perna ki apo to africa friends na mas grapsis tis entiposis sou gia ta metzeler
![]()
perna ki apo to africa friends na mas grapsis tis entiposis sou gia ta metzeler
![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
....................
7. Ανάλογα με το ποσοστό αποπροσανατολισμού μπορείτε να βγήτε στον πολιτισμό σε 3-4 διαφορετικά χωριά στην πλευρά του αιγαίου Μετόχι, Σκοτεινή, Κάδι, Κονίστρα.
Και από εκεί η επιστροφή στην Αθήνα μπορεί να γίνει αυθημερόν (180-150 ανάλογα που θα βγείτε) ή διανυκτέρευση σε κάποιο χωριό (προτείνω στόμιο Οξυλίθου) και επιστροφή την επόμενη (ε να κάνουμε και ένα μπανάκι στο αιγαίο βρε αδελφέ)
Αυτά
Θα πάω ακόμα 2-3 φορές να εξερευνήσω το δασικό κομμάτι και θα κανονίσουμε On-Οff-αδικη εκδρομή
![]()
![]()
Το ορειβατικο μου GPS και οι καταλληλοι χαρτες ειναι παντα στη μηχανη οταν ξεκιναω για καπου.
Οποτε προβλημα προσανατολισμου ΔΕΝ υπαρχει.![]()
Γιατι οχι διανυκερευση σε σκηνες, διπλα σε καμμια βρυση?![]()
Θα περασουμε τοσα ωραια δαση για να παμε για μπανακι?![]()
Εγω δεν κανω στο σπιτι μου μπανιο!!!![]()
![]()
Υπ' οψιν, θα εχει καυσωνα!![]()
![]()
Θα βρασετε στο "μπανακι"![]()
Ουτε τα μπουφαν δεν θα μπορειτε να ξεκολησετε απο πανω σας![]()
Ενω στο βουνο θα ειστε μεσα στη δροσια!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
Ρε σεις εκεί είναι και το χωριό μου... Οι Καθενοί!!!
opaaaaaaa, patriotiiiiiiiiiiiiiiiii ego eimai apo oksilitho kai kateveno sxedon kathe SK
opaaaaaaa, patriotiiiiiiiiiiiiiiiii ego eimai apo oksilitho kai kateveno sxedon kathe SK
Αααααα....
Στο χωριο σου παμε ???
Κερνας εσυ το τσιπουρο λοιπον κι εμεις τους μεζεδες!![]()
Ρε 'συ αλλαξε το εργαλειο στο προφιλ σου ...
Να μπορει να μετραει κι Αφρο ρε γαμωτο !!!:rotflmao:
![]()
Είσαι κοντά στην Κορασίδα;; που αν την πετύχεις λάδι είναι φανταστική;; Εγώ κατεβαίνω συνήθως Χαλκίδα ή Βάθεια, Καθενούς είναι οι ρίζες μου αλλά δεν πηγαίνω πολύ συχνά!Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Θάνος..
to alaksa alla evala thn portokali thiellaΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αααααα....
Στο χωριο σου παμε ???
Κερνας εσυ το τσιπουρο λοιπον κι εμεις τους μεζεδες!![]()
Ρε 'συ αλλαξε το εργαλειο στο προφιλ σου ...
Να μπορει να μετραει κι Αφρο ρε γαμωτο !!!:rotflmao:
![]()
nai apo ekei einai, enoeite oti ean einai to spiti diathesimo tha dianyktereysoume ekei kai tha pesei poly krasi (den exoume tsipouro re alkoolike)
thanos_ nai eimai ligo poio voria apo tin korasida... mourteri (ekei pou kanei to periodiko moto to happening katha xrono)-ag.giorghs-stomio aftes einai oi paralies poy pame synithos
.......
nai apo ekei einai, enoeite oti ean einai to spiti diathesimo tha dianyktereysoume ekei kai tha pesei poly krasi (den exoume tsipouro re alkoolike)
.......
Και το σπιτι να ειναι διαθεσιμο και το ξενοδοχειο, εγω στη σκηνη μου θα τουμπανιαστω!![]()
![]()
![]()
Δεν την αλλαζω με τιποτα!!!
Οχι και αλκοολικος ρε Julius (πως βγηκε τετοια βρωμα?)![]()
Δοκιμαστης Μεγαλων Ποσοτητων ειμαι!![]()
to alaksa alla evala thn portokali thiella
.............................
Εψαχνα να θυμηθω ποιο ηταν το 7χρονο εδω μεσα .....![]()
Καλα ειχα πει προχτες στα παιδια πως καποιος moderator ειναι!!!![]()
Αντε και στα 8 θα σου παρω πλαστικο φορτηγο!:rotflmao:
![]()
Λοιπόν εναλλακτικά για τους ασφάλτινους...
Υπάρχει καινούργιος δρόμος που δεν ξέρω από πού θα τον πιάσουμε... θα ενημερωθώ προηγουμένως... ο οποίος ξεκινάει κάπου κοντά στη Στενή περνάει το βουνό φτάνει στο Γέροντα και κατεβαίνει λίγο πριν τη Βάθεια. Ωραίος φρεσκοφτιαγμένος-φρεσκοστρωμένος δρόμος.
Πάμε μαζί μέχρι εκεί από Στενή, συνεχίζουν οι χωμάτινοι για τις αναζητήσεις τον μονοπατιών στο βουνό κι εμείς οι κοινοί θνητοί πάμε από τον καινούργιο δρόμο, ευχαριστιόμαστε άσφαλτο και ορεινό στροφιλίκι, βγαίνουμε Βάθεια και ανεβαίνουμε Οξύλιθο από κάτω και από άσφαλτο...
Ε...;
Λέμε τώρα για μελλοντική χρήση γιατί επί του παρόντος μόνο τρεις το συζητάμε...![]()
Θάνος..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
.................
Λέμε τώρα για μελλοντική χρήση γιατί επί του παρόντος μόνο τρεις το συζητάμε...![]()
Θα ερθει κι ο Αφρο ρε!
ΔΕΝ εχει ξαναπαει Ευοια!![]()
![]()
![]()
...............
4. Στενή Ευβοίας – Στρώπωνες (Πολύ κλειστό ορεινό στροφιλίκι με καλή άσφαλτο αλλά προσοχή διότι πέφτουνε πετραδάκια από τα πλάγια του δρόμου, επίσης υπάρχουν πάρα πολλά μελίσσια……)
5. Στρώπωνες - προς χιλιαδού (καινούργια άσφαλτο με τον ορεινό όγκο στα δεξιά σου και γκρεμούς αριστερά…… υπέροχο τοπίο)
........................................
θα κανονίσουμε On-Οff-αδικη εκδρομή
![]()
![]()
Η ποιο ομορφη διαδρομη ειναι σιγουρα απο Διασελλο Διρφυς - Στροπωνες.
Απο εδω φευγει χωμα για Κουτουρλα μεσα απο το βουνο.
Αν απο Στροπωνες ακολουθησεις το δρομο(ασφαλτο πλεον) φτανεις Αη Γιωργη. Κι απο 'δω φευγει αλλο χωμα για Κουτουρλα.
Αν παλι συνεχισεις την ασφαλτο, φτανεις Λαμαρη και λιγο εξω διασταυρωση αριστερα για Χιλιαδου (ασφαλτος πλεον).
Ανεβοκατεβαινεις για να δεις την παραλια και συνεχιζεις για Κουτουρλα (περνας απ' εξω) Αγιους Αποστολους και Μετοχι. Κατοπιν ο δρομος τραβερσαρει για μεγαλο διαστημα το βουνο (Μαυροβουνι) σε μια πανεμορφη διαδρομη με αριστερα τη θαλασσα, μεχρι που φτανει στη Βίταλα.
Ειναι δυσκολο να χαθεις (καλα οχι και πολυ), μιας και καποιοι δασικοι "τερματιζονται" μεσα στο βουνο!
Και φυσικα δεν θελω αηδειες![]()
Για ολους τους φιλους εστω και με λιγο OFF μιλαμε.
Δεν θα το κανουμε εδω "κλειστο" club!![]()
Παντως υποσχομαι σε οποιους πανε, οτι ειναι ωραια διαδρομη και γουσταρουνε πολυ!!!![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ JULIE..!!!
ΠΕΡΑΣΕΣ ΩΡΑΙΑ???????
ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ ???
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ....!!!!!!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ............................
ΠΛΥΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ !!!
ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΩΛΟΠΕΛΑΤΕΣ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Μας Ξεκουφανες ρε dirty ....
Και ουτε που καταλαβαμε γιατι τον βριζεις τον juli ...![]()
Ξερω!!! Ξερω!!!
Ειμαστε ΗΛΙΘΙΟΙ !!!![]()