Σε ευχαριστω πολυ Νοστρα.
Με υπερκαλυψες, να'σαι καλα.
Thanks!
Σε ευχαριστω πολυ Νοστρα.
Με υπερκαλυψες, να'σαι καλα.
Thanks!
εγώ με τη ζούρλα που με τρώει θα το σήκωνα στο διπλό θα το άφηνα να δουλέψει μέχρι να αδειάσει και μετά θα το γέμιζα.
μετά θα πήγαινα με μια σφεντόνα (το, κατά τα γνωστά, αγαπημένο μου όπλο) και θα πέταγα αναμένα καρβουνάκια θυμιατού από μακριά στο βενζινάδικο.
:rotflmao:
Eμεις επρεπε να κανουμε παρεα.εγώ με τη ζούρλα που με τρώει
Θα το'χω υποψη.αναμένα καρβουνάκια θυμιατού
γραψε και ποιο βενζιναδικο ειναι να το εχουμε υποψιν ........αλλα παλι καλα που σε πηγε και με 140 και με 200 και δεν ειχες και σβησιματα.......
μονο με 200 παει το μοτορι ??? αι πετα το ρε![]()
που ζεις ρε φιλε??? αγορασε φωτοβολιδα στυλο να κανεις την δουλεια σουΑρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
εγώ με τη ζούρλα που με τρώει θα το σήκωνα στο διπλό θα το άφηνα να δουλέψει μέχρι να αδειάσει και μετά θα το γέμιζα.
μετά θα πήγαινα με μια σφεντόνα (το, κατά τα γνωστά, αγαπημένο μου όπλο) και θα πέταγα αναμένα καρβουνάκια θυμιατού από μακριά στο βενζινάδικο.
:rotflmao:
Ζοlota... πρεπει να βεβαιωθω οτι ειναι το βενζιναδικο γιατι ειχα προβλημα με το καρμπυρατερ απο μαλακια του Μοτοδικτυου στη Κατσιμιδη. Αφου το επιασε ο μηχανικος μου, το εφτιαξε, βαζω βενζινη βγαινω προς Χαλκιδικη περιφερειακο, στα 200 αρχιζει να κλωτσαει. Φυσικα και πιανει αρκετα πανω απο 200!
Ηταν η μερα που ηθελα να δω ποσο καλυτερα θα πηγαινε αφου ειχε μπει καινουργια αντλια βενζινης, καθαριστηκε το ντεποζιτο και καρμπυρατερ. Τελευταια τρεχω στους μηχανικους και δε προλαβαινω.
Δηλ. περιμενα να πιασω τουλαχιστο 220 με ανεση αφου πριν δεν λειτουργουσε ουτε η υποπιεση!
Δεν το χω παει ακομη προς Σερρες για παραδειγμα που εχει καλο ισιαδι. 220 επιασα μεσα σε σχετικη κινηση απο και προς Καλικρατεια.
Σημερα, πηγαινα να το στρωσω με κανει νοημα ενας να σταματησω, σφυραει και του λεω πως εχει προβλημα, τον αγνοω και την κανω. Με κοιταει εκπληκτος...κτλ..κτλ.
Λεπτομερειες γιοκ.
παρατήρηση για πόση ώρα είχες τέρμα την μηχανή????
Η ιδέα να κάνει ατροφίες ο κινητήρας επειδή το πήγαινες πολλή ώρα τέρμα σου πέρασε από το μυαλό???![]()
![]()
Να θυμάσαι: Η ζωή δεν είναι πόσες ανάσες παίρνεις.
Είναι οι στιγμές που σου παίρνουν την ανάσα...
τι του είπες τώρα......Αρχικά δημιουργήθηκε από Filosofos
παρατήρηση για πόση ώρα είχες τέρμα την μηχανή????
Η ιδέα να κάνει ατροφίες ο κινητήρας επειδή το πήγαινες πολλή ώρα τέρμα σου πέρασε από το μυαλό???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποση ωρα?
ΜΟΛΙΣ πιανω 200 αρχιζε να κλωτσαει.
Τονιζω οτι δεν ειναι σιγουρο αυτο για το βενζιναδικο. Εαν ειμαι 100% μονο τοτε θα τους εκθεσω.
Την Πεμπτη θα το ξαναπαω στο μηχανικο και οπως ειπε ο Νοστρα θα του τονισω εαν τυχον υπαρχουν νερα στο καρμπυρατερ η οπου αλλου.
Το μηχανακι με πατεντες στην αντλια και ντεποζιτο αλλα και χωρις υποπιεση επιανε 220 και παραπανω εαν ειχα δρομο αρκετο.
Αν το φτιαξω θα δω ποσο τελικη εχει.
Νομίζω οτι θα ήταν χρήσιμο να γινόταν ενα sticky και να αναγραφουμε καθημερινά τις καλύτερες τιμές από τα πρατήρια που συναντούμε, καθώς και απόψεις για την ποιοτητα!Θα ήταν η καλύτερη τιμωρία σε αυτους που συνεχίζουν να κρατουν τις τιμες στα υψη παρά τις καθοδικές τάσεις που παρατηρούνται διεθνώς!
Don't follow me I'm lost too
Δηλ. τα πιανει 0-220 ετσι που δε με νοιαζει ουτε για R1.
Παω μονο προς Χαλκιδικη, βολτα η καλοκαιρακι, γκαβλα καλη.
Μου περναει το μυαλο και για καμια πιστα.
Το θεμα ειναι οτι πηγα για μια ψιλοδιαρροη και μου βγηκε ο Αντιχριστος! Φαναρι-φαναρι στην Ανθεων καθετος στην Πλουτωνος μεχρι την Μοσχονησιων επιανε 150.
Τωρα το ζουζουνι μου κατι το χαλασε...το θεμα ειναι ΤΙ!
Το βενζιναδικο η...
Τωρα παει σαν 125 με μαυρο χαλι.
Αντε μη γινει καμια Christine (το thriller με το αμαξι) και αρχιζει τους mass killings.
Τσκ...το ον-οφ
Κλικ οι κλειδαριες
Τκ...ο διακοπτες
Μββββου...τα φωτα.
Κχχχχ....βρρρρρουμ....
Βν..ββββν....
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Τσκ...το ον-οφ
Κλικ οι κλειδαριες
Τκ...ο διακοπτες
Μββββου...τα φωτα.
Κχχχχ....βρρρρρουμ....