Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Yamaha XT

chris28
    Λοιπόν παιδιά , έφτιαξα αυτό το forum για το ΧΤ γιατί δεν έβρισκα κάτι αντίστοιχο στο net . Σκέφτηκα ότι μπορεί και άλλοι να το ήθελαν και έκανα ένα post σε ένα Forum που παρακολουθώ και ξέρω ότι είναι πολύ δημοφιλές ,για να το γνωστοποιήσω . 'Ηταν μια πολύ αυθόρμητη πράξη χωρίς διάθεση ανταγωνισμού .

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: Re: Re: Re: Re: Yamaha XT

Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
    Εσεις οταν ξεκινησατε ειχατε καμια στρατια χρηστες?

Otan enoeis "eseis" enoeis to moto.gr etsi? loipon na se pliroforiso oti otan ksekinise to moto.gr eixe toylaxiston 6-7 mhnes douleias me arthra database me texnika klp ta opoia.. apomoinaria toys yparxoun akoma sthn ketriki selida

Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
    Δεν εχω σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου ουτε και ορεξη,ουτε με τον χρηστη ουτε και με τον διαχειριστη.
    Και ουτε καν θα το σχολιαζα το θεμα αν δεν ειχες απαντησει τοσο αγενεστατα. Απλα η αγενεια σου με πειραξε για τον λογο οτι εγω σε ξερω σαν mod και οχι σαν χρηστη.Θα επρεπε να σεβεσαι των χωρο που ΕΣΥ εχεις δημιούργησει,και την "πελατεια" σου.
    Αν εχω αδικο σου ζηταω ειλικρινά συγνωμη !!
    Pelatia moy!, emoeis profanos toys epispektes!!! exoume pelatiakh sxesh??? Niotheis pelaths toy moto.gr?? theoreis oti to moto.gr to magazi poy mas dinei lefta kai prospathoume na to perifrourisoume? :rotflmao: :rotflmao:

Ena banner exoume sthn ketriki selida kai auto giati o Thomaidis o Giorgos poy exei to magazi einai kalos filos.

Oso afora ton filo me thn parousiasi toy forum..... einai pragmatika asteio na erxete kapoios na sou leei.... vazo to tapsi, vale ta ylika kai ftiakse mou koulourakia na moiastoume

eipame na stisei software gia forum einai poly astia douleia, na mazepseis yliko kai na eisai enimeromenos kai na VOITHISEIS auton poy tha mpei na anazitisei pliroforia me to na toy thn parexeis... AYTOS einai o rolos toy forum

opote epitrepste moy na gelao me thn parousiasi enos stimenou software poy to mono poy to dinei taytotita einai mia epikefalida poy ean aurio alaxtei tha ginei forum gia plintiria.

ps. mallon prepei na arxiso na grafo ellinika
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    1 : Πελατεια εντος εισαγωγικων.Φυσικα και δεν εχει τιποτα να κανει το site με οικονομικα ωφελοι προς εσας ,
    αντιθετως σας τρωει χρονο που θα μπορουσατε να κανατε κατι αλλο ας πουμε.Τα εχετε πει πολλες φορες , τα εχω καταλαβει.

-------------------------------------------------------

Oso afora ton filo me thn parousiasi toy forum..... einai pragmatika asteio na erxete kapoios na sou leei.... vazo to tapsi, vale ta ylika kai ftiakse mou koulourakia na moiastoume

eipame na stisei software gia forum einai poly astia douleia, na mazepseis yliko kai na eisai enimeromenos kai na VOITHISEIS auton poy tha mpei na anazitisei pliroforia me to na toy thn parexeis... AYTOS einai o rolos toy forum

opote epitrepste moy na gelao me thn parousiasi enos stimenou software poy to mono poy to dinei taytotita einai mia epikefalida poy ean aurio alaxtei tha ginei forum gia plintiria.
    -------------------------------------------------------

Με ολα τα παραπανω δεν διαφωνω,
    αυτο που με πειραξε ειναι οτι σαν διαχειριστης ,αλλου φορουμ,απλα δεν θα επρεπε να το σχολιασεις (δημοσια) ή εστω πιο διακριτικα.
    Σαν να ειναι δυο μαγαζια το ενα διπλα στο αλλο και ο ενας να κατηγορει το μαγαζι του αλλου.Εσυ σαν πελατης τι εντυπωση θα σου εδινε ο μαγαζατορας ?

Αν ειναι να το συνεχισουμε,
    παιξε του μια να το παμε στης διαμαχες

φιλικα........................

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Julius
    Ena banner exoume sthn ketriki selida kai auto giati o Thomaidis o Giorgos poy exei to magazi einai kalos filos.

Εγω παντως σημερα εμαθα και για τα πιτσιδια ( fasma !)

Ντορος να γινετε και η υπογραφη να φαινετε !!!

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Julius

Εγω παντως σημερα εμαθα και για τα πιτσιδια ( fasma !)

Ντορος να γινετε και η υπογραφη να φαινετε !!!

Μπορει και να ειναι ετσι φιλε μου οπως τα λες

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ