Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: ΞΥΠΝΑ ΡΕΧΑΓΚΕΛ!!!

ΓΙΑΤΙ ΡΕ BIBIKO

Θα σε χαλλλλαγε να επαιζε μπάλα δηλαδής η Λίλη
    Ναι εμείς τα ΜΠΑΟΚΙΑ αυτό ελπίζουμε ρε, να παίξει μπαλα η Ιωάννα μας και να δεις πόσα θα γίνουν τα διαρκείας αμέσως αμέσως :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φερε την Λίλη στην Εθνική ρε ΟΤΟ και άσε τις διαφημίσεις με τα σαλάμια

ΥΓ: Σπυρίδωνα, όταν μιλάς με τον αλλονα εκει τον γνώστη της πίτσας για ποδόσφαιρο είστε όλα τα λεφτά
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

Να σουυυυυ

Καλως τα παιδια!!

Τι εγινε?Ειδαμε ποστ και ειπαμε να μπουμε να γραψουμε καμια λαλακια ?(απο το λιλυ βγαινει):rotflmao: :rotflmao:

Πλακα πλακα η λυλυ καλυτερα θα παιζε
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: Να σουυυυυ

ρε παιδιά εκτός όλων των άλλων..που κολλάει να καλέσεις τον Πατσατζόγλου στη θέση του Λαγού???????????
    και τον Καψή στη θέση του Παπαδόπουλου????????
    πάλι καλά που δεν τραυματίστηκε ο Νικοπολίδης να καλέσει για αντικαταστάτη τον Βρύζα
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Ουφφφ..Ο Καψής τελικά δεν θα είναι στην αποστολή..

(ο ίδιος λέει οτι δεν τον άφησε ο γαύρος)..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Ουφφφ..Ο Καψής τελικά δεν θα είναι στην αποστολή..

(ο ίδιος λέει οτι δεν τον άφησε ο γαύρος)..
    γιατί?τον υπολογίζει ο Σόλιντ για βασικό στο επόμενο παιχνίδι κ φοβάτε μην τραυματιστεί???
    θα τρελαθούμε τελείως...λίγη σοβαρότητα....τι δικαιολογίες είνια αυτές που λένε ρε π...στη μου...έλεος
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    γιατί?τον υπολογίζει ο Σόλιντ για βασικό στο επόμενο παιχνίδι κ φοβάτε μην τραυματιστεί???
    θα τρελαθούμε τελείως...λίγη σοβαρότητα....τι δικαιολογίες είνια αυτές που λένε ρε π...στη μου...έλεος
    Κι όμως φαίνεται αστείο αλλά έτσι πρέπει να'ναι..Γιατί κι απ'ότι φαίνεται ο Γκαγκάτσης και η ΕΠΟ το ψιλοκουκούλωσαν το θέμα (θα μπορούσε να τιμωρηθεί ο ολυμπιακός..)

Η αλήθεια είναι οτι ο καμένος Καψής και ο ολυμπιακός δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις..Μια ο Μιχαλης δεν μπορεί,μια ο κώλος του πονεί,μια θέλει να φύγει..Μπορεί να είναι κάτι σαν καψώνι..

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Κι όμως φαίνεται αστείο αλλά έτσι πρέπει να'ναι..Γιατί κι απ'ότι φαίνεται ο Γκαγκάτσης και η ΕΠΟ το ψιλοκουκούλωσαν το θέμα (θα μπορούσε να τιμωρηθεί ο ολυμπιακός..)

Η αλήθεια είναι οτι ο καμένος Καψής και ο ολυμπιακός δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις..Μια ο Μιχαλης δεν μπορεί,μια ο κώλος του πονεί,μια θέλει να φύγει..Μπορεί να είναι κάτι σαν καψώνι..
    δεν γίνεται αυτό....για να μην πάει δεν φτάνει να το πει ο παίχτης...πρέπει να βγει επίσημα η ομάδα κ να πει ότι δεν θέλει να τον στείλει...και κινδυνεύει με τιμωρία...
    μάλλον ο Καψής βαριέται που ζει και δεν θέλει να πάει...εδώ που τα λέμε όταν θυμάται χαίρεται ο Ότο....οπότε δικαίωμα κ του Καψή να στραβώσει με τη στάση του ομοσπονδιακού τεχνικού
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    δεν γίνεται αυτό....για να μην πάει δεν φτάνει να το πει ο παίχτης...πρέπει να βγει επίσημα η ομάδα κ να πει ότι δεν θέλει να τον στείλει...και κινδυνεύει με τιμωρία...
    μάλλον ο Καψής βαριέται που ζει και δεν θέλει να πάει...εδώ που τα λέμε όταν θυμάται χαίρεται ο Ότο....οπότε δικαίωμα κ του Καψή να στραβώσει με τη στάση του ομοσπονδιακού τεχνικού
    Κοίτα εδώ..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ