Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;; (ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΜΟΤΟ)

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    χωρις να ειμαι ειδικος....

και εγώ δεν είμαι ειδικός, αλλά νομίζω ότι οι σωλήνες, είναι μόνο για εισαγωγή αέρα και όχι για λειτουργία RAM AIR. Αν θυμάμαι καλά τότε που παρουσιάστηκε το KLE, (1988? ) η τεχνολογία Ram Air δεν είχε εμφανιστεί ακόμη.

Ακόμα παιδευαν τα anti dive συστήματα :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    και εγώ δεν είμαι ειδικός, αλλά νομίζω ότι οι σωλήνες, είναι μόνο για εισαγωγή αέρα και όχι για λειτουργία RAM AIR. Αν θυμάμαι καλά τότε που παρουσιάστηκε το KLE, (1988? ) η τεχνολογία Ram Air δεν είχε εμφανιστεί ακόμη.

Ακόμα παιδευαν τα anti dive συστήματα :rotflmao: :rotflmao:

Η kawasaki το δοκιμαζε απο τοτε στα κρυφα,πολυ μπροστα λεμε απο την εποχη της:
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ψψψψψψψψ 10 χρονια μπροστα το ΚLE:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σε προστατεύει.... γιατί....

αν, λέω ΑΝ, πας με 180 και χρειαστεί να κάνεις κάτι.... ξέρω γω... φρένα, ελιγμό κλπ... το αποτέλεσμα δεν είναι σίγουρο...

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μέλος Το avatar του/της nasos75
    Ρε φιλαρακι οταν πηρες την αποφαση να παρεις τον πηγασο...δεν ηξερες οτι δεν ειναι και τοσο πηγασος? Δεν το εψαξες?

Μπορει το κλε να μην ειχε τελεια κρατηματα αλλα με WP ελατηρια εμπρος με πηγαινε μια χαρα δικαβαλο στα 160 χωρις ζορισμα και χωρις κουνηματα. Εβαζες και ενα υψηλης και το αφηνες να κανει την δουλεια του...αλλα τι να λεω τα ξερεις κι εσυ...

kawasaki rulez λεμε....

νιανιαρο μελος.. Το avatar του/της loufas

εχεις δικιο

ναι μεν αλλα.. το κλε ηταν 91 και ο πηγασος ειναι 2002. αυτο εμενα μου φτανει. εκτος αυτο το κλε δεν εστριβε! ουτε φρενα, αλλα και πολλους κραδασμους. τα πλαστικα αρχισανε να σπανε ενα μετα το αλλο, η αναρτηση πισω μαυρα χαλια, φρενα γιοκ, σελα πολυ κουραστικη και πανω απ ολα ηταν 1991!! αρκετα δεν ειναι; ο πηγασος ειναι ανετος στριβει, εχει μεγαλη σελα και ειναι 2002! βεβαια δεν ξερω τι θα εκανα αν εβρισκα ενα κλε 2006 πχ, αλλα τωρα που εχω τον πηγασο ειμαι ευχχαριστημενος. και κατι αλλο. τα κολαρα που δειχνετε στη φωτο, στο δικο μου δεν ηταν συνδεμενα πουθενα και το λεω με σιγουρια γιατι εβγαλα τα πλαστικα και τα ειδα.. αυτα..

παντα ορθιοι!!
    παντα ορθιοι!!

www.loufas.9f.com

www.apriliabikers.gr

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: εχεις δικιο

Αρχικά δημιουργήθηκε από loufas
    Δεν ξερω τι θα εκανα αν εβρισκα ενα κλε 2006 πχ,
    Τι να έκανες δλδ. Το KLE του 91 είχε 60 hp, και το ίδιο μοτερ μετά από 15 χρόνια έχει 40......
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF