Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: Ευτυχώς που δεν είναι Ειδωλολάτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    Κλεμμένο είναι. Οι Ζώσιμος, Ευνάπιος, Αμμιανός Μαρκελίνος και άλλοι 8 ιστορικοί που δεν θυμάμαι, όταν περιέγραφαν την εκστρατεία του Αλάριχου στην Ελλάδα (397 μ.χ.) ανέφεραν ότι πάντα μαζί με τον Αλάριχο ήταν και μία κουστωδία "μελανοχιτώνων" που του υπεδείκνυαν τι να καταστρέψει. Ξέρεις, θέατρα, λύκεια, βιβλιοθήκες, ναούς, αγάλματα κλπ. Πολύ καλά παιδιά, γιατροί! :rotflmao:
    ...σήμερα να κάθονται έξω από παρουσίάσεις βιβλίων και να φωνάζουν συνθήματα, να πιέζουν για την παραμονή του "μαθήματος" Χριστιανισμού έε συγνώμη θρησκευτικών στα σχολεία... και άλλα.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Κάτι κάνει σαν κοινωνικό έργο η εκκλησία αλλά σίγουρα όχι του όγκου της δυναμικότητας και του εύρους της....
    και εκτός απο αυτό όταν κάνει κάτι πετάει και ένα σποτάκι στην τηλεόραση για να το γνωρίζουμε και να είμαστε και ευγνώμονες...

Μου φαίνεται πως στον Αντίχριστο που τόσο φοβάται και αναμένει η Εκκλησία έχει ήδη υποκύψει.

Στο «ΧΡΗΜΑ» (όχι την εφημερίδα :rotflmao: ).

Ο θεός του κάθε ανθρώπου, βρίσκεται μέσα στην καρδιά του και εκεί μόνο πρέπει να προσκυνείται...Εκκλησίες, εικόνες, ασήμια και χρυσάφια, εμένα δεν μου λένε τίποτα. Εξάλλου η ιστορία ανακυκλώνεται και ο χριστιανισμός όπως τον έχουν κάνει αρχίζει και μοιάζει με το δόγμα των φαρισαίων που σταύρωσαν τον Ιησού.
    Ευχαριστώ δεν θα πάρω...

Δεν πιστεύω στον θεό τους ούτε πιστεύω στον θεάνθρωπο Ιησού. Πιστεύω όμως στο ν άνθρωπο Ιησού σαν προσωπικότητα και σε αυτά που δίδαξε. Και προσπαθώ στην ζωή μου να ακολουθώ το μυνημά του και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος...
    vrooommmmm!!!

Ax...

Τέτοια έλεγε και ο Καζαντζάκης και τον αφόρησαν...

Μαζί σου ΜικρέΓιάννη.

Το θρησκευμα δε θα επιβιωνε χωρις ενα συστημα εξουσιας με δομες γραφειοκρατιας ,που λεγεται εκκλησια,και φροντιζει να μην ξεχασουμε την υπαρξη του Θεου τους.

Οτι και να ναι η γιαγια κι ο παππους που προσκυναει την αγια εικονα ειναι πελατης,της εκκλησιας.

Αυτο το λεω γιατι η λατρεια αντικειμενων ειναι καταλοιπο της παλιας παγανιστικης θρησκειας κατ΄εμε.Αλλα αυτο ειναι ακρως ανθρωπινο.

Δεν μπορεις να λατρευεις μονιμα κατι που δεν υπαρχει σαν υλη ,που δεν το βλεπεις πουθενα.

Ετσι εικονες, αγιοι κι ολα τα περιξ της αγιας τριαδας ειναι δημιουργιες της παλιας θρησκειας των παγανιστων και των πολυθειστων που επιζει μεσα στην νεα.Φυσικα οι αρχοντοι μαθανε οτι δεν μπορουν να τα καταργησουν αλλα μπορουν να βγαλουν φραγκα.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Ωραία τα λές Stavrogin!

Εχεις διαλέξει και Ντοστογιεφσκικό όνομα.

Δεν πιστεύω να είναι σύμπτωση.

Δαιμονισμένοι ε;

Εχοντας υπ' όψιν αυτά που έγραψες.
    Τον έχει διαβάσει τον τύπο;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
    Ο θεός του κάθε ανθρώπου, βρίσκεται μέσα στην καρδιά του και εκεί μόνο πρέπει να προσκυνείται...Εκκλησίες, εικόνες, ασήμια και χρυσάφια, εμένα δεν μου λένε τίποτα. Εξάλλου η ιστορία ανακυκλώνεται και ο χριστιανισμός όπως τον έχουν κάνει αρχίζει και μοιάζει με το δόγμα των φαρισαίων που σταύρωσαν τον Ιησού.
    Ευχαριστώ δεν θα πάρω...

Δεν πιστεύω στον θεό τους ούτε πιστεύω στον θεάνθρωπο Ιησού. Πιστεύω όμως στο ν άνθρωπο Ιησού σαν προσωπικότητα και σε αυτά που δίδαξε. Και προσπαθώ στην ζωή μου να ακολουθώ το μυνημά του και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος...
    Έτσι είναι ακριβώς δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! Όσο για τα υπόλοιπα που έχουν κατά καιρούς ακουστεί από τους λοιπούς άθεος και μη είναι λίγο πολύ ένα μάτσο μπούρδες!
    Θάνος..

εμενα,αυτος ειναι ο γηινος "θεος" μου και αυτον εχω αναγκη να με επαναπροσδιοριζει..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	che%20guevara%20kakou%202.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	38,8 KB 
ID:	63129
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Free Palaiokostas

(κάτι πιο σύγχρονο)

You BETA believe...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
    εμενα,αυτος ειναι ο γηινος "θεος" μου και αυτον εχω αναγκη να με επαναπροσδιοριζει..

Τι εγινε ρε φουλη?

Σου εκλεψαν την εικονα?

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ου να χαθείτε παλιοspammers!

Τι έλεγα α ναι!

Είχα διάθεση να γράψω ένα μεσαιο-μεγάλο post με στοιχεία παραθέσεις κλπ. αλλά σε κανέναν δεν αρέσουν τα μακροσκελή. Κοντολογίς λοιπόν,

Τότε, οι πιστοί λάτρευαν κάποια αγάλματα, αλλά όλοι οι φιλόσοφοι στα συγγράμμάτά και τις ομιλίες τους διακήρυτταν στον κόσμο ότι αυτό που κάνουν είναι ΛΑΘΟΣ.

Τώρα, οι πιστοι λατρεύουν κάποια εικονίσματα, αλλά όλοι οι θρησκευτικοί ηγέτες τους λένε ότι αυτό που κάνουν είναι ΣΩΣΤΟ.

Υ.Γ. Τανάση, σσσωραίος

Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    Τότε, οι πιστοί λάτρευαν κάποια αγάλματα, αλλά όλοι οι φιλόσοφοι στα συγγράμμάτά και τις ομιλίες τους διακύρηταν στον κόσμο ότι αυτό που κάνουν είναι ΛΑΘΟΣ.

Τώρα, οι πιστοι λατρεύουν κάποια εικονίσματα, αλλά όλοι οι θρησκευτικοί ηγέτες τους λένε ότι είναι ΣΩΣΤΟ.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Έτσι είναι ακριβώς δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! Όσο για τα υπόλοιπα που έχουν κατά καιρούς ακουστεί από τους λοιπούς άθεος και μη είναι λίγο πολύ ένα μάτσο μπούρδες!

Αυτη η "απολυτοτητα" σου με κανει ρε Θανε, να θελω ν' ανοιξω το στοματακι μου ...

Αλλα κρατιεμαι ... :wacko:

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ