Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 75

Θέμα: Αγγελίες εξαφανίζονται!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
    Απαραδεκτη τοποθετηση.Ποιος θα κρινει αν κατι εχει ευτελη αξια;Αν επροκειτο για ασχετες αγγελιες,θα το καταλαβαινα.Αλλα επειδη εχουν ευτελη αξια;
    συμφωνω απολυτα, τι θα πει ευτελη αξια?

δηλαδη αν καποιος θελει να πουλησει κατι σε πολυ χαμηλη τιμη μονο και μονο για να το διωξει γρηγορα πχ καποιο ανταλλακτικο, πρεπει να σβηστει η αγγελια του επειδη το δινει πολυ χαμηλα?

επισης καποιος μπορει να δυσκολευεται να αγορασει ακομα και φλασακια για το μηχανακι του...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
    Απαραδεκτη τοποθετηση.Ποιος θα κρινει αν κατι εχει ευτελη αξια;Αν επροκειτο για ασχετες αγγελιες,θα το καταλαβαινα.Αλλα επειδη εχουν ευτελη αξια;
    Συμφωνα απολυτα !!

Και εγω το περιεχομενο της αγγελιας το θεωρω εως ατυχες ! Αλλα απο εκει και περα εφοσον το θεμα αφορα μοτο δεν επρεπε να σβυστει !!

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Καλα ρε πάμε καλα???οτι και να ειναι δεν πάει να ειναι μια αγγελια...
    Τι αυταρχικη απαντηση ήταν αυτη ρε Θανος?
    Χαλαρωστε λίγο...
    Μην ξεχνας οτι το φορουμ δεν εχει σκοπο μονο την πώληση μηχανων ετσι ωστε να πανε αγγελιες με μηχανες στη δευτερη σελίδα...Βαζουμε μια αγγελια και οποιος την δει...

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Εγω που ειμαι πιο νεος στον χωρο αυτον , εχω παρει χαμπαρη , οτι η κατασταση εδω μεσα ειναι αποφασιζουμε και διαταζουμε ....... εσεις ακομα ??

ΕΕΕΕ παιδιά μισό λεπτό
    εδώ μάλον δεν καταλάβατε τι παίζει και κατηγορήτε χωρίς λόγο(η εγώ δεν έπιασα κάτι)
    Μήπως υπερβάλουμε λίγο???
    1 λιτρο λάδι 8euro???
    Παιδιά και εγώ πουλάω λάδι castrol μόλις το άνηξα το 5litro και δεν το έχω τελιώσει ακόμα 10euro μόνο...

ΕΛΕΟΣ

Καλά πλάκα κάνουμε δεν αντιλέγω η αγγελία αγγελία αλλά αυτό τι συμένει αν δεν έχω καταλάβει σωστά παρακαλώ πέστε παρακαλώ αν είναι να βάλω και μια για κάτι ελαφρώς μεταχειρισμένες φλάτζες....Μήπως το ξεφτιλίσαμε λίγο????

Παρεπιπτώντως και τα φλασάκια και το λάδι είναι ακριβά για μεταχειρο...
    Να θυμάσαι: Η ζωή δεν είναι πόσες ανάσες παίρνεις.
    Είναι οι στιγμές που σου παίρνουν την ανάσα...

Cabamaru
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Filosofos
    ΕΕΕΕ παιδιά μισό λεπτό
    εδώ μάλον δεν καταλάβατε τι παίζει και κατηγορήτε χωρίς λόγο(η εγώ δεν έπιασα κάτι)
    Μήπως υπερβάλουμε λίγο???
    1 λιτρο λάδι 8euro???
    Παιδιά και εγώ πουλάω λάδι castrol μόλις το άνηξα το 5litro και δεν το έχω τελιώσει ακόμα 10euro μόνο...

ΕΛΕΟΣ

Καλά πλάκα κάνουμε δεν αντιλέγω η αγγελία αγγελία αλλά αυτό τι συμένει αν δεν έχω καταλάβει σωστά παρακαλώ πέστε παρακαλώ αν είναι να βάλω και μια για κάτι ελαφρώς μεταχειρισμένες φλάτζες....Μήπως το ξεφτιλίσαμε λίγο????

Παρεπιπτώντως και τα φλασάκια και το λάδι είναι ακριβά για μεταχειρο...
    Κοίτα δεν αγοράσα 5λιτρο λάδι για να το πουλήσω με το λίτρο, ούτε μεταχειρισμένες φλάντζες. Πούλησα την μηχανή μου και φεύγω εξωτερικό ξαφνικά και είχα 2 αντικείμενα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ και ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ τα οποία προόριζα για την μηχανή και λυπάμαι να τα πετάξω, και είπα να τα βάλω στο πιο λογικό μέρος που μπόρεσα να σκεφτώ για πούλημα.

...και η ειρωνία δεν χρειάζεται.

Cabamaru
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
    Εγω που ειμαι πιο νεος στον χωρο αυτον , εχω παρει χαμπαρη , οτι η κατασταση εδω μεσα ειναι αποφασιζουμε και διαταζουμε ....... εσεις ακομα ??

Μου φαίνεται πως έχεις δίκιο πάντως.

Ετοιμαζόμουν να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια αλλά είδα ότι υπάρχει και λογικός κόσμος εδώ...

....

Τώρα τι να πω???
    Με συγχωρείς που θεωρώ σημαντικότερη αγγελία την πώληση μιας μοτοσυκλέτας από 1λίτρο λάδι και 1 σετ φλασάκια που τα δίνεις και ακριβά και για να το τεκμιριώσω σε σωστό συνεργείο 10euro έχουν τα καλήτερα λάδια και 5euro για 1 σετ φλάς από μαγαζί...
    Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα ενδιέφερε κάποιον να αγοράσει κάτι για την μοτο του από κάποιον που μου λέει σε φορουμ αγγελιων οτι είναι καινούργια και όχι να πάω από μαγαζί??????
    Και μάλιστα μου πετάς κατάμουτρα ότι δεν είμαι λογικός???
    Παιδιά με συγχωρήτε που είμαι παραφρον και προτιμώ να αγώρασω κάτι καινούργιο αντί για κάτι μεταχειρ. που μου το δίνουν στην ίδια τιμή...
    Τεσπα επίδει με έχει κουράσει η όλη ιστορία...
    Αφου τα έχεις τόσο ανάγκη 13euro φεύγοντας από την Ελλάδα πες μου πού μπορώ να σε βρώ να σου τα κάνω δώρο...
    Λοιπόν δεν ασχολούμε άλλο με το θέμα.
    Άλωστε δεν θέλω να σας κακολογίσουν επιδεί μιλάτε με κάποιον άλογο...
    Να θυμάσαι: Η ζωή δεν είναι πόσες ανάσες παίρνεις.
    Είναι οι στιγμές που σου παίρνουν την ανάσα...

Cabamaru
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Filosofos
    ....

Τώρα τι να πω???
    Με συγχωρείς που θεωρώ σημαντικότερη αγγελία την πώληση μιας μοτοσυκλέτας από 1λίτρο λάδι και 1 σετ φλασάκια που τα δίνεις και ακριβά και για να το τεκμιριώσω σε σωστό συνεργείο 10euro έχουν τα καλήτερα λάδια και 5euro για 1 σετ φλάς από μαγαζί...
    Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα ενδιέφερε κάποιον να αγοράσει κάτι για την μοτο του από κάποιον που μου λέει σε φορουμ αγγελιων οτι είναι καινούργια και όχι να πάω από μαγαζί??????
    Και μάλιστα μου πετάς κατάμουτρα ότι δεν είμαι λογικός???
    Παιδιά με συγχωρήτε που είμαι παραφρον και προτιμώ να αγώρασω κάτι καινούργιο αντί για κάτι μεταχειρ. που μου το δίνουν στην ίδια τιμή...
    Τεσπα επίδει με έχει κουράσει η όλη ιστορία...
    Αφου τα έχεις τόσο ανάγκη 13euro φεύγοντας από την Ελλάδα πες μου πού μπορώ να σε βρώ να σου τα κάνω δώρο...
    Λοιπόν δεν ασχολούμε άλλο με το θέμα.
    Άλωστε δεν θέλω να σας κακολογίσουν επιδεί μιλάτε με κάποιον άλογο...
    α. Το αν κάποιος θα ενδιαφερόταν θα το αποφασίσει ο καθένας για το εαυτό του και όχι εσύ για όλους.

β. Χάνεις το ζήτημα. Το ζήτημα είναι ότι ανεξαρτήτως αξίας έχω το δικαίωμα να βάλω την αγγελια μου και να την δει ο κόσμος. Αν όχι, απλά δεν θέλω να συμμετέχω σε τέτοιο χώρο συζήτησης.

Θα παρακαλούσα κάποιον από το site να πάρει θέση για να ξέρω και εγώ τι κάνω εδώ.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cabamaru
    Πούλησα την μηχανή μου και φεύγω εξωτερικό ξαφνικά και είχα 2 αντικείμενα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ και ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ τα οποία προόριζα για την μηχανή και λυπάμαι να τα πετάξω.
    Πολυ λογικο και οικολογικο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Λοιπόν παίδες... επειδή εδώ είμαστε πολλοί και όλοι μία άποψη έχουμε, η απάντηση εν γένει είναι ότι δεν σας ρωτήσαμε.

Αν δεν σας κάνει η δική μου τοποθέτηση, μπορεί αύριο ένας admin να σας το εξηγήσει καλύτερα.

Πουλάς ένα λίτρο λάδι 8 ευρώ. Καινούργιο όπως ο ίδιος λες, κάνει 12 ευρώ.

Συγνώμη φίλε αλλά ή πλάκα μας κάνεις ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Μόνο τα τηλέφωνα στα κινητά και τις βενζίνες για να έρθει κάποιος να το πάρει, θα δώσει περισσότερα από τα 4 ευρώ διαφορά.

Όσο για τα φλασάκια, είναι κοροϊδία και να το αναφέρεις, για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Σε λίγο θα μας πουλάτε και τις μεταχειρισμένες λάμπες σας.

Ναι λοιπόν, μάθετε ότι προτεραιότητα έχουν αγγελίες που το προϊόν έχει αξία. Δεν κάνουμε bazaar εδώ να πουλήσουμε ό,τι μας περισσεύει. Κι εγώ στην αποθήκη μου έχω ένα σκασμό σαβούρα, τι σημαίνει; Θα καταστρέψω τις αγγελίες επειδή δεν γουστάρω να τα πετάξω;

Υποτίθεται ότι έχουμε συναίσθηση του τί γράφουμε με βάση την κοινή λογική και το αίσθημα σεβασμού προς τις αγγελίες των άλλων που περιμένουν πώς και πώς να πουλήσουν κάτι για να πάρουν κάτι άλλο και όχι για να βάλουν 13 ευρώ στην τσέπη!

Αν δεν μπορείτε ούτε μέχρι εκεί να λειτουργήσετε από μόνοι σας, θα αναγκαστούμε να βάλουμε κανόνες και για τα αυτονόητα.

Όσο για τον φίλο που αναφέρει μία αγγελία για το GS, για να μην πετάμε μπαρούφες χάριν εντυπώσεων ή έχεις συγκεκριμένη περίπτωση να αναφέρεις για να πάρεις κι εσύ την απάντηση σου ή σωπαίνεις.

Και εδώ τελειώνει το θέμα και όποιος το βρίσκει απαράδεκτο, όπως λέμε τις τελευταίες μέρες, να περάσει από το ταμείο να πάρει τα λεφτά του πίσω.
    Θάνος..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

ααα εχει ψωμι εδω η κουβεντα....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

ααα εχει ψωμι εδω η κουβεντα....
    Φίλε μου καθόλου ψωμί δεν έχει.

Κάνουμε την πλάκα μας αφιλοκερδώς, χωρίς καθόλου ελεύθερο χρόνο για να μπορούμε να γουστάρουμε την παρέα και κάποιες "υπηρεσίες" που μόνοι μας δημιουργούμε από εμάς για μας. Κάποιοι νομίζουν ότι εδώ θα πρέπει να βρουν εφαρμογή από τα αρχαία ελληνικά ιδεώδη, μέχρι όποια επαναστατική ή μή, φανταστική ή ουτοπική ιδέα έχει ο καθένας για την τέλεια κοινωνία με τους ιδανικούς χρήστες!

ΕΕΕΕΕ ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!

Αγαπητοί συνήγοροι που στραβώσατε γιατί έκοψα ΔΥΟ αγγελίες συνολικής αξίας 13 ευρώ που θεωρώ ότι ουδείς νοήμων άνθρωπος θα έμπαινε στη διαδικασία να ασχοληθεί, το έκανα για να προστατέψω ΕΣΑΣ! που αύριο μεθαύριο θα θελήσετε να πουλήσετε τη μηχανή σας για παράδειγμα και θα αγωνιάτε κάθε μέρα αν μπήκε κόσμος να τη διαβάσει, αν απάντησε κανείς, αν ενδιαφέρθηκε να σας στείλει ένα π.μ.... και θα αγωνιάτε μη τυχόν και φύγει στη δεύτερη, τρίτη σελίδα και θα γράφετε ό,τι μπούρδα σας έρθει στο κεφάλι για να την ξαναφέρετε μπροστά...

Όλοι εσείς λοιπόν μην παραπονιέστε.

Πάρτε πίσω τις αγγελίες για να γουστάρετε και ποσώς μ'ενδιαφέρει, μη νομίζετε ότι τραβάω και κανένα προσωπικό ζόρι! Μη σας χαλάσω τη δημοκρατία!

Ορίστε και τα link:

Αγγελία 1

Αγγελία 2

Happy?
    Θάνος..

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    Όσο για τον φίλο που αναφέρει μία αγγελία για το GS, για να μην πετάμε μπαρούφες χάριν εντυπώσεων ή έχεις συγκεκριμένη περίπτωση να αναφέρεις για να πάρεις κι εσύ την απάντηση σου ή σωπαίνεις.. [/B][/QUOTE]

δεν πεταω μπαρουφες και ουτε ειπα κατι με υφος ...χαλαρα ολοι λιγο... πιειτε ενα μπυρονι και χαλαρωστε..

λοιπον εγω εχω βαλει συνολικα στο φορουμ 3 αγγελίες...

η μια υπάρχει, η άλλη καλώς σβήστηκε (ήταν του super4 το οποίο πούλησα) και μια τρίτη το ΒΜW φίλου μου, το οποίο δεν έπρεπε να σβηστεί και σβήστηκε...!

δεν το έκανα θέμα, είπα κάποια μαλακία θα έγινε , θα το ξαναβάλω.Απλά έτυχε αυτό το πόστ και το ανέφερα..ΝΤΑΞΕΙ?

τώρα όσο για την αγγελία του παιδιού που έγινε θέμα, η προσωπική μου γνώμη είναι ότι μαλακία ξεμαλακία η αγγελία, έχει κάθε δικάιωμα νομίζω να την ποστάρει και αν δε συμφέρει ή οτιδήποτε, ας μην το αγοράσει κανένας!!!Τουλάχιστον δεν είναι σαν κάτι άλλους παπάρες , χωρίς να αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν, που αρχίζουν τα up lai upa kai up kai up, και μας πρήζουν τα @ρχιδ@ -απ-αν!!!

εντελώς φιλικά
    καλνύχτα

Moυ φαινεται οτι σβηστηκε ενα ποστ εδω ....
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αγγελίες
    από death_stv στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 09:40
  2. Μικρές Αγγελίες....
    από DEMINIO στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2005, 12:01
  3. Αγγελιες
    από tai στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ