Έτσι, για την κουβέντα δηλαδή, το ίδιο δεν κάνουμε και εδώ, στο φόρουμ αυτό...(άλλοι για πλάκα, άλλοι πιο σοβαρά).
Όταν γράφτηκα σε αυτό το φόρουμ μου έκανε εντύπωση (ίσως γιατί τότε είχα) που υπήρχε μια γενική κατακραυγή για τους οδηγούς Varkadero, που είναι ΠΑΝΤΑ ξεκράνωτοι... Το ίδιο και για τους οδηγούς BMW (ίσως γιατί τώρα την έχω...), ότι είναι σνομπ, ότι είναι γιάπηδες κ.λ.π.
Είναι σίγουρο ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, για αυτό και δεν κρίνω κατά πόσο είναι λάθος αυτές οι παρατηρήσεις. Από προσωπική εμπειρία μπορώ να επιβεβαιώσω τέτοια περιστατικά και συμπεριφορές.
Άλλα όπως και ο φίλος τα πήρε που του κρέμασαν ταμπέλα στο φανάρι, έτσι και εγώ αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να φοράω μια παρόμοια ταμπέλα σε αυτό το φόρουμ. Για να μην παρεξηγούμαι, εγώ ξέρω πια είναι η συμπεριφορά μου (και κράνος φοράω, και κάνω σινιάλο όταν διασταυρώνομαι με άλλες μηχανές) και επίσης ξέρω ότι οι πλειοψηφία των μπηχτών είναι καλοπροαίρετες, απλά το σημειώνω για να μην απορούμε ότι αυτό γίνεται μόνο εκεί έξω.
Αν η σημείωση αυτή ενόχλησε κανένα, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη. Δεν ήταν ο σκοπός μου να "τα χώσω" στο φόρουμ. Απλά να πω ότι στην τελική όλοι λιγο πολύ φοραμε ταμπέλες στους άλλους. Το πόσο κολλημένοι είμαστε σε αυτές είναι που έχει σημασία.