Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 51

Θέμα: ΙΧ σε στάση μέσα στην Συγγρού!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Η ατιμωρησία φυσικά οδηγεί μερικές φορές στην αυτοδικία με πιο τρανταχτό παράδειγμα ένα γέρο κρητικό που καθάρισε δικαστές και δικηγόρο όταν αθώωσαν τον οδηγό που σκότωσε τον γιό του αν το θυμάτε κανένας.
    Τί μλκς... λάθος κόσμο σκότωσε... Αυτό δεν ήταν αυτοδικία... Αυτοδικία θα ήταν αν σκότωνε τον οδηγό! ΧΑΧΑΧΑ καλά μιλάμε και γαμώ τα σημάδια ο γεράκος! (ναι το ξέρω, είμαι αισχρός )

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    (ναι το ξέρω, είμαι αισχρός )
    Και οχι μονο αισχρος.

Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος
    Καλά... κράτα τη σοβαρότητα εσύ, γιατί φαίνεται να τη χρειάζεσαι και άσε με εμένα να χαλαρώνω λιγάκι τα πνεύματα, γιατί πολλούς σκοτωμούς πιάσαμε και δε θα πάει καλά η μέρα! Δε θα συνεχίσω διάολογο με off topic θέματα, ούτε θα έρθω σε αντιπαράθεση με όποιον με σχολιάζει με άσχετο, για τη συζήτηση, τρόπο.

τα γεγονοτα ειναι ακομα χειροτερα αφου τλικα οι νεκροι ειναι δυο,ενας αντρας και μια γυναικα που περιμεναν στην σταση,ενω επεζησε ο οδηγος του αυτοκινητου.
    πρεπει επιτελους καποια στιγμη να βελτιωθει ουσιαστικα η καατασταση με τα διπλωματα και να μην βγαινει στον δρομο ο καθε ασχετος.ολοι μας καθε μερα βλεπουμε οδηγους που δεν ξερουν τι κανει το αμξι και η μηχανη τους και πανε οποιον παρει ο χαρος.μια απο τα ιδια και οι πεζοι που περπατανε λες και βρισκονται στην αυλη του σπιτιου τους

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chris1980
    ενω επεζησε ο οδηγος του αυτοκινητου.
    Που να το κόψει τα πόδια το τρένο! :a37:

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Καλά... κράτα τη σοβαρότητα εσύ, γιατί φαίνεται να τη χρειάζεσαι και άσε με εμένα να χαλαρώνω λιγάκι τα πνεύματα, γιατί πολλούς σκοτωμούς πιάσαμε και δε θα πάει καλά η μέρα!
    Με τις παπαριες που γραφεις σε καθε (μα καθε) post δεν χαλαρωνεις τα πνευματα, τσαταλια μας τα κανεις.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Ηρεμήστε!!! Μην κάνουμε το τόπικ διαμάχες άνευ λόγου κι αιτίας.
    Οι νεκροί είναιόντως δύο. Νέοι γαμώτο και οι δυο τους. Ο ένας γύρω στα 25 και η κοπελιά περίπου 22.
    Ο οδηγός ελαφρά τραυματίας πιτσιρικάς και αυτός στο μέτωπο.
    Όσο για το τι θα πάθει... ο νόμος ορίζει ανώτατη ποινή 8 χρόνια με αναστολή!!!
    Εκτός αν αποδειχθεί δόλος που δεν αποδεικνύεται σχεδόν ποτέ.
    Οπότε...

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Τί μλκς... λάθος κόσμο σκότωσε... Αυτό δεν ήταν αυτοδικία... Αυτοδικία θα ήταν αν σκότωνε τον οδηγό! ΧΑΧΑΧΑ καλά μιλάμε και γαμώ τα σημάδια ο γεράκος! (ναι το ξέρω, είμαι αισχρός )
    Και αυτόν τον πυροβόλησε στο λαιμό αλλά επέζησε.
    Triple 1050

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Με τις παπαριες που γραφεις σε καθε (μα καθε) post δεν χαλαρωνεις τα πνευματα, τσαταλια μας τα κανεις.
    Αλλος ενας που ισως θα χρειαζοταν να μαθει μερικους τροπους..

Οσο για το θεμα της συζητησης,
    γνωμη μου ειναι οτι οσο ο καθενας θα πιστευει οτι θα μπορει να βγει εξω, να κανει τετοιου ειδους ενεργειες και να μενει ατιμωρητος, τετοια θα βλεπουμε..
    Αν δεν υπαρξει μεγαλυτερη αστυνομευση για τα ορια ταχυτητος και αλκοολ δεν θα γλιτωσουμε απο παρομοια περιστατικα, τα οποια δυστυχως εχουν παψει να ειναι απλα "περιστατικα"..

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ο νόμος ορίζει ανώτατη ποινή 8 χρόνια με αναστολή!!!
    Εκτός αν αποδειχθεί δόλος που δεν αποδεικνύεται σχεδόν ποτέ.
    Οπότε...
    Δολος γιατι να αποδειχθει;
    Αν ηταν ατυχημα..
    Το οποιο βεβαιως δεν μειωνει τη σοβαροτητα της πραξης του οδηγου και την ανευθυνοτητα του να οδηγησει υπο την επηρρεια και να τρεξει κιολας..

http://www.in.gr/news/article.asp?ln...9&lngDtrID=244
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Παλαιό μέλος
    festo, δε νομίζω ότι έχει να κάνει και τόσο με τα όρια ταχύτητας, αλλά περισσότερο με την αντίληψη του ανθρώπου για το πόσο αδύνατο να κουμαντάρεις είναι ένα αμάξι με πάνω από 60 εντώς κατοικημένης περιοχής. Δεν έχεις περιθώρια για μανούβρα να αποφύγεις, χρόνο για φρένα κτλ κτλ...

φυσικά αν δεν του πεις του αλλουνού "μεγάλε, έτρεχες περισσότερο απ'ότι είναι ασφαλές" δεν πρόκειται να καταλάβει (μέχρι να στουκάρει) αλλά, πιστεύεις ότι ο άνθρωπος άμα του θήξεις τον εγωισμό ("είμαι οδηγάρα εγώ! ακούς εκεί τα 160 πολλά!") θα μάθει; @@... ενδεχομένως να σταματήσει να τρέχει, επειδή δε γουστάρει να πληρώνει, αλλά πιθανότερο είναι να μαθαίνει για τα μπλόκα κτλ κτλ θα γίνει όμως ασφαλής οδηγός; η υπερβολική ταχύτητα είναι όρος που ουσιαστικά σημαίνει "επικίνδυνος οδηγός" και όχι μόνο ότι το κοντέρ του λέει περισσότερα απ'ότι η πινακίδα στο δρόμο. Μοναδική λύση είναι (για πολλοστή φορά ... ) η σωστή οδηγική παιδεία. Να του μάθεις του αλλουνού τι σημαίνει ασφαλής οδήγηση, γιατί θα είναι καλό αν όλοι ακολουθούμε, κουτσά στραβά, τον κώδικα, πως να οδηγάμε το αμάξι σε ακραίες συνθήκες, πως να διορθώνουμε υποστροφές υπερστροφές...πως να οδηγάμε ώστε να ΜΗΝ πλησιάσουμε στο σημείο να υποστρέψει/υπερστρέψει κτλ κτλ.

Για το αλκοόλ, συμφωνώ και επαυξάνω, οποιοσδήποτε βρεθεί με αλκοόλ στο αίμα του, πάνω από ένα ελάχιστο όριο, αφαίρεση το δίπλωμα εφ'όρου ζωής. Το ίδιο για το κινητό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    παιδιά σίγουρα είναι κρίμα για τις ζωές των αθώων παιδιών αλλά είναι αδύνατον να καταδικάζουμε κάποιον για ένα δυστύχημα
    δεν ξέρουμε πως ακριβώς έγινε κ τις πραγματικές αιτίες...
    δεν χρειάζεται να πηγαίνεις με υπερβολική ταχύτητα για να σκοτώσεις κόσμο..
    έχετε σκεφτεί ποτέ ότι πηγαίνοντας με 100 χιλιόμετρα στη Συγγρού κ σας σκάσει ένα λάστιχο μπορεί να πάρετε στο λαιμό σας μια γριούλα στη στάση???πως θα σας φαινόταν να περάσετε 8 χρόνια φυλακή για μια ατυχη στιγμή.????
    σιγουρα πρέπει να κταδικάζονται όσοι εγκαταλείπουν θύματα ή περνάνε με κόκκινο γιατί ουσιαστικά γνωρίζουν τις συνέπειες των πράξεων του...
    αλλά το να σου φύγει ο έλεγχος του αυτοκινήτου ειναι ένα συ΄χνό φαινόμενο που μπορεί να τύχει στον καθένα...μιλάω εκ πείρας...
    λίγο χώμα στο δρόμο, μια λακούβα, λίγα λάδια...είναι να μην τύχει...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος
    Λίγο χώμα; Λίγα λάδια; Εγώ γιατί οδηγάω με τρόπο που αν δω λάδια μπροστά μου να τα αποφύγω;

Πάντως, μέχρι τώρα δεν έχει σκοτωθεί κανείς επειδή έσκασε το λάστιχο σε αμάξι κ το αμάξι έσκασε σε κόσμο... Πολύ ΠΟΛΥ συχνότερο φαινόμενο να οδηγάει κανείς χωρίς να δίνει σημασία στους άλλους (= μαλάκας ) από το να χάσει τον έλεγχο επειδή έσκασε ένα λάστιχο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag

εγω παλι πιστευω πως τα σωστα ατομα σκοτωσε...( λεμε τωρα...)
    μαλακες θα υπαρχουν παντα στους δρομους , στα στενα , στα πεζοδρομια...δεν θεωρειται αθωος ανθρωπος που εχει σκοτωσει ( κ αυτο ισχυει κ για τον παππου..) κ αν δεν μπορεις να υπερσπισεις το θυμα ...μη το κανεις..

εχω κ μια " μικρη" εμπειρια απο τετοιες καταστασεις..

αλλα θα μου πεις..εδω βρωμανε ολα...βρωμανε οι ανθρωποι , το συστημα , η νοοτροπια , οι νομοι κ οι κανονες...

οντως κατι τετοιες στιγμες σκεφτομαι κ εγω..σταματηστε τη γη να κατεβω..

( παλι γκρινιαζω...)
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Λίγο χώμα; Λίγα λάδια; Εγώ γιατί οδηγάω με τρόπο που αν δω λάδια μπροστά μου να τα αποφύγω;

Πάντως, μέχρι τώρα δεν έχει σκοτωθεί κανείς επειδή έσκασε το λάστιχο σε αμάξι κ το αμάξι έσκασε σε κόσμο... Πολύ ΠΟΛΥ συχνότερο φαινόμενο να οδηγάει κανείς χωρίς να δίνει σημασία στους άλλους (= μαλάκας ) από το να χάσει τον έλεγχο επειδή έσκασε ένα λάστιχο.
    δηλαδή αν πας με 100 χιλιόμετρα σε μια καμπή βράδυ και έχει κάτω λίγο χώμα ή λάδια θα τα δεις??ποιος είσαι ο superman???
    ξέρω άτομο που του διαλύθηκε το λάστιχο σε επαρχιακό δρόμο και το αυτοκίνητο του έφυγε κ διαλύθηκε χωρίς να τρέχει πάνω από 100 χιλιόμετρα....
    αν σκάσεις σε ενα κάθετο νεροφάγωμα στη μέση του δρόμου με 80 χιλιόμετρα είσαι σίγουρος ότι θα δατηρήσεις τον έλεγχο????
    και εσύ πως ξέρεις ότι δεν έχει σκοτωθεί κανένας επειδή του έσκασε το λάστιχο??διαβάζεις το καθημεριό δελτίο ατυχημάτων της τροχαίας??ή πιστεύεις τα αίτια που αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές??
    και γιατί κολλάς στο σκάσιμο του ελαστικού?υπάρχουν τόσσα άλλα απρόοπτα που μπορει να σου συμβούν κ να μην πάρεις πρέφα πως θα χάσεις τον έλεγχο...
    εύχομαι να μην σου τύχει ποτέ και να διατηρήσεις τις τωρινές σου απόψεις...
    Υ.Γ. εννοείται ότι δεν υπερασπίζομαι κανένα κόπανο που οδηγάει με 180 στη Συγγρού ή έχει πιει ένα μπουκάλι τζακ ντάνιελς κτλ κτλ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος
    100; με τόσο επιτρέπεται (και είναι ασφαλές) μόνο σε εθνική οδό ή αυτοκινητόδρομο... Εγώ πηγαίνω πολύ αργά για να μπορώ να γλυτώσω οτιδήποτε κουλό μου συμβεί. Θέλω η πιθανότητα να γίνει μαλακία να μην οφείλεται σε ΕΜΕΝΑ.

Αυτό είναι η βασική ιδέα. Να οδηγάει κάποιος έτσι ώστε, αν συμβεί το απρόβλεπτο, να μπορεί να πει κάποιος "δε θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι να αποφύγει το κακό".

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF