![]()
![]()
Ρε παιδια VTower ακουω, Γιωργο ακουω και τιποτα απο τα δυο δεν βλεπω....![]()
Μηπως ειναι κανενας φανταστικος φιλος του Μητσου...![]()
Ετσι για να λεει οτι εχει και καποιον στο δρομο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γμτ, με κατάλαβε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το παλικάρι απάντησε τελικά???![]()
![]()
![]()
Τεσπα!
Καλώς όρισες!!!![]()
![]()
![]()
Γεια σας παιδιά!
Σας ευχαριστώ για την υποδοχή, και σενα Δημήτρη για τη σύσταση. Μου άρεσε πολύ η παρεϊστικη ατμόσφαιρα του φορουμ.
ΜΤΒ? μεγαλη τρελα ειχα καποτε παιδια, ειδικα με καταβασεις. Αλλα τι να το κανεις, μεγαλωνεις, πας για πανελληνιες και οι γονεις σε δενουν χειροποδαρα! Τωρα εχω κοψει αρκετα.
VStrom? Δεν το συζηταω, μεγαλη διαφορα απο τα πιο πολλα μηχανακια στην κατηγορια του απο οσα εχω οδηγησει. Γιατι τετοιο μηχανακι? καλο το χωμα αλλα πηρα το μηχανακι αφενος μεν γιατι δε χωραω σε οποιαδηποτε αλλη κατηγορια (ειμαι ψηλεας) και αφετερου δε για να κανω και κανενα ταξιδι. Εξαλλου το εχω 6 μηνες κι εχω κανει ηδη 19000κμ. Κατι για χοντακιας που ακουσα, δε λεω ρε παιδια καλη χρυση αλλα νομιζω εμεινε πισω απο την αγορα?
Δημητρη? τι παιζει με προβατα?! ασε γιατι ειχα κι εγω μια περιπετεια με προβατα καποια φαση.
Αφηστε παιδια, τον πηρα μια φορα για μια βολτουλα με το ποδηλατο αλλα τον εχωσα στα βαθια με τη μια και μου λαγγισε!
Κύριε Αρχιδιευθυντα, φανταζομαι οτι εδω μεσα στο φορουμ μετρημενες θα ειναι οι γυναικες ε? Αλλα θελω να ξερω, γνωριζετε πολλες που ανεβαινιουν στη σελα και δεν γκρινιαζουν μετα απο μια ωρα δρομο? Ασε προβλημα μου φαινεται οτι μονο για φιλαρακια ειναι οι εκδρομες, γυναικες μακρια.
Εν τω μεταξυ ενα 6μηνο τωρα εχω καταργησει το αμαξι και δε θυμαμαι ουτε το χειροφρενο πως λυνεται. Αλλα εχει και ενα κολοβροχο σημερα, με τι καρδια να κατεβω βολο που εχω κατι δουλειες με τη μηχανη.
Αυτα προς το παρον. Θα τα λεμε τακτικα.
Γιώργος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε λίγο θα μας πει και για την φαντασική του μηχανόβια-χωμάτινη φιλενάδα που γνώρισε (δεν) στη ρόδο το καλοκαίρι....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελεος πια ρε Δημητρη...![]()
Δηλαδη νομιζεις οτι δεν βλεπουμε τις IP adresses....![]()
Εισαι ενα μετριος οδηγος στο χωμα και κακος στην ασφαλτο...![]()
Μη κανεις ετσι θα βελτιωθεις σιγα σιγα!!
![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Ποιος είμαι ρε φούστη???![]()
![]()
Ο νοστράδαμος!!!
Φίλε Vtower τα "πρόβατα" είναι μια κολλητική ασθένεια!
Πρόσεχε μην κυλίσεις μόνο γιατί μετά δεν υπάρχει επιστροφή!
Δεν θα κοιμάσαι τα βράδια, θα παρατάς τη δουλειά σου, την οικογένεια σου (αν έχεις) μόνο και μόνο για να μπαίνεις στο μαντρί!!!
![]()
![]()
γεια σου vtower-γιώργο,Αρχικά δημιουργήθηκε από VTower
Γεια σας παιδιά!
Αφηστε παιδια, τον πηρα μια φορα για μια βολτουλα με το ποδηλατο αλλα τον εχωσα στα βαθια με τη μια και μου λαγγισε!
Γιώργος
καλώς μας ήρθες...
και ευτυχώς που ξεκαθάρισες το ζήτημα με τις ποδηλατάδες στα βουνά με τον dimchios γιατί εμάς άλλα μας είπε....
για αυτό μας ζητάει συνέχεια να τον πάμε βόλτα με ποδήλατο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VTower
Γεια σας παιδιά!
Σας ευχαριστώ για την υποδοχή, και σενα Δημήτρη για τη σύσταση. Μου άρεσε πολύ η παρεϊστικη ατμόσφαιρα του φορουμ.
ΜΤΒ? μεγαλη τρελα ειχα καποτε παιδια, ειδικα με καταβασεις. Αλλα τι να το κανεις, μεγαλωνεις, πας για πανελληνιες και οι γονεις σε δενουν χειροποδαρα! Τωρα εχω κοψει αρκετα.
VStrom? Δεν το συζηταω, μεγαλη διαφορα απο τα πιο πολλα μηχανακια στην κατηγορια του απο οσα εχω οδηγησει. Γιατι τετοιο μηχανακι? καλο το χωμα αλλα πηρα το μηχανακι αφενος μεν γιατι δε χωραω σε οποιαδηποτε αλλη κατηγορια (ειμαι ψηλεας) και αφετερου δε για να κανω και κανενα ταξιδι. Εξαλλου το εχω 6 μηνες κι εχω κανει ηδη 19000κμ. Κατι για χοντακιας που ακουσα, δε λεω ρε παιδια καλη χρυση αλλα νομιζω εμεινε πισω απο την αγορα?
Δημητρη? τι παιζει με προβατα?! ασε γιατι ειχα κι εγω μια περιπετεια με προβατα καποια φαση.
Κύριε Αρχιδιευθυντα, φανταζομαι οτι εδω μεσα στο φορουμ μετρημενες θα ειναι οι γυναικες ε? Αλλα θελω να ξερω, γνωριζετε πολλες που ανεβαινιουν στη σελα και δεν γκρινιαζουν μετα απο μια ωρα δρομο? Ασε προβλημα μου φαινεται οτι μονο για φιλαρακια ειναι οι εκδρομες, γυναικες μακρια.
Εν τω μεταξυ ενα 6μηνο τωρα εχω καταργησει το αμαξι και δε θυμαμαι ουτε το χειροφρενο πως λυνεται. Αλλα εχει και ενα κολοβροχο σημερα, με τι καρδια να κατεβω βολο που εχω κατι δουλειες με τη μηχανη.
Αυτα προς το παρον. Θα τα λεμε τακτικα.
Γιώργος
ΑΜΑΝ!!!
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!
![]()
![]()
![]()
Το λεπόν....
Τα "Πρόβατα 2" δεν έχουν καμμιά σχέση με το πρόβατο που σου πετάχτηκε στο δρόμο τις προάλλες, ούτε με αυτά που μετράς το βράδυ, ούτε και με τις μικρές που σέρνεις πίσω σου σαν πρόβατα!!!
![]()
Γυναίκες στο φόρουμ υπάρχουν πολλές!!!
Και μάλιστα οι περισσότερες είναι και μάχημες! Πολλά χιλιόμετρα...ασφάλτινα ΚΑΙ χωμάτινα!![]()
Άσε, μεγάλη πίκρα-γλύκα σΕ λέω!![]()
Να μην πώ για κάποιες που είναι και πολύ τσαμπούκια άμα λάχει ναούμ'!!!![]()
Καλή διαμονή και πάλι και όταν θα έχεις κάτι συγκεκριμένο να ρωτήσεις θα ανοίγεις ένα καινούριο πόστ, στην ανάλογη κατηγορία (εκτός γενικών και ανεκδότων) για να μή στο spam-άρουν τα ρεμάλια!!! (ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!)![]()
Αφού βέβαια θα έχεις κάνει αναζήτηση μήπως (που ΣΙΓΟΥΡΑ) έχει ξανασυζητηθεί!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ελεος πια ρε Δημητρη...![]()
Δηλαδη νομιζεις οτι δεν βλεπουμε τις IP adresses....![]()
Εισαι ενα μετριος οδηγος στο χωμα και κακος στην ασφαλτο...![]()
Μη κανεις ετσι θα βελτιωθεις σιγα σιγα!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτός κάτι έχει μαζί μου!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
γεια σου vtower-γιώργο,
καλώς μας ήρθες...
και ευτυχώς που ξεκαθάρισες το ζήτημα με τις ποδηλατάδες στα βουνά με τον dimchios γιατί εμάς άλλα μας είπε....
για αυτό μας ζητάει συνέχεια να τον πάμε βόλτα με ποδήλατο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΡΕΕΕΕΕΕΕ,ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ!!!!
Εσενα Nostra θα σε πετάξω από το κάστρο της Βολισσού!!!
![]()
καλως ηρθες φανταστικε φιλε του Δημητρη..
![]()
η μηπως φιλε του φανταστικου Δημητρη;
Δημητρη του φανταστικου φιλου;
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Ελα δεν εκανα και καμια σοβαρη ερωτηση!
Καλα ρε παιδια μη βαρατε. Δεν ειμαι ο φανταστικος φιλος του Δημητρη (ευτυχως). Απλα ποτε προλαβατε και στειλατε τοσα μηνυματα! Χθες γραφηκα ακομα!
Kizoku τι σχεση εχεις με την ιαπωνικη κουζινα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από VTower
...Καλα ρε παιδια μη βαρατε. Δεν ειμαι ο φανταστικος φιλος του Δημητρη (ευτυχως).....
![]()
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ? ΕΥΤΥΧΩΣ???
ΩΞΩ ΡΕ!!!
:rotflmao:
![]()
Πέρα από το ότι την τρώω και μου αρέσει (δεν ακούγεται και πολύ ωραία αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από VTower
Kizoku τι σχεση εχεις με την ιαπωνικη κουζινα?) καμία άλλη!!!
Γιατί??