Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: Σκέψεις μιας στιγμής αυτοκριτικής 1 (Δεν αφορα την μοτοσυκλέτα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    file mou ke pios se empodise na skeftis logika ke sinidita?
    tora an 8es na pis oti prosarmozes tis praksis sou analoga me to pion 8a stenaxorisis ligotero afto simeni xamili aftoektimisi
    iparxoun ke afta ta stixia ston an8ropo
    o ka8e enas opos mpori stin zoi
    Αν και η αυτοεκτίμηση μου είχε πιάσει φύκια "τον καιρό εκείνο..." φρόντισα και την ανέβασα πριν επηρρεάσει σημαντικά τις εξελίξεις! Είναι μέσα στις άμυνες κι αυτό.

Το πρόβλημα ήταν ο συναισθηματικός μου κόσμος που την είχε ακούσει!! Ήταν τόσο έντονος και αρρωστημένος που η λογική απλά δεν υπήρχε...

Αλλά... για μένα θα μιλάμε τώρα;; μη με παρασύρεις..

Θάνος..

Μαύρος και Άραχνος Το avatar του/της darkCount
    Re afrolex.........apo ta 1162 post sou...mporw na pw oti htan kai to monadiko pou aksize na to diabasei kaneis! Se xairetw!

ps...eksairesh ekeines h istorioules pou postares ena feggari.
    "It's been going on for some years now. My hands never seem to leave the keyboard, my eyes never seem to leave the screen. Days and nights go by in a blink of an eye. I work in a constant state of hyperstimulation, a by-product of youth and perfect knowledge, connected to a cyberspace console that projects my conscience into the artificial illusion of the core. Time is fluid around me. I am now part of a bigger whole. I now look but do not see, I now touch but do not feel. Streams of infinite data pass through me as if I were transparent. Its a whole new world in here..."

And then the phone rings. It's a friend, one who hasn't forsaken me yet. I'll be going out tonight.

I can't wait to go back online...

οταν πρωτομπηκα στο φορουμ ο αφρο μου σπασε τα νευρα γιατι μου την ελεγε συνεχεια. Αφρο, δεν νομιζω να σημαινει κατι για σενα αυτο αλλα το λεω, σε παω με χιλια. νασαι καλα.

prosarmozes tis praksis sou analoga me to pion 8a stenaxorisis ligotero
    ναι αυτο κανω, προβλημα μου το ξερω, ειμαι μαλακας το ξερω, αλλα λυπαμαι δε μπορω να το αλλαξω. Και παλι νασαι καλα μεγαλε.
    Fuck the universe.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
    οταν πρωτομπηκα στο φορουμ ο αφρο μου σπασε τα νευρα γιατι μου την ελεγε συνεχεια. Αφρο, δεν νομιζω να σημαινει κατι για σενα αυτο αλλα το λεω, σε παω με χιλια. νασαι καλα.

ναι αυτο κανω, προβλημα μου το ξερω, ειμαι μαλακας το ξερω, αλλα λυπαμαι δε μπορω να το αλλαξω. Και παλι νασαι καλα μεγαλε.
    re megale kseris ti megalo keno 8a dimiourgisis stin psixi sou 8a er8i kapia stigmi pou i monaksia sou 8a gini ena terastio siderenio xeri me megala nixia pou 8a sou kseskizi tin psixi.olo afta ta xronia tis zois sou pou prospa8is na ise arestos stous alous exis xasi ton eafto sou ke i ali se exoun sini8isi san kati simvato pros aftous exoun volefti me aftin tin simperifora sou se antimetopizoun os to kalo skilaki pou tou kanis xadakia ke psiloglikes ke otan 8a 8elisis kati perisotero apo afto ke 8a arxisis na oriese 8a sou lene sopa kalo skilaki min kanis etsi ola 8a perasoun ke esi 8a sisorevis olo ke perisoteri orgi giati den 8a sou ftanoun pia afta ta sigkatavatika trifera logakia 8a 8es kati perisotero ke otan apetisis apo tous alous tin prosoxi pou tous edines 8a se xaraktirisoun asxima ke 8a eksafanistoun apo tin zoi sou ke esi 8a nomizi oti toso xronia espernes gia na 8erisis ke 8a sou exoun pari ke tin gi kato apo ta podia sou 8a kataliksis enas kakos ke ekdikitikos an8ropos pou 8a ana8ematizi tous an8ropous se ka8e tou leksi ke gia ola afta 8a ftes esi pou den tolmises na ise o eaftos sou ke na sinanastrafis tous alous epi isis oris ke se opion aresis
    ke ola afta pou sou leo ta kseris gia afto milas san katadikasmenos to kseris oti an alaksis 8a xa8oun ola giro sou gia afto les den mporo na alakso
    ego 8a sou po afto
    alakse oso ine keros ke as figoun oloi as ksefanistoun ke an kapios mini 8a kseris ke pios itan dipla sou apo tin arxi ke an 8a figoun afti 8a er8oun aloi pio kali ke 8a kseroun ton pragmatiko eafto sou ke 8a ektimisoun afton ke 8a ton ektimisis ke esi ke an fovase min xasis tipota gkomenakia pou tora sto pezoun ax ti glikoulis ala ta ftiaxnoun me tipota tipous me perisoteri aftokiriarxia arxise na katalavenis oti pote den 8a tis exis ke as sou feronte san na ise to gliko koutavaki
    den simenoun ola afta oti prepi na ginis kakos ke xlevazis kanenan apla ksekina na ikanopiois ke na agapas ton eafto sou perisotero ke 8a se agapisoun pragmatika ke i aloi
    alios mine etsi gerase etsi me ligi zoi ligiaftognosia ke min agkizis ton eafto sou giati keei ke mine xestis mexri na pe8anis ke na vrizis ton eafto sou ke prin tin teleftea sou pnoi pes ke ena pe8ane malaka epitelous na se kseforto8o ke isixase
    na kseris pantos oti ginete ki alios ke i aftoektimisi ine aparetito sistatiko
    ke min singkrinese me kanenan gia na tin apoktisis apla kane ena doro ston eafto sou gine esi
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Δεν μπορω ρε αφρο. εχεις δικιο το ξερω τα νιωθω αυτα απο τωρα. Δε φοβαμαι μη χασω καποιον και αντιδρω ετσι. Απλα δεν θελω να στεναχωρω κανεναν γι αυτο τα κραταω ολα μεσα μου. και ας με καινε. Δε μ αρεσει ο εαυτος μου. Η μαλλον δεν τον ξερω αρκετα καλα για να μιλησω. Δεν τον ξερω καθολου για ναμαι ακριβεις. Πως θα γινω κατι που δεν ξερω πως ειναι? Μηπως ειμαι τωρα ο εαυτος μου? Για να αντιδρω ετσι παει να πει οτι ειμαι φτιαγμενος να αντιδρω ετσι. Κ δεν θα γερασω. Δεν νομιζω να με αντεξω τοσα χρονια ακομα. Οπως το πες να πεθανει μια μερα ο μαλακας να ησυχασω

o ka8e enas opos mpori stin zoi
    το πες και συ αλλωστε, οπως μπορει ο καθενας...
    Fuck the universe.

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Έγω θα σου έλεγα να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και απλά να προσπαθήσεις. Το ότι δεν σου αρέσει ο εαυτός σου όπως λες είναι ένα πολύ καλό σημείο για να ξεκινήσεις την προσπάθεια. Τι είναι αυτό που δεν μου αρέσει? Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω? Το κόστος (οποιοδήποτε, ψυχικό, πνευματικό κλπ) ποιό είναι και μπορώ να το αντέξω? Είναι μερικές ερωτήσεις που μπορείς να απαντήσεις....

Αν δεν έχεις την απάντηση άμεσα την ψάχνεις.... Ψάχνοντας βρίσκεις.... και αν κάνεις λάθος διορθώνεις....

Είσαι σε μια ηλικία που οι αλλαγές στον τρόπο σκέψης, αντίληψης κλπ γίνονται κοσμογονικά.... μην απελπίζεσαι τόσο εύκολα. Η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες που όμως μπορείς να αντιμετωπίσεις....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ..

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ,ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ,ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ..
    ΔΕΝ ΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ,ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ..!!

ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ..
    ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ...ΟΣΟ ΚΟΝΤΟΣΤΕΚΕΣΑΙ,ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ....
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Δεν μπορω ρε αφρο. εχεις δικιο το ξερω τα νιωθω αυτα απο τωρα. Δε φοβαμαι μη χασω καποιον και αντιδρω ετσι. Απλα δεν θελω να στεναχωρω κανεναν γι αυτο τα κραταω ολα μεσα μου. και ας με καινε. Δε μ αρεσει ο εαυτος μου. Η μαλλον δεν τον ξερω αρκετα καλα για να μιλησω. Δεν τον ξερω καθολου για ναμαι ακριβεις. Πως θα γινω κατι που δεν ξερω πως ειναι? Μηπως ειμαι τωρα ο εαυτος μου? Για να αντιδρω ετσι παει να πει οτι ειμαι φτιαγμενος να αντιδρω ετσι. Κ δεν θα γερασω. Δεν νομιζω να με αντεξω τοσα χρονια ακομα. Οπως το πες να πεθανει μια μερα ο μαλακας να ησυχασω

το πες και συ αλλωστε, οπως μπορει ο καθενας...
    gia katse re filarako ti mas les tora diladi an afto to xeri pou 8a sou kseskisi tin psixi gino ego i kapios alos den 8a antidrasis?
    ke vevea 8a antidrasis ke 8a palepsis me nixia ke dontia enantia ston ka8e malaka pou 8a er8i na sou kani kako ke afto ine enstikto epiviosis. an mou pis oxi apla 8a afe8o ston ka8e ena pou 8a er8i na mou kani kako tote filarako gine olokliros doritis somatos mpas ke voi8isis toulaxiston kanena an8ropo na zisi.ala den pistevo pos ise toso apa8is me ton eafto sou.
    lipon gia na katalavis kalitera oloi exoun dio eaftous o alos ine aftos pou kamia fora apokaloume 8eo otan milame ston 8eo stin ousia milame ston alo mas eafto.... prospa8ise na dosis ipostasi se afto pou sou simveni apokalese to afro pou erxete na sou kani kako ke antedrase se afto antimetopise to etsi ine apla kapios malaks pou 8eli na sou kani kako polemise ton akoma ke an ine o idios sou o eaftos. gkremise aftin tin nootropia mine meteoros xoris aftin ke an to teras o afro katafere na sou vgali ta matia meta apo aftin tin pali piase ton tixo dipla sou ke proxora an sou ekopse to ena podi piase ena ksilo ke proxora an sou ekopse tin glosa pare xarti ke molivi ke mila. pigene mia volta se an8ropous pou zoun pano se ena karotsaki gia oli tous tin zoi kita tous pou mporoun na singkri8oun mazi sou pou kanoun agonismata pou sou dixnoun ta komena podia tous ta komena xeria tous ke se kitane sta matia afova me 8aros ke sou lene gia sou ine o giorgos ine i maria ime oti ime sta arxidia mou ime ego ke esi ise poli kaliteri 8esi giati afti mpori na min to epileksane na ine xoris podia xoris xeria xoris sintrofo esi ise mia xara ise telios zis stin teliotita ise gematos epiloges gematos dinatotites xoris oria exis tis epiloges olou tou kosmou ke ti les? ti les re file? ti akrivos les? oti den kseris na aftosxediasis stin zoi? diladi an se valoume se ena gipedo na peksis mpala den 8a vris tropo na apofigis opos mporis ton antipalo? 8a katsis eki me tin mpala mprosta sta podia sou perimenontas kapios na stin pari? akoma k eo giorgos me to ena podi? mipos stin pari ke o aeras... ine o aeras kaliteros apo sena? exi perisoteres dinatotites o aeras apo sena?
    ti les? akous ti les?
    edo den ka8ome na sou leo malakies na pernai i ora edo den sou grafo gia na exo kales entiposis o afro ine o afro ke 8a ine o afro oti ke na lene oti ke na nomizoun oti kseroun gia ton afro den 8elo na alakso tipota ime aftos pou imoun ke 8a ime apla o afro itan stin 8esi pou ise esi tora ke sou leei afta pou ezise ke ema8e den mporo na se analiso me epistimonikous orous oute ime kaliteros apo sena apla ime o afro ke den fovame na ime o afro me tis poles plevres tou me ta skampanevasmata tou me ta pola tou prosopa giati etsi ime. ego pou ime akreo paradigma pistevis oti kindinevo apo ta arnitika sxolia merikon? apo tis di8en apiles pros ton afro? apo tous xaraktirismous pros ton afro?
    ego exo xesmeno pragmatika olo to simpan pistevis oti kindinevo?
    paparia kindinevo...
    poso malon esi pou ise pio xamilon tonon an8ropos ke pio ipios
    ti fovase lipon
    ke gay na ise asto na sou vgi aftos ise ke se opion aresi kseforto sou afto to varos apo pano sou
    ke min fovase oloi kapote palepsame me to teras mesa mas ke to nikisame me diaforous tropous
    an sou perigrapso to diko mou 8a tromaksoun ki ali ki omos vrika tropo ego pou emiaza san mirmigki dipla tou na to nikiso
    ke to pio oreo stin zoi ine na min kseris ke na psaxnese ke na psaxnis ki an 8es ke mia ali8ia o afro ine distixismenos giati den exi ke pola na psaksi stin zoi tou toulaxiston se pragmata pou na ton endiaferoun
    ke 8a sou po ki afto an 8elis me empistevese
    iparxi tropos na sikosis ena terastio plio (as poume)
    me ena katsavidi ke psakse na vris pos ginete 8a ma8is pola

θα αντιδρασω. Αλλο να σου ρθει ενας αγνωστος να τσαμπουκαλευτει (που παλι θα προσπαθησω να το λυσω με διαλογο πρωτα) και αλλο να σε κοντραρει ο εαυτος σου. Ακουω τι λεω. Μπορει να χω ολες τις δυνατοτητες και ολες τις επιλογες του κοσμου και να με πλουσιοτερος απ το 98% του πλανητη αλλα δεν εχω ψυχη ρε. Και οταν δεν εχεις ψυχη και αρχιδια ολα τα αλλα ειναι μαλακιες. Ναι ο αερας ειναι πολυ καλυτερος απο μενα. Και αν με βαζαν με μια μπαλα σε ενα γηπεδο, μπροστα σε κοσμο θα πασαρα οσο γρηγοροτερα γινεται για να την ξεφορτωθω και να μην με κοιτανε. Απλα πραγματα, λοιπον. να σαι καλα και ευχαριστω.

Και μια ερωτηση. Το πλοιο ειναι στη θαλασσα? (η μηπως σε μια δεξαμενη πχ?) (παλι μαλακια ειπα

υ.γ.: απο αλλου ξεκινησε το θεμα αλλου πηγε. μαλλον ειμαστε πολλοι οι προβληματικοι εξω. :rotflmao:
    Fuck the universe.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    αν με βαζαν με μια μπαλα σε ενα γηπεδο, μπροστα σε κοσμο θα πασαρα οσο γρηγοροτερα γινεται για να την ξεφορτωθω και να μην με κοιτανε
    Ρε συ GhostDog... μήπως είσαι απλά ντροπαλός; Δεν είναι κακό αυτό ξέρεις...
    Θάνος..

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Βρέθηκα κάποια στιγμή σε κάποια δύσκολη στιγμή, εξαιτίας του εαυτού μου. Μου φταίγανε όλα, δεν ήξερα τι ήθελα και φυσικά ταλαιπωρούσα των άνθρωπο που είχα δίπλα μου.

Τελικά αποφάσισα για κάποιο διάστημα να φύγω, για να βρω τι θέλω και τι μου φταίει (όταν δε δίνεις στον άλλο και δεν είσαι καλά με τον εαυτό σου, είναι λογικό ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου να ζει στην ανασφάλεια και να σου μουρμουράει...αυτό φορτίζει τη σχέση, κάνει δύσκολη την όποια απόφαση θέλεις να πάρεις και επιπλέον είναι πιθανό να μην είναι η σωστή αφού θα είσαι επηρεασμένος από την κατάσταση που βιώνεται).

Το ρίσκαρα φεύγοντας γιατί ο άνθρωπός μου μπορεί να μην με περίμενε...μπορεί εγώ να μη γύριζα.

Το θέμα είναι ότι εγώ βρήκα τι μου έφταιγε, συμφιλιώθηκα με εμένα και ευτυχώς με περίμεναν...με δέχτηκαν πίσω, όπως θέλεις πέστο.

Αυτό που είπε και ο αφρο επομένως...βρες τι θέλεις από τη ζωή σου και από τη σχέση.
    Όσο για αυτό που είπε ο αφρο ότι τα πράγματα δεν γίνονται όπως παλιά, έχω τις αντιρρήσεις μου κρίνοντας βέβαια από τη δική μου ζωή.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
    Βρέθηκα κάποια στιγμή σε κάποια δύσκολη στιγμή, εξαιτίας του εαυτού μου. Μου φταίγανε όλα, δεν ήξερα τι ήθελα και φυσικά ταλαιπωρούσα των άνθρωπο που είχα δίπλα μου.

Τελικά αποφάσισα για κάποιο διάστημα να φύγω, για να βρω τι θέλω και τι μου φταίει (όταν δε δίνεις στον άλλο και δεν είσαι καλά με τον εαυτό σου, είναι λογικό ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου να ζει στην ανασφάλεια και να σου μουρμουράει...αυτό φορτίζει τη σχέση, κάνει δύσκολη την όποια απόφαση θέλεις να πάρεις και επιπλέον είναι πιθανό να μην είναι η σωστή αφού θα είσαι επηρεασμένος από την κατάσταση που βιώνεται).

Το ρίσκαρα φεύγοντας γιατί ο άνθρωπός μου μπορεί να μην με περίμενε...μπορεί εγώ να μη γύριζα.

Το θέμα είναι ότι εγώ βρήκα τι μου έφταιγε, συμφιλιώθηκα με εμένα και ευτυχώς με περίμεναν...με δέχτηκαν πίσω, όπως θέλεις πέστο.

Αυτό που είπε και ο αφρο επομένως...βρες τι θέλεις από τη ζωή σου και από τη σχέση.
    Όσο για αυτό που είπε ο αφρο ότι τα πράγματα δεν γίνονται όπως παλιά, έχω τις αντιρρήσεις μου κρίνοντας βέβαια από τη δική μου ζωή.
    agapite file an mou vris ena tropo na ksanaziso afta pou ezisa ke etsi opos ta ezisa 20 xronon 8a se kano ikonisma ke 8a sou stiso enan andriada 8a sou xariso ke to africa mou na exis dio ena spiti sou aresi ena spiti ena diamerisma gia parti sou ke ti alo 8es zita mou....
    :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    agapite file an mou vris ena tropo na ksanaziso afta pou ezisa ke etsi opos ta ezisa 20 xronon 8a se kano ikonisma ke 8a sou stiso enan andriada 8a sou xariso ke to africa mou na exis dio ena spiti sou aresi ena spiti ena diamerisma gia parti sou ke ti alo 8es zita mou....
    :rotflmao:
    ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ...........

ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ AFRICA???????
    TΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ???? ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΩ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ..!!!

να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
    ΛΙΓΑ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΓΙΕΙΣ
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ...ΒΡΕΣ ΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΖΥΓΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

Υ.Γ. ...ΚΑΙ ΝΑΙ! ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ. Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΩΜΕΝΗ:smilea: ΑΚΟΥΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΜΟΥΡΜΟΥΡΑ
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

...

Γράφτηκα σε αυτό το forum αν θυμάμαι καλά πρίν από 2-3 χρόνια (για να μην παω στο προφιλ να δώ) όμως άρχισα να το διαβάζω και να ποστάρω συστηματικά εδώ και περίπου 2 μήνες.

Μου άρεσε αυτού του είδους η επικοινωνία με την κοινή αγάπη από όλους, την αγάπη της μοτοσυκλέτας. Θέλησα να έρθω σε μία άπό της συναντήσεις για καφε και αυτή ήταν στα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης της ΓΙΑΓΙΑΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.

Αργότερα ήρθα σε άλλη, και σε άλλη κλπ στην αρχή διστακτικά αλλά αργότερα γνωρίστηκα κάπως καλύτερα.

Μετά από πάρα πολλούς τσακωμούς με εκείνη (που ευτυχώς δεν είχαμε παντρευτεί ακόμη) και μένοντας στο σπίτι μου το τελευταίο 6μήνο, θέλησα να δημοσιοποιήσω τις σκέψεις εκείνης της νύχτας μετά από εκείνο τον καβγά.

Η οριστική λύση επήλθε 13 Ιουνίου 2004 μετά από άλλο ένα τσακωμό και βρίσκοντας το κουράγιο (!) να της πω "αν ανοιξεις την πόρτα να φύγεις, μην διανοηθείς να ξανάρθεις". Ετσι και έγινε.

Θέλω δημόσια να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλα τα παιδιά που μπήκαν στον κόπο να ασχοληθούν με το πρόβλημα που με βασάνιΖΕ και ακόμα περισσότερο τα άτομα που με στήριξαν με τα pm τους jimbar & nefeli.

Σας ευχαριστώ πολύ και όλους τους υπόλοιπους που μπήκαν και έστω διάβασαν τον προβληματισμό μου.

Ενα μεγάλο συγνώμη που ζήτησα με τον τρόπο μου από τον Στάθη να "μετακομήσει" ένα κομματι με τίτλο "ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΦΡΟ" αλλά νομίζω δεν άρμοζε με τις συμβουλές που μου δίνατε

Να είστε όλοι καλά και γεμάτo υγεία και κέφια.

.-

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατι Γουσταρετε Την Μοτοσυκλετα Σασ???
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 211
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2010, 11:23
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2006, 23:57
  3. Δεν μου την χαρισανε....
    από AFTER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 20:28
  4. Τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί, που δεν χαρίζουν την χαρά τους???
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2005, 07:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF