Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: EΦΑΓΑ ΠΟΡΤΑ...

Παλαιό μέλος
    σε ολα τα σεμιναρια ασφαλους οδηγησης λενε η ταχυτητα των κινουμενων μηχανων μεταξυ κουτιων να μην υπερβαινει τα +20 χλμ. Δηλ αν αυτα πηγαινουν με 20, οι μηχανες με 40 και αν τα κουτια ειναι ακινητοποιημενα δηλ 0χλμ τοτε οι μηχανες με 20. Βεβαια στην πραξη δεν το τηρουμε αυτο και εγω προσωπικα βλεπω στο κοντερ απο 30-38 . Πιο κατω νιωθω οτι παω αργα, πιο πανω με πιανει ανασφαλεια.
    Αλλα με 70-80 το θεωρω ακρως επικινδυνο και απαραδεκτο και ειναι κατι που θετει σε κινδυνο αυτον που κανει το ονομαζομενο καγκουριλικι, τυχον περαστικους που δεν ξερουν απο οδηγηση, διηθηση, ουτε διαβαζουν το φορουμ (οπως γιαγιαδες κλπ) αλλα και αλλους μηχανοβιους που πανε μεσα στα σχετικα ασφαλη προαναφερθεντα ορια και πρεπει να υποστουν καποια ενδεχομενως επικινδυνη προσπεραση ή να τους σπανε τα @ρχιδ..@ μεχρι να βρει ο καγκουρας ανοιγμα.
    Επισης να προσθεσω οτι αν αυξηθει ο αριθμος των ατυχηματων απο τετοιες συμπεριφορες τοτε ενδεχομενως να παρει μετρα η πολιτεια και να διωχθει η διηθηση που τοσα καλα κανει σε αυτον τον τοπο, αμην...
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

SUPERMARIONATIONjoe90

Re: Re: Re: Αν σταματουσες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

αν έχεις ηρεμήσεις τώρα από τοπεριστατικό μήπως να ξαναδιάβαζες τα όσα έγραψες?

NAI

SUPERMARIONATIONjoe90

Re: Re: Re: Αν σταματουσες

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk

οι χειροτεροι ειναι οσοι σε κλεινουν επιτηδες. Σπανιο φαινομενο αλαλ μου εχει συμβει. ξερεις οι "γρηογροι ματσο" με τα γκονενακια διπλα που εχουν πηξει.

ΣΠΑΝΙΟ?

κάθε μέρα το παρατηρώ.....

πράγματι το ΕΠΙΤΗΔΕΣ ειναι ότι πιο εξοργιστικό.!!!!

ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ή ΚΑΘΡΕΦΤΗ

αμα ΦΑΣ ΠΟΡΤΑ κανονικά την πληρώνεις

δηλαδή τι θα περιμενες να "ΦΑΣ" και να μην "ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ" την ΜΑΣΑ

υποθετική ερώτηση...

οι ζηταδες ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ νομιμοποιουνται να σφηναρουν

καλα μεχρι εδώ

αν ΦΑΝΕ ΠΟΡΤΑ ή καθρεφτη ΤΌΤΕ τι?

και πιθανοτατα

Αρχικά δημιουργήθηκε από apolon10
    Επισης να προσθεσω οτι αν αυξηθει ο αριθμος των ατυχηματων απο τετοιες συμπεριφορες τοτε ενδεχομενως να παρει μετρα η πολιτεια και να διωχθει η διηθηση που τοσα καλα κανει σε αυτον τον τοπο, αμην...
    ..θα χωσει κ ενα προστιμο 300ευρω για να γουσταρουμε
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

SUPERMARIONATIONjoe90

Re: και πιθανοτατα

Αρχικά δημιουργήθηκε από CyBeRseXX
    ..θα χωσει κ ενα προστιμο 300ευρω για να γουσταρουμε

αν για μια μερα όλοι οι μοτοσυκλετιστές της ΑΘΗΝΑΣ δεν ΔΙΗΘΩΝΤΟΥΣΑΝ ( γαμώ την γραμματική!!)

τότε

απλά

η ΑΘΗΝΑ

θα ήταν

ενα

ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ολοκληρη!!!!!

το ΧΑΙΡΕΚΑΚΟ κράτος λοιπόν κοίτα πως μας αντιμετωπίζει:

ΤΟΥΣ ΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ με την διήθηση μας και δεν υπαρχει το κυκλοφοριακό χάος το οποίο θα ηταν υποχρεωμένοι να λύσουν

αλλά όταν το επιχειρούμε (διήθηση) και αποτυγχάνουμε(καθρεφτακι-πορτα) μας ΓΑΜΑΕΙ

κατα τα άλλα βλέπω σήμερα των ΨΩΜΙΑΔΗ κουστουματο και ξεκρανωτο με οδηγό επίσης στα ιδια χάλια να ποστάρει στα ΚΑΝΑΛΙΑ με vstrom

τα ΤΑΝΑΛΙΑ μου!!!!

SUPERMARIONATIONjoe90
    ΜΗΠΩΣ στην ΤΕΛΙΚΗ

ΤΡΩΜΕ ΠΟΡΤΑ

κάθε μέρα

από το ΧΑΙΡΕΚΑΚΟ κράτος

ΣΤΑθακη ΓΑ@@@@ΣΕ!!!!

Παλαιό μέλος
    μην συγχεεις την απλη και ευλογημενη διηθηση με την δικη σου την καμικαζικη (ας μου επιτραπει αυτος ο αδοκιμος ορος).
    Σαφως και η διηθηση εχει τα οφελη που ολοι ξερουμε, αλλα αν την καταχραστουμε και θεριζουμε καθρεφτες και πεζους και ενιοτε εχουμε και καταριψεις μηχανων , τοτε θα γινει τσι πουτ@ν@ το καγκελακι.
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν θα επιβραβεύσω την συμπεριφορά του φίλου μας εδώ... αλλά για ενα λεπτό ρε παιδιά...

Οι τύποι κινούνται σε δρόμους , ταχείας ή μη κυκλοφορίας και ανοίγουν πόρτες , χωρίς κάποια άλλη προειδοποίηση;
    Ειδικά αν είναι Κατεχάκη και Κηφηφίας, αυτό είναι ΕΓΚΛΗΜΑ.

Δεν παίρνουν κλήση μόνο για "παράνομο παρκάρισμα" αλλά και για σωρεία άλλων παρανομιών (στάθμευση χωρίς φλας, επικίνδυνη οδήγηση.. ακόμα και αν δεν κινούνται , κτλ.) απο τον αστυνομικό που θα τους γράψει.

Συν το οτι καμιά ασφαλιστική στον κόσμο δεν τους δίνει αθωωτικό.

Οι ηλικιωμένοι άνω των 65 , υποχρεούνται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ , να πηγαίνουν έστω και για αυτά τα διαδικαστικά για να έχουν νομίμως δίπλωμα.
    Δυστυχώς , ο ΚΟΚ, είναι ακόμα χαλαρός σε αυτό το σημείο , παρόλο που ενας τέτοιος οδηγός μπορεί να σκοτώσει 10 άτομα μαζεμένα με μια λάθος κίνηση στο τιμόνι.

Εντάξει , σαφώς και συμφωνώ να είμαστε μαζεμένοι όσον αφορά την συμπεριφορά μας στην πόλη , όταν κινούμαστε με μηχανή...

Αλλά ρε παιδιά.. μιλάω προσωπικά για μένα... θεωρεί κανείς οτι αν πέρναγα ξυστά και έτρωγα πόρτα-καθρέφτη επειδή ο οδηγός του ΙΧ του "κάπνισε" να την ανοίξει στην μέση του δρόμου, θα ήμουν ήρεμος να του μιλήσω;...

Το πιθανότερο , είναι να του προσάρμοζα την πόρτα και τον καθρέφτη , στον πισινό του, για να μπορεί να βλέπει τι ακριβώς βγαίνει απο εκεί , όταν είναι στην τουαλέτα.

Δύσκολα τα πράγματα κύριοι εκεί έξω και καλό είναι να κινούμαστε λες και όλοι μας έχουν βάλει στον στόχο , για να μας ρίξουν κάτω...

Για την ιστορία , οδηγώ και ΙΧ , όπου μάλιστα λόγω εργασίας το έχω εδώ και 3 συναπτές μέρες, αυτή την εβδομάδα με αποτέλεσμα τα νεύρα μου να έχουν παίξει.... αλλά δεν θα ανοίξω και την πόρτα στην μέση του δρόμου , για να πάρω αέρα!!!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μια πόρτα μπορεί να ανοίξει.... ήτε για να φτύσει ο παπούς ήτε για να τεντωθεί ήτε για να βγάλεις το τριγωνάκι σε περίπτωση ακινητοποίησης.
    Συνεπώς πόρτες ανοίγουνε, δυστηχώς, αλλά ανοίγουν. Οφείλει ο οδηγός να ελέγξει

Αμα ψάχνετε να βρείτε το δίκιο σας δεν πρόκειτε.... το θέμα είναι να μην συμβεί.

Όμως υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Πολλές φορές οι μηχανές απαιτούν να έχουν καθαρό το πέρασμα τους ανάμεσα απο αυτοκίνητα, βρίζοντας κάποιον που είναι για κάποιο λόγο διαγώνια σταματημένος στην κίνηση,
    βαρόντας και κανα καθρέφτη χωρίς να σταματήσουνε για τυχόν ζημιές που προκαλέσανε, ή κάνοντας σφήνες με ταχύτητα απαιτόντας οι υπόλοιποι να του έχουν δει λες και τα αυτοκίνητα έχουν ραντάρ.

Υποψιάζομαι κάποια δόση υπεροψίας και αλλαζονίας απο οδηγούς μηχανών.... αυτους που αποκαλούν τους οδηγούς κουτάκιδες ή οπως αλλιώς τους λένε.
    The man who has never lied to a woman, has no respect for her feelings

SUPERMARIONATIONjoe90
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ridiculus

Υποψιάζομαι κάποια δόση υπεροψίας και αλλαζονίας απο οδηγούς μηχανών.... αυτους που αποκαλούν τους οδηγούς κουτάκιδες ή οπως αλλιώς τους λένε.
    ΕΝΟΟΝΤΑΣ εμενα...

και δικαιο εχεις!!!

σε πληροφορώ ότι τώρα ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ παω σαν κοτα
    ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ
    ενας λογος που ποσταρα ΤΗΝ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ ΜΟΥ ήταν περα από την προσωπική αγανακτηση ή εγωισμό να ΚΑΤΑΘΕΣΩ την εμπειρια μου σε ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ που ίσως να ηταν ανυποψιαστοι μεχρι τώρα περι πορτας ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ!!!

και επειδή στο '"προστατευτικό εξοπλισμό" ειχαμε μια κουβέντα ΣΉΜΕΡΑ

εχω αναθεωρήσει 180 μοιρες καποιες νοοτροπίες μου σχετικα με την μηχανη...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1

εχω αναθεωρήσει 180 μοιρες καποιες νοοτροπίες μου σχετικα με την μηχανη...

:a19:

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

ΟΤΑΝ ΕΠΕΡΝΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΑ ΓΕΡΟΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ... ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ¨ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ , ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΙΣΩ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ,,,,,ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝΕ .ΤΙΣ @ΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ !!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. κρύψου είναι ο άντρας στη πόρτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2009, 14:47
  2. Άνοιξε την πόρτα και...
    από vandrielos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2007, 15:44
  3. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2006, 22:50
  4. Να χτυπατε την πορτα οκ (βιντεακι 1,1mb)
    από gcrook στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2005, 19:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF