ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
οχι ρε παλιο ανώμαλοι, τόση ώρα έλεγα κάνα μωρό για σούζες θα ναι, από αυτά που τα βάζεις δικάβαλο και πας για αναρτήσεις μετά, εσείς μου το πάτε αλλού
α να χαθείτε μεσημεριάτικο![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
την αφήνεις και μπαίνει moto.gr ;
δε σε βλέπω καλά αδερφέ...[/QUOTE]
Οχι ρε φιλαράκι με παρεξήγησες. Απλά εχω φάει ενα πακέτο τις τελευταιες 10 μέρες. Μου κάϊκε η οθόνη του υπολογιστή και αναγκαστικά το κούμποσα πανω στην μεγαλη τηλεόραση και ετσι οταν το ανοίγω βλέπει και η γυναίκα καμια φορα τι κάνω.
Ασε ούτε να πειράξω κανα μικρό και απροστάτευτο στο φου μπου πλέον δέν μπορώ(έχει κανένας 80 ευρουλάκια δανεικα ή καμια περισσευούμενη οθόνη?
)
Οχι ρε φιλαράκι με παρεξήγησες. Απλά εχω φάει ενα πακέτο τις τελευταιες 10 μέρες. Μου κάϊκε η οθόνη του υπολογιστή και αναγκαστικά το κούμποσα πανω στην μεγαλη τηλεόραση και ετσι οταν το ανοίγω βλέπει και η γυναίκα καμια φορα τι κάνω.
Ασε ούτε να πειράξω κανα μικρό και απροστάτευτο στο φου μπου πλέον δέν μπορώ(έχει κανένας 80 ευρουλάκια δανεικα ή καμια περισσευούμενη οθόνη?
)[/QUOTE]
αδερφε, αμα δε μπορεις να περασεις στη γυναικα πως "ελα μωρε, για πλακα το πειραζω το μικρο" και γενικοτερα δεν εχεις σκισει τη γατα... ουτε τα 80 ουτε τα 1080 ευρω σε σωζουν!![]()