Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Y.Γ. 42 Μοτοσυκλετες περασανε κατω απο τα σκελια μου ..
37 χρονων γαιδουρι εγινα .Λες να μασαω απο μαρκετινκ[/B]
+1
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Y.Γ. 42 Μοτοσυκλετες περασανε κατω απο τα σκελια μου ..
37 χρονων γαιδουρι εγινα .Λες να μασαω απο μαρκετινκ[/B]
+1
Πλάκα κάνεις! Ένα 999R βέβαια!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
για πειτε μου δηλαδη πιο θεωρειτε καλυτερο σαν μηχανακι ενα 999R ή ενα R1sp??
..........και είμαι και γιαπωνέζος ε!
ΑΛΛΑ, πόσο έχει το 999R και πόσο το R1sp?![]()
guysssss
sinexiste to debate!!!
goustaro poli ...poli epikodomitiko debate ...
poli orees k xrisimes apantiseis gia tin agora moto!!!
anteee gt stamatisate????![]()
![]()
gia na lavo thesi...
loipon re paidia ego akomi de mporo na katalavo gt na min sigkrinete i gsxr750 me tin 749....
an tis diname se dio isaksious anvates o 750 tha eixe safestato pleonektima mi trelathoume telios...
e de mporei 36 ps diafora + 0.4 kg ropis parapano...![]()
Ξεφύγαμε λίγο, όντως................Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
guysssss
sinexiste to debate!!!
goustaro poli ...poli epikodomitiko debate ...
poli orees k xrisimes apantiseis gia tin agora moto!!!
anteee gt stamatisate????![]()
![]()
Sorry, πάντως η γνώμη μου είναι υπέρ του GSXR750 για την σύγκριση που έκανες. Καταρχάς είχες/έχεις άλλη μηχανή, ή μάλλον άλλο τετρακύλινδρο ή SS? Αν όχι τότε δεν τίθεται θέμα καν, πας σε GSXR750. Εγώ ξεκίνησα με το 600 αλλά πιστεύω θα ήμουν μια χαρά και με το 750. Τώρα αν έχεις φαγούρα στο δεξί καρπό και παρασέρνεσαι τότε πάρε καλύτερα το 600.
![]()
![]()
![]()
akomi einai pio elafria k mikrokamomeni i k6 pou prosdidei akomi k apoleia varous...ogkou,antistasis aera k diafora sinafi...
de mporo na katalavo ti einai ayto poia pou tha ipernikouse ta thetika tis suzuki??
mono o anavatis tha mporouse...
me alla logia an to vlepame texnika k mono to thema ...gsxr
alla pisteuo pos tin 749 ti dialegoun mono k mono gia mouri , still k poiotita...tpt allo...
gnomi m guys...![]()
Κι εγώ έτσι πιστεύω. Μόνο το 999 μπορεί να σταθεί σε πίστα δίπλα σε ένα Ι4 με αναβάτες ίδιων ικανοτήτων.Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
gia na lavo thesi...
loipon re paidia ego akomi de mporo na katalavo gt na min sigkrinete i gsxr750 me tin 749....
an tis diname se dio isaksious anvates o 750 tha eixe safestato pleonektima mi trelathoume telios...
e de mporei 36 ps diafora + 0.4 kg ropis parapano...![]()
Τώρα αν βέβαια στην σύγκριση βάλεις και εκκινήσεις σε ευθεία και τέτοια τότε τα 1000άρια Ι4 δεν νομίζω ότι έχουν αντίπαλο. Αλλά προσωπικά δεν με νοιάζουν καθόλου αυτά, τι να το κάνεις το αρκουδόγκαζο αν σε πηγαίνει η μηχανή αντί να την πηγαίνεις εσύ?
oxi re si apo aprilia rs125 tha pao me to kalo molis perasoun ta xronia...apla exo pathos me tis mixanes k asxoloume apo polli mikros...thelo na ksero 5 pramata parapanoΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Ξεφύγαμε λίγο, όντως................
Sorry, πάντως η γνώμη μου είναι υπέρ του GSXR750 για την σύγκριση που έκανες. Καταρχάς είχες/έχεις άλλη μηχανή, ή μάλλον άλλο τετρακύλινδρο ή SS? Αν όχι τότε δεν τίθεται θέμα καν, πας σε GSXR750. Εγώ ξεκίνησα με το 600 αλλά πιστεύω θα ήμουν μια χαρά και με το 750. Τώρα αν έχεις φαγούρα στο δεξί καρπό και παρασέρνεσαι τότε πάρε καλύτερα το 600.
![]()
![]()
![]()
![]()
mi me vrizeis alla ti einai ta I4??:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Κι εγώ έτσι πιστεύω. Μόνο το 999 μπορεί να σταθεί σε πίστα δίπλα σε ένα Ι4 με αναβάτες ίδιων ικανοτήτων.
Τώρα αν βέβαια στην σύγκριση βάλεις και εκκινήσεις σε ευθεία και τέτοια τότε τα 1000άρια Ι4 δεν νομίζω ότι έχουν αντίπαλο. Αλλά προσωπικά δεν με νοιάζουν καθόλου αυτά, τι να το κάνεις το αρκουδόγκαζο αν σε πηγαίνει η μηχανή αντί να την πηγαίνεις εσύ?
Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις αν θες να μάθεις να οδηγείς σωστά σε πίστα. Ξέρεις λένε ότι αυτοί που ξεκινάνε από τέτοια μηχανάκια που δεν έχουν γκάζι γίνονται καλύτεροι οδηγοί. Και αυτό γιατί για να πας γρήγορα πρέπει να εξαντλήσεις τα όρια της μηχανής, τα δικά σου και της φυσικής. Ε και αν το κάνεις αυτό μετά έχεις τρελλά εφόδια με ένα μεγάλο SS.Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
oxi re si apo aprilia rs125 tha pao me to kalo molis perasoun ta xronia...apla exo pathos me tis mixanes k asxoloume apo polli mikros...thelo na ksero 5 pramata parapano![]()
oxi re ksefigete ki allo no problem sou eipa poli kalo debate...Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Ξεφύγαμε λίγο, όντως................
![]()
![]()
![]()
k pou ksereis gt na min akoustoun k protaseis apo alles etaireies? k siggriseis...ola kalodexoumena![]()
I4 είναι Inline 4.
Δλδ τετρακύλινδρος κινητήρας σε σειρά.
![]()
koita prosopika opos exo xiliopei edo mesa den exo skopo tin taxitita k tous agones i' tis kontres...Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις αν θες να μάθεις να οδηγείς σωστά σε πίστα. Ξέρεις λένε ότι αυτοί που ξεκινάνε από τέτοια μηχανάκια που δεν έχουν γκάζι γίνονται καλύτεροι οδηγοί. Και αυτό γιατί για να πας γρήγορα πρέπει να εξαντλήσεις τα όρια της μηχανής, τα δικά σου και της φυσικής. Ε και αν το κάνεις αυτό μετά έχεις τρελλά εφόδια με ένα μεγάλο SS.
apla m aresei trela i kormara twn ss k genikotera i aisthisei pou exeis se mia ethniki px me to anoigma tou gkaziou...
pos pigaineis ta 160 me ena toutou k pos ta pigaineis me mia ss??
alli eleytheria file m...apolaysi k aliteia!!![]()
apo tin alli ksekinao apo xamila gia na mi pao kateuthian k fao ta moutra m...
gia asfaleia k mono!!
giati an as poume pigaina ap to 80ari pou exo tora to townmate katalavaineis oti tha itan xaodis i diafora...
αντε 999s που ειναι πανω κατω στα ιδια λευτα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Πλάκα κάνεις! Ένα 999R βέβαια!!!
..........και είμαι και γιαπωνέζος ε!
ΑΛΛΑ, πόσο έχει το 999R και πόσο το R1sp?![]()
και να μου πεις τι το καλητερο εχει το 999!!![]()