Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: Νεος οδηγός, νέα μοτοσυκλέτα, ζητάω τα φώτα σας...

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr

mi katseis k tis valeis sto kefali s xoris logo...
    oxi oti einai kanas foveros kopos...alla lem tora

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας

Η αλήθεια ειναι οτι ακόμα δεν έχω καταλήξει αλλά κοιτάω σίγουρα προς τη μεριά μηχανής μιας και τα scooter μου μοιάζουν κάπως σα παιχνιδάκια. Ειμαι και αρκετά ψηλός (1.90) και θα φαινομαι γελοίος πανω στο κινουμενο σκαμπώ οπως ειπε κάποιος

Σήμερα οδήγησα τη Fazer και ξετρελάθηκα! Πολυ όμορφη στην κινησή της, "γλυκό" το γκάζι και γενικά μου αρέσει πολύ.

Μιλαγα με ενα φίλο σημερα και μολις του ειπα οτι κοιτάω τη Fazer μου ειπε οτι δε χρειάζεται και οτι επίσης ο συνεπιβάτης (βλέπε γυναίκα ) δε θα μπορεί να κάτσει γιατι θα καίγεται ο κ*λ*ς τής Ισχύει αυτό ? (μιας και η εξάτμιση ειναι κρυμμένη κάτω απο το κάθισμα)

Για τη cbf250 που μου προτείνετε, τι να πω, ισως να έχετε δίκιο αλλα δε μου αρέσει σε εμφάνιση η μηχανή

Να κοιτάξω καμια άλλη ίσως? Μου προτείνανε το Honda Deauville (αλλα μου μοιάζει πιο πολύ για εκτος πολης) αλλά και το V-Strom... Σιγουρα η χρήση της ξεκινάει για τον απλό σκοπό της μετακίνησης απο και προς τη δουλειά, αλλα δε σημαίνει οτι δε μου αρέσει η μηχανή!

ΥΓ: Ναι το Shinji ειναι απο το Neon Genesis Evangelion

Αν την μηχανή την θέλεις για να κινείσαι καθημερινά εντός πόλης τότε αυτομάτως πρέπει να αποκλείσεις όλες τις Supersport μοτοσυκλέτες.Κατά δεύτερον δεν θα σου πρότεινα να πάρεις το V-Strom γιατί εκτός του ότι είναι μεγαλούτσικη είναι και αρκετά βαριά για καθημερινή χρήση.Τώρα όσο αφορά τα κυβικά και τα άλογα γνώμη μου είναι να μην τα φοβηθείς γιατί εισαι 31 χρονών με μεγάλη εμπειρία στην οδήγηση αυτοκινήτου (μετράει όσο και αν σου φαίνεται περίεργο),αν πάρεις scooter και μετά από 2 χρόνια αποφασίσεις να αγοράσεις μοτοσυκλέτα θα διαπιστώσεις ότι τα 2 χρόνια που ξόδεψες στο scooter πήγανε χαμένα γιατί η οδήγηση μίας μοτοσυκλέτας καμμια σχέση δεν έχει με την οδήγηση ενός scooter.Για πρώτη μοτοσυκλέτα θα σου πρότεινα το KLE 500 που είπε και ο φίλος παραπάνω,το FMX 650 (κουκλί είναι αν και δεν μου αρέσουν τα motard) και αν θές κάτι πιο γρήγορο ή ταξιδιάρικο το CBF 600...H απόφαση είναι δική σου,ότι και να πάρεις πάντως να προσέχεις και πάνω από όλα να σκέφτεσαι και για τον εαυτό σου και για τους άλλους.Καλά χιλιόμετρα...

Αααα ξέχασα να πω και για το Fazer.Πολύ καλό μηχανάκι,πολύ δυνατό,αξιόπιστο και όμορφο (υποκειμενικό είναι αυτό) αλλά το μόνο "κακό" είναι πως το μοτέρ του προέρχεται από το R6 οπότε για να "πάει" πρέπει αν το ξεζουμίζεις πάνω από τις 8.000 rpm

ρε παιδια δεν ειπατε για το θεμα του καπσιματος στο 2ο ατομο απο πισο....

αληθεια υπαρχει τετοια περιπτωση???

Απο κολλητό μου που το έχει και τον ρώτησα, μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα. Εχουν ανέβει δίαφοροι και δε του παραπονέθηκε κανένας (ακόμα και γυναίκες που δεν ανέβαιναν σε μηχανές ποτέ )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek

Εγώ απ' ό,τι ξέρω ζεσταίνεται το καλοκαίρι, αλλά όχι ανυπόφορα. Όμως η θέση του συνεπιβάτη είναι σχετικά αβολη, με τα παρσπιέ πολύ ψηλά. Ο συνεπιβάτης ενός CBF600 κάθεται νομίζω σαφώς πιο άνετα.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
    ... θα πρότεινα το cbf 250. Πολύ αξιόπιστο και θα σε βάλει πιο γρήγορα στη φιλοσοφία της μοτοσικλέτας

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

θα θελα να ξερα... αυτα τα "πολυ αξιοπιστα " τα βγαζετε απο το μυαλο σας???????

το φορουμ το διαβαζετε καθολου?????

και να απαντησω και στο ερωτημα το αρχικο....

φιλε μου εισαι σε ηλικια που εχεις λογικα συνεση και σεβασμο "στο γκαζι"...

ουτε κοριτσακι εισαι να μη πατας κατω τα ποδια σου.... ουτε ενας πυρκαυλος 18χρονος (καμικαζι)... να μη παρεις ενα μηχανακι της προκοπης....

καλα δεν ειπα να παρεις ενα ΖΧ10 αλλα...
    μπορεις να παρεις μια street μεσαιου κυβισμου και αν εχεις υπομονη και ο δεξης σου καρπος δεν εχει τη ταση να τερματιζει τη γκαζιερα οποτε του καυλωσει..... δε θα παθεις τιποτα και θα ευχαριστιθεις το μηχανακι σου....

γνωμη μου

To suzuki SV650 το γυμνο ή το μισο-φεριγκατο τα εχει σε προσφορα η suzuki σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ

καλο μηχανακι για αρχαριους αλλα με γκαζι σεβαστο ειναι το kawasaki er6 αλλα θα σου βγει λιγο ακριβοτερα (εχει
    και εκδοση με ABS αν θες)

καλα και ακριβοτερα και τα
    suzuki gsr
    fazer fz6
    hornet 600
    cbf 500/600
    Και καλυτερο ολων το kawasaki Z750...

παρε ενα και βουρ στους επαρχιακους δρομους (παντα φουλ εξοπλισμο κτλ)

non serviam Το avatar του/της kachius
    Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους...

Πάρε μηχανή - και μάλιστα αυτή που θες!!
    (όποια και αν είναι...αρκεί να "βολέψει" για την καθημερινή
    μετακίνηση στο κέντρο)

Και εγώ στα 26 πήρα μεγάλη μηχανή χωρίς προηγούμενη
    εμπειρία.

Όπως είπαν τα παιδιά, η γνώση που έχεις από το αυτοκίνητο
    θα μειώσει αρκετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας
    νέος οδηγός (δεν είσαι νέος οδηγός...νέος μοτοσυκλετιστής είσαι)
    και επίσεις θα αποφύγεις τις κακοτοπιές
    (που ένας μοτοσυκλετιστής χωρίς εμπειρία οδήγησης αυτοκινήτου
    ...δεν γνωρίζει*)

Καλή αρχή

* και να τους το λες...δεν το καταλαβαίνουν ρε παιδί μου...
    πχ.
    - Α! το μ@λ@κ@ με έκλεισε...πήγε να με σκοτώσει...κτλ
    -Ε, χμ, ξέρεις...εκεί που χώθηκες, τη στιγμή και με τις συνθήκες
    που το έκανες...και να σε έψαχνε ΔΕΝ θα σε έβλεπε
    -...
    Άντε με το μ@λ@κ@ δε ξέρει να οδηγάει, πήγε να με σκοτώσει
    Ξέρω από βέσπα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από harlek
    Εγώ απ' ό,τι ξέρω ζεσταίνεται το καλοκαίρι, αλλά όχι ανυπόφορα. Όμως η θέση του συνεπιβάτη είναι σχετικά αβολη, με τα παρσπιέ πολύ ψηλά. Ο συνεπιβάτης ενός CBF600 κάθεται νομίζω σαφώς πιο άνετα.
    esto oti prokalei mia kapoia thermotita i eksatmisi kato apo to kathisma piso...

se gsxr px den tha ipirxe kanena problem etsi?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek
    esto oti prokalei mia kapoia thermotita i eksatmisi kato apo to kathisma piso...

se gsxr px den tha ipirxe kanena problem etsi?
    Δεν ξέρω για το GSXR (λογικά όχι), αλλά στο Fazer το έχω διαπιστώσει ο ίδιος.

Φίλε Shinji, ότι μηχανή και να πάρεις, να έχεις στο μυαλό σου τα βασικά για την οδήγηση στη πόλη για να αποφύγεις εκπλήξεις. Εννοείται ότι πρέπει να φοράς εξοπλισμό, και να κοιτάξεις και πως μπορείς να προστατέψεις τη μηχανή -πχ μανιτάρια- ώστε να έχει λιγότερες ζημιές σε πιθανή πτώση (τα στατιστικά λένε ότι είναι πολύ πιθανή η πτώση).

Δε φτάνει να σου πώ εγώ δυο λόγια, δες το φόρουμ Οδήγηση -Tips & Tricks, και να είσαι πάντα πιο ψυλλιασμένος στο δρόμο ώς αναβάτης...

Καλές βόλτες.

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Πάρε αυτό που γουστάρεις γιατί μετά θα το μετανιώσεις. Κι αν πας για αλλαγή θα χάσεις άσκοπα λεφτά.

Σύνεση χρειάζεται. Και να ξέρεις ότι ένα εξακοσάρι ναι μεν τελικιάζει στα 200 χλμ. αλλά μπορεί να πάει και με 40 και με 20 αν πρέπει.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τα φωτα σας νεος στο σπορ
    από fazer1000s στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2012, 20:13
  2. Νέος wannabe endur-ας, τα φώτα σας
    από mizz στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2008, 20:12
  3. Τα φώτα σας