Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: Πρωτη μου φορα...

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Και εγω θυμαμαι τετοια φαση. Απο το crm250 που ειχα μου εδωσαν να οδηγησω ενα gsxr750 srad.
    Πυραυλος μου φανηκε. 180 με την καμια και νομιζα οτι παω με 100. Σταματησα και εκανα 4 τσιγαρα απανωτα να συνελθω.

Μετα οταν ειχα το ktm640sm μου εδωσαν ενα mv agusta σε βρεγμενο αγιο.
    Εκει ψιλοχεστηκα γιατι αν επεφτα επρεπε να βρω καραβι να φυγω γιατι δεν γλυτωνα τις μαπες και θα ειχε και δικιο.

Το πηγα πισω μετα απο κανα 5λεπτο. Αθικτο φυσικα αφου πηγαινα με 40.!!!!!!!!!
    Το ανοιξα λιγο, αλλα λιγο........................

Σκετη καυ.....α.

Τωρα που εχω το zxr636 δεν με νοιαζει τιποτα. Αλλα αν ποτε βγαλω λεφτα θα παρω μια agusta. Ετσι επειδη γουσταρω....................

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Μετα οταν ειχα το ktm640sm μου εδωσαν ενα mv agusta σε βρεγμενο αγιο.
    Εκει ψιλοχεστηκα γιατι αν επεφτα επρεπε να βρω καραβι να φυγω γιατι δεν γλυτωνα τις μαπες και θα ειχε και δικιο.

Το πηγα πισω μετα απο κανα 5λεπτο. Αθικτο φυσικα αφου πηγαινα με 40.!!!!!!!!!
    Το ανοιξα λιγο, αλλα λιγο........................

Σκετη καυ.....α.

Τωρα που εχω το zxr636 δεν με νοιαζει τιποτα. Αλλα αν ποτε βγαλω λεφτα θα παρω μια agusta. Ετσι επειδη γουσταρω....................

εγω εκατσα πανω μια φορα κ μου χει μεινει το χαμογελο απο τοτε!φανταζομαι εσενα που την οδηγησες κιολας!

γιατι ξυνετε πληγες ρε παλιοπαιδα.
    ειμαι το καλοκαιρι στην παραλια της ψαθας,διπλα στο αλεποχωρι,και παω μετα το μπανιο σε ενα μπαρακι οπου εχει παρτυ.Βρισκω λοιπον γνωστο,πινουμε μια μπυριτσα και ερχεται η ωρα να φυγουμε παρεα.εκεινος μοτο μορινι κορσαρο 1200cc,εγω kawasaki kle 250cc.κατοικουμε ασπροπυργο και αποφασιζουμε να παμε απο την παλια εθνικη ελευσινας-θηβας αντι της νεας αθηνων-κορινθου.μετα απο 5 λεπτα δρομο σταματαμε και μου λεει παρε να το δοκιμασεις μονο μην το ριξεις γιατι ειναι δυσκολο να βρουμε ανταλλακτικα.το παιρνω λοιπον και το οδηγω για 10-12 χιλιομετρα σε ορεινο στροφιλικι.πηγαινα συνεχεια με μια σχεση πανω γιατι η δυναμη ηταν πρωτογνωρη για τα δεδομενα μου αλλα και παλι λογω ροπης,1200cc απο V2 ειναι αυτα,το μηχανακι τραβαγε απιστευτα,φρεναρε και εστριβε συγκλονιστικα.
    Και μετα παλι στο κλε,καθολου δεν τραβαγε το μπουρδελακι μου,να το πεταξω ηθελα.
    ακομα και τωρα που τα γραφω εχω το χαμογελο του χαζου

Αρχικά δημιουργήθηκε από chris1980
    Και μετα παλι στο κλε,καθολου δεν τραβαγε το μπουρδελακι μου,να το πεταξω ηθελα.
    ναι το χω νιωσει κ γω αυτο...η γνωστη αισθηση οταν καβαλας κατι κλασεις πανω απ το δικο σου..

Retired Rider Το avatar του/της 675
    σας ακουω που λετε λετε λετε για τις εμπειριες σας....και εχετε και παραπονο!!!

εγω τι να πω που τα μονα που εχω οδηγησει ειναι τα townmate 80 και mz125er....ε?????

κι αυτα σε κατι στενακια και τετραγωνα μες στη πολη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
    mz125er....

και για οσους ρωτησουν τι ναι αυτο...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	rt125-blk1.jpg 
Προβολές:	294 
Μέγεθος:	42,0 KB 
ID:	68518

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    ΕΡγω τι να πω που οδηγησα το κ6 1000 ενος φιλου στην βουτα και ηταν καντηλι απο μονο του?αληθεια λεω εγω δεν εκανα τιποτα,μονο του σηκωνοταν και γω απλα το κραταγα εκει ,ορθιο

Αμ το αλλο?μετα πηρα το δικο μου (κ4 600) και δεν πηγαινε βημα μπροστα στο χιλιαρι ξενερωσα λεμεεεεεε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    ΕΡγω τι να πω που οδηγησα το κ6 1000 ενος φιλου στην βουτα και ηταν καντηλι απο μονο του?αληθεια λεω εγω δεν εκανα τιποτα,μονο του σηκωνοταν και γω απλα το κραταγα εκει ,ορθιο

Αμ το αλλο?μετα πηρα το δικο μου (κ4 600) και δεν πηγαινε βημα μπροστα στο χιλιαρι ξενερωσα λεμεεεεεε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ε βεβαια τι να πεις ?

ο κακομοιρης....

χαλια ειναι κ το 600 που εχεις...

σε συγκριση με το παπι παντα...:hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
    και για οσους ρωτησουν τι ναι αυτο...
    τι ν αυτο?!?

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    τι ν αυτο?!?
    με 0-100 σε 9-10 sec...

θηριο!!!!!!:hypnotize

αφου εχει τελικη 135-140..

Re paidia den mou paei????

AXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	186783.jpg 
Προβολές:	245 
Μέγεθος:	93,7 KB 
ID:	72543

Re: Re paidia den mou paei????

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kenai
    AXXXXXXXXXXXXXXXXXX

:hypnotize
    χαλια εισαι....

λεμε και καμια μ@λ@κι@ να περασει η ωρα...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Re: Re paidia den mou paei????

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kenai
    AXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Aφου φτιαχτηκε για σενα βρε φιλε μου τι το σκεφτεσαι ακομα???

ΚΛΟΥΚΛΟΣ,ΚΛΟΥΚΛΟΣεισαι σου παειιιιι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Keep spamming!!!:a13:

Εγώ πάλι αφού με έφαγε ο φίλος μου ο Βασίλης να πάρω το Hayabusa (2001 χωρίς κόφτες) το επέστρεψα μετά από 20 λεπτά γιατί ανακάλυψα ότι μηχανές με σκυφτή θέση οδήγησης δε μου αρέσουν. Φρόντισα πριν όμως, να σκίσω κυριολεκτικά μία δευτέρα-τρίτη-τετάρτη και... απλά extreme!!!..πάρα πολύ extreme!!!! Ακόμα τρέμουν τα πόδια μου από την ανδρεναλίνη..
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

πάντως παιδιά αν πάς απο οποιαδήποτε κατηγορία σε SS θα πάθεις.....μονο αν εχεις κανενα καλο Streetfighter ΙΣΩΣ εχεις μια ιδέα του τι πρόκειτε να συμβεί!!!
    Η 3η μου μοτο ηταν μια BMW R1100R ABS (1η Virago250, 2η Bros650) και μετά ηταν κάποια στιγμή να πάρω ενα ZX-9R '98 και μου έλεγε το παιδί που το είχε οτι πάνε χαλαρά βολταράκια με 200άρες (km/h) και μου φαινότανε κουφό. Τελικά πήρα ενα GSXR600SRAD και απο τοτε ΕΠΑΘΑ με την κατηγορία.....στρίβει μόνο του.....γκαζι τρελλό......άλλο πράμα, απλά σε περιορίζει σε ατομικές χρήσεις και δεν μπωρείς να πας διπλός με μπαγκάζια ενα ταξίδη πχ αλλα καθε πράγμα εχει το τίμημά του!!!
    CALCULATOR ISLAND

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ