Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Μα τι λένε?!?

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Σταύρο, ξεκίνα απο αυτό και κατάλαβε ότι με τις "μάπες" δεν βγάζεις ποτέ δίκιο ούτε εκτονώνεσαι πραγματικά... Ξέρω ότι είναι τρόπος του λέγειν, αλλά ακόμα και έτσι είναι λάθος νοοτροπία, και επειδή έχουμε πει και 2 κουωβέντες παραπάνω απο κοντά δεν νομίζω ότι είσαι άνθρωπος που καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους...
    Ας βγάλουμε όλη αυτήν την εκτονωτική ενέργειά μας παραγωγικά και όχι διαιωνίζοντας κακές συγκηρίες και καταστάσεις με τρόπους που δεν προσφέρουν τίποτα...
    Πάντα φιλικά...
    Έχεις δίκιο, απλά κάποιες φορές είναι δύσκολο να συγκρατηθείς..... Και είμαι υποστηρικτής του παν μέτρον άριστον, ε, οκ, κάπου θα πηγαίνεις με το καλό, αλλά για να διατηρείς το μέτρο κάπου πρέπει να πέφτει και φάπα..........

Πλάκα κάνω, δεν βγάζει πουθενά αυτό, εννοείται, αλλά αν φουντώσεις και έχεις τον άλλο απέναντι..........δε ξέρω!

Καταρχην καποιοι ανθρωποι εκει ειναι λιγο γκαου !
    Ο site owner ειναι συναδελφος και μοτοσυκλετιστης και μολις του τοπα ειπε πως θα ριξει ενα ποστακι για να ηρεμησουν τα πνευματα

Οποτε ειδωμεν

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    και εντελως ΤΥΧΑΙΑ στους αυτοκινητοδρομους/ δρομους πολεων της Ευρωπης τα ΙΧ βλεπουν τα δικυκλα ακομα και οταν βρισκονται στα "τυφλα" σημεια του κουτιου τους !!! εδω στην Ελλαδα και ολο τζαμαρια να ταν τα ΙΧ μας παλι "τυφλα" σημεια θα υπηρχαν

Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
    και εντελως ΤΥΧΑΙΑ στους αυτοκινητοδρομους/ δρομους πολεων της Ευρωπης τα ΙΧ βλεπουν τα δικυκλα ακομα και οταν βρισκονται στα "τυφλα" σημεια του κουτιου τους !!! εδω στην Ελλαδα και ολο τζαμαρια να ταν τα ΙΧ μας παλι "τυφλα" σημεια θα υπηρχαν
    Και, όπως θα θυμάσαι, ανοίγουν χώρο αριστερά και δεξιά να περάσουμε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Και, όπως θα θυμάσαι, ανοίγουν χώρο αριστερά και δεξιά να περάσουμε
    φυσικα και γι αυτο διανυσαμε 3000χλμ με τετοια ανεση , ηρεμια και ασφαλεια εντος και εκτος πολεων..... !!!

οδηγαω 12 χρονια ΙΧ & ΜΟΤΟ ..... πως στο καλο γινεται και βλεπω τις ΜΟΤΟ οταν οδηγαω το ΙΧ οπου κι αν βρισκονται στην ακτινα του αυτοκινητου και δεν εχει κινδυνεψει ποτε κανενας μοτοσυκλετιστης ???? αρα πρεπει να σε ενδιαφερει αν ερχεται καμια μηχανη ή οχι !!!! και τους κουτακηδες που δεν οδηγουν και μηχανη δε τους ενδιαφερει καθολου καθως αισθανονται ασφαλεις και κυριαρχοι το δρομων μεσα στα κουτια τους

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Κάποια άτομα είναι υπερβολικά κολλημένα
    Σε αρκετά πράγματα όμως έχουν δίκιο, απλά η καμήλα δεν κοιτάει ποτε τη δική της καμπούρα

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Περιεργο.
    Εγω τωρα τελευταια βλεπω οτι οι ανθρωποι ειναι καπως πιο ευαισθητοποιημενοι απεναντι στους μοτοσυκλετιστες.

Τωρα αν θα πρεπει να ασχολουμαστε με 2-3 καραβλαχους που εχουν και αποψη για τους αλητες μηχανακηδες τι να πω.

Ρε δεν τους ξεχεζουμε ολους τους "κουτακηδες" μια να ερθουμε στα ισα μας;

Το ποστ μου παντως ειχε λογο υπαρξης, που μαλλον συγκεκριμενα ατομα μπορουν να καταλαβουν.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Περιεργο.
    Εγω τωρα τελευταια βλεπω οτι οι ανθρωποι ειναι καπως πιο ευαισθητοποιημενοι απεναντι στους μοτοσυκλετιστες.

Τωρα αν θα πρεπει να ασχολουμαστε με 2-3 καραβλαχους που εχουν και αποψη για τους αλητες μηχανακηδες τι να πω.

Ρε δεν τους ξεχεζουμε ολους τους "κουτακηδες" μια να ερθουμε στα ισα μας;

Το ποστ μου παντως ειχε λογο υπαρξης, που μαλλον συγκεκριμενα ατομα μπορουν να καταλαβουν.
    Για τις πρώτες 2 παραγράφους συμφωνώ, για την τελευταία γιατί μας προσβάλεις? Με αυτό που λες τι ακριβώς υπονοείς? Εγώ προσωπικά δεν συμφώνησα με αυτό που έγραψες στο πρώτο σου ποστ, για αυτό δεν απάντησα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Για τις πρώτες 2 παραγράφους συμφωνώ, για την τελευταία γιατί μας προσβάλεις? Με αυτό που λες τι ακριβώς υπονοείς? Εγώ προσωπικά δεν συμφώνησα με αυτό που έγραψες στο πρώτο σου ποστ, για αυτό δεν απάντησα.
    Δεν ειπα ουτε κατι για σενα προσωπικα αλλα ουτε κατι για να το καταλαβεις εσυ.

Και στην τελικη...

Βαριεμαι...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Δεν ειπα ουτε κατι για σενα προσωπικα αλλα ουτε κατι για να το καταλαβεις εσυ.

Και στην τελικη...

Βαριεμαι...
    Μάλιστα, οκ...

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Εγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί με αναφέρει και κάνει link ένα post μου στο Africa Twin Forum....(για καλό ή για κακό???)

Πάντως από εκεί που ξεκίνησε η κουβέντα το πήγαινε καλά....ΑΛΛΟ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ

Εγώ πάντως απάντησα γιατί κάτι μου θύμισε το πρώτο ποστ, θα ξανατσεκάρω μετά από κάνα μήνα να δώ τί παίχτηκε -δεν βιάζομαι να τη πω σε αυτούς που ζούνε και αναπνέουν για να προσπαθήσουν να μου τη πούνε...

Τι να πεις παντως ειναι λυπηρο παλικαρια μικρα και μεγαλυτερα να εχουν τοσο μεγαλη αγνοια σε τετοια θεματα!!

Μυθοι και πραγματικοτητες

Οι νεοι ειναι παντα ανοιχτομυαλοι
    Οι νεοι ειναι πιο μορφωμενοι
    Οι ανθρωποι με επιστημονικο υποβαθρο δεν λενε αρλουμπες

Τα αυτοκινητα οι οδηγοι τους τα τσεκαρουν με το ποσο θορυβο κανει μεσα στη καμπινα αδιαφορωντας για το θορυβο που κανει απεξω :rotflmao:

Ενα αυτοκινητο για ενα οδηγο καιει οσο μια μηχανη ασχετα εαν το ενα βγαζει 75 αλογα και καιει 7 λτ/100χλμ και το αλλο με 170 αλογα καιει τα ιδια ισως και λιγοτερα για να μην συζητησουμε με τι ταχυτητες καιει το καθενα τι...!!

Οι πιτσιρικαδες και οι ντελιβεραδες πρεπει να καουν στη πυρα συμφωνα με τους αξιαγαπητους κονδυλοφορους του εκει φορουμ οχι οτι δεν ειναι βλακες οι εν λογω κατηγορια ..αλλα βλακες ας ειναι πεθαμενοι να μην ειναι !!!

Και μετα τους δεκαλογους καλυτερα να το γυρισουμε στο δωδεκαλογο του γυφτου

Βρε μελαχρινακ ...μι ποτσες φαρμακ!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF