Δεν βλεπω κανεναν να λεει κατι σχετικα με την αξιοπιστια των δυο scooter. Εγω παντως δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια.
![]()
Δεν βλεπω κανεναν να λεει κατι σχετικα με την αξιοπιστια των δυο scooter. Εγω παντως δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Κοίτα ο Ιταλός είναι Ιταλός πως να το κάνουμε.Δεν είναι και ο καλύτερος στην αξιοπιστία.Δεν είναι Ιάπωνας.Άλλαξα 3 Ιταλούς μέσα σε μια 4ετία και μου έβγαλαν την πίστη.Με τους Ιάπωνες βρήκα την υγειά μου.
Κοίτα ο Ιταλός είναι Ιταλός πως να το κάνουμε.Δεν είναι και ο καλύτερος στην αξιοπιστία.Δεν είναι Ιάπωνας.Άλλαξα 3 Ιταλούς μέσα σε μια 4ετία και μου έβγαλαν την πίστη.Με τους Ιάπωνες βρήκα την υγειά μου.
Αυτό είναι το θέμα μας!!!την πίστη μου τη ΄θελω και δε κάνω κέφι καθόλου τις βόλτες στα συνεργεία(καθότι άσχετη-->υποψήφιο θύμα)
Με τα 4500Ε αγοράζω και το YAMAHA(ΜΑΧ) που και japan είναι και μου αρέσει σχετικώς(η φινέτσα των Ιταλών είναι απιαστη αλλά τί να λέει αν μας σπάσουν τα νεύρα...)
οι μέρες πλησιάζουν και σας κούρασα κιόλας..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
if ain't fun ,it ain't worthy!
Την άποψη μου στην έχω πει στο άλλο φόρουμΑν σκέφτεσαι και το ΧΜΑΧ τότε δεν το συζητάω.