που να του τον κοψουν και να του δωσουν να τον φαει....
που να του τον κοψουν και να του δωσουν να τον φαει....
Άσε ρε, τέτοιοι άνθρωποι είναι τόσο άρρωστοι που μπορεί και να του αρέσειΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
που να του τον κοψουν και να του δωσουν να τον φαει....![]()
αυτόν τον πιάσανε γιατί τα διακινούσε και θα περάσει καλά στη φυλακή όπως είπανε και οι προλαλλήσαντες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
Άσε ρε, τέτοιοι άνθρωποι είναι τόσο άρρωστοι που μπορεί και να του αρέσει![]()
έχετε σκεφτεί όμως ότι για να το κάνει αυτό υπάρχει κάποιο κοινό στο ιντερνετ που μάλιστα πληρώνει για να δει τα αίσχη????
μιλάμε για "ευυπόληπτους" πολίτες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και πιθανόν να είναι σεβάσμια μέλη της κοινωνίας μας....![]()
![]()
![]()
![]()
αυτοί θέλουν ξεσκέπασμα....γιατί είναι οι εν δυνάμει βιαστές ανηλίκων του αύριο...
φυσικά υπάρχει και η ιατρική άποψη που θα μιλήσει για ψυχικές διαταραχές κτλ κτλ...τα αφήνω για άλλους αυτά να τα σχολιάσουν...
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Οσο δεν υπάρχουν παραδειγματικές καταδίκες αυτά θα γίνονται.
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
δε θα καταιβει ο Θεος να μας κρινει μας εχει ηδη κρινει και μας εχει καταδικασει να ζουμε στη κολαση
που οι ιδιοι φτιαξαμε
Πωωωωω.........τελειο αυτο!!!!
και ερχομαι εγω ως δικηγορος του διαβολου και λεω..........
μηπως τελικα εχουμε ξεφυγει απο τη φυση μας η οποια δε λεει πουθενα οτι 2 ανθρωποι μπορουνε να ερωτοτροπουνε μετα τα 15,18,23????
μηπως τελικα εχουμε μεγαλωσει με καποιες αξιες που ακριτα περασανε στο υποσυνηδητο μας και αυτη τη στιγμη αφοριζουμε οποιον ειναι αντιθετος προς αυτες τις αξιες????
δλδ η φυση δε τραβαει ζορι το πιτ μπουλ να ξεφτυλισει το κανισακι αλλα παιζει προβλημα αν ο 60αρις φαει ενα 10χρονο,5χρονο κλπ...
πριν 60 χρονια τα ιδια ακριβως λεγανε για τους ομοφυλοφυλους και σημερα....ειναι μερος της κοινωνιας μας και αμα δε τους δεχτεις εισαι και κλειστομυαλος λεει!!!!!στη ταυλανδη η παιδικη πορνεια εχει ξεπερασει καθε οριο,αντιθετα στον αραβικο κοσμο εχουνε πηξει στη μαλακια......
ξαναλεω....μηπως τελικα εχουμε μεγαλωσει με καποιες αξιες που ακριτα περασανε στο υποσυνηδητο μας???????????????
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ Η ΒΡΕΦΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΦΤΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μηπως τελικα εχουμε ξεφυγει απο τη φυση μας η οποια δε λεει πουθενα οτι 2 ανθρωποι μπορουνε να ερωτοτροπουνε μετα τα 15,18,23????
μηπως τελικα εχουμε μεγαλωσει με καποιες αξιες που ακριτα περασανε στο υποσυνηδητο μας και αυτη τη στιγμη αφοριζουμε οποιον ειναι αντιθετος προς αυτες τις αξιες????
δλδ η φυση δε τραβαει ζορι το πιτ μπουλ να ξεφτυλισει το κανισακι αλλα παιζει προβλημα αν ο 60αρις φαει ενα 10χρονο,5χρονο κλπ...
πριν 60 χρονια τα ιδια ακριβως λεγανε για τους ομοφυλοφυλους και σημερα....ειναι μερος της κοινωνιας μας και αμα δε τους δεχτεις εισαι και κλειστομυαλος λεει!!!!!στη ταυλανδη η παιδικη πορνεια εχει ξεπερασει καθε οριο,αντιθετα στον αραβικο κοσμο εχουνε πηξει στη μαλακια......
ξαναλεω....μηπως τελικα εχουμε μεγαλωσει με καποιες αξιες που ακριτα περασανε στο υποσυνηδητο μας???????????????
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ Η ΒΡΕΦΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Δεν υπάρχει περίπτωση (εγώ τουλάχιστον)να σε παρεξηγήσω, και σεβαστή η αποψή σου.
Μπορεί να είναι όπως τα λές, δεν με ενδιαφέρει τίποτα περί αυτού του θέματος, δεν θα το συζητήσω, και δεν θα συγκρίνω μπουλτόγκ, με τσιουάουα.
Όποιος όμως θα τολμούσε να πειράξει την κόρη μου (5 χρονών),.........................................................καλύτερα να μην το συζητήσουμε.
Και νομίζω ότι δεν είναι θέμα αυτό που αναφέρεις, για να προβληματιστούμε.....και γιατί άλλωστε; Υπάρχει περίπτωση να δώσουμε ασυλία σε τέτοιες πράξεις; Υπάρχει περίπτωση;
Αν υπάρχει να το θέσουμε!
και για να προσθεσω παραδειγμα επι της (κοινωνικης? χαχαχα!) ουσιας, οταν οι γιαγιαδες μας και πιο παλια, γεναγανε απο τα 15 τους, ηταν ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΑΤΑ αποδεκτο. σημερα, ειναι.... απαραδεκτο!!! ποιος ξερει, σε καμμια 30ρια χρονια, εκει που θα εχουμε φτασει να μπορουν οι γυναικες να κυοφορουν στα 120 (!), μπορει πριν τα 60 να μην ειναι κοινωνικα αποδεκτη η κυηση!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
![]()
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.
Δεν είναι οι αξίες που ακριτα περασανε στο υποσυνηδητο μας ποθυ μας λένε ότι η παιδοφιλία, η σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών είναι απάνθρωπο!
Είναι η ίδια η φύση που έχει 'βάλει" συγκεκριμένη ηλικία σε όλα τα όντα να βρίσκονται σε αναπαραγωγική-σεξουαλική ωριμότητα!
Έτσι και στον άνθρωπο η γυναίκα είναι σεξουαλικά ώριμη περίπου από τα 13 και ο άντρας από τα 15!
Οτιδήποτε κάτω από αυτό είναι "παραφύση" βιασμός.
Βέβαια εμείς σαν κοινωνία έχουμε ανεβάσει λίγο αυτά τα όρια, και καλώς κατα την γνώμη μου, ώστε η σεξουαλική ωριμώτητα να συνδυάζεται και με πνευματική-νοητικη γιατί ο άνθρωπος βρίσκεται στην διαδικασία μάθησης - διαμόρφωσης χαρακτήρα τουλάχιστον μέχρι τα 18.
![]()
![]()
![]()
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
οχι φιλε μου!δεν υπαρχει περιπτωση!στο γιατι να προβληματιστουμε...ε η απαντηση ειναι οτι ετσι μονο ανοιγουμε λιγο παραπανω το μυαλο μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
Δεν υπάρχει περίπτωση (εγώ τουλάχιστον)να σε παρεξηγήσω, και σεβαστή η αποψή σου.
Μπορεί να είναι όπως τα λές, δεν με ενδιαφέρει τίποτα περί αυτού του θέματος, δεν θα το συζητήσω, και δεν θα συγκρίνω μπουλτόγκ, με τσιουάουα.
Όποιος όμως θα τολμούσε να πειράξει την κόρη μου (5 χρονών),.........................................................καλύτερα να μην το συζητήσουμε.
Και νομίζω ότι δεν είναι θέμα αυτό που αναφέρεις, για να προβληματιστούμε.....και γιατί άλλωστε; Υπάρχει περίπτωση να δώσουμε ασυλία σε τέτοιες πράξεις; Υπάρχει περίπτωση;
Αν υπάρχει να το θέσουμε!
αυτο που απλα ειπα ειναι οτι αν ζουσαμε σε μια κοινωνια που αυτο θα ητανε το φυσιολογικο...δε θα ειχαμε κανενα προβλημα!
2ον.ειμαστε οντα τις φυσης που λειτουργουνε με κανονες τους οποιους δεν εχει επιβαλει η φυση!
και 3ον...ε δε βλεπω διαφορα αναμεσα στο θεμα που εχει τεθει και στις τιμωριες που εχουνε προταθει....το ιδιο αρρωστες ειναι!!!!!!!!!!!!!!
φιλικα![]()
δεν υπαρχει περιπτωση στα 12 και κατω να υπαρξει απο κανενα στον κοσμο να δωθει "ασυλια". απλα, ειναι κοινωνικη/δυτικοευρωπαικη/χριστιανικη (και δεν ξερω τι αλλο) η πεποιθηση. υπαρχουν αλλοι πολιτισμοι (και προς θεου, μην αρχισουμε τι προσεφερε ο αγριος της ζουγκλας στην εξελιξη και τι οι "εξελιγμενοι πολιτισμοι") που εχουν διαφορετικα μετρα και σταθμα στα σεξουαλικα κριτηρια.Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
Αν υπάρχει να το θέσουμε!![]()
![]()
λαθος!Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.
Δεν είναι οι αξίες που ακριτα περασανε στο υποσυνηδητο μας ποθυ μας λένε ότι η παιδοφιλία, η σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών είναι απάνθρωπο!
Είναι η ίδια η φύση που έχει 'βάλει" συγκεκριμένη ηλικία σε όλα τα όντα να βρίσκονται σε αναπαραγωγική-σεξουαλική ωριμότητα!
Έτσι και στον άνθρωπο η γυναίκα είναι σεξουαλικά ώριμη περίπου από τα 13 και ο άντρας από τα 15!
Οτιδήποτε κάτω από αυτό είναι "παραφύση" βιασμός.
![]()
![]()
![]()
η φυση δεν εχει βαλει κανενα οριο ηλικιακο!!!!!
ξεκιναει η σεξουαλικη ωριμανση απο τη κυηση και τελειωνει με τον θανατο!!!!!!!!ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ!!!!!
οχι φιλε μου!δεν υπαρχει περιπτωση!στο γιατι να προβληματιστουμε...ε η απαντηση ειναι οτι ετσι μονο ανοιγουμε λιγο παραπανω το μυαλο μας.
αυτο που απλα ειπα ειναι οτι αν ζουσαμε σε μια κοινωνια που αυτο θα ητανε το φυσιολογικο...δε θα ειχαμε κανενα προβλημα!
2ον.ειμαστε οντα τις φυσης που λειτουργουνε με κανονες τους οποιους δεν εχει επιβαλει η φυση!
και 3ον...ε δε βλεπω διαφορα αναμεσα στο θεμα που εχει τεθει και στις τιμωριες που εχουνε προταθει....το ιδιο αρρωστες ειναι!!!!!!!!!!!!!!
φιλικα![]()
Οκ! σε κατάλαβα, απλά το timing για τέτοια συζήτηση είναι περίεργη με αυτά που ακούσαμε.
Όσο για τις κοινωνίες που θα μπορούσαν να αποδεχτούν τέτοια φαινόμενα, θα πω απλά, ότι σε πολλές φυλές της Αφρικής, και Αμερικής, τρώγανε τους νεκρούς τους.
Εσύ μπορείς να το αποδεχθείς;
![]()
συμφωνα με τα δυτικοευρωπαικα/χριστιανικα (και δεν ξερω τι αλλο) ηθη, η απαντηση ειναι ΜΑΛΛΟΝ οχι. αλλα, δεν μπορουμε να αποκλεισουμε οτι ΔΕΝ πρεπει να γινεται αυτο, επειδη δεν το κανουμε εμεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
Οκ! σε κατάλαβα, απλά το timing για τέτοια συζήτηση είναι περίεργη με αυτά που ακούσαμε.
Όσο για τις κοινωνίες που θα μπορούσαν να αποδεχτούν τέτοια φαινόμενα, θα πω απλά, ότι σε πολλές φυλές της Αφρικής, και Αμερικής, τρώγανε τους νεκρούς τους.
![]()
![]()
ΦΥΣΙΚΑ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
![]()
ητανε στη κουλτουρα τους,στα ηθη τους,στα εθιμα τους!!!!
αν ημουνα 1 απο αυτους θα εκανα το ιδιο!!!!!
δεν το κανω απλα γιατι ετυχε να γενηθω σε αλλο σημειο του πλανητη...σκεψου το λιγο...και με σενα το ιδιο συμβαινει!!!
![]()