οχι ρε πουστη και αυτο.
Πανω που αρχισα να το αγοραζω νομιζοντας πως εχει καλυτερα συγκριτικα απο το μοτο.
Τα αγγλικα περιοδικα που ετυχε να παρω κανα δυο φορες νομιζω πως εχουν τα καλυτερα.
οχι ρε πουστη και αυτο.
Πανω που αρχισα να το αγοραζω νομιζοντας πως εχει καλυτερα συγκριτικα απο το μοτο.
Τα αγγλικα περιοδικα που ετυχε να παρω κανα δυο φορες νομιζω πως εχουν τα καλυτερα.
In Thrust We Trust
Turn To Burn
Αυτοί δεν τα πέρνουν;Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
(Ρε Γιώργο κάνουν τέτοια λάθη? Αφού είπαμε, ξένα περιοδικά και μάλιστα στο 1/5 της τιμής των ελληνικών.............)![]()
![]()
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Εγώ δεν ξέρω γιατί πάτε και αγοράζετε ελληνικά περιοδικά...
Επίσης δεν ξέρω τι σημαίνει "λαστιχάρει".
Δεν ξέρω τι σημαίνει "κουρασμένο μπροστινό".
Και γενικώς έχω πολλές τέτοιες απορίες...
Αρε νεουυυυυυ!!
Οταν μιλαει καποιος οτι λαστιχαρει εννοει οτι το πλαισιο δεν ακαμπτο με αποτελεσμα το μηχανακι να αρχιζει να ζελεδιαζει στα πολλα!!
Για το κουρασμενο μπροστινο εχω μια αποψη αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρος δεν θα το πω!!
Επισης θα θελα να πω οτι οσον αφορα το Ζ συμφωνω για το πλαισιο αφου ειναι ευρεως γνωστο το προβλημα πλαισιου του και των αναρτησεων του...χαχαχα και τελος πλακα θα χε να το βαζαν με vfr ερε ξυλο που θα τρωγε η μπεμπα!! αλλα δεν ειναι στην ιδια κατηγορια τιμης - χρηστικοτητας
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Σωπάτε ρε, δεν ξέρετε εσείς, αυτοί ξέρουν...................
(Ρε Γιώργο κάνουν τέτοια λάθη? Αφού είπαμε, ξένα περιοδικά και μάλιστα στο 1/5 της τιμής των ελληνικών.............)
+10000000
apo oti exw diavasei mono o papandreou pou egrafe se ellhniko periodiko egrafe pragmatika!!!!!
episeis ayta pou grafei gia to Z (idika gia thn thesh odygiseis) den einai asxeta apla otan prwtovgike ta egrapsan me liges (veltioseis)
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
εγω 100 κιλα πραμα δεν αντιμετοπισα ποτε προβλημα με στρεβλωσεις πλαισιουΑρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Ασυμφωνω για το πλαισιο αφου ειναι ευρεως γνωστο το προβλημα πλαισιου του και των αναρτησεων του..
σιγα μην υπαρχει τετοιο θεμα!!! για τις αναρτησεις ΝΑΙ!
τεσπα ολοι Rossi γιναμε και θελουμε βραχο πλαισιο και βλεπουμε οτι να ναι στην ελλδα πια....
"Η εγκυρότητα και η αμεροληψία ενος μοτοσυκλετιστικου περιοδικου στα τεστ ειναι ευθέως ανάλογη των διαφημιστικών καταχωρήσεων των αντιπροσώπων."
![]()
Den ftene ta periodika paidia.Eseis ftete pou pernete Z.An pernate mia ducati den tha sas enoiazan ta periodika oute ti leei o kathenas.![]()
Koίτα να δεις που στο τέλος ΚΑΙ αυτό, στις διαμάχες θα καταλήξει....
Γιατί καλά μου παιδιά?
You BETA believe...
Οκ, με έπιασε κρίση σοβαροφάνειας.....![]()
You BETA believe...
Υπάρχει μια θεωρία ότι επειδή οι Αμερικάνοι πχ ή οι Άγγλοι πουλάνε ΠΟΛΥ περισσότερα τεύχη από τους δικούς μας, δεν έχουν ανάγκη τόσο πολύ τον διαφημιζόμενο. Βλέπεις αν έχεις 300.000 πωλήσεις (λέμε έναν αριθμό) αντί 10.000 τότεΑρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Αυτοί δεν τα πέρνουν;![]()
![]()
![]()
1. Έχεις μεγαλύτερα κέρδη από τις καθαρές πωλήσεις άρα και μικρότερη ανάγκη από διαφημίσεις.
2. Έχοντας τόσα μάτια να σε διαβάζουν είσαι πολύ πιο ελκυστικός στον διαφημιζόμενο. Αν δεν έρθει η Honda να διαφημιστεί (λέμε τώρα, έξω είναι σοβαροί, δεν είναι μπακάλικα) θα έρθει η Suzuki. Δεν είναι χαζοί να χάσουν τέτοιο μεγάλο κοινό............
Και δεν ξέρω αν έχεις δει πχ το περιοδικό που είμαι συνδρομητής, η ύλη είναι η μισή από τα ελληνικά αλλά φίλε ΕΧΕΙ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ, και όχι βλακείες να γεμίζουμε την σελίδα. Και 1,5? το τεύχος.............
Όπως τα λες, συν το ότι έχουν πολλούς περισσότερους συνδρομητές.Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Υπάρχει μια θεωρία ότι επειδή οι Αμερικάνοι πχ ή οι Άγγλοι πουλάνε ΠΟΛΥ περισσότερα τεύχη από τους δικούς μας, δεν έχουν ανάγκη τόσο πολύ τον διαφημιζόμενο. Βλέπεις αν έχεις 300.000 πωλήσεις (λέμε έναν αριθμό) αντί 10.000 τότε
1. Έχεις μεγαλύτερα κέρδη από τις καθαρές πωλήσεις άρα και μικρότερη ανάγκη από διαφημίσεις.
2. Έχοντας τόσα μάτια να σε διαβάζουν είσαι πολύ πιο ελκυστικός στον διαφημιζόμενο. Αν δεν έρθει η Honda να διαφημιστεί (λέμε τώρα, έξω είναι σοβαροί, δεν είναι μπακάλικα) θα έρθει η Suzuki. Δεν είναι χαζοί να χάσουν τέτοιο μεγάλο κοινό............
Και δεν ξέρω αν έχεις δει πχ το περιοδικό που είμαι συνδρομητής, η ύλη είναι η μισή από τα ελληνικά αλλά φίλε ΕΧΕΙ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ, και όχι βλακείες να γεμίζουμε την σελίδα. Και 1,5? το τεύχος.............
By the way, σε ποιο είσαι συνδρομητής με 1.5 euro?
You BETA believe...
Re paidia ti katheste kai asxoliste ola ta pairiodika etsi einai kai ayto den isxyei mono gia tis motosikletes alla kai gia ta aytokinita kai tous upologistes kai ta home cinema.
Apo opou tha ta paroun ayto tha bgaloun kalytero.
Pantos den pisteyw oti einai logos to periodiko na se apotrepsei apo thn agora enos montelou.Eimai tis apopsis oti gia na epilekseis mia mixani an den thn kabaliseis kai rwtiseis kai kanenan anthrwpo pou na thn exei, to periodiko den exei na sou pei tipota.
Ase pou me to internet to briskw telios tsampa leyta na paw na agorasw ena periodiko.Olokliro internet mprosta sas kai pernetai periodika??Kratiste ta leyta gia benzini pou exei akribinei.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Re paidia ti katheste kai asxoliste ola ta pairiodika etsi einai kai ayto den isxyei mono gia tis motosikletes alla kai gia ta aytokinita kai tous upologistes kai ta home cinema.
Apo opou tha ta paroun ayto tha bgaloun kalytero.
Pantos den pisteyw oti einai logos to periodiko na se apotrepsei apo thn agora enos montelou.Eimai tis apopsis oti gia na epilekseis mia mixani an den thn kabaliseis kai rwtiseis kai kanenan anthrwpo pou na thn exei, to periodiko den exei na sou pei tipota.
Ase pou me to internet to briskw telios tsampa leyta na paw na agorasw ena periodiko.Olokliro internet mprosta sas kai pernetai periodika??Kratiste ta leyta gia benzini pou exei akribinei.
![]()
![]()
Εδώ είμαι συνδρομητής.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Όπως τα λες, συν το ότι έχουν πολλούς περισσότερους συνδρομητές.
By the way, σε ποιο είσαι συνδρομητής με 1.5 euro?
http://www.sportrider.com/
Από το site θα πάρετε και μια γεύση από την ύλη. Βέβαια ξαναλέω, το περιοδικό είναι το μισό από τα Ελληνικά αλλά η ποιότητα είναι πολύ παραπάνω.................
Και μόνο οι συμβουλές οδήγησης και τα θέματα από τα GP ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΥΧΟΣ αξίζουν...........
1,5? μου βγήκε με την συνδρομή που έκανα.
Τα πιο πολλα μεταφραζουν τεστ απο γερμανικα περιοδικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Είναι τεράστιο θέμα αυτό με τις μετρήσεις των περιοδικών. Ειλικρινά θα ήθελα να δω πως τις κάνουν! Και που βεβαίως!!!
Γιατί ορισμένα πράγματα όντως είναι περίεργα...
ο παραπανω μαλλον ειναι απο το MOTORAD το γερμανικο γιαυτο και εκθειαζει τη BMW.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: