Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 122

Θέμα: SuperSport εως 250cc

Αν θες ρίξε και μια ματιά στο Hyosung GT250. Από ότι ξέρω είναι κορεάτικο αλλά χρησιμοποιεί κινητήρες Suzuki. Το σκέφτομαι και εγώ αυτό καθώς και εγώ ψάχνω κάποιο sport χωρίς πολλά κυβικά σαν εσένα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gt-250r.jpg 
Προβολές:	938 
Μέγεθος:	75,2 KB 
ID:	72652

epishs yparxei kai hornet 250 me 40ps, den to fernei h antiproswpia alla exoun kukloforisei arketa,epishs kai me to Hyosung GT250 ,mono to 125 kai to 650 fernoun

Όνομα:	2004 honda cb 250 hornet ..jpg 
Προβολές:	924 
Μέγεθος:	94,3 KB 
ID:	72675

Αρχικά δημιουργήθηκε από crywolf74
    Αν θες ρίξε και μια ματιά στο Hyosung GT250. Από ότι ξέρω είναι κορεάτικο αλλά χρησιμοποιεί κινητήρες Suzuki. Το σκέφτομαι και εγώ αυτό καθώς και εγώ ψάχνω κάποιο sport χωρίς πολλά κυβικά σαν εσένα.
    to hyosung gt250 usterei arketa se sxesi me ta palia 250{fzr,cbr,zxr kai ta spania gsxr}

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord
    file o kolitos moy kai egw anakataskevazoyme mazi me to bandit moy kai 2 nsr 250 toy 91 alla den nomizw na thes kati toso palio kai ta lefta poy tha vgoyn..asto pantws mhn fovhthis na pareis kati se 600 giati opws les eise neos anavaths,ama thn sevasteis tha se sevastei kai ama thn pareis kai 1300 na einai ama thn odhgiseis prosektika tha thn matheis to idio grigora me mia 250 h 400,vevaia afto gia to 1300 to ypotheto giati den exw odigisei kati panw apo 750 alla ayth thn entyposh exw

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dexter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
    file o kolitos moy kai egw anakataskevazoyme mazi me to bandit moy kai 2 nsr 250 toy 91 alla den nomizw na thes kati toso palio kai ta lefta poy tha vgoyn..asto pantws mhn fovhthis na pareis kati se 600 giati opws les eise neos anavaths,ama thn sevasteis tha se sevastei kai ama thn pareis kai 1300 na einai ama thn odhgiseis prosektika tha thn matheis to idio grigora me mia 250 h 400,vevaia afto gia to 1300 to ypotheto giati den exw odigisei kati panw apo 750 alla ayth thn entyposh exw
    [/B][/QUOTE]

1000 συγνωμη για το σπαμινγκ αλλα απο που προμηθευεστε ανταλλακτικα για τα NSRs?

file dyskola ta pragmata edw sto ellada,emeis exoyme agarasei 3 kai exoyme mono 1 poy den toy loipei tipota ,ama xreiazese kati pm me isws to exw,
    des kai ta parakatw tha se voithisoyn se oti kaneis:
    http://www.nsr-world.com
    http://www.dreamgate.ne.jp/NSR/

egw pira to hyosung to 125cc kai eimai arketa ikanopiimenos mporw na pw
    3500 europoula

vale kamia photo na to doume sailormoon

Παιδιά και εγώ ψήνομαι για κάνα μικρό SS !

Βρήκα ένα Cagiva Mito 125, 7 τάχυτο ( η μόνη 7 τάχυτη εμπορίου που ξέρω), 200 κοντερ, 180+ πραγματική και σε καλή τιμή...Κοιτάω όμως και τπτ άλλο, πάντα μεταχειρισμένο...

Σε 250 to CΒR ό,τι καλύτερο πιστεύω...

ΟFF TOPIC:

warlord ,
    Βρήκα και εγώ ένα ΝSR του '84 ,βασικά το πρώτο NSR που βγήκε, που είχε την ονομασία NS250R ή αλλιώς MC11 ! Το βρήκα σε Special Edition Rottmans (τσιγάρα), διαλυμένο, αλλά σε καλή τιμή και σκέφτομαι να το πάρω για να το επισκευάσω, αλλά δεν ξέρω που μπορώ να βρω ανταλλακτικά για τέτοιο μηχάνημα...Ξέρεις τπτ ?

Μιλάμε για 2 χρονο 250cc, 195 τελική, τρομερή για τα δεδομένα επιτάχυνση, 2 εξατμίσεις, μια πάνω ψηλά, μια κάτω χαμηλά (αυτές μάλιστα είναι καινούργιες, motorsport) !

Ευχαριστώ...!

hereticous PM me man,δουλευει?εχει ολα τα πλαστικα του?η εξατμιση?εχεις φωτο?αλλο το NS250R και αλλο το NSR250R,απ'οτι ξερω το πρωτο NSR250R εχει κωδικο mc16 και το πρωτο NSR250R που βγηκε απο την μαμα εταιρια βαμμενο rothmans αν δεν κανω λαθος(που δεν κανω,εχω σκονακια κρυμενα) ειναι το mc18,παντως φιλε πρεπει να εχεις αρκετο χρονο,χρημα και χωρο για να πιαστεις με ενα τετοιο μηχανακι και δεν υπαρχει περιπτωση να το φτιαξεις για καθημερινο μηχανακι αλλα....αλλη γκαυλα το 2χρονο βουπ....πουπ...πουουουουουουπ....
    Ο πυργος της Βαβελ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball
    !
    Ninja 250R Τιμή 3.000$
    http://www.kawasaki.com/product_deta...tag=motorcycle
    Αυτό δεν έρχεται Ευρώπη;

αυτο θα το δεις στην Ελλάδα ως GPX 250..κυκλοφορησε γύρω στο 1988-93 και ήρθε με το κιλό τις καλες εποχές των εισαγωγών απο το japan...ηταν το μοντελο που καλυψε τα gpz σε zzr ....
    καλα ρε τους πο@@@@@δες τους σχιστοματιδες ακομα το πουλάνε σε καινούργιο !!
    αυτο θα πει νεος σχεδιασμος και τεχνολoγια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ακου εκει Ninja 250R
    :rotflmao:
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sailormoon
    egw pira to hyosung to 125cc kai eimai arketa ikanopiimenos mporw na pw
    3500 europoula
    Για πές περισσότερα. Από επιδόσεις τι λέει; Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει; Κανένα πρόβλημα; Ποια τα θετικά και ποια τα αρνητικά του που έχεις εντοπίσει; Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες γιατί σκέφτομαι σοβαρα να το αγοράσω (μαλλον το 250 όμως).

αυτο δεν ειναι που φοραει σουζουκι μοτερ?ακουσα απο μαστορα οτι ειναι σκυλακια και για τα λεφτα τους εχουν πολυ καλες αποδοσεις
    Ο πυργος της Βαβελ

ontws paidia
    to mixanaki paei poli kala
    einai dikilindro me psigio ladiou.
    exw kanei 1200 xiliometra mexri simera..gia epidoseis akoma den kserw giati den to anoigw ..to poli mexri 90 to pigainw..
    auto pou thelei twra einai mia eksatmisoula..
    alla mexri stigmis oute ena provlima den mou exei vgalei.......

Όνομα:	picture00014.jpg 
Προβολές:	788 
Μέγεθος:	21,9 KB 
ID:	73613

ontws paidia
    to mixanaki paei poli kala
    einai dikilindro me psigio ladiou.
    exw kanei 1200 xiliometra mexri simera..gia epidoseis akoma den kserw giati den to anoigw ..to poli mexri 90 to pigainw..
    auto pou thelei twra einai mia eksatmisoula..
    alla mexri stigmis oute ena provlima den mou exei vgalei.......
    episis iparxoun antalaktika, ta panta..
    tou evala kai bagster...

Όνομα:	picture294.jpg 
Προβολές:	783 
Μέγεθος:	23,5 KB 
ID:	73614

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ