Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
Πουλάμε και λαδάκι εδω μέσα??![]()
Ψάχνω για λάδι και φλασάκια... αν ακούσει κανείς κάτι παρακαλώ να με ενημερώσει....![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το ισοπεδωσαμε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
Ψάχνω για λάδι και φλασάκια... αν ακούσει κανείς κάτι παρακαλώ να με ενημερώσει....![]()
![]()
το ισοπεδωσαμε!
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Sub αυτό ήταν όλα τα λεφτά...Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μιλάμε έλιωσα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να θυμάσαι: Η ζωή δεν είναι πόσες ανάσες παίρνεις.
Είναι οι στιγμές που σου παίρνουν την ανάσα...
Pesto (για μακαρόνια...) ή αγιασμό (για ξεμάτιασμα...) !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
Κάποιος παπάς θα μπορούσε να μας κάνει ένα ....... πώς το λένε.......με τον βασιλικό......πώς το λένε ρε £ούστη....![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Pesto (για μακαρόνια...) ή αγιασμό (για ξεμάτιασμα...) !!!![]()
Αϊ γειά σου!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pesto (για μακαρόνια...)
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Pesto (για μακαρόνια...) ή αγιασμό (για ξεμάτιασμα...) !!!![]()
εγω ενα παπα που ηξερα εκανε ωραια σκορδαλια, για πεστο δεν ειχα ακουσει..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
....... για πεστο δεν ειχα ακουσει..![]()
πέστο και θα ακούσει, αν δεν το πείς;
εεεεε;;;;;
εεεεε;;;;;
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
πέστο και θα ακούσει, αν δεν το πείς;
εεεεε;;;;;
εεεεε;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχω απεριοριστη διαθεση για σπαμαρισμα σημερα [μαλλον επειδη κοιμηθηκα καλα μετα απο πολλες μερες], αλλα θα κρατηθω κ δεν θα το κανω.
Το θεμα ειναι ο Θανος κ η αποφαση που πηρε, το αν ειναι σωστη η οχι θα το κρινει ο ιδιος οπως κ φανταζομαι πως ηδη εχει κανει. Δεν τον ξερω προσωπικα, οπως κ τους περ/ρους εδω μεσα, αλλα ειναι απο τα ατομα που παω.
Φανταζομαι οτι βαρεθηκε να τρεχει χωρις προσωπικο οφελος [εκτος κ αν ο τιτλος του μοντ ικανοποιουσε καποιο προσωπικο βιτσιο, που δεν το νομιζω] κ να ακουει κ τις παπατζες του καθενος.
Θανο...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
δεν ειναι πια mod???
H eironia apeythinete ston thano? h genikotera einai allo ena post me nohma ap'auta ta gnosta poy vohthane na mazepsoume 435325435 post ston counter mas?
Theoro oti na eironeyese ena atomo pou me thn prosfora toy toooso kairo voithise gia na diatirithei aytos to diadiktiakos topos gia na mporeis esy na grafeis thn paparia sou einai toylaxiston axaristia
mallon......
EYXARISTO THANO GIA THN PROSFORA SOU KAI TON PROSOPIKO XRONO POY KSODEPSES eprepe na prapsete
![]()
Julius, δεν νομιζω οτι ο Ανταμ ηταν ειρωνικος... Δεν υπαρχει λογος για τετοια επιθεση... Παιδια, ας ηρεμησουμε λιγο.... Δεν υπαρχει ρε σεις λογος να χαλαμε τις καρδιες μας ετσι...
PEACE!
Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός φίλε μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
H eironia apeythinete ston thano? h genikotera einai allo ena post me nohma ap'auta ta gnosta poy vohthane na mazepsoume 435325435 post ston counter mas?
Theoro oti na eironeyese ena atomo pou me thn prosfora toy toooso kairo voithise gia na diatirithei aytos to diadiktiakos topos gia na mporeis esy na grafeis thn paparia sou einai toylaxiston axaristia
mallon......
EYXARISTO THANO GIA THN PROSFORA SOU KAI TON PROSOPIKO XRONO POY KSODEPSES eprepe na prapsete
![]()
Επειδή τυγχάνει να έχω γνωρίσει τον tsouk δεν πιστέυω ότι ήταν ειρωνικό ούτε έγινε για να ανεβάσει τα στατιστικά του... (δεν τον κόβω βέβαια κιόλλας...)
Σίγουρα το να έισαι mod δέν έιναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται και σίγουρα σου "τρώει" πολύ χρόνο... Οπως είμαι σίγουρος ότι το έκανε (ο ΘΑΝΟΣ) επειδή γούσταρε να το κάνει, αλλά δεν παύει να είναι δικιά του απόφαση και επιλογή.
Θα πρότεινα λοιπόν κατ΄αρχήν να ηρεμήσουμε και να πάψουμε να βλέπουμε εχθρούς παντού... το καταλαβαίνω ότι το να "παραιτηθεί" κάποιος φίλος σίγουρα επηρεάζει και μας κάνει να είμαστε ίσως και λίγο "θυμομένοι"
Οπότε ψυχραιμία...
![]()
![]()
![]()
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata
Arxika na apantiso oti den eimai katholou tsantismenos, thimomenos klp kai vevaios den exo tipota prosopiko me ton adam ton opoion gnorizo poly kala ti koumasi einai ()
apla to olo post (poy to ksekinise o tsoukis) kai synexise o kathe pikramenos exei PROFANOS eironiko xarakthra
profanos kai toy thanasi den toy eirthe sta kala kathoumena gia ena post na paretithei apo mod alla nomizo oti auto to exei anaptiksei o idios se sxetiko post, kai h apofash toy einai sevasti.
elpizo na exei sinoxh to post giato to egrapfa me 10 time out logo douleia
XXX
![]()
κανετε ενα search στο nick θανος και στα ποστ που εχει γραψει και πεστε μου ποσα spam θα βρειτε.....μετριουνται στη παλαμη ενος χεριου ...μαγκια του που δεχτηκε να γινει mod και μαγκια του που θελει να σταματησει ...οποιος θελει να κρινει το γιατι το πως ας διαβασει και τα δικα του ποστ και ας αναλογιστει τι εχει προσφερει ο καθενας εδω μεσα.....και οταν λεω εδω μεσα εννοω στην οθονη του υπολογιστη και οχι τις παρεες βολτες καφεδες ...αυτα...και ας ηρεμησουμε λιγο
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
(είσαι εκτός θέματος και βγάζεις λάθος συμπέρασμα μόνο εσύ)Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
![]()
EYXARISTO THANO GIA THN PROSFORA SOU KAI TON PROSOPIKO XRONO POY KSODEPSES eprepe na grapseteΑρχικά δημιουργήθηκε από Julius
mallon......
EYXARISTO THANO GIA THN PROSFORA SOU KAI TON PROSOPIKO XRONO POY KSODEPSES eprepe na grapsete
![]()
ΣΥΜΦΩΝΩ 100 % ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ "ΧΟΝΤΡΑ" ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ
EYXARISTO THANO GIA THN PROSFORA SOU KAI TON PROSOPIKO XRONO POY KSODEPSES
![]()
Μπορεί να είμαι νεότατο μέλος στο forum και με (συνειδητή) περιορισμένη συμμετοχή, αλλά έχω διαβάσει ένα τεράστιο αριθμό των posts που αναρτώνται καθημερινά εδώ. Νομίζω πως πάντα και παντού η καλή πρόθεση του κάθε ανθρώπου θα παρεξηγηθεί / παρερμηνευθεί από κάποιους, όταν μάλιστα εκτίθεται σε χιλιάδες απόψεις, τεκμηριωμένες ή μη.
Δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά εδώ και θέλω να διατηρήσω αυτή τη γραμμή. Απλά πιστέυω πως είναι βέβαιο ότι τέτοιου είδους δράσεις / πρωτοβουλίες (?) (δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος mod επιλέχτηκε από κάποιους ή ανέλαβε τον άχαρο αυτό ρόλο αυτουβούλως - ούτε για τους λοιπούς mods γνωρίζω) έχουν διάρκεια ανάλογη με την υπομονή και τη διάθεση του ανθρώπου που τις αναλαμβάνει... καθώς και με την ανοχή του κάθε ανθρώπου στις διάφορες κατηγορίες που δέχεται.
Ίσως το μόνο λειτούργημα στο οποίο δεν ισχύει αυτό είναι η πολιτική...
Μικρό κορίτσι με τα βήματα χαμένα
Τυχαία γόνατα ξεκούρασαν τα οστά μου
Μα πάντα θα 'ρχομαι από τ' άπειρο σε σένα
Με το χαμόγελό σου στη ματιά μου...