Καινουργιος οδηγος, δλδ καινουργιος και στο site, λιγους μηνες εννοω. Ειμαι στα 6200 klm (cbf 500). Μπηκα λοιπον να γραψω οτι επεσα χτες, για να δω αντιδρασεις, και βλεπω με προλαβατε!
Χτες λοιπον, γυριζα στο σπιτι με ενα φιλο δικαβαλο, 4:00 ωρα το πρωι, και Ευελπιδων (στο υψος του Π.Γ.Σ.), λεω να κανω κανα παντιλικι να "γελασουμε", μονο που ειχα "ξεχασει" ^^ τη βροχη νωριτερα, και οπως καταλαβαινετε το 3ο κατα σειρα ηταν και το μοιραιο...
Αντι να σπινιαρει ως συνηθως και να πετακσει κωλο, γυρισε σχεδον στο πλαι...
Τα 2 πρωτα απλα δεν ειχαν γινει καλα γιαυτο και τη γλυτωσα.
Εμεις συρθηκαμε 3-4 μετρα, η μηχανη καμια 20αρια και σταματησε σε ενα παρκαρισμενο. Το περιεργο ειναι που παρολο που ημασταν με κοντομανικα (εγω και σαλβαρι απο κατω...), δεν παθαμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα! Εγω φορουσα και κρανος παντως, ο αλλος οχι. Να φανταστειτε ο φιλος μου κρατουσε 2 dvd και οταν σηκωθηκε απο το συρσιμο και γενικα τη σαβουρα, τα κραταγε ακομα και ηταν αθιχτα!!!
Τελος παντων οπως ειναι και το topic οι μαλακιες πληρωνονται!
Απο ζημιες μπροστα φλας, καθρεφτης, μανετα φρενου (ολα απο δεξια), και γδαρθηκε καπως η εξατμιση.
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πώς γινεται, αφου συρθηκε απο δεξια, να εχει στραβωσει λιγο η πισω χειρολαβη συνεπιβατη, το πισω αριστερο φλας, και εχει σβηστει το "Η" απο το "ΗΟΝDA" στο πανω μερος, εκει που μπαινει η σχαρα...