Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: Μάθαμε τι γίναν τα παιδια;

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
    Τελικά αποδείχτηκε το αντίθετο. Υπήρχε περίπτωση το παληκάρι να ήταν από Χαλκίδα; Κάτι τέτοιο άκουσα όταν έπινα καφέ στον Αι Γιάννη.
    ναί πράγματι ήταν από τη Χαλκίδα και την ήξερε πολύ καλά τη διαδρομή αλλά ποιός να το ήξερε ότι υπήρχε πετρέλαιο στη στροφή .....
    Δύναμη στην οικογένειά του και στο μωράκι του που όταν μεγαλώσει θα ξέρει ότι πατέρας του είχε αγάπη στις μοτό και στην οικογένειά του. Η πρώτη του αγάπη δυστυχώς τον "πούλησε"....?

ΚΡΙΜΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostasdirt
    Παιδιά είμαι από Χαλκίδα το παλικάρι με το Tuono έφυγε ακριβώς μπροστά μου!! Εμείς είμασταν δύο μηχανές το Aprilia μας πέρασε με πάρα πολλά αυτό είναι η αλήθεια ήταν μόνος, μόλις προσπέρασε εμένα και πλάγιασε για την επόμενη του έκανε high siding σύρθηκε για λίγο και η μηχανή έσκασε πάνω στο πεύκο με δύναμη μου κόπηκαν τα πόδια τρόμαξα να σταματήσω όρθιος...
    Ετρεξα πρώτος στη γκρεμίλα το παλικάρι ζούσε ακόμα κουνούσε μόνο χέρια, κάλεσα το 166 έβγαλε το κράνος μόνος του..εξωτερικά ήταν άθικτος! Δε θα ξεχάσω ποτέ την ματιά του μέσα απο το Arai, μαζεύτηκαν και άλλοι τον κοιτάζαμε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα..έμεινα μαζί του μέχρι το τέλος..Γεια σου Γιώργο
    "IT'S NEVER TOO LATE
    FOR THE RIDE OF YOUR LIFE"

KTM adventure fan club!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    ναί πράγματι ήταν από τη Χαλκίδα και την ήξερε πολύ καλά τη διαδρομή αλλά ποιός να το ήξερε ότι υπήρχε πετρέλαιο στη στροφή .....
    Με αφορμή και τα 2 περιστατικά να πω απλώς ότι σε δημόσιο δρόμο ΟΛΑ είναι πιθανά και αυτή είναι η κύρια διαφορά από την πίστα...
    Διαδρομές όπως ο Άγιος, η Επίδαυρός κλπ έχουν καταντήσει (ειδικά το ΣαβατοΚύριακο) άτυπες πίστες, μόνο που στους αγώνες αυτούς μετέχουν εν αγνοία τους και οι ανυποψίαστοι περαστικοί...

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Με αφορμή και τα 2 περιστατικά να πω απλώς ότι σε δημόσιο δρόμο ΟΛΑ είναι πιθανά και αυτή είναι η κύρια διαφορά από την πίστα...
    κι ενώ στην πρώτη περίπτωση (αν υπήρχαν λάδια πετρέλαια- γιατί εγώ όταν πέρασα δεν είδα, μπορεί να μας βοηθήσει ο Κώστας σ' αυτό) η κακιά κατασταση του δρόμου έστειλε ένα ακόμα στην δεύτερη (οι πεσμένες μπαριέρες που δεν είχαν φτιαχτεί μετά από προηγούμενο ατύχημα) έσωσαν (μάλλον- ή για να το πω καλύτερα δεν χτύπησαν περισσότερο) τα δύο παιδιά το μεσημέρι.

Κώστα μου sorry που δεν σταματήσαμε αλλά να σου πω την αλήθεια σας είδα ψιλοκουλ είδα και το ασθενοφόρο και σκέφτηκα ότι δεν μπορώ να προσφέρω τίποτα παραπάνω. Πρέπει να είσασταν τα παιδιά με τις ολόσωμες τις φόρμες αν δεν κάνω λάθος;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostasdirt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
    κι ενώ στην πρώτη περίπτωση (αν υπήρχαν λάδια πετρέλαια- γιατί εγώ όταν πέρασα δεν είδα, μπορεί να μας βοηθήσει ο Κώστας σ' αυτό) η κακιά κατασταση του δρόμου έστειλε ένα ακόμα στην δεύτερη (οι πεσμένες μπαριέρες που δεν είχαν φτιαχτεί μετά από προηγούμενο ατύχημα) έσωσαν (μάλλον- ή για να το πω καλύτερα δεν χτύπησαν περισσότερο) τα δύο παιδιά το μεσημέρι.

Κώστα μου sorry που δεν σταματήσαμε αλλά να σου πω την αλήθεια σας είδα ψιλοκουλ είδα και το ασθενοφόρο και σκέφτηκα ότι δεν μπορώ να προσφέρω τίποτα παραπάνω. Πρέπει να είσασταν τα παιδιά με τις ολόσωμες τις φόρμες αν δεν κάνω λάθος;
    Παιδιά ούτε και εγώ είδα πετρέλαια.. εγώ ήμουν με μαύρο VFR και μαύρα δερμάτινα ολόσωμες φόραγε η υπόλοιπη παρέα, φαντάσου μόνο ότι όταν ήρθε το ασθενοφόρο είχαν όλα τελειώσει και άργησε να έρθει..
    "IT'S NEVER TOO LATE
    FOR THE RIDE OF YOUR LIFE"

KTM adventure fan club!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Δεν είδα πετρέλαιο ή κάτι άλλο...
    Πάντως η άσφαλτος σε εκείνο το τμήμα του δρόμου έιναι καινούργια και πολύ καλή...
    Οι στροφές είναι κλειστές και τα χιλιόμετρα δεν πρέπει να ήταν πάρα πολλά...
    Και εγώ αναρωτιόμουνα πως έγινε...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasdirt
    Παιδιά είμαι από Χαλκίδα το παλικάρι με το Tuono έφυγε ακριβώς μπροστά μου!! Εμείς είμασταν δύο μηχανές το Aprilia μας πέρασε με πάρα πολλά αυτό είναι η αλήθεια ήταν μόνος, μόλις προσπέρασε εμένα και πλάγιασε για την επόμενη του έκανε high siding σύρθηκε για λίγο και η μηχανή έσκασε πάνω στο πεύκο με δύναμη μου κόπηκαν τα πόδια τρόμαξα να σταματήσω όρθιος...
    Ετρεξα πρώτος στη γκρεμίλα το παλικάρι ζούσε ακόμα κουνούσε μόνο χέρια, κάλεσα το 166 έβγαλε το κράνος μόνος του..εξωτερικά ήταν άθικτος! Δε θα ξεχάσω ποτέ την ματιά του μέσα απο το Arai, μαζεύτηκαν και άλλοι τον κοιτάζαμε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα..έμεινα μαζί του μέχρι το τέλος..Γεια σου Γιώργο

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    δυστυχώς ένα παιδί 30 ετών με Aprilia Tuono πάτησε πετρέλαιο και έφυγε απέναντι.

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΛΑ.

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ
    Ο φόβος και ο τρόμος μου είναι να μην δω όσο οδηγώ κάποιον να κάνει προσπέραση πάνω σε στροφή ή να δώ ξαφνικά στο οδόστρωμα λάδια ή πετρέλαια.

Πραγματικά είναι από τους κινδύνους που ο αναβάτης δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα για να τους αποφύγει.
    Πάντα όρθιοι

Ορθιος εκεί που πήγε ο φίλος...

κουράγιο στην οικογένεια και δύναμη.

παιδιά , η ζωή δεν είναι ντεφάκτο...

μπορεί να τελειώσει κάθε στιγμή...

μη το ξεχνάμε...

Ορθιοι όλοι, διασκεδάστε οσο το δυνατον ασφαλέστερα, πίστα και εκδρομικοί ρυθμοί σε δημ. δρόμους

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas

Όχι ρε γμτ........τι κρίμα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    να πω και εγω οτι εγινε και στη καλλιθεα ενα τρακαρισμα (θησεως) το πρωι και σκοτωθηκε (μαλλον) ενα παλληκαρι 28 χρονων

μια καριολα της ηρθε ξαφνικα να κανει αριστερα και τον εφαγε

προσοχη ρε γαμωτο
    με τους αχρηστους που κυκλοφορανε
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Δεν θέλω να φανώ κακός ή αγενής προς τις οικογένειες των παιδιών που χάθηκαν ωστόσο από αυτά που διαβάζω αλλά και από άλλα περιστατικά που έχουν γραφεί στο forum συμπεραίνω το εξής . Αιτία των ατυχημάτων αυτών κατ'εμέ είναι στο 90% των περιστατικών η απροσεξία ή η αλαζονεία και ασέβεια προς κάθε κανόνα λογικής οδήγησης . Δεν είναι δυνατόν να ακούμε πως σε δρόμο επαρχιακό πήγαιναν κομμάτια οι δύο οδηγοί και μετά πως τράκαραν . Που ...σε δρόμο επαρχιακό . Δένδρα δεν υπάρχουν σε στροφές ,ζώα περιπλανώμενα ούτε για αστείο αλλά και ζώα δίποδα που ανήκουν σε άλλη οδηγική αντίληψη απλώς είναι ανύρπακτα .
    Απορώ ρε σεις πως σας αρέσει να χαλάτε την βόλτα σας και το μέλλον σας (αναπηρίες κ.λ.π) μόνο κιαι μόνο για να κάνετε παλαβομάρες στους δρόμους . Εντάξει όλοι λίγο πολύ το γκάζι το τσιτώσαμε , αλλά η διαφορά με τότε είναι πως όλα ήταν σε πολύ μικρότερο αριθμό πλήθους (λίγα μοτόρια , λίγα αυτοκίνητα , λιγότεροι εκδρομείς , ίδιοι λαλάκες ) . Προσοχή λοιπόν και μόνο προσοχή όλα γύρω μας θυμίζουν ένα απέραντο φρενοκομείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της webman
    Όχι ρε πούστη μου....

Το Post του kostasdirt με ανατρίχιασε!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2007, 17:10
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2007, 09:48
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2004, 15:15
  4. Τι κάνουν τα ζώδια μπροστά σε ένα εμπόδιο;