You BETA believe...
An kai se genikes grammes den sympatho ta kawasaki (ektos apoto ton erota klx650r'96 to opoio den to eferan kiolas tote) auto to 450 Fenete sympathitiko.... ante na to doume apo konta
Aν και kawa εμφανισιακα δεν με αρεσε!![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Καιρός ήταν να βγάλει κάτι τέτοιο στην αγορά η Kawasaki.Η μόνη που είχε πιάσει το νόημα ήταν η yamaha με το wr 450f.Πάντως είναι ομορφούτσικο...:a07:
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
Ποιο "νόημα" ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Η μόνη που είχε πιάσει το νόημα ήταν η yamaha με το wr 450f![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Του ότι παίρνω έναν καθαρόαιμο κινητήρα του φοράω φωτάκια κτλ...και τον βγάζω.Εκτός από τα ευρωπαικά μόνο η Yamaha αντιπροσώπευε τους Ιάπωνες μέχρι πρότινος.
Ειναι και η Χοντα με τα crf-crx-cre και η kawa με το ΚΧf 250 !!! Απλα για την ωρα εχουν χασει την κουρσα στο θεμα enduro σε συγκριση με τα ευρωπαικα !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Του ότι παίρνω έναν καθαρόαιμο κινητήρα του φοράω φωτάκια κτλ...και τον βγάζω.Εκτός από τα ευρωπαικά μόνο η Yamaha αντιπροσώπευε τους Ιάπωνες μέχρι πρότινος.![]()
Μου φαίνεται κι όλας ότι τα crf-x,kxf-e κτλ περνάνε πρώτα από την Ιταλία για τους φορεθούν κλειστές εξατμίσεις,φώτα κτλ.Η kawa τα enduro της τα ονόμαζε kl kawasaki kxe-f απότην εταιρεία που τα αναλάμβανε στην Ιταλία.Αν κάνω κάποιο λάθος πείτε μου γιατό δεν είμαι πολύ σίγουρος.Μου φαίνεται τα honda τα αναλάμβανε η dal'lara.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ειναι και η Χοντα με τα crf-crx-cre και η kawa με το ΚΧf 250 !!! Απλα για την ωρα εχουν χασει την κουρσα στο θεμα enduro σε συγκριση με τα ευρωπαικα !!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Μου φαίνεται κι όλας ότι τα crf-x,kxf-e κτλ περνάνε πρώτα από την Ιταλία για τους φορεθούν κλειστές εξατμίσεις,φώτα κτλ.Η kawa τα enduro της τα ονόμαζε kl kawasaki kxe-f απότην εταιρεία που τα αναλάμβανε στην Ιταλία.Αν κάνω κάποιο λάθος πείτε μου γιατό δεν είμαι πολύ σίγουρος.Μου φαίνεται τα honda τα αναλάμβανε η dal'lara.
Ναι για Ιταλια αληθευει για τα crf ( τα μοτο κροςς ) της Χοντα οτι σταθμευαν ( και σταθμευουν ) στην Ιταλια σε εργοστασιο που τα εστηνε για εντουρο μονο !!![]()
![]()
crf-x=Ιαπωνικό μοντέλο με σημαντικές διαφορές από το mx
Eπίσης σωστά τα λέει ο Brolas για το Kawa250 (το 'αναλαμβάνει' η KL στην Ιταλία)![]()
![]()
You BETA believe...
To xr650 sm το αναλαμβάνει η dal'lara ή η hm?Μου φαίνεται η dal'lara.Εκτός αν ήταν το μοναδικό μοντέλο της honda.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
κ η ΗΜ για τη HONDA
το εργαλειο ειναι κουκλι!
αλλα οι τραπεζες δε με αφηνουν ουτε απ'εξω να παρκαρω
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
για τα cre k crf λεωΑρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
To xr650 sm το αναλαμβάνει η dal'lara ή η hm?Μου φαίνεται η dal'lara.Εκτός αν ήταν το μοναδικό μοντέλο της honda.
τα xr τα περιποιητε η dall'ara
Dorsoduro 750 & Norton 16H
διαβασα οτι ειναι πιθανον να μην παρει πινακιδα αρα και να ταξινομηθει![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!