Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εγω για να βγαλω μπουζι ρε μαστορα πρεπει το λιγοτερο να βγαλω τεποζιτο ...Στα @ρχίδια μας...Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
ομοίως .....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εγω για να βγαλω μπουζι ρε μαστορα πρεπει το λιγοτερο να βγαλω τεποζιτο ...Στα @ρχίδια μας...Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
ομοίως .....![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ΤότΕς ίσως να μπορείς να βγάλεις πιο εύκολα τον σπινθηριστή σου (πρόσεξε μόνο που θα σου τρυπήσει)Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αν σΕ ξαναδωκω Μπεντζινα εγω να μΕ τρυπησει το τεποζιτο!![]()
:rotflmao:
![]()
:smilea:
You BETA believe...
Πάλι δύσκολο, γιατί αυτοί με τα Africa βάζουν 25άκιδα μουζί ιριδιονικελιοπλατινούχα....!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
ΤότΕς ίσως να μπορείς να βγάλεις πιο εύκολα τον σπινθηριστή σου
(αξίζει βέβαια, γιατί κερδίζουν περίπου 3 picoHp ...)
edit: Thank's για τα mails !!! Περιμένω και τα υπόλοιπα 4 (?) για μεταφράσεις και φωτοσόπιες ...![]()
αρε sonicacos που σου χρειαζεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Στα @ρχίδια μας...![]()
![]()
![]()
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πάλι δύσκολο, γιατί αυτοί με τα Africa βάζουν 25άκιδα μουζί ιριδιονικελιοπλατινούχα....!!!
(αξίζει βέβαια, γιατί κερδίζουν περίπου 3 picoHp ...)![]()
Το Μουζί σου και του μπογιατζη ο κοπανος! :wacko:
:rotflmao:
![]()
ΠΟΛΙΤΟΔΟΥΚΑΑΑΑΑ ... :o
Αν ΔΕΝ του εχεις δωκει ακομα τα αυτοκολλητα ...
Τα αγοραζω οσο-οσο!![]()
![]()
ιτ ιζ ε ντηλ.![]()
![]()
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Mια που το μητρικό είναι είναι κλειδωμένο (σωστά κατά τη γνώμη μου), να αναφέρω εδώ δύο σημεία που δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά.
Δηλαδή την τσιμούχα στροφάλου?- Διαρροή λαδιού στροφαλοθάλαμου (2ΤΌταν η δεξιά φλάντζα του στροφαλοθάλαμου "τα φτύσει"
Νομίζω αυτό συμβαίνει γιατί εν μέρει ακυρώνει τη χρησιμότητα των reed, δηλαδή να εμποδίζουν την επιστροφή μίγματος και καυσαερίων στο καρμπυρατέρ (πολύ γενικά).- Σπασμένα πέταλα reed valve (2T):
Όταν "γκουρλώνουμε" το γκάζι (και το κρατάμε γκουρλωμένο...) ραγίζουν ή σπάζουν τα πέταλα της reed (KAI τα ατσάλινα ΚΑΙ τα carbon fiber ΚΑΙ τα Dual stage fiberglass -Aktive ή Boyesen...)!!
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την δυσκολία εκκίνησης του μοτέρ καθώς και την απώλεια ιπποδύναμης, δίνοντας φαινομενικά "φτωχό" μίγμα στις χαμηλομεσαίες και "πλούσιο" στις ψηλές σ.α.λ.
You BETA believe...
Ακριβώς !!! (πάω για διόθωμα..)Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
..Δηλαδή την τσιμούχα στροφάλου?![]()
Σωστά (πολύ γενικά, επίσης..)Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Νομίζω αυτό συμβαίνει γιατί εν μέρει ακυρώνει τη χρησιμότητα των reed, δηλαδή να εμποδίζουν την επιστροφή μίγματος και καυσαερίων στο καρμπυρατέρ (πολύ γενικά).![]()
Υπάρχει και το πρόβλημα της (τυρβώδους πλέον) ροής του μίγματος, λόγω των ανεπιθύμητων στροβολισμών που δημιουργούνται μεταξύ των σπασμένων λεπίδων και των stopper τους (*)
Υ.Γ.1
Κάτι χρωστάς ακόμη ...![]()
Υ.Γ.2
(*) Όσο και αν φαίνεται παράξενο (υπάρχει εξήγηση...) η Montessa H6 "πήγαινε" καλύτερα με (επίτηδες) σπασμένα reed !!![]()
Υes sir (έχω μπλέξει με γραφειοκρατία και τον ΟΑΕΔ)Υ.Γ.1 Κάτι χρωστάς ακόμη ...
Καλύτερα προς τα εμπρός ή προς τα πίσω ?Υ.Γ.2
(*) Όσο και αν φαίνεται παράξενο (υπάρχει εξήγηση...) η Montessa H6 "πήγαινε" καλύτερα με (επίτηδες) σπασμένα reed !!![]()
![]()
γκαμο το spark μου ATDC (όπου Α=at)
You BETA believe...
Τώρα που το λες, ήταν το 2ο μηχανάκι σε συχνότητα "ανάποδων" εκκινήσεων !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Καλύτερα προς τα εμπρός ή προς τα πίσω ?:lol
(Το 1ο ήταν Cagiva AMF 250...)![]()
Όοοοοοταν τελειώσει, θα ανοίξουμε και θα σας περιμένουμε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Και πως θ' απαντησουμε ρε Μαστορα που μας εχεις κλειδωσει απ' εξω?![]()
![]()
![]()
![]()
(μη μΕ λέτε ότι τα ρωτάω τελευταία στιγμή ...!!!)![]()
Όταν η υποπίεση κατά την φορά της εισαγωγής είναι ΑΡΚΕΤΑ μεγάλη, τραβάει το διάφραγμα αντίθετα με το ελατήριο επαναφοράς του, ελευθερώνοντας μια άλλη ελατηριωτή βαλβίδα στο σώμα του καρμπυρατέρ για να αυξηθεί η ροή στο σύστημα του ρελαντί (εφόσον όλα τα άλλα συστήματα ΗΔΗ δίνουν το maximum της παροχής τους, μόνο από το pilot system μπορούμε να πάρουμε εύκολα extra καύσιμο...)
ρε μπας και τα λέμε "τσάμπα και βερεσέ" ???
Τα άλλα κυκλώματα οταν πάμε με κλειστό γκάζι δεν δίνουν τίποτα και γι αυτό εμπλουτίζουμε το ρελαντί που είναι το μόνο που είναι ανοιχτό εκείνη την ώρα