Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: ZΩΑ....

Aγκρρρ!!!

Μη θιγεσαι βρε ανεκφραστε.

Shit happens in life & you're part of it.

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
    ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟ ΖΩΟ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ....
    Εγω ομως βρηκα και υπανθρωπους που ειναι χειροτερα !

Με τον τίτλο σου όμως θίγεις τα υπόλοιπα είδη του ζωικού βασιλείου και δεν είναι σωστό!

Εδώ δεν συμπεριφερόμαστε σωστά ο ένας απέναντι στον άλλο θα συμπεριφερόμαστε σωστά απέναντι σε άλλα ζωντανά???

Άστα να πάνε! Γενικό το πρόβλημα έλλειψης οικολογικής συνείδησης όμως!
    Δεν χρειάζεται να είναι τόσο άμεσο για να το αντιληφθούμε! Υπάρχουν και οι έμμεσοι τρόποι που κάνουν και μεγαλύτερη ζημιά μάλιστα! Βλέπε ρύπανση, αποψίλωση δασών κλπ κλπ κλπ κλπ

Τα σχόλια για την αλλαζωνία του ανθρώπινου είδους περιτεύουν!
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former"

Albert Einstein
    safety doesn't happen by accident

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    - Έχει ζώα ο πατέρας μου κύριε λοχαγέ...
    - Το βλέπωωωω, το βλέπωωω.....

Συνάδελφε και συνάδελφοι, αντί να ξοδεύετε χρόνο ποστάροντας μηνύματα εδώ, ξοδεύτε χρόνο και λίγα cents για να στείλετε επιστολές διαμαρτυρίας στη διεύθυνση του ζ. κήπου, καθώς και στη δημόσια υπηρεσία στην οποία υπάγεται.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
    Μη θιγεσαι, it's ok.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AdamTsouk
    μιλας ως ανθρωπος ή ως απλο ζωο (δε βριζω, it's ok)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
    Μη θιγεσαι βρε ανεκφραστε.

Shit happens in life & you're part of it.
    Part of life or part of the shit?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    - Έχει ζώα ο πατέρας μου κύριε λοχαγέ...
    - Το βλέπωωωω, το βλέπωωω.....

Συνάδελφε και συνάδελφοι, αντί να ξοδεύετε χρόνο ποστάροντας μηνύματα εδώ, ξοδεύτε χρόνο και λίγα cents για να στείλετε επιστολές διαμαρτυρίας στη διεύθυνση του ζ. κήπου, καθώς και στη δημόσια υπηρεσία στην οποία υπάγεται.
    Mα φιλε μου ο ζωολογικος κηπος ειναι καθ΄ολα αξιοπρεπεις ....οι επισκεπτες του δεν ειναι!!!

...Δηλαδη τι να κανουν ? να βαλου security για να προσεχουν τους υπανθρωπους?

οι ανθρωποι που εφτιαξαν αυτον τον ζωολογικο κηπο , υπεθεσαν (αδικως)οτι απευθυνονταν σε λογικους , υπευθυνους και σοβαρους ανθρωπους... η για να το θεσω καλυτερα υπεθεσαν οτι απευθυνοντε σε ανθρωπους σκετο.

...μερικες φορες οσο λαϊκιστικο και γενικολογο αν ακουγεται πραγματικα μας χρειαζεται βουρδουλας!!!

Το καλοκαιρι ηρθε ο ξαδερφος μου (μονιμος κατοικος Σουηδιας) για διακοπες , με την οικογενεια του.

Ειδαν ενα αδεσποτο σκυλο και κατευθειαν με ρωτησαν που μπορουμε να απευθυνθουμε για να βρεθει ο ιδιοκτητης του...οταν τους εξηγησα οτι ειναι αδεσποτος και κυκλοφοαρει μαζι με χιλιαδες ομοιους του στον δρομο , αδυνατουσαν να το καταλαβουν!!!

Μου ειπαν οτι στην Σουηδια απογορευεται η ριψη βεγγαλικων (εκτος απο πολυ ειδικες περιπτωσεις οπου βγαζεις αδεια..) γιατι τρομαζουν τα ζωα...

Μου ειπαν οτι στους γαμους τεινουν μετα απο προτροπη φιλοζωϊκων οργανωσεων να σταματησουν το παραδοσιακο πεταγμα του ρυζιου....ο λογος?....τα πουλια τρωνε το ρυζι , παθαινουν δυσπεψια και μερικα πεθαινουν!! Ολοι αυτοματως σταματησαν αυτο το εθιμο....

Ειπατε τιποτα?

Εδω αν τολμησει κανενας να πει κατι τετοιο στην καλυτερη των περιπτωσεων θα τον χλευασουν ασχημα!!
    Αλλα τι να μας πουν τωρα οι ξενερωτοι Σουηδοι μωρε ....εμεις εχουμε φτιαξει Παρθενωνες.....

Part of life or part of the shit?

Μα ειναι πασιφανες. Just check where this nasty odor comes from and step away. Life looks better then (and shitless too).

Η μαλακια ειναι οτι οι γονεις ενθαρρυνουν τα παιδια τους να αποκτησουν εχθρικη συμπεριφορα απεναντι στα ζωα,τα οποια στο κατω κατω της γραφης,δεν τους εκαναν τπτ.
    ...appetite for destruction...

I believe I can fly..! Το avatar του/της lammadin

Re: ZΩΑ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ... αλλα αισθανθηκα αηδια για τους υποτιθεμενους ''ανθρωπους'' και την σταση τους απενατι στα ζωα....προσωπικα θεωρω οτι η μεγαλυτερη αποδειξη πολιτισμου και παιδειας ειναι η σταση μας απεναντι στα ζωα...υποδηλωνει πολλα....δυστυχως!!
    Αδερφε, μολις κερδισες τον σεβασμο μου...
    Ground Control to Major Tom
    Take your protein pills and put your helmet on...

Ground Control to Major Tom
    Commencing countdown, engines on
    Check ignition and may God's love be with you...

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Mα φιλε μου ο ζωολογικος κηπος ειναι καθ΄ολα αξιοπρεπεις ....οι επισκεπτες του δεν ειναι!!!

...Δηλαδη τι να κανουν ? να βαλου security για να προσεχουν τους υπανθρωπους?

Ο ζ. κήπος είναι αξιοπρεπής σήμερα. Αύριο δε θα είναι έτσι όπως πάνε τα πράγματα. Όπως άλλωστε συμβαίνει και γενικότερα στη χώρα...

Οπότε η δική σου πρόταση ποιά είναι; Τα αφήνουμε στην τύχη τους;

Σε τόσες και τόσες επιχειρήσεις και οργανισμούς γιατί άραγε έχουν επιστάτες, φύλακες και πάσης λογής υπεύθυνους; Εταιρείες, οργανισμοί και δημόσιες υπηρεσίες ...αυτοί δεν απευθύνονται σε λογικούς και σοβαρούς ανθρώπους;

Προτείνεις κάτι; Ή απλά δηλώνεις δημόσια ότι οι άλλοι είναι κάφροι αλλά εσύ σοβαρός; ΟΚ, κι εγώ. So what?

ΥΓ. Αν είσαι του αναρχοαυτόνομου χώρου και σε ενοχλεί κάθε είδους εξουσία, τότε πάρε τον security και βάφτισέ τον "φροντιστή ζώων και κλουβιών". Μια χαρά ακούγεται.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

.
    oso entiposiako kai na einai to theama den nomizo oti einai aksioprepes na vazeis ta zoa esto kai se megalous xorous opos pleon ginetai(toulaxiston den einai se klouvia) apla kai mono gia na ta xazevoume kai na gelame me ton kolo tis maimous (o opoios einai ontos asteios)
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    Αλλα τι να μας πουν τωρα οι ξενερωτοι Σουηδοι μωρε ....εμεις εχουμε φτιαξει Παρθενωνες.....
    Όπως είχε πει κι ο Γιωργάκης (αυτός με τα τσαμικα)...
    "όταν εμείς εκτίζαμεν Παρθενώνας εκείνοι (κι αναφέρεται σε κάποιους Σκανδιναυούς αν θυμάμαι καλά) επήδουν από δέντρο εις δέντρον ... οι Βίκινγκς"

ΑΣΧΕΤΟ αλλά το θυμήθηκα τωρα...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Ο ζ. κήπος είναι αξιοπρεπής σήμερα. Αύριο δε θα είναι έτσι όπως πάνε τα πράγματα. Όπως άλλωστε συμβαίνει και γενικότερα στη χώρα...

Οπότε η δική σου πρόταση ποιά είναι; Τα αφήνουμε στην τύχη τους;

Σε τόσες και τόσες επιχειρήσεις και οργανισμούς γιατί άραγε έχουν επιστάτες, φύλακες και πάσης λογής υπεύθυνους; Εταιρείες, οργανισμοί και δημόσιες υπηρεσίες ...αυτοί δεν απευθύνονται σε λογικούς και σοβαρούς ανθρώπους;

Προτείνεις κάτι; Ή απλά δηλώνεις δημόσια ότι οι άλλοι είναι κάφροι αλλά εσύ σοβαρός; ΟΚ, κι εγώ. So what?

ΥΓ. Αν είσαι του αναρχοαυτόνομου χώρου και σε ενοχλεί κάθε είδους εξουσία, τότε πάρε τον security και βάφτισέ τον "φροντιστή ζώων και κλουβιών". Μια χαρά ακούγεται.

να ξεκαθαρισουμε πρωτα απ΄ολα κατι....του αναρχοαυτονομου χωρου δεν ειμαι σε καμια περιπτωση....απορω πως σου ηρθε αυτο.....

Παρ΄ολα αυτα η αστυνομευση μην νομιζεις οτι θα διορθωνε τα πραγματα ...απλα οι μαλακες θα καναν τις παπαριες τους με την ικανοποιηση οτι δουλεψαν και τον φυλακα-αστυνομο.....

anyway , μαλλον εσυ εισαι του αντιδραστικου χωρου....αντε τωρα που σε ενημερωσα εγω ο σοβαρος αλλα ατολμος , ενημερωσε με για τις κινησεις που θα κανεις εσυ αφου αυτο προτρεπεις....θα περιμενω!

Η απλα δηλωβεις ακτιβιστης και ενεργο μελος απλως?

Η πιο απλη κινηση που μπορει να γινει ωστε να σταματησουν ολα τα κακως κειμενα στην χωρα μας , ειναι η παιδεια ....οχι η στειρα μορφωση που παρεχεται στα σχολεια ...απλα παιδεια....και αυτο δυστυχως δεν μπορεις να το εμφυσησεις η να το επιβαλλεις στους αλλους ουτε με αστυνομικους - securitαδες , ουτε με πορειες , ουτε με διαδηλωσεις , ουτε με κανεναν αλλο τροπο....

.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ