως ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
το φωσφορούχο δαχτυλίδι που είναι ενσωματωμένο στο μάτι της μπιέλας
(οι φίλοι του το φωνάζουν "κουζινέτο")![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αν τα 800cc τα καίει μέσα στην πόλη στα 3000 χλμ τότε καίει πολύ.
Γιατί τότε καλοκαίρι στην Εθνική με 130 θα σου καίει 1000cc στα 1000χλμ.
Στα 70.000 χλμ σίγουρα το να αλλάξεις ελατήρια ενδείκνυται.
Αφού θα το ανοίξεις, εγώ θα σου έλεγα να αλλάξες και πιστόνι, εφ όσον θέλεις να το κρατήσεις.
Το σετ πιστόνι ελατήρια θα πάνε γύρω στα 150 ευρω μόνα τους.
Αν δεν εχεις σκοπό να το κρατήσεις.... πούλα το οπως είναι!!
Τα ρεκτιφιέ έχουν βελτιωθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια πάντως.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μας συγχωρείτε κύριε που ξεχάσαμε το ολίσθησης, το περνάμε το μάθημα (άσε που engineering-wise, Greek is not my mother tonque).Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Στα τετράχρονα τον ρόλο του τριβέα αναλαμβάνει το φωσφορούχο δαχτυλίδι..................
![]()
You BETA believe...
608Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Με τίποτις.... για να καταλάβεις, το SRX φοράει το 4ο ρεκτιφιέ του ΧΤ ως standard, και είναι 604 cc......![]()
Χα χα!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Καλά...ας το ανοίξει ο μάστορας να δείτε τι γίνεται κει μέσα και μετά βγάζουμε συμπεράσματα.
Αν χτυπάει ο πείρος του εμβόλου (που το βλέπω κι εγώ πιθανό), μπορεί να φταίει ο πείρος ή/και το δαχτυλίδι της μπιέλας.
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
kaps exeis pm
Φίλτατοι συμφορουμίτες πράγματι καλύφθηκα πλήρως από αυτά που αναφέρατε . Καταλήγω λοιπόν στο εξής συμπέρασμα . Ανοίγω κυλινδροκεφαλή , κοιτάμε για ανοχές και τον πείρο και εκείνη τη στιγμή θα αποφασίσω τι θα πράξω. Αλλά να ανοίξω άλλες ιστορίες χωρίς αιτία αποκλείεται . Το θέμα είναι βέβαια όπως λέει ο sapila racing πως το λάδι του το καίει σε κίνηση μέσα στη πόλη . Φαντάσου έξω στην Ε.Ο τι γίνεται από κατανάλωση . Ωστόσο καπνός άσπρος βγαίνει μόνο έχοντας νεκρά και κρατώντας το γκάζι σε ψηλές στροφές . Η ήττα μου θα είναι να διαπιστώσουμε κανένα τζόγο στο ρουλεμάν στροφάλου . Θα δω και την περίπτωση του μοτέρ για αλλαγή αλλά σκέφτομαι όλη αυτή τη μανούρα στο Υπουργείο για την αλλαγή στα νούμερα του και επειπλέον ο κινητήρας σε τι κατάσταση θα είναι . Πιάσε το αυγό και κούρευτο ..