Που σαι ρε τρελο επτανήσιε????![]()
![]()
Τι νέα από Κεφαλονιά???
Πόσο είπαμε για λάστιχα??? 360???![]()
Ωχ το μάτι μου!!!
ΓΜΤ!!! Ωραία θα ταν να γυρνάγαμε και μεις έτσι τον κόσμο!
Που σαι ρε τρελο επτανήσιε????![]()
![]()
Τι νέα από Κεφαλονιά???
Πόσο είπαμε για λάστιχα??? 360???![]()
Ωχ το μάτι μου!!!
ΓΜΤ!!! Ωραία θα ταν να γυρνάγαμε και μεις έτσι τον κόσμο!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Γιατί την βλέπεις έτσι και γιατί βρίζεις ρε παληκαράκι;;; Δηλαδή εγώ που είπα την άποψη μου σημαίνει ότι είμαι μαλάκας;; Και άιντε και είμαι γιατί δεν μου την λες όμορφα και ωραία ότι φίλε έχουν και χορηγίες και τα συναφή αλλά με λες μαλάκα![]()
Και δεν κατάλαβα από που με ξέρεις και δεν κατάλαβα από που ξέρεις πως μιλάω εγώ με το κάθε συγκεκριμένο μέλος εδω μέσα![]()
Την έχετε δει;;; Την ακούσατε και βρίζετε;;; ΕΕΕΕΕλα ρε παληκαράκι που θα μας πεις και μαλάκες.
Και αν μου πεις ότι γι αυτό που κάνει η οικογένεια Μητσάκη αρκούν οι χορηγίες εγώ δεν θα σε πω μαλάκα αλλά αφελή.
Αν είναι να πάω και εγώ ρε παληκαράκι να κάνω ταξιδια στον κόσμο και να μου τα πληρώνουν, δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Αιντε μεσημεριάτικα που μου έχετε γίνει όλοι ρομαντικοί και ονειροπολοι εδω μέσα.
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ
Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
Γιατί την βλέπεις έτσι και γιατί βρίζεις ρε παληκαράκι;;; Δηλαδή εγώ που είπα την άποψη μου σημαίνει ότι είμαι μαλάκας;; Και άιντε και είμαι γιατί δεν μου την λες όμορφα και ωραία ότι φίλε έχουν και χορηγίες και τα συναφή αλλά με λες μαλάκα![]()
Και δεν κατάλαβα από που με ξέρεις και δεν κατάλαβα από που ξέρεις πως μιλάω εγώ με το κάθε συγκεκριμένο μέλος εδω μέσα![]()
Την έχετε δει;;; Την ακούσατε και βρίζετε;;; ΕΕΕΕΕλα ρε παληκαράκι που θα μας πεις και μαλάκες.
Και αν μου πεις ότι γι αυτό που κάνει η οικογένεια Μητσάκη αρκούν οι χορηγίες εγώ δεν θα σε πω μαλάκα αλλά αφελή.
Αν είναι να πάω και εγώ ρε παληκαράκι να κάνω ταξιδια στον κόσμο και να μου τα πληρώνουν, δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Αιντε μεσημεριάτικα που μου έχετε γίνει όλοι ρομαντικοί και ονειροπολοι εδω μέσα.
ΩΠΑ,ΩΠΑ ,ΩΠΑ..!!!
ΛΑΘΟΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΡΕ VAL !!
ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ !!ΩΠΑ
ΑΝ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΥΦΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΩ Η ΑΠΑΝΤΩ...
ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΧΤΩ( ΕΓΩ ) ΣΑΝ ΞΕΡΟΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ !!!
ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΜΟΥ...ΟΥΤΕ ΣΕ ΞΕΡΩ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΜΟΥ ΛΥΜΕΝΟ..!!
ΑΝ ΠΑΛΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ,ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ !!
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ...
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
ΝΑΙ ΡΕ VAL...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΙΒΙΚΟΣ EΔΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΑΙ,Γ@Μ@ ΤΟΝ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...
ΦΟΡΤΩΤΗ,ΦΟΡΤΙΣΤΗ... ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ........ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ..???![]()
![]()
![]()
ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ..!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
![]()
συγκινήθηκα βρε παιδιά!!!
πάντα τέτοια![]()
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Στα λέει ο μαλάκας ο bibikos ε;; BIbiko το ξεχάσανε ρε αλλά από εβδομάδα ο φορτοτής εεεε ο φορτιστής θα είναι εδώ.
Αντε καλό απογευμα![]()
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ
tous zilevo,pistevo oti etsi opos exei ginei i zoi mas oi pio poly provlimma me to xrono exoume,to xrima kovontas apo edo kovontas apo ekei kapos tha to mazepsoume,alla xrono????Pou tha paei tha to katafero kapoia stigmi,giati einai stoxos mou,kai na kserete oti oti valoume stoxo kai to theloume poly tha to kanoume!!!!Ante na exoun kala taksidia ta paidia kai na einai panta kala!!!!!
THELO KAI EGOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!
SYROS!!!!
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
SOLMAN