ε ναι αυτο ήθελα να κανω μονοΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
, μόνο γοα ντριφτάρισμα και πλαγιολίσθηση!
![]()
τη δεδομενη στιγμη
Το τρίτο ψηλότερο της Ελλάδας μετά τον Όλυμπο και Σμόλικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Το γνωστο Όρος ?![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
χε χε χε για αθτο και εγω σηκωθηκα και εφθγα απο κει και ηρθα στα πορροια απ τη μια το βουνο και απ την αλλη η κερκινη.:smilea: :rotflmao: :rotflmao: αν καταφερω να μαζεψω τα λεφτα για κεινο το WR.....![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Το γνωστο Όρος ?![]()
![]()
![]()
εμ????
ασε που εκει δε θα πηγαινα ποτε μονη μου και σιγουρα δεν ειναι 20 λεπτα δρομος απο εμενα...αλλά τεσπα..
το τελευταιο το καταλαβα...το πρωτο ομως??Αρχικά δημιουργήθηκε από cariboo
χε χε χε για αθτο και εγω σηκωθηκα και εφθγα απο κει και ηρθα στα πορροια απ τη μια το βουνο και απ την αλλη η κερκινη.:smilea: :rotflmao: :rotflmao: αν καταφερω να μαζεψω τα λεφτα για κεινο το WR.....![]()
![]()
![]()
απο που σηκώθηκες και εφυγες??? και που πηγες???
Kserei kaneis pou kataligei ekeinos o dromos telika i tha perimeno na ton paei i tati gia na matho?![]()
να σου πω οτι σημερα ελεγα να παω...............αλλα φοβαμαι λιγακι...αλλα με τσιγκλαει και απο την αλλη..........Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Kserei kaneis pou kataligei ekeinos o dromos telika i tha perimeno na ton paei i tati gia na matho?![]()
τι να κρυβεται εκει πισω????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μενεις κοντα να ρθεις να με βγαλεις αμα κολλησω???![]()
![]()
![]()
απο αθηνα συγκεκριμενα απο νικαια και μετακομησα μονιμα βορεια ελλαδα.αλλη φαση να καθεσαι στην πλατεια του χωριου και να περναει ολοκληρη παρεα απο μπροστα σου καθ οδον για το βουνο.απ την αλλη αν εισαι πιστιαρης σε 45 λεπτα εισαι σερρες
οκ τωρα καταλαβαΑρχικά δημιουργήθηκε από cariboo
απο αθηνα συγκεκριμενα απο νικαια και μετακομησα μονιμα βορεια ελλαδα.αλλη φαση να καθεσαι στην πλατεια του χωριου και να περναει ολοκληρη παρεα απο μπροστα σου καθ οδον για το βουνο.απ την αλλη αν εισαι πιστιαρης σε 45 λεπτα εισαι σερρες![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
να σου πω οτι σημερα ελεγα να παω...............αλλα φοβαμαι λιγακι...αλλα με τσιγκλαει και απο την αλλη..........
τι να κρυβεται εκει πισω????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μενεις κοντα να ρθεις να με βγαλεις αμα κολλησω???![]()
![]()
![]()
Ela re fovase...olokliri gyneka...
Trava esy kai ama koliseis peta mia fotovolida kai se 1 lepto tha ertho, fatsa ton exo ton Ymito.
Σπύρου...εεεε σπύρουΑρχικά δημιουργήθηκε από $py
οι δρόμοι-μονοπάτια συνδέονται μεταξύ τους και μπορείς να φτάσεις μέχρι Παιανία κάτω από Σπήλαιο.
Εγώ είχα ξεκινήσει από Παιανία (χωμάτινα), πέρασα Χολαργό (ασφάλτινα από το νεκροταφείο) και συνέχισα χωμάτινα δε ξέρω μέχρι που....
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Ela re fovase...olokliri gyneka...
Trava esy kai ama koliseis peta mia fotovolida kai se 1 lepto tha ertho, fatsa ton exo ton Ymito.
δεν εχω φωτοβολίδα!!! μια σφυριχτρα μονο!!:rotflmao:
θα χεις το νου σου??? το αυτι σου μαλλον???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: