Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Οι μαμακίες πληρώνονται...

Οχι ρε γμτ μου.... Περαστικα βρε φιλαρακι, και αγυριστα.

Ομως, ειναι καλο να γινει αυτο το συμβαν αφορμη για μια συζητηση πανω στο θεμα που εθιξε ο Nostra: κατα ποσον αξιζει πραγματικα να κανουμε καφριλες (ολοι κανουμε), και ποσο μια πτωση απο κατι τετοιο κοστιζει μετεπειτα;

Αξιζουν 3 παντιες δηλαδη τα χρηματα, πονο, κοπο, χαμενες ευκαιριες κλπ που θα πληρωσουμε μετα;

Αφου ΞΕΡΟΥΜΕ ποσο κωλοδρομους εχουμε, ειδικα στην Αθηνα, που γινονται χειροτεροι απο τα πασης φυσεως ...ζουμια που τρεχουν απο καδους, σπιτια, βιοτεχνιες κλπ, που γινονται ΑΚΟΜΑ χειροτεροι απο τους μυριαδες ΚΑΦΡΟΥΣ οδηγους, τοτε ΓΙΑΤΙ να προκαλουμε την τυχη μας ετσι;

Ειναι ευχαριστηση τα παντιλικια, οντως, αλλα τελικα το ενδεχομενο κοστος τους ειναι τοσο τραγικα μεγαλο που δεν αξιζει τον κοπο ρε γμτ μου....

Πχ. Θα ηθελα να μαθω να σηκωνω την μηχανη σουζα, αλλα δεν το κανω (και μαλλον δεν προκειται) γιατι ξερω οτι το ενδεχομενο κοστος ειναι τεραστιο...

Μαλλον πρεπει να αξιολογησουμε αλλιως το τι κανουμε στους δρομους....

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    περαστικα φιλε...

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Περαστικα και γρηγορη ανωδυνη αναρρωση

Γρήγορα περαστικά κι αγύριστα

Κρίμα ρε γμτ, πολύ κρίμα αλλά έπρεπε να πας κατευθείαν στο νοσοκομείο. Καταγγελία δεν μπορείς να κάνεις για τους καθίκιδες? Είτε από ξυλουργείο είναι, είτε από γυράδικο γ@μησέτα είναι.

Να πάει και το παλιάμπελο και γρήγορα σιδερένιος.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Φίλε LittleJohn εγώ αφού σου ευχηθώ περαστικά και να μή σου ξανακάτσει, θα σε ρωτήσω τι αποκόμισες από αυτή τη τούμπα, σαν να λέμε εσύ τι θα προσέχεις από εδώ και πέρα λίγο περισσότερο -και κάποιοι (ηλίθιοι) κανόνες (που φτιάχνονται από στατιστικά) είναι για να τους σπάμε, έ;

Γιατί το να κάνεις κάνα παντιλίκι το βράδυ, κουρασμένος από τη δουλειά στην ευθεία εντάξει, αλλά το να μη δεις τη λαδίλα στην Αθήνα... Δεν είναι όπως κι εδώ που δεν έχει καθόλου κολώνες φωτισμού σε αρκετά χιλλιόμετρα, και παρόλα αυτά μόνο την αντανάκλαση των ματιών των αθώων ζώων έχουμε να μας προειδοποιεί ότι υπάρχουν -μη μπερδεύεσαι είναι πιο άδειοι οι δρόμοι όμως.

Ξανά περαστικά.

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    περαστικά και απο εμενα και υπομονη για την αναρρωση.....

γενικώς δε μου αρεσει οταν πεφτει καποιος να αρχιζουμε τα επρεπε να κανεις αυτα....δεν επρεπε να κανεις εκεινα..........

ολοι μεσα μας ως αναβατες ξερουμε πολυ καλα τι πρεπει και τι δεν πρεπει να κανουμε κανονικά.

και το τελευταιο πραγμα που χρειαζεται καποιος που εχει πεσει ειναι να ακουει απο τον καθε ενα "τα πορισματα" που βγαινουν απο την πτωση. Ο ίδιος ξερει καλύτερα.........ο καθε ίδιος...

και παλι περαστικά σου και να εισαι οπως ειπα υπομονετικός με το γονατο ειδικα οταν αρχιζεις να το νιωθεις καλυτερα...μη το ζοριζεις..

να σαι καλα!!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές...

Νομίζω γενικά οτί με κάθε πτώση κάτι καλό αποκομίζουμε, όσον αφορά την οδηγική μας συμπεριφορά τουλάχιστον. Βέβαια το μαθαίνουμε με τον άσχημο τρόπο...

Από εκεί και πέρα, αυτό που εγώ έχω καταλήξει είναι οτί όσο και να προσέχεις, οι Ελληνικοί δρόμοι είναι πολύ απρόβλεπτοι για να πείς οτί δεν θα μου συμβεί κάτι ποτέ.
    Απλώς αν αντί για 100 κμ.ω οδηγάς συνέχεια με 30, ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες...Τώρα ποιός έχει SS ή οποιάδηποτε άλλη μεγάλη μηχανή και οδηγεί μόνο μεχρί 30?, θα έλεγα οτί είναι αστείο...

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να έχουμε συνέχεια τα μάτια μας ανοιχτά, να οδηγούμε όσο μπορούμε σωστά και με σύνεση και το κυριότερο να φοράμε πάντα σωστό εξοπλισμό για να γλιτώνουμε τις σωματικές ζημιές...Τα πλαστικά και τα μέταλλα ,φτιάχνονται...
    vrooommmmm!!!

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    περαστικά σου.
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF