Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Track days (εμπειρια) vs. 0-300 (θεωρια)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_zr
    Παιδια, θα ηθελα με καθε σεβασμο να λυθει μια παρεξηγηση...

Δεν προτεινω τα TD χυμα αντι των μαθηματων σε καμια περιπτωση. Ισως να φανηκε κατι τετοιο απο τα γραφομενα αλλα δεν ηταν αυτο που εννοουσα εξ αρχης.

Σαφως κ αν εχεις εναν λαθος τροπο οδηγησης με 10000 γυρους παλι λαθος θα τα κανεις.
    Αλλα εγω θελω να μπω στην πιστα για να μπορεσω να στριψω 5 στροφες σε ενα ελεγχομενο περιβαλλον, ΟΧΙ για να ξυσω αλλα για να δω πως λειτουργω εγω και η μηχανη πανω στη στροφη, με ηρεμια και αυτοσυγκεντρωση.

Η αγαπη μου ειναι τα ταξιδια, και με ενδιαφερει να καταλαβω μερικα πραγματα και αν μπορω να τα διορθωσω κιολας.
    Το οτι στο TD θα ειναι και οι εκπαιδευτες του 0-300 και του CSS για εμενα αυτο ειναι μεγαλο συν. Γιατι ισως ετσι καταφερω να διορθωσω και καποια κακως κειμενα μου αν θελετε.

Οπως και να εχει, κακως που εθεσα ετσι το ζητημα εξ αρχης. ΔΕΝ τιθεται θεμα αν τα μαθηματα ειναι καλυτερα γιατι ΣΑΦΩΣ ειναι.

Η θεωρια παει χερι χερι με την εμπειρια και αυτα δεν διαχωριζονται. Οποτε ακυρο το αρχικο ερωτημα. Μηπως να πηγαινε στον καδο το ολο θεμα;
    Κάτσε γιατί τα έχεις μπερδέψει λιγάκι τα πράγματα:

1. Στην πίστα απλά το περιβάλλον είναι ελεγχόμενο
    2. Στην πιστα υπάρχουν συνήθως και άλλοι που πάνε πιο αργά αλλά και πολύ πιο γρήγορα απο εσένα, οπότε αυτό το "στρίβω με ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση" σε διαβεβαιώ το ξεχνάς όταν θα έχεις άλλες 2-3 μηχανές μπροστά σου και πίσω σου.
    3. Η πιστα είναι το μέσο να εξασκήσεις αυτό που ξέρεις ή έμαθες. Όχι για να μπαίνεις στην στροφή όμως και στο δρόμο.... Αν ειναι να κάνεις αυτό τζάμπα λεφτά.
    4. Οι εκπαιδευτές του 0300 μπορεί και να σου πουν κάτι εφόσον δεν λένε κάτι άλλο σε αναβάτες που εχουν κάνει τα μαθήματα και έχουν την θεωρητική (τουλάχιστον) βάση να ρωτάνε πράγματα που έχουν διδαχθεί. Εσυ τι θα τους ρωτήσεις; "Μπαινω καλά στην στροφή;"

Είναι τόσο αόριστη αυτή η ερώτηση όσο το να ρωτήσεις αν περπατάς καλά.... και έχει να κάνει με ένα σωρό παραμέτρους που κάποιος πρέπει να σου τους πει και ΕΣΥ να μάθεις - μέσα στην πίστα και με πολύ προσπάθεια ώστε να τις κάνεις ενστικτωδώς....

Δεν τα λέω όλα αυτά για να σε αποθαρρύνω... αντιθέτως.... Μπες στην πίστα αλλά να ξέρεις και γιατί μπαίνεις... Τι θες να αποκομίσεις όταν θα έχει τελειώσει η μέρα σου εκεί.

Η λογική μπαίνω μέσα και στρίβω όπως ξέρω.... είναι λάθος και ίσως κι επικίνδυνη....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Point taken. H λογικη ειναι να μπουμε μεσα, να περασουμε καλα και να φυγουμε λιγο πιο πλουσιοι σε (καλες ελπιζω) εμπειριες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_zr
    .....

Δες το "2" που έγραψε ο sniper από πάνω... είναι (και) ο λόγος που δεν πάω σε τρακ ντέι

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δες το "2" που έγραψε ο sniper από πάνω... είναι (και) ο λόγος που δεν πάω σε τρακ ντέι

Μεγα λαθος πακετανιε!
    Το 2 κανονικα θα επρεπε να σε ενθαρρυνει.
    Παμε ρε καμια μερα παρεουλα το μοτο θα κανουμε "κλωβο ασφαλειας" για παρτη σου.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Συμφωνω Ηλια μου, και για να σου πω την αμαρτια μου ουτε εμενα μου αρεσει να ερχονται αλλοι με +1000, αλλα αμα δω οτι ενοχλω η οτι ειμαι τοσο αργος που με βαζω σε κινδυνο απλα θα βγω εξω και θα χαζευω, η θα κανονισω να ειμαι σε καποιο γκρουπ με λιγα ατομα.

Αυτο ομως θα το δω εκει. Απο τον καναπε του σπιτιου μου δεν μπορω να δω και πολλα πραγματα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Παμε ρε καμια μερα παρεουλα το μοτο θα κανουμε "κλωβο ασφαλειας" για παρτη σου.
    :rotflmao: :rotflmao:

τι να σΕ πω ρε ζωρζ... με αυτά που διαβάζω έχει φοβηθεί και λίγο το μάτι μου, βάλε κ το είδος της μηχανής που έχω - θα με κοιτάνε οι "γΛήγοροι" με μισό μάτι...

Θα μου πεις στο 0-300 τι έκανες; Εκεί απλά είναι ΠΟΛΥ πιο ελεγχόμενα τα πράγματα (από πλευράς καγκουριάς) και με εξαίρεση το τελευταίο ελεύθερε σεσιον στα άλλα κάνουμε ολοι τα ίδια...

τεσπά, αν δώ οτι μαζεύεστε κι άλλες κουλάντζες , πάμε

πόση άδεια έχεις μωρή χαμούρα;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

πόση άδεια έχεις μωρή χαμούρα;
    Μεχρι Σαββατο...
    Αυριο θα ειμαι στο απογευματινο των Μεγαρων και θα δω αν θα μπω επειδη λαστιχα μαλλον δεν βαζω...και αυτα βγαζουν με το ζορι μερικα sessions....και παλι παιζει...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ