Το προβλημα ειναι οτι αν μπει κοντη εξατμιση πρεπει να γινει καποιας μορφης καζανακι με την βοηθεια του δυναμομετρου.Εγω βεβαια δεν παω για αυξηση ιπποδυναμης,αλλα λειτουργικοτητα για τις βαλιτσες.
Το προβλημα ειναι οτι αν μπει κοντη εξατμιση πρεπει να γινει καποιας μορφης καζανακι με την βοηθεια του δυναμομετρου.Εγω βεβαια δεν παω για αυξηση ιπποδυναμης,αλλα λειτουργικοτητα για τις βαλιτσες.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ
Εγώ καραγουστάρω να το βλέπω γυμνό με τα καγκελά της Givi ή της Kappa.
Και εννοείται οτι πάντα να ειναι 650 μαυρο μάτ!!!!!![]()
Fly With It!!
Για δειτε εδω www.jmvconcept.fr
Απο αυτον θα τα φερω τον λενε πιερ, αλλα οι χρονοι παραδωσης ειναι 20 μερες για το καθενα,σε αβαφο ΄μ'αρεσει που θελει και συνεργατες ανα την ευρωπη.Κραταει και σειρα προτεραιοτητας λεει, ας μην ηταν φιλος φιλου και θα του ελεγα εν αναμονη λοιπον.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ
Δεν βρηκα χρονο να κανω την παραγκελια λογω αλλαγης αναρτησης και φρενων
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=48311
Το επομενο βημα μου ειναι, αν θες στειλε πμ να τα παραγκειλουμε μαζι.
Δεν αξιζε το θεμα εισαγωγης γιατι ο κατασκευαστης ειναι:a24:
ενα αλλο σεναριο που παιζει αν ενδιαφερονται και αλλοι τα φερνουμε και τα
αντιγραφουμε εδω ετσι θα μας βγει φθηνοτερα
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ
Δε το βλέπω να ενδιαφέρεται άλλος. Εδώ που τα λέμε είναι λίγο επικίνδυνο το γεγονός ότι πρέπει να πάψουν να υπάρχουν τα μπροστινά κάγκελα.Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
Δεν βρηκα χρονο να κανω την παραγκελια λογω αλλαγης αναρτησης και φρενων
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=48311
Το επομενο βημα μου ειναι, αν θες στειλε πμ να τα παραγκειλουμε μαζι.
Δεν αξιζε το θεμα εισαγωγης γιατι ο κατασκευαστης ειναι:a24:
ενα αλλο σεναριο που παιζει αν ενδιαφερονται και αλλοι τα φερνουμε και τα
αντιγραφουμε εδω ετσι θα μας βγει φθηνοτερα
Anyway..για πότε το βλέπεις να βάζεις μπροστά;
Μήπως ξέρεις να δουλεύεις Photoshop; Θέλω να μετατρέψω το κίτρινο σε ασημί k4 να δω πως θα δείχνει το δικό μου.
στο γρήγορο πιστεύω ότι θα πάρεις μια ιδέα πώς θα είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Δε το βλέπω να ενδιαφέρεται άλλος. Εδώ που τα λέμε είναι λίγο επικίνδυνο το γεγονός ότι πρέπει να πάψουν να υπάρχουν τα μπροστινά κάγκελα.
Anyway..για πότε το βλέπεις να βάζεις μπροστά;
Μήπως ξέρεις να δουλεύεις Photoshop; Θέλω να μετατρέψω το κίτρινο σε ασημί k4 να δω πως θα δείχνει το δικό μου.
![]()
Ευχαριστώ miraze!Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
στο γρήγορο πιστεύω ότι θα πάρεις μια ιδέα πώς θα είναι
![]()
![]()
Εγω παντως αν εκανα καποια μεγαλη μετατροπη στο Vstrom θα ηταν σε καποια ριζικα αντιθετη κατευθυνση,κατι σε πιο adventure.Αλλα πηρουνια και πλακες μπροστα,τροχος 21'' μπροστα και πισω αλλο μακρυτερο αμορτισερ και τροχο 18αρη.Ολα αυτα βρισκονται μεταχειρισμενα στο διχιλιαρο περιπου απο κανα ΚΤΜ.Αλλα κατι πηρε ο αυτις μου οτι οι Suzukαιοι σκεφτονται κατι αντιστοιχο και περιμενω να δω αν οντως θα παιξει κατι αντιστοιχο.Ιδωμεν!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Για να το κανεις αυτο θελει παραγκελια τιμονοπλακες, με το μηχανακι και τα πηρουνια ανα
χειρας και αλλαγη πισω αμορτισερ με το αναλογο πανω απο 3000χιλ και αν δεν πετυχει
η πατεντα αστα να πανε. Οσο η Σουζουκι θελει χαμηλο κοστος και η ΚΤΜ βγαζει μηχανακια
για μαστορες μονο οι πατεντες θα μας σωσουν.
Respect Οποτε θες τα παραγκελνουμε στειλε π.μ
Η εξατμιση θελει ζορι και καταργηση καταλυτη αν γινει ΚΤΕΟ για μοτο την ρουφηξαμε.
Και κατι αλλο τα καγκελα δεν κανουν ολα οσα υποσχονται παρα μονο σε στατικες πτωσεις
ζυγιζουν και 5 κιλα.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ
Το lower fairing δε μου αρέσει,η εξάτμιση δε ακόμα περισσότερο..Μου φαίνεται δεν του πάει ΚΑΘΟΛΟΥ..Πολύ μπασταρδοτραβελοδείχνει..
Παιδια επειδη το μου αρεσει κατι ειναι υποκειμενικο,το τοπικ ανοιχτηκε
γιαυτους που το βρισκουν ωραιο και τους ενδιαφερει.
Εδω υπαρχουν ατομα που αγοραζουν γυμνα για ταξιδια 'η χαγιαμπουσα
για την καφετερια οποτε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
Χωρια που το στρωμα ειναι για ολους και για ολα στην ελλαδα
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
καλά άμα έπαιζε μόντα τέτοιο καζανάκι για βστρόμ παίζει σιγουράκι γρούπ-μπάι...
δεν μου αρεσει λεμε καθολου!δείχνει λαδειο όλο το μηχανακι χωρις την εξατμιση, το πισω το φτερο τεράστιο και γενικά μια αηδία!