Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: ΑΕΚ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Θα παθουν προστατη)

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
    ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ,

ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 10

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΑΡΗ!!!!!!!!! Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ!!! ΕΠΑΙΞΕ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΜΑΖΙ

ΕΛΕΟΣ!

ασε που και χθες ο κορακας μπορουσε καλιστα να δωσει 1 τουλαχιστον πεναλντι....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ,

ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 10

Ε όχι ρε φιλαράκι!!!
    Πες μας τώρα ότι ήταν και άδικη η κόκκινη στον Τζόρτζεβιτς...
    με τρεις γαύρους βαμμένους το έβλεπα το παιχνίδι χωρίς να τους πω τίποτα από μόνοι τους το είπαν ότι ήταν δίκαιη...
    άσε το γκολ που ήταν πεντακάθαρο... βέβαια εκεί ήταν του επόπτη χαζομάρα αλλά τεσπα...
    είπαμε να λέμε κουλά μην το παρατραβάμε όμως!!!

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ,

ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 10

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    dez,

Ο Ζήκος και ο Έμερσον είναι παίκτες ανασταλτικοί!!! Δεν κάνουν μπαλιές πέρασμα στους επιθετικούς. Παίζουν στο κέντρο της άμυνας, ελαφρώς προωθημένοι!
    Σαν τον Ζαγοράκη και Κατσουράνη ενα πράγμα...

Εκείνο που λείπει είναι οι μπαλιές διαβήτης, σαν και αυτές που έριχνε με το δεξί (μόνο!) ο Τσιάρτας, βρίσκοντας κεφάλι και στήθος τον παίκτη , ακόμα και αν ήταν 30-35 μέτρα μακριά!!

Θυμίσου πως μπήκε το goal μας. Θυμίσου οτι όλες οι μπαλιές μπροστά , μόνο όταν πήγαιναν στον Λυμπερόπουλο που γύρναγε πλάτη στο τέρμα (!!!) πέρναγαν στους καθαρούς επιθετικούς.

Γκολτζή η ΑΕΚ δεν έχει! Για αυτό και το καλοκαίρι έψαχνε εναγωνίως να βρεί , με προτροπή του Φερέρ , και κατέληξε μέσα σε μια νύχτα στην ΔΑΝΕΙΚΗ επιλογή του Ντελίμπασιτς , ακριβώς επειδή είναι μεσοβέζικου τύπου λύση.

Λείπει ο παίκτης killer... στο στύλ του Ντέμη, του Αλεξανδρή αν θες κτλ.

Τότε ναι.. μπορεί να γίνει κάτι με την τελική προσπάθεια.

Αλλά ένας τέτοιος παίκτης δεν έρχεται με χρήματα κάτω του 1 μυρίου. Εκεί είναι το πρόβλημα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Προσωπικα θα πω οτι μου αρεσε παρα πολυ που εβαλε ο Ισπανος τους πιτσιρικαδες μεσα...Αυτο δειχνει θρασσος(ή θαρρος ή εμπειρια?),εμπιστοσυνη στους μικρους και κατι πολυ σημαντικο.....Δουλευει ο προπονητης με συστημα και μαθαινει ΟΛΟΥΣ τους παικτες καποιο(καποια) συγκεκριμενα συστηματα.Ο Κυριακιδης επαιξε με τους νεους της ΑΕΚ πριν 2-3 μερες και προκειμενου να μην αλλαξει το συστημα ο Φερερ τον εβαλε στην βασικη 11αδα και χωρις ο συγκεκριμενος παιχτης να εχει λεπτο συμμετοχης στο πρωταθλημα....Οσο για το προιον που ειπε ο Gandalf επιτρεψτε μου να μην συμφωνησω...Αμα ητανε καθαρα εταιρια η ομαδα θα ειχε χρεοκοπησει και ουτε το 44 την εσωνε ουτε τπτ(οπως και οι υπολοιπες ομαδες).Αλλα επειδη ακριβως παει να γινει εταιρια σε θεματα διαχειρησης καταστασεων,υλικου,χρηματων κτλ καλο θα ητανε να δωσουμε πιστωση χρονου.Προσωπικα εχω να παω στο γηπεδο απο το 2001(ΑΕΚ-Barca) παρολο που πηγαινα πολυ συχνα μεχρι τοτε αφου οταν πηρε ο Τροχανας την ομαδα το εκοψα μαχαιρι και πηγα τοτε για να δω τον Rivaldo (οχι δεν αλλαξα ομαδα ).Keep Walking Lorenzo (και Ντεμη)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm dez,

Ο Ζήκος και ο Έμερσον είναι παίκτες ανασταλτικοί!!!
    μακαρι, ολοι οι ανασταλτικοι να ταν σαν αυτους

Δεν κάνουν μπαλιές πέρασμα στους επιθετικούς. Παίζουν στο κέντρο της άμυνας, ελαφρώς προωθημένοι!
    Σαν τον Ζαγοράκη και Κατσουράνη ενα πράγμα...
    οντως, αλλα οταν παιζουν στην ιδια 11αδα καποιος απο τους 2 μπορει ν ανεβαινει και να οργανωνει και να βγαζει μπαλλιες (βλ. Ζηκο με γαυρο). Μη μου πεις οτι δεν εχουν καλο ποδι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    ένας... κούκος δεν φέρνει την άνοιξη!!! έτσι κι ένας Τσάρτας δεν μπορεί να σώζει την ΑΕΚ μονίμως.
    Καιούτε είναι λογική αυτή ποδοσφαιρική να έχεις έναν αντίστοιχο Τσάρτα για να σου βγάζει μπαλιές συνέχεια διαβήτη και να βάζει γκολ ο επιθετικός.
    Μας αρέσει ή όχι το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ πια. Ο παράγοντας στρατηγική και στήσιμο παιχνιδιού από τον προπονητή παίζουν τεράστιο ρόλο.
    Δεν μπορείς να έχεις ένα στυλ επίθεσης άντε βγάζουμε μπαλιά διαβήτη άντε πετάγεται ο φορ πετάει γκολ!
    Κι αν η αντίπαλη άμυνα το έχει καταλάβει ή ξέρει ότι παίζεις έτσι και προσαρμοστεί; Πως στην ευχή την ανοίγεις;
    Αν δεν κάνουν κινήσεις οι κεντρικοί αν δεν περάσουν τις μπαλιές μπροστά με δύο-τρεις τρόπους έληξε το θέμα.
    Το γκολ που έχασε χθες ο Σέζαρ θυμάστε από τι μπαλιά βγήκε;
    Συρτή κάθετη! Σπάει η άμυνα και... τρεχάτε ποδαράκια μου μετά. Πόσες τέτοιες πάσες βγήκαν χθες; Ε;
    Μία; Δύο; Τρεις το πολύ; Όλες οι άλλες ήταν σέντρες και μάλιστα πολλές από πολύ πίσω.
    Να θυμίσω όταν η ΑΕΚ πήρε τα σερί πρωταθλήματα;
    Θυμάστε πως έπαιζε; Ο Δημητράδης έφευγε μπροστά αλλά ο Σαβέβσκι από πίσω κάποιες φορές και ο Ρέφικ έβγαζαν ακριβώς αυτές τις μπαλιές.
    Χαμηλές κάθετες που διαλύαν την άμυνα.
    Τι να κάνουμε τώρα; Έτσι είναι.
    Δεν μπορούμε να περιμένουμε πότε ο Ζήκος (γαμώ τους παίχτες δεν το συζητάω) θα βγει μπροστά για να βγάλει γκολ.
    Αυτό δεν είναι ποδοσφαιρική λογική. Άντε περιμένουμε άντε να κάτσει άντε να βγει το γκολ.
    Δεν γίνεται δουλειά έτσι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ένας... κούκος δεν φέρνει την άνοιξη!!! έτσι κι ένας Τσάρτας δεν μπορεί να σώζει την ΑΕΚ μονίμως.
    Καιούτε είναι λογική αυτή ποδοσφαιρική να έχεις έναν αντίστοιχο Τσάρτα για να σου βγάζει μπαλιές συνέχεια διαβήτη και να βάζει γκολ ο επιθετικός.
    Μας αρέσει ή όχι το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ πια. Ο παράγοντας στρατηγική και στήσιμο παιχνιδιού από τον προπονητή παίζουν τεράστιο ρόλο.
    Δεν μπορείς να έχεις ένα στυλ επίθεσης άντε βγάζουμε μπαλιά διαβήτη άντε πετάγεται ο φορ πετάει γκολ!
    Κι αν η αντίπαλη άμυνα το έχει καταλάβει ή ξέρει ότι παίζεις έτσι και προσαρμοστεί; Πως στην ευχή την ανοίγεις;
    Αν δεν κάνουν κινήσεις οι κεντρικοί αν δεν περάσουν τις μπαλιές μπροστά με δύο-τρεις τρόπους έληξε το θέμα.
    Το γκολ που έχασε χθες ο Σέζαρ θυμάστε από τι μπαλιά βγήκε;
    Συρτή κάθετη! Σπάει η άμυνα και... τρεχάτε ποδαράκια μου μετά. Πόσες τέτοιες πάσες βγήκαν χθες; Ε;
    Μία; Δύο; Τρεις το πολύ; Όλες οι άλλες ήταν σέντρες και μάλιστα πολλές από πολύ πίσω.
    Να θυμίσω όταν η ΑΕΚ πήρε τα σερί πρωταθλήματα;
    Θυμάστε πως έπαιζε; Ο Δημητράδης έφευγε μπροστά αλλά ο Σαβέβσκι από πίσω κάποιες φορές και ο Ρέφικ έβγαζαν ακριβώς αυτές τις μπαλιές.
    Χαμηλές κάθετες που διαλύαν την άμυνα.
    Τι να κάνουμε τώρα; Έτσι είναι.
    Δεν μπορούμε να περιμένουμε πότε ο Ζήκος (γαμώ τους παίχτες δεν το συζητάω) θα βγει μπροστά για να βγάλει γκολ.
    Αυτό δεν είναι ποδοσφαιρική λογική. Άντε περιμένουμε άντε να κάτσει άντε να βγει το γκολ.
    Δεν γίνεται δουλειά έτσι...
    οι κάθετες πάσες είναι αλήθεια ότι διαλύουν την αντίπαλη άμυνα αλλά έχουν παράλληλα μυθοποιηθεί....δεν μπορώ να θυμηθώ πολές ομάδες να παίζουν με κάθετες συρτές πάσες...
    την τελευταία που θυμάμαι ήταν η Μπαρτσελόνα επί εποχής στόιτσκοφ και Ρομάριο στην επίθεση και Λάουτρουπ στη μέση/...φυσικά και η μετέπειτα Ρεάλ στις μεγάλες της ημέρες...
    ειναι λίγες οι ομάδες που μπορούν να πέξουν με συρτές κάθετες απέναντι σε μια οργανωμένη άμυνα...απαιτεί πάσες επιπέδου ζιντάν και δεξιότητα και σπιρτάδα επιθετικού επιπέδου Ραούλ...
    δεν είναι πανάκια η κάθετες για μια επιτυχημένη επιθετική γραμμή...αν δείτε τα γκολ που σημειώνονται στο τσάμπιονς λίγκ ούτε ένα στα δεκα δεν είναι με κάθετη μπαλιά
    το θέμα είναι οι πλάγιοι που θα έχουν την ευκαιρία να βγουν μόνοι τους στα πλάγια, ,καθώς εκεί οι χώροι είναι περισσότεροι, να μπορούν να κάνουν τη σωστή επιλογή...είτε αυτή λέγεται σέντρα , είτε συρτή παράλληλα μπαλιά, είτε γύρισμα στο ύψος του πέναλτι ..παράλληλα οι επιθετικοί και επιτελικοί χαφ θα πρέπει να κινούνται στους προκαθορισμένους από το σύστημα χώρους για να εκμεταλεύονται αυτές τις μπαλιές ..φάσεις που διδάσκονται κατά κόρον στις προπονήσεις....αν περιμένουν τη κάθετη πάσα για να βάλουν γκολ οι ελληνικές ομάδες ζήτω που καήκαμε...
    πόσες σωστές κάθετες πάσες μπορεί να περάσει ο μέσος πασαδόρος πχ..σε μια οργανωμένη ιταλική άμυνα????το πολύ μισή ανα παιχνίδι....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Νέο μέλος Το avatar του/της boos

παιδια η Αεκάρα θέλει το Μπάγεβιτσ

ξέρω ότι με αυτή μου την άποψη θα στεναχωρήσω αρκετούς αλλά ρε παιδιά εγ;v θυμάμαι την ομάδα μου να είναι ομάδα και όχι ο φτωχός συγγενής! sory.
    Έχουμε γίνει οι καλοί πελάτες των περισσοτέρων, δεν έχουμε κύρος , δεν έχουμε τσαμπουκά, να σας θυμίσω;
    Καράς - Μελισανίδης, τι γινότανε τότε ποιος κουνιότανε;
    Καλός ο Ντέμης και είναι η αδυναμία μου αλλά μου θυμίζει τον αδερφό που πειράξανε την αδερφή του και πήγε να το πει στον Μπαμπά τους!!!!
    Ρε παιδιά έχει η ομάδα προστάτη;
    Έχει η ομάδα φωνή;
    'Έχει η ομάδα τσαμπουκά;
    Τίποτα προσπαθεί με Ντέμη φιλότιμα οκ και με Φερερ συμπαθητικά δε λέω, αλλά αυτά θέλει το ποδόσφαιρο για να πάρεις κούπες; Ε μην τρελαθούμε τώρα.
    Όσο για τους παίκτες όταν ο καλύτερός σου είναι ο Γεωργέας τότε γαμ...τα . Δεν έχω τίποτα με το παιδί αλλά η ομάδα δεν έχει, Κασάπη, Κατσουράνη, δεν βάζει απο την αρχή τον καλύτερο όλων των εποχών Λάκη!!! τι να πω είμαι απογοητευμένος, αλλά εκεί ΑΕΚΑΡΑ μια ζωή!!!

Είπα και εγώ τον πόνο μου,

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: παιδια η Αεκάρα θέλει το Μπάγεβιτσ

Αρχικά δημιουργήθηκε από boos
    ξέρω ότι με αυτή μου την άποψη θα στεναχωρήσω αρκετούς αλλά ρε παιδιά εγ;v θυμάμαι την ομάδα μου να είναι ομάδα και όχι ο φτωχός συγγενής! sory.
    Έχουμε γίνει οι καλοί πελάτες των περισσοτέρων, δεν έχουμε κύρος , δεν έχουμε τσαμπουκά, να σας θυμίσω;
    Καράς - Μελισανίδης, τι γινότανε τότε ποιος κουνιότανε;
    Καλός ο Ντέμης και είναι η αδυναμία μου αλλά μου θυμίζει τον αδερφό που πειράξανε την αδερφή του και πήγε να το πει στον Μπαμπά τους!!!!
    Ρε παιδιά έχει η ομάδα προστάτη;
    Έχει η ομάδα φωνή;
    'Έχει η ομάδα τσαμπουκά;
    Τίποτα προσπαθεί με Ντέμη φιλότιμα οκ και με Φερερ συμπαθητικά δε λέω, αλλά αυτά θέλει το ποδόσφαιρο για να πάρεις κούπες; Ε μην τρελαθούμε τώρα.
    Όσο για τους παίκτες όταν ο καλύτερός σου είναι ο Γεωργέας τότε γαμ...τα . Δεν έχω τίποτα με το παιδί αλλά η ομάδα δεν έχει, Κασάπη, Κατσουράνη, δεν βάζει απο την αρχή τον καλύτερο όλων των εποχών Λάκη!!! τι να πω είμαι απογοητευμένος, αλλά εκεί ΑΕΚΑΡΑ μια ζωή!!!

Είπα και εγώ τον πόνο μου,
    ρε φιλε ΓΡΑΦΙΚΟΙ εχετε γινει οι μπαγεβιτσικοι.... ΕΛΕΟΣ!!!!! hallooooooo βατραχολαγνεια ????!!!!!

ο βατραχος οποιο παιχτη ζηταγε του τον αγοραζαν.... αλλες εποχες τοτε.... μη λεμε αρλουμπες

ο μελισανιδης και σια πουλησαν την ΑΕΚ στα λαμογια και την εφεραν ετσι 1 βημα πριν τη διαλυση και την Δ εθνικη ... και σηκωσαν τα χερια ψηλα οταν επρεπε να βοηθησουν.... ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

εμεις τρεχαμε σε πορεις μεσα στο καυσωνα το 2004 και αυτοι καναν μπανια και γελαγαν με την καταντια της ομαδας.....

ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ-ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΦΟΡ ΕΒΕΡ ΕΝΤ ΕΒΕΡ-ΤΕΛΟΣ ΦΙΝΙΤΟ ΕΝΝΤ ΚΑΠΟΥΤ!!!!!!!! ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ!!

(ΕΥΤΥΧΩΣ!!! ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ!!!! ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΓΗΣ!!!!!)

Νέο μέλος Το avatar του/της boos
    σεβαστή κάθε άποψη , ο κάθε ένας κρίνεται γιαυτά που λέει και τον τρόπο που τα λέει.
    boos

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF